• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • banderolering - maskiner

Resultater for

Banderolering - maskiner - Import eksport

 1. PETROPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  PETROPLAST har i mere end 40 år været førende på kvalitet i branchen, når det drejer sig om at skære og omvikle folier. Med udgangspunkt i vores hovedsæde i Neuss leverer vi folier i den bedste kvalitet til kunder i ind- og udland – det sørger vores ca. 60 medarbejdere for. Vi er ikke kun specialiseret i at fremskaffe og levere folier, men mestrer også bearbejdning af folier i form at tilskæring, perforering eller forædling. Vores kernekompetence er skæring og omvikling af folie! Med vores ultra moderne laseranlæg kan vi desuden fremstille både avancerede og hverdagsduelige emballageløsninger. Vi er også din pålidelige partner og leverandør af konvertere. Takket være en slank struktur og moderne produktionsteknik leverer vi kvalitetsløsninger til primært små- og mellemstore virksomheder. Selv mindre partier klarer vi til fair priser.

 2. HE-JA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HE-JA Verpackungsmaschinen GmbH blev grundlagt i 1993 for at udbygge virksomheden Höllers hhv. Weldotrons knowhow. I de efterfølgende år blev der oprettet solide partnerskaber og man fik flere kunder. Som pålidelig OEM er HE-JA partner af e emballagemaskineproducent, som agerer på verdensplan, og flere hundrede maskiner i brug med succes. Vi har specialiseret os i produktionen af energieffektive krympetunneller til forarbejdning af krympefolier, der findes på markedet, og runder vores produktsortiment af med halv- hhv. fuldautomatiske upstream-banderolerer eller vinkesvejsere, der kan betjenes manuelt. Alle vinkelsvejsere, bundtpakkere og krympetunneller kan kombineres med tredjeparts fabrikater. Vi udvikler gerne et passende koncept til dit emballeringsbehov.

 3. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG er leverandør af højkvalitets båndløsninger til salgsemballage og emballage inden for logistik. Systemudbyderen er specialiseret i materialebesparende bundtning af alle former for produkter til logistiske formål samt økologisk, salgsfremmende og kundevenlig salgsemballage. Det hele fra en og samme leverandør: Båndmaskiner fra den semi-automatiske enkeltstående model til fuldautomatiske systemer integreret i produktionslinjen, miljøvenligt båndmateriale fremstillet af papir og folie, verdensomspændende service- og vedligeholdelsesnetværk, kompetent rådgivning. Vores egne udviklings- og produktionsafdelinger sikrer løbende forbedringer, nye produktlinjer og løsninger til individuelle og komplekse krav. Båndmaskiner og båndmateriale fra ATS er i brug over hele verden. Erfaringen og puljen af ​​referencer inden for alle brancher og anvendelsesområder er tilsvarende stor.

 4. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hugo Beck er en førende global specialist inden for vandret flowpakning, film- og papiremballemaskiner, samt løsninger til automatisering og printbehandling i præstationsområdet fra 3.000 til 18.000 cyklusser/time. Vi udvikler og producerer skræddersyede maskinløsninger til emballering i film eller papir, og vi leverer også hele sortimentet af perifert udstyr. Uanset om det er individuelt eller som en seriemaskine: Vores omfattende portefølje inkluderer flowpakkemaskiner, kontinuerlige og intermitterende rørformede posemaskiner til flowpack, pose eller krympepakning, bundtpakker, krympetunneler, trykbehandlingssystemer, indføring, robotter og håndteringssystemer. Kunderne kan vælge mellem en bred vifte af polyolefin-, polypropylen-, polyethylen- og kompositfilm, der er tilgængelige på markedet. De nyeste folier er fremstillet af monomaterialer eller op til 100 % genbrugsmateriale, biofilm og ekstremt tynde emballagefilm, som også behandles med Hugo Beck-maskiner.

 5. BANDALL

  Holland

  Verified by europages badge

  Bandall har siden 1990 udviklet og produceret emballage- og pakkeløsninger med banderoler i papir eller folie distribueret over hele verden. Disse indpakningsmaskiner bruges til indpakning eller emballering af emballage i fødevare-, grafik-, farmaceutisk- og logistikindustrien.. Bandall-maskiner er de eneste i verden, der bruger ultratynde indpakningsfilm (fra 35 mμ), der giver betydelige besparelser. Bandall maskinerne sælges i mere end 80 lande.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. QUICK-PACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUICK-PACK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Tannheim, Tyskland.

 2. BECK PACKAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BECK PACKAUTOMATEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Frickenhausen, Tyskland.

 3. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Plastemballage, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, båndstrammer, automatisk banderoleringsmaskine, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Goldkronach, Tyskland.

 4. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, Fastklemning - maskiner, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, Banderolering - maskiner, Fastklemning - maskiner, Lukkemaskiner, kombinerede, til flasker, pakkemaskiner til folie, termoformmaskiner, og Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Witten, Tyskland.

 5. ESPAC MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESPAC MASCHINENBAU, er en Engrossalg, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Neuffen, Tyskland.

 1. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Vi har udviklet og solgt folieemballagemaskiner over hele verden i mere end 50 år. Hver Kallfass folieemballeringsmaskine indeholder en omfattende systemløsningsekspertise og brancheerfaring. Vores omfattende maskinserie inkluderer vinkelsvejsemaskiner, 1 eller 2 sides svejsemaskiner, foliesvejsemaskiner, rørposemaskiner, bundtpakningsmaskiner (samlepakker), spændingspakker, krympetunneler og et stort udvalg af komponenter såsom f.eks.. gribeindføring, transportbånd, indlægssystemer, stabelstationer og foldeudstyr. Emballagesystemerne fra Kallfass bearbejder polyethylenfolier (PE), polypropylenfolier (PP), polyolefinfolier (PO) eller biofolier fra vedvarende råvarer såsom f.eks.. PLA folie. Kallfass emballagesystemer er tilgængelige til manuel, delvist automatiseret eller fuldautomatisk folieemballage. Vores systemer kan bruges til enkelt eller flere pakker, hhv. multipakker i fuld emballering, eller med foliebanderole

 2. BRANDING BY BANDING

  Holland

  Branding by Banding er et innovativt etiketterings- og emballagekoncept fra Bandall og Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Hovedkonceptet: banderole i papir med tryk eller film (økologisk). Konceptet giver unikke muligheder for at give dit produkt et perfekt udseende med anvendelse af så få materialer som muligt. Et godt og gennemtænkt design kan forøge sandsynligheden for at netop dit produkt bliver valgt i supermarkedet.

 1. IMEADE

  Frankrig

  Virksomheden IMEADE, er en Distributør, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Mærke- og etiketteringsmaskiner, emballagemaskiner, formningsmaskiner til emballering i karton, automatiske båndstrammere, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Montrem, Frankrig.

 2. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrig

  Virksomheden TECHNIQUES ET INNOVATIONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, båndstrammere, Stålbånd, metal-, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Mærke- og etiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Muttersholtz, Frankrig.

 3. SPG PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SPG PACKAGING SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 4. QUANDEL VERPACKUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden QUANDEL VERPACKUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Neunkirchen, Tyskland.

 5. WILLEMS STRETCH HOODING

  Holland

  Virksomheden WILLEMS STRETCH HOODING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr, strækkemaskiner, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bladel, Holland.

 6. MAKREV PACKAGING

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKREV PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekture - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, og Banderolering - maskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kassepakningsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Palleteringsmaskiner, Banderolering - maskiner, pakkemaskiner til folie, æskefyldemaskiner til emballering, Palleteringsmaskiner, og Banderolering - maskiner brancherne. Den er baseret i Löhne, Tyskland.

 8. CGM CELIK GRAPHISCHE MASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden CGM CELIK GRAPHISCHE MASCHINEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Untermeitingen, Tyskland.

 1. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Tyskland

  Virksomheden BAMATEC GMBH SÖMMERDA, er en Multi-Category, der opererer inden for Kartonagemaskiner branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, Banderolering - maskiner, frankeringsmaskine, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Sömmerda, Tyskland.

 2. R&S VERPACKUNGSTECHNIK INH. SASCHA RÖNISCH

  Tyskland

  Virksomheden R&S VERPACKUNGSTECHNIK INH. SASCHA RÖNISCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for pakkemaskiner til folie, og maskiner til emballering med krympefilm brancherne. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 3. ELESA GANTER IBÉRICA S.L.

  Spanien

  Virksomheden ELESA GANTER IBÉRICA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for udvikling af industrielle anlæg brancherne. Den er baseret i Soraluce-Guipúzcoa, Spanien.

 4. ATS TANNER FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden ATS TANNER FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Saint Julien En Genevois, Frankrig.

 5. HELLMANN VERPACKUNG INH. JOACHIM HELLMANN

  Tyskland

  Virksomheden HELLMANN VERPACKUNG INH. JOACHIM HELLMANN, er en Engrossalg, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Lehrte, Tyskland.

 6. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Tyskland

  Virksomheden AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den opererer også inden for Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, Maskiner til metalemballage, Reproduktionsgrafik - maskiner og udstyr, og Maskiner til metalemballage brancherne. Den er baseret i Zimmern O.r., Tyskland.

 7. GUANZHOU LOOKER PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden GUANZHOU LOOKER PACKAGING MACHINERY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Guangzhou, Kina.

 8. KÜRELSAN ELEKTRONIK MAKINE SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden KÜRELSAN ELEKTRONIK MAKINE SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Banderolering - maskiner branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 9. HARALD HINDERER

  Tyskland

  Virksomheden HARALD HINDERER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Banderolering - maskiner, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, og Banderolering - maskiner brancherne. Den er baseret i Rudersberg, Tyskland.

 10. A. WILDERMUTH REPARATURSERVICE FÜR UMREIFUNGSMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden A. WILDERMUTH REPARATURSERVICE FÜR UMREIFUNGSMASCHINEN, er en Distributør, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Banderolering - maskiner, Plast - emballering, Husholdningsapparater, elektriske - import-eksport, Udlejning af industriudstyr, Banderolering - maskiner, Plast - emballering, Husholdningsapparater, elektriske - import-eksport, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Wörth Am Rhein, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis