• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • belægning med aluminium

Resultater for

Belægning med aluminium - Import eksport

 1. STANDART ALUMINIUM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium er en innovativ og teknologisk virksomhed som er anerkendt inden for fremstilling af højklassificerede aluminiumsprofiler. Vi leverer omfattende systemløsninger som omfatter monteringssystemer til solfangere og skræddersyede designs. Vores teknologiske facilitet som spænder 25.000 kvadratmeter, giver os mulighed for at imødese alle dine behov, effektivt og præcist. Udstyret med den seneste teknologi tilbyder vores produktionsfacilitet et alsidigt udvalg af tjenester, såsom: •Ekstrudering •Elektrostatisk pulverlakering •Anodiseret belægning •Mekanisk bearbejdning Hos Standart Aluminium er vi særdeles stolte over vores kundecentrerede tilgang. Vores dedikation til en kontinuerlig forbedring har givet os en plads blandt de førende virksomheder, og vi arbejder altid på at opnå excellence i alt hvad vi gør. Vi tror på at opbygge vedvarende forhold med vores partnere, kunder og medarbejdere, som er baseret på respekt og ærlighed. Vores kontinuerlige forpligtelse til integritet skaber et miljø af tillid og pålidelighed, hvilket gør os til en pålidelig partner i alle dine projekter. For at garantere hurtige, førsteklasses og nøjagtige tjenester, samarbejder vi med velkendte mærker, som er kendt for deres enestående materialekvalitet og som overholder alle internationale standarder. Dette samarbejde gør os i stand til at levere pålidelige og enestående løsninger. Hvad enten du har brug for skræddersyede aluminiumsprofiler eller specialiserede behandlingstjenester, så er Standart Aluminium klar til at hjælpe dig hele vejen. Spørg os !

 2. HESCOAT GMBH

  Schweiz

  Virksomheden HESCOAT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægning med aluminium branchen. Den opererer også inden for antiklumpningsmidler til fødevareindustrien, og skridsikker brancherne. Den er baseret i Thayngen, Schweiz.

 3. FURKANLAR ALUMINYUM IMPORT&EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden FURKANLAR ALUMINYUM IMPORT&EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægning med aluminium branchen. Den opererer også inden for tilbehør i plexiglas brancherne. Den er baseret i Sultanbeyli, Tyrkiet.

 4. BLADECO FETÖ ALIMINUM ARCHITECTURAL SYSTEMS

  Tyrkiet

  Virksomheden BLADECO FETÖ ALIMINUM ARCHITECTURAL SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belægning med aluminium branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. FORAL METAL SANAYI TICARET LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FORAL METAL SANAYI TICARET LTD.ŞTI., er en Engrossalg, der opererer inden for Belægning med aluminium branchen. Den opererer også inden for profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HÜPPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HÜPPE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægning med aluminium branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, Mekanisk overfladebehandling - maskiner, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, og Mekanisk overfladebehandling - maskiner brancherne. Den er baseret i Bad Zwischenahn, Tyskland.

 2. LACADOS Y ANODIZADOS DE CASTILLA LA MANCHA - ELOXAL - ANOLASA

  Spanien

  Virksomheden LACADOS Y ANODIZADOS DE CASTILLA LA MANCHA - ELOXAL - ANOLASA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Belægning med aluminium branchen. Den opererer også inden for aluminium, og anodisering brancherne. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 3. VANS POWDER COATING

  Tyrkiet

  Virksomheden VANS POWDER COATING, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Belægning med aluminium, Overfladebelægning - stål og metaller, Belægning med aluminium, Maling med elektrostatisk pudring, og korrosionshæmmende coating til metal brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 4. PROCOLOR

  Frankrig

  Virksomheden PROCOLOR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Belægning med aluminium, Belægning med aluminium, maling i pulverform, og krombehandling brancherne. Den er baseret i Auterive, Frankrig.

 5. AJP

  Frankrig

  Virksomheden AJP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Papirmasse branchen. Den opererer også inden for Belægning med aluminium, Formgivning af plastmaterialer, anlæg, maskiner og udstyr til færdigbearbejdning og bearbejdning af papir og pap, papirruller, Belægning med aluminium, og Formgivning af plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Vieux-Condé, Frankrig.

 1. L.A.G. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden L.A.G. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Cardano Al Campo, Italien.

 2. CENTRO ALLUMINIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CENTRO ALLUMINIO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Barletta, Italien.

 1. EUROTUBI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROTUBI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Fano, Italien.

 2. GENOVA ALLUMINIO METALLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GENOVA ALLUMINIO METALLI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 3. PRIMALL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PRIMALL S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Assago, Italien.

 4. ALZA GLOBO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALZA GLOBO S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Ponte San Pietro, Italien.

 5. TEKNALSYSTEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TEKNALSYSTEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Tiriolo, Italien.

 6. ALUMAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALUMAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Ciserano, Italien.

 7. ECO - METAL TUBES S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ECO - METAL TUBES S.R.L., der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Fano, Italien.

 8. PESSINA ANGELO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PESSINA ANGELO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Syrefaste gulvbelægninger branchen. Den opererer også inden for Belægning med aluminium, Korrosionsbeskyttende coating, Belægning med aluminium, og Korrosionsbeskyttende coating brancherne. Den er baseret i Fara Gera D'adda, Italien.

 1. C.L.L. - COMMERCIO LEGHE LEGGERE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden C.L.L. - COMMERCIO LEGHE LEGGERE S.P.A., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Bosco Marengo, Italien.

 2. SPINELLIINFISSI DI SPINELLI CIRO

  Italien

  Virksomheden SPINELLIINFISSI DI SPINELLI CIRO, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Mugnano Di Napoli, Italien.

 3. ALUSYSTEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALUSYSTEM S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Siderno, Italien.

 4. GASTALDELLO SISTEMI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden GASTALDELLO SISTEMI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Povegliano Veronese, Italien.

 5. ISOLALLUMINIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ISOLALLUMINIO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Isola Di Capo Rizzuto, Italien.

 6. COM.AL. DI LOREFICE A.& A. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden COM.AL. DI LOREFICE A.& A. S.A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Scicli, Italien.

 7. METALFERRO DI ESPOSITO LUIGI E GIANPIETRO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden METALFERRO DI ESPOSITO LUIGI E GIANPIETRO S.N.C., der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Sant'agnello, Italien.

 8. BERTULETTI OSCAR

  Italien

  Virksomheden BERTULETTI OSCAR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Terno D'isola, Italien.

 9. SANFILIPPO SERAFINO

  Italien

  Virksomheden SANFILIPPO SERAFINO, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Leonforte, Italien.

 10. RAFFINERIA METALLI CUSIANA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden RAFFINERIA METALLI CUSIANA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Belægning med aluminium, Aluminiumslegeringer, og Belægning med aluminium brancherne. Den er baseret i Verbania, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis