• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • beklædningsindustrien - maskiner og udstyr

Resultater for

Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. PROOD CLOTHING MANUFACTURER EUROPE AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Velkommen til Prood, en enestående europæisk producent med mere end 20 års erfaring, som specialiserer sig i et alsidigt udvalg af beklædning, badetøj, afslapningstøj og sportstøj. Som en svensk virksomhed med vores fabrik beliggende i Polen, tilbyder vi en unik blanding af skandinavisk kvalitet og østeuropæisk effektivitet. Med fokus på førsteklasses syning og en produktion i forhold til efterspørgsel, understøtter mange behov hos både kvinder, mænd og børn. En af Prood's særlige funktioner er vores fleksibilitet inden for produktionsmængder. Hvad enten du har brug for store eller mindre mængder (med lav MOQ), private label eller kontraktfremstilling, så har vi kapaciteten til at imødese dine krav. Vores højteknologiske faciliteter, som har været i drift i mere end 15 år, har fremstillet førsteklasses tekstiler for forskellige svenske og europæiske mærker. Vores ekspertise omfatter et udvalg af specifikke produkter, inklusive badekåber, natkjoler, pyjamas, badetøj, bikinier, undertøj og t-shirts. Vi er stolte over at bruge et omfattende udvalg af materialer såsom bomuld, fleece, velour, modal og mere. Denne alsidighed sikrer, at vi kan levere de perfekte tekstiler og pasform til alle krav. Hos Prood er vi forpligtet til excellence, ikke blot kvaliteten af vores produkter. Vores evne til at tilpasse vores produktionssortiment, så de passer til både små og store virksomheder, gør os til en ideel partner for dem som leder efter en pålidelig og førsteklasses beklædningsproducent i Europa. Endvidere giver vores strategiske lokation os mulighed for korte leveringstider.

 2. ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESKA SCHNEIDER LAGERSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Eichenzell, Tyskland.

 3. CASA VACANZE SELVA DI MONTE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CASA VACANZE SELVA DI MONTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for metaltilbehør til syning brancherne. Den er baseret i Empoli, Italien.

 4. TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEC-TEAM SEWING MACHINES GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mörfelden-Walldorf, Tyskland.

 5. SICILIA CONFEZIONI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICILIA CONFEZIONI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Materiel til beklædningsindustrien, tilbehør tekstiler, reservedele tekstiler, Materiel til beklædningsindustrien, og atelier brancherne. Den er baseret i Bronte, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOBRIA COLLECTION INDUSTRIA ABBIGLIAMENTO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOBRIA COLLECTION INDUSTRIA ABBIGLIAMENTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør tekstiler brancherne. Den er baseret i San Giuseppe Vesuviano, Italien.

 2. RDF GROUP LLC

  Rusland

  Royal Dress forms (RDf) har siden 2014 været er en russisk producent af førsteklasses mannequiner og tilbehør. Elastiske mannequiner passer til alle formål og kunder. De specielle funktioner ved mannequinerne fra RDf er, at de nemt kan komprimeres, de er modstandsdygtige over for stød og fald, og de vil bevare deres form. Der kan placeres synåle i mannequinerne, og man kan stryge tøjet direkte på mannequinerne. Udvalget af RDf inkluderer beklædningsformer til forskellige opgaver: Monica er en mannequin der gør det nemt at skabe papirmønstre til beklædning; Penelope er en professionel superblød mannequin til bustier, undertøj og korsetter; Betty er en mannequin i halv størrelse, som passer til kurser i beskæring og skræddersyning; Richard er en mandlig mannequin med skulderpuder til fremstilling af frakker og jakker. Mannequiner i fast højde og kropsbygning er designet til forskellige slags kropsformer. RDf tilbyder også produktion af personlige mannequiner i henhold til kundens kropsform.

 3. TRIBU DE PARIS

  Frankrig

  Virksomheden TRIBU DE PARIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tekstiltryk, Tekstilflokkulering, beklædningsgenstande efter mål, broderier, Tekstiltryk, og Tekstilflokkulering brancherne. Den er baseret i Ivry Sur Seine, Frankrig.

 4. PIERANGELO SERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PIERANGELO SERVICE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, fabrikation af specialmaskiner, vedligeholdelse af maskiner, og bearbejdning som lønarbejde brancherne. Den er baseret i Teolo, Italien.

 5. SEWPORT

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SEWPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. SPETSTEHPROM SIG

  Ukraine

  Virksomheden SPETSTEHPROM SIG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til beklædningsindustrien, og stole til laboratorier brancherne. Den er baseret i Cherkassy, Ukraine.

 2. BONAS TEXTILE MACHINERY

  Belgien

  Virksomheden BONAS TEXTILE MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Marke, Belgien.

 1. AKC TEXTILES

  Holland

  Virksomheden AKC TEXTILES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - tekstiler og klæder branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, industrivirksomhedsforeninger, tekstil og beklædning, babytøj, og arbejdstøj til hoteller brancherne. Den er baseret i Zevenaar, Holland.

 2. BLUE STAR

  Belgien

  Virksomheden BLUE STAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materiel til beklædningsindustrien branchen. Den opererer også inden for Tilbehør - beklædning, Hatte og kasketter, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Tilbehør - beklædning, Hatte og kasketter, remme, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Melle, Belgien.

 3. BROOKLYN

  Belgien

  Virksomheden BROOKLYN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tøj, til mænd branchen. Den opererer også inden for Tøj, til kvinder, Tøj, børne- og baby-, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Tilbehør - beklædning, Tøj, til kvinder, Tøj, børne- og baby-, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Tilbehør - beklædning brancherne. Den er baseret i Harelbeke, Belgien.

 4. ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZOEPPRITEX VERBUNDSTOFFE GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Besætninger, broderi og tyl branchen. Den opererer også inden for Stoffer, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Stoffer, og Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gerstetten, Tyskland.

 5. HENRI PETIT & CIE

  Frankrig

  Virksomheden HENRI PETIT & CIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner brancherne. Den er baseret i Aubenas, Frankrig.

 6. CONSULENZATTIVA

  Italien

  Virksomheden CONSULENZATTIVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for motorpumper, og arbejder og udstyr til civilbeskyttelse brancherne. Den er baseret i Lograto, Italien.

 7. TIP & TOP PRESSING SERVICE SA

  Schweiz

  Virksomheden TIP & TOP PRESSING SERVICE SA, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Skalkonstruktion - bygning, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Echandens, Schweiz.

 8. MULTI SERVICES

  Schweiz

  Virksomheden MULTI SERVICES, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Skalkonstruktion - bygning, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Skalkonstruktion - bygning brancherne. Den er baseret i Vufflens-La-Ville, Schweiz.

 1. XTEMA - THOMAS LEBHERZ TEXTILMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden XTEMA - THOMAS LEBHERZ TEXTILMASCHINEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Baiersdorf, Tyskland.

 2. MEGAPAK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden MEGAPAK GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 3. WYNA APPARATE-BAU & SERVICE

  Schweiz

  Virksomheden WYNA APPARATE-BAU & SERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, og Hi-fi-, fjernsyn- og videotilbehør brancherne. Den er baseret i Gränichen, Schweiz.

 4. MEMMINGEN TEXTIL ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEMMINGEN TEXTIL ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Vævning - maskiner og udstyr, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. NÄHMASCHINEN CENTER ELEKTROGERÄTE-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden NÄHMASCHINEN CENTER ELEKTROGERÄTE-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 6. KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KONRAD BUSCHE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Valley, Tyskland.

 7. ERNST UND BERNHARD SCHMID

  Tyskland

  Virksomheden ERNST UND BERNHARD SCHMID, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Bad Hersfeld, Tyskland.

 8. NIKU TEXTIMASCHINEN IMPORT & EXPORT EFK

  Tyskland

  Virksomheden NIKU TEXTIMASCHINEN IMPORT & EXPORT EFK, er en Engrossalg, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Tøj, til mænd, Tøj, til kvinder, Import-eksport - tekstiler og klæder, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Tøj, til mænd, Tøj, til kvinder, og Import-eksport - tekstiler og klæder brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 9. HELMUT GREIL

  Tyskland

  Virksomheden HELMUT GREIL, er en Distributør, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, og Maskiner og udstyr til tøjvask og kemisk rensning af tøj - industrielle brancherne. Den er baseret i Simbach, Tyskland.

 10. NÄHTECHNIK NORD-WEST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NÄHTECHNIK NORD-WEST GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, Symaskiner og tilbehør - industrielle, Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr, og Symaskiner og tilbehør - industrielle brancherne. Den er baseret i Waldbröl, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Beklædningsindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.007 Virksomheder