• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • befæstelsesindretninger

Resultater for

Befæstelsesindretninger - Import eksport

 1. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Leverings- og serviceprogrammet for BLIS Kugelgewindetriebe GmbH inkluderer: Kugledrevbolte i hvirvlet og slebet design i henhold til DIN og i henhold til kundetegninger med standard- eller specielle møtrikker, trapezformede spindler i rullet og hvirvlet design, lineære føringer, tilbehør såsom lejer og lejeblokke, reparationer og inspektioner foretaget af KGT.

 2. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Vi er en traditionel producent der er certificeret i henhold til ISO 9001, vi har den mest moderne produktionsteknologi samt innovative produkter. Vores tre kerneområder, tagsortiment, fastgørelsessystemer, udstansede dele, danner en solid base for vores globale succes. Innovation, kreativitet og kvalitet kendetegner WUS-produkterne. Vores sikkerhedstagskroge, metaltagplader, tagrendestøtter, regnrørspænder, specialløsninger og sneafskærmningssystemer samt rørklemmer, sprinklerklemmer, monteringsbeslag, monteringsprofiler og passende tilbehør, er kendt over hele verden. Inden for udstansede/bøjede dele udvikler og fremstiller sammen med vores kunder både nye produkter, samt specialprodukter som de efterspørger. Vores interne afdelinger: udvikling, design, konstruktion og produktion arbejder hånd i hånd. Som vores tag- og sanitetsprodukter forlader vores udstansede/bøjede dele vores virksomhed med den passende overfladefinish.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

 4. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 5. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  The HEINRICH KIPP WERK is a manufacturer for the sectors clamping technology, standard elements and operating parts. We produce in a large machine shop at our location in Germany. The real net output ratio means that standard elements, structural groups and special solutions can be realised. Our product portfolio includes 65000 items that are all quickly available through the logistics centre. KIPP developes the products completely in-house and tests them repeatedly in the quality control. All products work reliably, have a long service life and long-term availability. Ergonomics and stability are for us the focal point of every new developement. In our KIPP catalogue you will only find products of which we are 100% convinced. This is what our owner managed, traditional company stands for.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Micromat Spannhydraulik GmbH blev grundlagt i en garage i 1989 og har efterhånden udviklet sig til en mellemstor virksomhed med globale aktiviteter. På vores hovedafdeling i Rutesheim og en lille filial i Malmsheim er over 70 motiverede medarbejdere beskæftiget med udvikling, konstruktion og fabrikation af hydraulikcylindre af høj kvalitet. Uanset om du kommer fra områderne maskinkonstruktion, bilindustri eller værktøjsmaskiner, eller du er grossist – vi tilbyder dig en skræddersyet løsning. QUIRI-MICROMAT®. - nyt fælles mærkelogo. Gennem samarbejdet med den franske Fa. QUIRI under det fældes firmalogo QUIRI-MICRMAT® kan vi nu tilbyde vores kunder et større fælles produktudvalg af hydrauliske spændelementer, cylindre, specialløsninger og tilbehør.

 2. SEC SHIP'S EQUIPMENT CENTRE BREMEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  SEC regnes som den førende producent af containerfastsurringsudstyr på det nuværende marked. Vi er førende takket være vores perfekte kombination af interne design- og engineering-faciliteter, som sammen med vores enestående forståelse for fremstilling og serviceydelser fører til, at SEC er den første førsteklasses partner for værfter og ejere. SEC kan være din partner ved planlægningen af byggeprojekter. Ud over levering af hardware kan vi tilbyde mange forskellige serviceydelser, som kan hjælpe skibsejeren med at finde den sikreste og mest effektive løsning. Uanset om henvendelsen kommer fra værfter eller ejere, så kan SEC lige fra begyndelsen udvikle koncepter og nøglefærdige løsninger. SEC's tænkemåde går ud på at opbygge skibet omkring lasten. SEC-netværket af virksomheder, partnerne og aktionærer sikrer den bedste service for vores kunder overalt i verden.

 3. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 4. BOSSONG SPA

  Italien

  Fastgørelsessystemer til byggebranchen. Fremstilling og salg af kemiske ankre, vinylesterharpiks, polyester og epoxy og tilbehør. Mellemtunge og tunge vægtmetalankre, også godkendte i 8, 8 stål og rustfrit stål. Konsoller i zamac og messing, konsoller til lette masser af metallisk nylon. Automatiske sømmaskiner, søm og kompatible ladninger til andre sømmaskiner. Nittehammer og manuelle søm. Zinkskruer, tip, kroner, diamantskiver, elværktøj.

 5. TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. KLIP-IT BY K PLAST

  Tyskland

 2. ACTON S.A.

  Frankrig

 1. HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. CARL TURCK GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. HYDAC INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 4. NORD-LOCK GMBH

  Tyskland

 5. SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. LIEBERMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. NIEDAX GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. LOYAL TRADE GMBH

  Schweiz

 1. MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME

  Tyskland

 2. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Tyskland

 3. BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH

  Tyskland

 4. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrig

 5. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

 6. AIRPRODUCT AG

  Schweiz

 7. HAUEISEN + UNSELD GMBH

  Tyskland

 8. KAMMERER GEWINDETECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. VÖHRS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. HEINRICH KNOBLOCH GMBH

  Tyskland