• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • barbersprit

Resultater for

Barbersprit - Import eksport

 1. MEIS TRADE

  Grækenland

  Verified by europages badge

  MEIS blev etableret i Athen i 1981. Vores primære mål var at oprette en virksomhed der tilbyder et unikt sortiment af produkter, med en fremragende kvalitet og rimelige priser, som er målrettet en stor kundegruppe i alle aldre: Damer, herrer og børn. Fra start af har vi været engageret i at levere de bedste produkter til krop- og hårpleje, samt dem der får kunderne til at føle sig godt tilpas og samtidig give dem god velvære. Vores kreative forskningsteam har haft en vigtig rolle i udviklingen af enestående produkter til krop og hår som forhindrer problemer, eller helt løser dem, hvilket har medført, at vi hurtigt er blevet et førende mærke på vores marked. En total kundetilfredshed og loyalitet som er opnået både gennem førsteklasses produkter og en enestående service, baseret på en omhyggelig forskning og formularer som er udviklet af førende, laboratorier. I mere end 30 år har vores produkter været tilgængelige på apoteker, kosmetikbutikker, supermarkedskæder og specialbutikker i Grækenland. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® er en kvalificeret producent og leverandør med audit og godkendelse af SGS. Virksomheden overholder strengt kvalitetsadministrationssystemet ISO9001: 2015. YR Chemspec® er engageret i produktion og distribution af et omfattende udvalg af specialiteter, råmaterialer, aktive ingredienser til den globale kosmetikbranche. Vi er altid dedikeret til brugen af de seneste teknologiske innovationer, fremstillingsprocesser, distribution, indkøb af råmaterialer og ingredienser af høj kvalitet. YR Chemspec® er en virksomhed som anvender universiteter og forskning, for at kunne levere en højkvalitetsudvikling gennem innovation og dermed hjælpe med ny vækst. YR Chemspec® bruger deres kapacitet til at udvikle videnskabelige og teknologiske innovationer i samarbejde med berømte universiteter og institutioner. Mange af vores branche-, forsknings- og universitetsprojekter inkluderer vitamin-afledninger, fermenterede aktiver, planteekstrakter, PVP-polymerer, polyquaternium og andre aktive ingredienser.

 3. VILLAGE BARBER SKIN PRODUCTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden VILLAGE BARBER SKIN PRODUCTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Barbercreme branchen. Den opererer også inden for Barbersprit, og Barbersprit brancherne. Den er baseret i Durham, Det Forenede Kongerige.

 4. VERDAN SWITZERLAND SÀRL

  Schweiz

  Virksomheden VERDAN SWITZERLAND SÀRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hudplejeprodukter branchen. Den opererer også inden for Barbersprit, stickdeodoranter, og Barbersprit brancherne. Den er baseret i Gampelen, Schweiz.

 5. BARBERTIME

  Belgien

  Virksomheden BARBERTIME, er en Engrossalg, der opererer inden for Barbersprit branchen. Den er baseret i Tielt, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LABORATORIOS R.B.B.

  Spanien

  Virksomheden LABORATORIOS R.B.B., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skønhedscreme branchen. Den opererer også inden for Skønhedsprodukter, Barbersprit, ansigts- og kropsbehandling, dermokosmetik, Skønhedsprodukter, og Barbersprit brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 2. TAYLOR OF OLD BOND STREET LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TAYLOR OF OLD BOND STREET LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Hygiejne- og toiletprodukter branchen. Den opererer også inden for Barbersprit, og Barbersprit brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. EUROPEENNE DISTRIBUTION PARFUMERIE EDIPAR

  Frankrig

 4. ESTEE LAUDER SA

  Spanien

 5. CHEMICAL CANARIAS SOCIEDAD ANONIMA.

  Spanien