• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • beklædningsindustrien - maskiner og udstyr

Resultater for

Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Eichenzell, Tyskland.

 2. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CASA VACANZE SELVA DI MONTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for metaltilbehør til syning brancherne. Den er baseret i Empoli, Italien.

 3. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mörfelden-Walldorf, Tyskland.

 4. SICILIA CONFEZIONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICILIA CONFEZIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Materiel til beklædningsindustrien, tilbehør tekstiler, reservedele tekstiler, Materiel til beklædningsindustrien, og atelier brancherne. Den er baseret i Bronte, Italien.

 5. RDF GROUP LLC

  Rusland

  Royal Dress forms (RDf) har siden 2014 været er en russisk producent af førsteklasses mannequiner og tilbehør. Elastiske mannequiner passer til alle formål og kunder. De specielle funktioner ved mannequinerne fra RDf er, at de nemt kan komprimeres, de er modstandsdygtige over for stød og fald, og de vil bevare deres form. Der kan placeres synåle i mannequinerne, og man kan stryge tøjet direkte på mannequinerne. Udvalget af RDf inkluderer beklædningsformer til forskellige opgaver: Monica er en mannequin der gør det nemt at skabe papirmønstre til beklædning; Penelope er en professionel superblød mannequin til bustier, undertøj og korsetter; Betty er en mannequin i halv størrelse, som passer til kurser i beskæring og skræddersyning; Richard er en mandlig mannequin med skulderpuder til fremstilling af frakker og jakker. Mannequiner i fast højde og kropsbygning er designet til forskellige slags kropsformer. RDf tilbyder også produktion af personlige mannequiner i henhold til kundens kropsform.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRIBU DE PARIS

  Frankrig

  Virksomheden TRIBU DE PARIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiltryk, Tekstilflokkulering, beklædningsgenstande efter mål, broderier, Tekstiltryk, og Tekstilflokkulering brancherne. Den er baseret i Ivry Sur Seine, Frankrig.

 2. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PIERANGELO SERVICE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, fabrikation af specialmaskiner, vedligeholdelse af maskiner, og bearbejdning som lønarbejde brancherne. Den er baseret i Teolo, Italien.

 3. CONSULENZATTIVA

  Italien

  Virksomheden CONSULENZATTIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for motorpumper, og arbejder og udstyr til civilbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Lograto, Italien.

 4. RIMGM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RIMGM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Symaskiner og tilbehør - industrielle, Symaskiner og tilbehør - industrielle, strygemaskine, og dampproduktion brancherne. Den er baseret i Reutlingen, Tyskland.

 5. AKC TEXTILES

  Holland

  Virksomheden AKC TEXTILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - tekstiler og klæder branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, industrivirksomhedsforeninger, tekstil og beklædning, babytøj, og arbejdstøj til hoteller brancherne. Den er baseret i Zevenaar, Holland.

 1. ALFATEX

  Belgien

  Virksomheden ALFATEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og bånd til lukning med knap brancherne. Den er baseret i Petegem-Leie, Belgien.

 2. HENRI PETIT & CIE

  Frankrig

  Virksomheden HENRI PETIT & CIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner brancherne. Den er baseret i Aubenas, Frankrig.

 1. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Besætninger, broderi og tyl branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Stoffer, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gerstetten, Tyskland.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgien

  Virksomheden BONAS TEXTILE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Marke, Belgien.

 3. BLUE STAR

  Belgien

  Virksomheden BLUE STAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Tilbehør - beklædning, Hatte og kasketter, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Tilbehør - beklædning, Hatte og kasketter, remme, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Melle, Belgien.

 4. BROOKLYN

  Belgien

  Virksomheden BROOKLYN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tøj, til mænd branchen. Den opererer også inden for Tøj, til kvinder, Tøj, børne- og baby-, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Tilbehør - beklædning, Tøj, til kvinder, Tøj, børne- og baby-, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Tilbehør - beklædning brancherne. Den er baseret i Harelbeke, Belgien.

 5. SEWPORT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SEWPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 6. SPETSTEHPROM SIG

  Ukraine

  Virksomheden SPETSTEHPROM SIG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, maskiner og udstyr til beklædningsindustrien, stole til laboratorier, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Cherkassy, Ukraine.

 7. PULFER BERNINA NÄHCENTER AG

  Schweiz

  Virksomheden PULFER BERNINA NÄHCENTER AG, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Bern, Schweiz.

 8. NÄHCENTER ISELI AG

  Schweiz

  Virksomheden NÄHCENTER ISELI AG, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Spiez, Schweiz.

 1. A. DE KONINCK

  Belgien

  Virksomheden A. DE KONINCK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 2. NÄHMASCHINEN GEMEINHARDT

  Tyskland

  Virksomheden NÄHMASCHINEN GEMEINHARDT, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Hof, Tyskland.

 3. GWR REICHHUBER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GWR REICHHUBER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Skalkonstruktion - bygning, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAUERHAMMER WÄSCHEREIBEDARF & SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Vaskemaskiner og slynger, industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Vaskemaskiner og slynger, industrielle brancherne. Den er baseret i Unterensingen, Tyskland.

 5. WWW.SCHUHTROCKNER.DE

  Tyskland

  Virksomheden WWW.SCHUHTROCKNER.DE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rötha / Ot Oelzschau, Tyskland.

 6. WETROK AG

  Schweiz

  Virksomheden WETROK AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringstjenester branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Kloten, Schweiz.

 7. E & M EICHLER UND MEURERS INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden E & M EICHLER UND MEURERS INDUSTRIETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 8. SCHUH SCHELL

  Tyskland

  Virksomheden SCHUH SCHELL, er en Engrossalg, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Læder og skind - industrimaskiner, Import-eksport - mekanik, Fodtøj, Sko, sports- og fritids-, Læder og skind - industrimaskiner, Import-eksport - mekanik, Fodtøj, og Sko, sports- og fritids- brancherne. Den er baseret i Bisingen, Tyskland.

 9. PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR

  Tyskland

  Virksomheden PFAFF & SINGER INH. I. KRALJEVIC GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Mainz, Tyskland.

 10. GROSS KG

  Østrig

  Virksomheden GROSS KG, er en Distributør, der opererer inden for Godshåndteringssystemer, kontinuerlige branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Sipbachzell, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.143 Virksomheder