• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bakker og skåle- aluminium-

Resultater for

Bakker og skåle- aluminium- - Import eksport

 1. STUDIOPACK

  Ukraine

  Group of companies StudioPack er en ukrainsk producent af økologisk kogegrej og fødevareemballage i aluminiumfolie. Group of companies StudioPack blev grundlagt i 2006 og har deres egen produktionsfacilitet, som er udstyret med moderne højteknologisk udstyr, som overholder de generelt accepterede standarder inden for produktion af kogegrej og emballage som har kontakt med fødevarer. Alle fremstillede produkter overholder de internationale kvalitetsstandarder, og kommer med de nødvendige certifikationer fra Ukraine og EU (ISO). Virksomheden specialiserer sig i produktionen af emballage i aluminiumfolie til fødevareprodukter. Foruden engangsformene i aluminium, inkluderer producenten sortiment også rullefolie, folie og emballage i pap. StudioPack eksporterer deres egen produktion til de fleste EU-lande, vi har partnere i Østrig, Belgien og Polen. På nuværende tidspunkt er fødevarebeholdere i aluminium den mest populære og relevante fødevareemballage i Europa. Deres produktion i Ukraine er profitabel pga. de lave omkostninger ved de færdige produkter.

 2. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokko

  Virksomheden EMBALLAGE ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Aluminiumsfolie til emballering, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Aluminiumsfolie til emballering, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i CASABLANCA, Marokko.

 3. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Bakker og skåle, aluminium-, Aluminiumslegeringer, Husholdningsartikler, aluminium, Aluminium og aluminiumslegeringer, Bakker og skåle, aluminium-, Aluminiumslegeringer, og Husholdningsartikler, aluminium brancherne. Den er baseret i ISTANBUL, Tyrkiet.

 4. EMBUNIC

  Frankrig

  Virksomheden EMBUNIC, er en Distributør, der opererer inden for Plastemballage branchen. Den opererer også inden for Karton - engangsservice og artikler, Udstyr til catering, Bakker og skåle, aluminium-, Karton - engangsservice og artikler, Udstyr til catering, Bakker og skåle, aluminium-, og dækketøj i papir brancherne. Den er baseret i Bourgoin-Jallieu, Frankrig.

 5. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Virksomheden LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den er baseret i Bad Gandersheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FOLRES

  Polen

  Virksomheden FOLRES, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for poser, selvklæbende bånd, og handske brancherne. Den er baseret i RZESZOW, Polen.

 2. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Virksomheden QUADRI GRUPI AS, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ - emballering branchen. Den opererer også inden for Emballering, glas-, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Stålbånd, metal-, Bakker og skåle, aluminium-, Emballering, glas-, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Stålbånd, metal-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 3. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, aluminiumspapir, aluminiumfolie, Varmefolier, fleksible, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Italien

  Virksomheden ZENITH ALLUMINIO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareemballage branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, industriel emballage, madkasser, Bakker og skåle, aluminium-, og aluminiumsæsker brancherne. Den er baseret i Manerbio, Italien.

 5. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for aluminiumfolie, og Artikler i aluminium brancherne. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

 1. PAPETERIES DE NAMUR

  Belgien

  Virksomheden PAPETERIES DE NAMUR, der opererer inden for Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast branchen. Den opererer også inden for Plast - emballering, Bakker og skåle, aluminium-, Plast - emballering, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 2. FOSHAN NANHAI ZHONGBO ALUMINUM FOIL PRODUCTS FACTORY

  Kina

  Virksomheden FOSHAN NANHAI ZHONGBO ALUMINUM FOIL PRODUCTS FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den er baseret i Foshan, Kina.

 1. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden ALMEIDA & FREITAS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal, Dåser, Emballerings- og pakkematerialer, metal, og Dåser brancherne. Den er baseret i Vale De Cambra, Portugal.

 2. ALFATEC SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ALFATEC SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den er baseret i Suchy Las, Polen.

 3. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Stålbånd, metal-, Flasker, metal-, Stålbånd, metal-, og Flasker, metal- brancherne. Den er baseret i Vale Fetal, Portugal.

 4. CUKI COFRESCO SPA

  Italien

  Virksomheden CUKI COFRESCO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for containere i plast til fødevareindustrien, og beholdere til fødevarer brancherne. Den er baseret i Volpiano, Italien.

 5. ALMATEC AG

  Schweiz

  Virksomheden ALMATEC AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Schupfheim, Schweiz.

 6. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SEIDEL GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Marburg, Tyskland.

 7. SARL LA CREQUOISE

  Frankrig

  Virksomheden SARL LA CREQUOISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Fruges, Frankrig.

 8. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALLBECON MÜNCHEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 1. BARQUETTE ALUMINIUM

  Marokko

  Virksomheden BARQUETTE ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for presning aluminium, og aluminium brancherne. Den er baseret i Agadir, Marokko.

 2. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Virksomheden LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Hambrücken, Tyskland.

 3. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Østrig

  Virksomheden TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Weinburg, Østrig.

 4. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, Plast - emballering, Bakker og skåle, aluminium-, og Plast - emballering brancherne. Den er baseret i Kleszczow, Polen.

 5. STAVANGER INVESTERING AS

  Norge

  Virksomheden STAVANGER INVESTERING AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 6. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 7. DECORHAAT

  Indien

  Virksomheden DECORHAAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den er baseret i Moradabad, Indien.

 8. KOP PRODUKTIONS AG

  Schweiz

  Virksomheden KOP PRODUKTIONS AG, der opererer inden for Dåser branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Frauenfeld, Schweiz.

 9. GAZI METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden GAZI METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 10. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Ungarn

  Virksomheden SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Bakker og skåle, aluminium-, og Bakker og skåle, aluminium- brancherne. Den er baseret i Szenna, Ungarn.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis