• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • befæstelsesindretninger

Resultater for

Befæstelsesindretninger - Import eksport

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 2. SEC SHIP'S EQUIPMENT CENTRE BREMEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  SEC regnes som den førende producent af containerfastsurringsudstyr på det nuværende marked. Vi er førende takket være vores perfekte kombination af interne design- og engineering-faciliteter, som sammen med vores enestående forståelse for fremstilling og serviceydelser fører til, at SEC er den første førsteklasses partner for værfter og ejere. SEC kan være din partner ved planlægningen af byggeprojekter. Ud over levering af hardware kan vi tilbyde mange forskellige serviceydelser, som kan hjælpe skibsejeren med at finde den sikreste og mest effektive løsning. Uanset om henvendelsen kommer fra værfter eller ejere, så kan SEC lige fra begyndelsen udvikle koncepter og nøglefærdige løsninger. SEC's tænkemåde går ud på at opbygge skibet omkring lasten. SEC-netværket af virksomheder, partnerne og aktionærer sikrer den bedste service for vores kunder overalt i verden.

 3. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

 4. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverings- og serviceprogrammet for BLIS Kugelgewindetriebe GmbH inkluderer: Kugledrevbolte i hvirvlet og slebet design i henhold til DIN og i henhold til kundetegninger med standard- eller specielle møtrikker, trapezformede spindler i rullet og hvirvlet design, lineære føringer, tilbehør såsom lejer og lejeblokke, reparationer og inspektioner foretaget af KGT.

 5. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Micromat Spannhydraulik GmbH blev grundlagt i en garage i 1989 og har efterhånden udviklet sig til en mellemstor virksomhed med globale aktiviteter. På vores hovedafdeling i Rutesheim og en lille filial i Malmsheim er over 70 motiverede medarbejdere beskæftiget med udvikling, konstruktion og fabrikation af hydraulikcylindre af høj kvalitet. Uanset om du kommer fra områderne maskinkonstruktion, bilindustri eller værktøjsmaskiner, eller du er grossist – vi tilbyder dig en skræddersyet løsning. QUIRI-MICROMAT®. - nyt fælles mærkelogo. Gennem samarbejdet med den franske Fa. QUIRI under det fældes firmalogo QUIRI-MICRMAT® kan vi nu tilbyde vores kunder et større fælles produktudvalg af hydrauliske spændelementer, cylindre, specialløsninger og tilbehør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en traditionel producent der er certificeret i henhold til ISO 9001, vi har den mest moderne produktionsteknologi samt innovative produkter. Vores tre kerneområder, tagsortiment, fastgørelsessystemer, udstansede dele, danner en solid base for vores globale succes. Innovation, kreativitet og kvalitet kendetegner WUS-produkterne. Vores sikkerhedstagskroge, metaltagplader, tagrendestøtter, regnrørspænder, specialløsninger og sneafskærmningssystemer samt rørklemmer, sprinklerklemmer, monteringsbeslag, monteringsprofiler og passende tilbehør, er kendt over hele verden. Inden for udstansede/bøjede dele udvikler og fremstiller sammen med vores kunder både nye produkter, samt specialprodukter som de efterspørger. Vores interne afdelinger: udvikling, design, konstruktion og produktion arbejder hånd i hånd. Som vores tag- og sanitetsprodukter forlader vores udstansede/bøjede dele vores virksomhed med den passende overfladefinish.

 2. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 3. BOSSONG SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Fastgørelsessystemer til byggebranchen. Fremstilling og salg af kemiske ankre, vinylesterharpiks, polyester og epoxy og tilbehør. Mellemtunge og tunge vægtmetalankre, også godkendte i 8, 8 stål og rustfrit stål. Konsoller i zamac og messing, konsoller til lette masser af metallisk nylon. Automatiske sømmaskiner, søm og kompatible ladninger til andre sømmaskiner. Nittehammer og manuelle søm. Zinkskruer, tip, kroner, diamantskiver, elværktøj.

 4. METFIX GROUP

  Kasakhstan

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP har leveret skruer, dyvels, ankre, fastgørelsesanordninger til forskruninger, klemmer, søm, monteringsskum, tætningsmiddel osv. Vores fastgørelsesanordninger bruges inden for alle områder af konstruktion og industri, samt til mindre husholdningsreparationer. Alle vores produkter kommer med kvalitetscertifikater. Vi har altid mere end 2.500 produkter tilgængeligt fra vores lager. En individuel tilgang til hver kunde. Gratis forsendelse og monteringsbetalinger for ordre fra 20.000 USD.

 5. TREX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TREX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Befæstelsesindretninger, gevindtap, specialskruer, standard skruer, Skrueartikler, skruer i rustfrit stål, aluminiumskruer, og tekniske skruer brancherne. Den er baseret i Cholet, Frankrig.

 1. KLIP-IT BY K PLAST

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLIP-IT BY K PLAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Nitter, Nitter, befæstelse, fikseringsdele, møtrikker med hus, prop, hurtig lukning, og kabelbeslag brancherne. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 2. TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Dyvel, skruer til beton, skruebolte, træstifter, og Tapper og stifter, metal- brancherne. Den er baseret i Krauchenwies, Tyskland.

 1. HYDAC INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HYDAC INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Sulzbach, Tyskland.

 2. LIEBERMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LIEBERMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Rottweil, Tyskland.

 3. LOYAL TRADE GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOYAL TRADE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Dallikon, Schweiz.

 4. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REKER-NUTS HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Skruer, Møtrikker til skruer, møtrikker, selvblokerende skruer og møtrikker, Skruer, og Møtrikker til skruer brancherne. Den er baseret i Rietberg, Tyskland.

 5. NORD-LOCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NORD-LOCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Lauchheim, Tyskland.

 6. NIEDAX GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIEDAX GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Linz/rhein, Tyskland.

 7. MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Bad Arolsen, Tyskland.

 8. HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Böhmenkirch, Tyskland.

 1. CARL TURCK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL TURCK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Halver, Tyskland.

 2. BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Sundern (sauerland), Tyskland.

 3. SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 4. ACTON S.A.

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACTON S.A., er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Overskibe, Møtrikker til skruer, Rundjern, gevindskårne, Skruer og møtrikker, skruer til træ, Industrielle beslag, skrueartikler i rustfrit stål, og Overskibe brancherne. Den er baseret i L' Horme, Frankrig.

 5. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERNST THOMAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Skruer, Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Skruer, og gevindskårne emner brancherne. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 6. KAMMERER GEWINDETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAMMERER GEWINDETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Hornberg, Tyskland.

 7. INDUSTRIE ROHRHALTERUNGEN NIMZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIE ROHRHALTERUNGEN NIMZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Vettelschoß, Tyskland.

 8. LINGEMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINGEMANN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Kontorforsyning, Kontorforsyning, elektrisk værktøj, og værktøjsmaskiner brancherne. Den er baseret i Brühl, Tyskland.

 9. VÖHRS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VÖHRS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Kierspe, Tyskland.

 10. HEINRICH KNOBLOCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEINRICH KNOBLOCH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den er baseret i Rhauderfehn, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Befæstelsesindretninger - Import eksport

Antal resultater

1.474 Virksomheder