• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bedplanter- blomsterløg og frø

Resultater for

Bedplanter- blomsterløg og frø - Import eksport

 1. PRIMOZA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRIMOZA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 2. CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARL PABST SAMEN UND SAATEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Großbeeren, Tyskland.

 3. SARL SEM PLUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARL SEM PLUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for hvidløg, løg, skalotteløg, frø, Planter, frø, og korn brancherne. Den er baseret i Divajeu, Frankrig.

 4. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Frankrig

  PEPINIERES VITICOLE DAYDE PHILIPPE er en førende producent i Europa af vinstokke i potter og med nøgne rødder: Beplantning hele året. Podede, sammenvoksede og certificerede vinplanter, udvalg af kloninger, alle arter. Rådgivning, Beplantning, Teknisk opfølgning, alle lande. Har været i vindyrkningsbranchen i 3 generationer. Vi råder over tekniske midler til produktion af vinstiklinger. Podning af vinstokkene gjorde det i sidste århundrede muligt at genopføre det vinområde, som var blevet ødelagt af vinbladlus, og bevare de traditionelle vinstokke i de store vinregioner. Vi producerer moderplanter på hundrede hektar. I vores egenskab af producent af vinstiklinger er vores produkter underlagt utallige kontroller og strenge plantesundhedsmæssige standarder fastsat af France AGRIMER. I Frankrig er alle vores vinplanter certificeret under mærket ENTAV-INRA.

 5. FAUNE ET FLORE

  Belgien

  Faune et Flore i Nandrin er et 1800 m2 stort område til havebrug, planter, dyr, indendørs og udendørs indretning. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af havegriller til gas, kul, planchas, brasero, brændere til ætylalkohol. Fra marts til oktober finder du et stort udvalg af møbler til terrassen, parasoller og fast solskærmning. Fra november holder vi julemarked på første sal!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VILLABAFO

  Grækenland

  Virksomheden VILLABAFO, er en Detailsalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Thessaloniki, Grækenland.

 2. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

  Virksomheden SEMILLAS BATLLE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Dyreopdræt, landbrugsprodukter, havebrug, og frø til frugthaver brancherne. Den er baseret i Molins De Rei, Spanien.

 3. AGASAAT® GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AGASAAT® GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Så- og planteudstyr branchen. Den opererer også inden for Krydderier, Bedplanter, blomsterløg og frø, Krydderier, Bedplanter, blomsterløg og frø, fødevarer, og durra brancherne. Den er baseret i Neukirchen-Vluyn, Tyskland.

 4. V-BEYBI LTD

  Ukraine

  Virksomheden V-BEYBI LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, formidling til import-eksport, koriander, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Chernigov, Ukraine.

 5. DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DREHER AGRARROHSTOFFE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Wangen, Tyskland.

 1. L'AIL DROMOIS

  Frankrig

  Virksomheden L'AIL DROMOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, skalotteløg, løg til hvidløg, økologisk hvidløg, og Bedplanter, blomsterløg og frø brancherne. Den er baseret i Eurre, Frankrig.

 2. SCHWAB ROLLRASEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHWAB ROLLRASEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Waidhofen, Tyskland.

 1. SERVAGRI

  Belgien

  Virksomheden SERVAGRI, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, kartofler, og Bedplanter, blomsterløg og frø brancherne. Den er baseret i Orcq, Belgien.

 2. BUDDY BURST

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BUDDY BURST, er en Distributør, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. AGRO SEED SERVICE

  Belgien

  Virksomheden AGRO SEED SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Ærter, gulerødder, og frø til bønner brancherne. Den er baseret i Opglabbeek, Belgien.

 4. N. SGARAVATTI & C. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden N. SGARAVATTI & C. S.P.A., er en Distributør, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for frø brancherne. Den er baseret i Pergine Valdarno, Italien.

 5. CENTRAGRO

  Belgien

  Virksomheden CENTRAGRO, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, Trækul, gødning, Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, og Trækul brancherne. Den er baseret i Estinnes, Belgien.

 6. KARL HEMER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL HEMER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Worms, Tyskland.

 7. HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/

  Bulgarien

  Virksomheden HTTP://RAZSADNIK-EUROFLORA.COM/, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for små planter, bøgeplanter, stiklinger til frugtplantager, og hestekastanieplanter brancherne. Den er baseret i Vidin, Bulgarien.

 8. SEMAILLE

  Belgien

  Virksomheden SEMAILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for såkorn, og frø brancherne. Den er baseret i Faulx-Les-Tombes, Belgien.

 1. SATIMEX QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SATIMEX QUEDLINBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for frø til blomsterhandlere brancherne. Den er baseret i Quedlinburg, Tyskland.

 2. SEMAILLES

  Belgien

  Virksomheden SEMAILLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for økologiske frø, frø til aromatiske planter, og agurkefrø brancherne. Den er baseret i Faulx-Les-Tombes, Belgien.

 3. BIOCÉLIO

  Portugal

  Virksomheden BIOCÉLIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Abrantes, Portugal.

 4. EXPORVIA

  Spanien

  Virksomheden EXPORVIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Krydderier og ekstrakter, Bedplanter, blomsterløg og frø, Diætmad og økologiske fødevarer, møtrikker, Krydderier og ekstrakter, Bedplanter, blomsterløg og frø, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 5. CHIABIA GERMANY

  Tyskland

  Virksomheden CHIABIA GERMANY, er en Detailsalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Diætmad og økologiske fødevarer, ØKOLOGISK LANDBRUG, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Schenefeld, Tyskland.

 6. GAUTIER SEMENCES

  Frankrig

  Virksomheden GAUTIER SEMENCES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for kornfrø til såning brancherne. Den er baseret i Eyragues, Frankrig.

 7. SEKLOS AGRICULTURAL JSC

  Litauen

  Virksomheden SEKLOS AGRICULTURAL JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, Gødning og jordforbedringsmidler, Bedplanter, blomsterløg og frø, Redskaber - have-, og Gødning og jordforbedringsmidler brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 8. LUMA SEEDS

  Forenede Stater

  Virksomheden LUMA SEEDS, er en Distributør, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Cincinnati, Forenede Stater.

 9. FLOVEG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLOVEG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den er baseret i Kall, Tyskland.

 10. ETABLISSEMENTS DERASSE

  Belgien

  Virksomheden ETABLISSEMENTS DERASSE, er en Multi-Category, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Kvæg og fjerkræ - foder, Bedplanter, blomsterløg og frø, Kvæg og fjerkræ - foder, Gødningsstoffer og gødning, og dyrefoder brancherne. Den er baseret i Froidmont, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis