• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bedplanter- blomsterløg og frø

Resultater for

Bedplanter- blomsterløg og frø - Import eksport

 1. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC er en af de førende russiske virksomheder som specialiserer sig i dyrkning, behandling, raffinering og eksport af landbrugsprodukter såsom koriander, sennep, hørfrø (linned - planter), kikærter, linser, ærter. Vores produktionsfaciliteter er koncentreret omkring landbrug som findes i Krasnodar regionen. Under indsamling, rensning, opbevaring og emballering af de forskellige frø, anvender vi udelukkende moderne indenlandsk og udenlandsk udstyr. Inden for de seneste år har vores førende agronomister udviklet og anvendt vores egen unikke teknologi inden for dyrkning. Under afgrødens vækstcyklus på marken bliver dens tilstand vurderet af virksomhedens personale, og alle nødvendige justeringer kan derfor anvendes i tide. Vi leverer vores produkter til kunder i lande som Indien, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa osv. Alle vores produkter gennemgår de nødvendige kvalitetstest og certificering. Det er grunden til, at vores afgrøder overholder alle europæiske og internationale kvalitetsstandarder. AgroChimInvest er

 2. PRIMOZA GMBH

  Tyskland

 3. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Tyskland

 4. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Tyskland

 5. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrig

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE er en førende producent i Europa af vinstokke i potter og med nøgne rødder: Beplantning hele året. Podede, sammenvoksede og certificerede vinplanter, udvalg af kloninger, alle arter. Rådgivning, Beplantning, Teknisk opfølgning, alle lande. Har været i vindyrkningsbranchen i 3 generationer. Vi råder over tekniske midler til produktion af vinstiklinger. Podning af vinstokkene gjorde det i sidste århundrede muligt at genopføre det vinområde, som var blevet ødelagt af vinbladlus, og bevare de traditionelle vinstokke i de store vinregioner. Vi producerer moderplanter på hundrede hektar. I vores egenskab af producent af vinstiklinger er vores produkter underlagt utallige kontroller og strenge plantesundhedsmæssige standarder fastsat af France AGRIMER. I Frankrig er alle vores vinplanter certificeret under mærket ENTAV-INRA.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

 2. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

 3. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

 4. V-BEYBI LTD

  Ukraine

 5. L'AIL DROMOIS

  Frankrig

 1. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

 2. BABYGRAINES

  Frankrig

 1. FLOVEG GMBH

  Tyskland

 2. VWS EXPORT - IMPORT OF FLOWERBULBS BV

  Holland

 3. VILLABAFO

  Grækenland

 4. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litauen

 5. NOVA FLORE

  Frankrig

 6. LUMA SEEDS

  Forenede Stater

 7. SAFRAN DE COTCHIA

  Belgien

 8. BIOCÉLIO

  Portugal

 1. HEROES EN CO

  Belgien

 2. GAUTIER SEMENCES

  Frankrig

 3. ROYALTYAGRO

  Belarus

 4. CHIABIA GERMANY

  Tyskland

 5. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

 6. SEMAILLE

  Belgien

 7. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

 8. GARDEN PARADISE SEEDS

  Irland

 9. EXPORVIA

  Spanien

 10. GRAINES DU MONDE PAIR

  Belgien