• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • belægninger- plast-

Resultater for

Belægninger- plast- - Import eksport

 1. SYSTEC VACUUM SYSTEMS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mange års erfaring, kompetence og viden udvikler Systec Group branchespecifikke løsninger, der sætter standarder ikke mindst takket være en høj produktionskvalitet. Virksomhederne i SYSTEC Group tilbyder teknologier til produktion og forarbejdning af nye materialer, proces- og systemteknologi til industri og forskning, og teknologier til genindvinding af værdifulde strategiske råmaterialer. SYSTEC udvikler og producerer systemer til PVD-belægning til højtemperaturprocesser på op til 3000°C, samt systemteknologi til processer under vakuum.

 2. BUSER OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Buser Oberflächentechnik AG er en førende schweizisk udbyder af overfladecoating i høj kvalitet. Vi tilbyder alt lige fra plast- til metal- og keramisk coating, og vi er specialister inden for disse områder. Vi skiller os også ud med vores kombi-lag, hvor fordelene ved metal og plast forenes i en coating. Firmaets lange historie siden etableringen i 1929 vidner om rettidighed, kontinuitet og tillid. Vores motto „Competence in Engineered Coatings“ er et afgørende succeskriterium og et udtryk for vores kundeengagement. Det kræver en optimal dimensionering af de komponenter, som skal overfladebehandles, for at kunne realisere alle fordelene ved coating. Vi lægger især vægt på rådgivning af vores kunder om korrekt coating samt udarbejdelse af prototyper.

 3. OVE PLASMATEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  OVE har specialiseret sig i produktion af plastikdele, men også i belægning og behandling af overflader med elastomerer til industrielt brug, støbte dele og ringformede pakninger. Brug af vores tekniske viden om reduktion af friktioner og brug af elastiske komponenter har den funktionelle, økonomiske og økologiske optimering for øje, for de dynamiske pakninger jf. vore kunders individuelle data. Den moderne plasmateknologi giver mulighed for, under hensyntagen til alle vores kunders variabler, at udnytte de tribologiske egenskaber i de forskellige elastomerer i de mest moderne teknologier i informatik.

 4. ACRYTEC FLOORING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores erfaring for din succes. Topkvalitet – i ensartet udførelse. Hos acrytec flooring finder du ingen rutineløsninger. Hver løsning er nøje tilpasset kundens behov. Den faglige rådgivning er baseret på mange års erfaring og teknisk detailviden. Vores veluddannede team af 20 fagfolk sikrer et gnidningsfrit og pålideligt projektforløb. En præcis forløbsplanlægning og korte spærretider, og dermed lille produktionsudfald. acrytec flooring blev grundlagt i 1997. Virksomheden fremstiller meget belastbare funktionsgulve til levnedsmiddelindustrien og er i dag en af specialisterne for komplette gulvløsninger i Tyskland. Indehaverne Sabine og Horst Stamm har lært gulvhåndværket fra bunden. De mange års erfaring inden for branchens forskellige områder gør acrytec flooring til en kompetent partner og værdifuld rådgiver.

 5. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Grüning & Loske GmbH tilbyder en succesrig kombination af produkter og tjenesteydelser. Gode ideer, moderne teknik og mangeårig tradition med teknisk handel konverteres til innovative løsninger, som alle sigter mod følgende: Optimering af indkøbsprocessen. Outsourcing-koncepter med C-komponent-management og standardiseringstiltag til handel og industri er lige så meget en del af konceptet som udviklingen af rationaliseringskoncepter til disponerings- og logistiksektoren. Du kan stole på vores ansvarsfølelse og kvalitetsfornemmelse – lige fra den første samtale til den punktlige levering. Vores vision: Vi vil levere det højeste serviceniveau i vores daglige aktiviteter Vi vil være det mest kundeorienterede team inden for teknisk handel Vi vil være den meste kompetente partner for vores kunder Vi vil sikre vores kunder og Grüning & Loske de bedst mulige økonomiske resultater.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos os er der god kemi: Et blik i vores virksomhed Vores virksomhedsfilosofi baserer på den betingelsesløse orientering ved kunden, hvilket har gjort en kontinuerlig vækst i over 30 år og udviklingen af globale produktinnovationer muligt for os. Vores værdier former ikke kun vores virksomhedskultur, de er også årsagen til vores højtmotiverede team af mangeårige medarbejdere, som hver dag yder toppræstationer. Team Vores hengivenhed til mottoet "Excellence inden for galvaniseringsløsninger" præger vores daglige handlinger. Som team garanterer vi i fællesskab, at vores kunder altid modtager optimale produkter og ydelser. Værdier Vi skaber fremtiden i fællesskab Kreativitet og innovation bestemmer vores handlinger. Ved at lytte opmærksom identificerer vi behov. Vi handler i øjenhøjde og baserende på tillid. At byde på chancer - At kræve ærlighed og respekt danner fundamentet for vores succeskultur. Vi fremmer og kræver potentialer. Fairness og klarhed er hjørnestenene i vores kommunikation. At tillade idéer- at omsætte dem modigt Vi ser nysgerrighed som et udgangspunkt for fremskridt. Vi realiserer i dag og sikrer morgendagens succes. Vi lærer af fejl. Glæde ved succesen Ambitiøse mål realiserer vi med begejstring. Med lidenskab stræber vi efter at være fremragende. Vi er stolte over vores succeser og taler om dem. At tage ansvar Vores samfunds grundværdier overholder og respekterer vi.

 2. SEE-PLASTIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEE-PLASTIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Seeshaupt, Tyskland.

 3. SCHORLING INDUSTRIEBODEN-TECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHORLING INDUSTRIEBODEN-TECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Bassum, Tyskland.

 4. ACTIVLON OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACTIVLON OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Hungen, Tyskland.

 5. WOBEK DESIGN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WOBEK DESIGN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Stollberg, Tyskland.

 1. ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILTEC INDUSTRIEDRUCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Frickenhausen, Tyskland.

 2. KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KIRSCH KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den opererer også inden for Trykning - digital-, Serigrafi, Trykning - digital-, maling, Akrylglas, halvfabrikata i plast, teknisk anvendelse af plast, Serigrafi, og polykarbonat brancherne. Den er baseret i Ebersbach, Tyskland.

 1. HANS MAYER KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANS MAYER KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Deutsch Wagram, Østrig.

 2. TK BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TK BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Heppenheim, Tyskland.

 3. KALTBRUNNER AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALTBRUNNER AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Grenchen, Schweiz.

 4. LEUZE & CO KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Fremstilling af dele til klimaanlæg, kemiske anlæg, parkmøbler, havemøbler. Sandblæsningsteknik, polyamid-, Minicoat-, PTFE-, Halar-, PE-, PVC-belægninger. Flammesprøjtning. Grundlagt i 1949, Gerhard Leuze Flammesprøjteteknik 1974 Leuze & Co Kunststoffbeschichtungen GmbH & Co. KG Medarbejdere 20 Program - coatingprocesser Hvirvelsintring Minicoat-proces Vådlakering (PTFE) Pulversprøjtning elektrostatisk Coatede metaldele Enkeltdele - valser indtil Ø 800 mm x 4.000 mm (indtil 2.000 kg), have- og parkmøbler indtil 2.200 mm x 1.000 mm x 1.000 mm, tegningsdele indtil 600 kg Steldele, kardanakseldrev, fastgørelser, tegningsdele Små steldele, stik, trådbukkedele, klemmer etc. Metaldelene coates med: Polyamid (rilsan, vestosint) polytetrafluorethylen (PTFE) polyethylen ECTFE (Halar) PVC (Plastisol) Coating udføres på dele fra følgende områder: Køretøjsproduktion, maskinkonstruktion, møbelindustri, udendørs område, medicinalteknik, monteringsteknik, standarddele

 5. AKS COATINGS GMBH

  Tyskland

  AKS Coatings GmbH. Vi fremstiller byggekemiske specialprodukter og har specialiseret os i forskning, udvikling, produktion og salg af overfladebeskyttelsessystemer på basis af polymersilikat. Vores hjemsted i Altlußheim, Tyskland er virksomhedens base. Her finder vores forskning, udvikling og produktion i mindre målestok sted. Herfra understøtter vi vores afdelinger i Irland, Finland, Tyrkiet, Slovenien, Kina, Rusland og Iran samt vores kunder i Syd- og Østeuropa. Vores systemer benyttes på stærkt belastede, mineralske og metalliske overflader. De kan benyttes som forebyggende beskyttelse eller til sanering. Vores systemer beskytter mod meget aggressive medier på det organiske og uorganiske område og finder anvendelse mod svær saltbelastning og saltkorrosion. Som led i vores forskning udvikler vi nye, innovative produkter på basis af vores polymersilikat-teknologi.

 6. KEK - KASCHIERUNGEN GMBH

  Tyskland

  kek-Kaschierungen har i mere end seks årtier engageret sig i udvikling, produktion og salg af individuelle lamineringsløsninger og har siden 2017 været en del af Continental AG. Fra hovedsædet i Herbolzheim tilbydes omfattende løsninger inden for laminering, udstansning, udskæring samt polstring fra en og samme leverandør. I forbindelse med laminering og coating anvendes altid den nyeste teknologi. Ud over lamineringer til sædekonstruktioner, dørbeklædninger, loftsbeklædninger, solskærme eller armlæn hører individuelle lamineringsløsninger og coating af kundespecifikke materialer også til produktporteføljen. Som underleverandør til automobilindustrien er virksomheden selvfølgelig certificeret iht. ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 og IATF 16949: 2016. Et andet marked er fremstillingen af wellness- og fitnessapparater samt af individuelle polstringer. Her går værdiskabelseskæden lige fra træudskæringer på stellet over laminering og til syeriet og polstring.

 7. HKO HEAT PROTECTION GROUP

  Tyskland

  HKO Heat Protection Group producerer tekniske tekstiler til ekstreme temperaturområder, med produktionssteder i Tyskland og Kina samt afdelinger i USA og Frankrig. Vores produktsortiment består bl.a. af brandvægsvæv, varmebeskyttelsesmateriale, tekniske snore, teknisk filt, teknisk garn og væv, isoleringsmateriale, asbestreservestof, isoleringsmateriale, tekniske tekstiler, tekstilglas, isoleringsmaterialer og -produkter, vognfremstilling og varmebeskyttelsesmaterialer.

 8. A. STAINER SCHRIFTEN UND SIEBDRUCK GES.M.B.H. & CO KG

  Østrig

  Stainer producerer trykværk til alle formål og trykker på stort set alt. Det gælder både papir, glas, møbelfronter, beton, tekstiler, ski og boards. Den såkaldt trykforædling bliver stadig vigtigere. Vi tilfører produkter lugt og farve ved kulde eller varme, når man kommer eller går samt skiftende farve ved sollys. I den seneste tid har fokus i stigende grad været rettet mod mere innovative specialprodukter: Skilte, reklamemærkater, transparenter eller tryk.

 1. L. GRIGOLETTO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden L. GRIGOLETTO GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Halver, Tyskland.

 2. ADELHELM UNTERNEHMENSGRUPPE

  Tyskland

  Virksomheden ADELHELM UNTERNEHMENSGRUPPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Eningen, Tyskland.

 3. NORDKOMMERCE SIA

  Latvia

  Virksomheden NORDKOMMERCE SIA, er en Distributør, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Riga, Latvia.

 4. BJÖRN WEBER INDUSTRIEFUSSBÖDEN

  Tyskland

  Virksomheden BJÖRN WEBER INDUSTRIEFUSSBÖDEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Coswig (anhalt), Tyskland.

 5. HIGH TECH COATINGS GMBH

  Østrig

  Virksomheden HIGH TECH COATINGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den opererer også inden for Overfladebehandling, og beklædninger brancherne. Den er baseret i Vorchdorf, Østrig.

 6. ASEM METAL COATING

  Tyrkiet

  Virksomheden ASEM METAL COATING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. LINE-X OF EUROPE (IXS (NETHERLANDS) BV)

  Holland

  Virksomheden LINE-X OF EUROPE (IXS (NETHERLANDS) BV), er en Distributør, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den opererer også inden for patinering brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 8. H. WANGLER INDUSTRIELACKIERUNGEN

  Tyskland

  Virksomheden H. WANGLER INDUSTRIELACKIERUNGEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 9. HEYMANN LACK- UND KUNSTSTOFFBESCHICHTUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEYMANN LACK- UND KUNSTSTOFFBESCHICHTUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 10. CAPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CAPLAST KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægninger, plast- branchen. Den opererer også inden for Laminering, og sikkerhedsjakker brancherne. Den er baseret i Nordkirchen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis