• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bagværk

Resultater for

Bagværk - Import eksport

 1. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

 2. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Diplomer, dokumenter og certifikater, træningskurser indenfor fødevaresektor, bagerprodukter, tekniske skoler for konditorer, diplomer for fjernundervisning, konditorskoler, og bageforme til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Compiègne (60200), Frankrig.

 4. LEZZA FOODS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Hos Lezza Foods er vi stolte over at være en global leverandør af rene, enestående og uimodståelige specialfødevarer. Vores mission er enkel men dybsindig: at sørge for, at det gode og sundhedsfordelene ved specialmad er tilgængeligt for alle, takket være vores alsidige udvalg af brands. Vi fremstiller og leverer dybfrosne produkter til de europæiske og amerikanske markeder. Vi arbejder fra højteknologiske produktionsfaciliteter i Tyrkiet, hvor Lezza Foods specialiserer sig i at skabe frosne lækkerier af høj kvalitet. Vores ekspertise omfatter et indbydende udvalg, inklusive bagværksprodukter, kager, tyrkisk baklava, is og et udvalg af lækre veganske produkter – som alle er omhyggeligt fremstillet til at overholde de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Fra valg af premium ingredienser til en omhyggelig indpakning og pålidelig forsendelse, vil vores 100 % pålidelige og konsistente kvalitetsovervågningsproces sikre, at ethvert Lezza-produkt er et mesterværk af smag, friskhed og visuel indbydelse.

 5. ROVACOS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROVACOS har været aktiv inden for dekoration til bagerier - konditorvarer, konfekture og chokolade i over 50 år. Producent af ikke-spiselige dekorationer og i marcipan, sukker, chokolade og frugtpasta. Dekorationer til kager og iskager. Vores produktserie dækker alle typer fester og events. Vores målgruppe er grossister - detailhandlere og industriproducenter i Europa, Amerika og Mellemøsten.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virgis Filter er en førende producent af luftfiltre, rørfiltre og småudstyr, godkendt og anvendt som primært udstyr af de store producenter af motorer, kompressorer, generatoraggregater, motorvogne, fejemaskiner og mange andre anvendelser i landbrugssektoren, inden for fast ejendom, minedrift og industri. Vi har altid tillagt innovation og overvågning af produkternes effektivitet stor betydning, og vi har investeret mange ressourcer i sektoren.

 2. CARAMBELLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARAMBELLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Marcipan, tilberedning til bagværk, farvestoffer, Farvestoffer til fødevarer, forme, kiksemøller, kagemøller, Køkkenudstyr, og dekorationer til kager brancherne. Den er baseret i Fondettes, Frankrig.

 3. O DOCINHO CONFEITARIA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden O DOCINHO CONFEITARIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for kager, hjemmelavede, bagværk engros, produktion af mellemmåltider, og småkager brancherne. Den er baseret i Sto. António Da Charneca, Portugal.

 4. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Biscuitter, Bløde kiks, hasselnøddekager, chokoladekager, og Biscuitter brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-En-Laye, Frankrig.

 5. AVP DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AVP DISTRIBUTION, er en Distributør, der opererer inden for Bagværk branchen. Den er baseret i Montfort Sur Meu, Frankrig.

 1. PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for iscreme, petitfours, frugttærter, og kager til højtideligheder brancherne. Den er baseret i Ponte Di Piave, Italien.

 2. AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGROARTESANAL- PRODUTOS AGROALIMENTARES ,LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød, kager og bagværk branchen. Den opererer også inden for Bagværk, Import-eksport - fødevarer og landbrug, bagværk, levering til bagværk, bagværk med mandler, friskbagte kager, mandeltærte, Olivenolie, og Oliekager brancherne. Den er baseret i Almeida, Portugal.

 1. BURCAK FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BURCAK FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Saucer, Bagværk, Kakao og chokolade, kaffe, Kagepulver, Saucer, vineddike, og rød peber brancherne. Den er baseret i Livry Gargan, Frankrig.

 2. GAUFRE D'ART

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAUFRE D'ART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den er baseret i Nanterre, Frankrig.

 3. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GENERAL WAFFEL MANUFACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for Vafler som i Liège, vafler, Korkruller, Dybfrosne dejstænger, Vafler med perlesukker, Vafler i bulk, Hjemmelavede vafler, og PEGI brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. CIRAN BVBA - ASWAN BOREK

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIRAN BVBA - ASWAN BOREK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bagværk branchen. Den opererer også inden for frossent bagværk, tyrkiske retter, friskbagte kager, og Fødevareproducent brancherne. Den er baseret i Wommelgem, Belgien.

 5. SEPA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEPA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kager og bagværk, fabriksbagt branchen. Den opererer også inden for Brød, kager og bagværk, fra Genova, bagværk, Brød, kager og bagværk, og konditori brancherne. Den er baseret i Pieve Porto Morone, Italien.

 6. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DI.GI.MA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Bagværk, Beslag, bygge og anlæg, Hotel, animalsk fedt til madlavning, zooteknisk foder, Mel og semulje, mel til madlavning, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Villanterio, Italien.

 7. SPERANDRI

  Italien

  Cioccolateria Artigianale Sperandri startede i 1979 i Torino og har altid søgt den mest fremragende kvalitet. For at være på højde med byens chokoladetraditioner har vi udstyret os for at kunne bearbejde Piemontes stolte råvare, nemlig hasselnødderne Tonda Gentile Piemonte BGB, som vi selv rister og knuser. Hver dag giver vores søgning efter den rette balance mellem tradition og innovation bidrag til at kreere de søde sager, som karakteriserer vores produktsortiment med nogle klassikere fra Torinos chokoladetradition såsom Gianduiotto, som kun få i byen producerer, Cremino Classico og blød nougat med hasselnødder. Sperandri giver dig mulighed for at personalisere indpakningen af Gianduiotti, Cremini og fyldte chokolader eller at vælge hånddekorerede påskeæg eller påskeæg med enestående udsmykninger.

 8. BROHOLM APS

  Danmark

  Magma-pizzaovn.dk er et ny dansk-designet produktserie indenfor pizzaovne og pizzaudstyr. Pizzaovnen placeres på grillen og bliver hurtigt opvarmet til over 400 grader hvorefter du kan færdigbage din pizza på 2-3 min. Den er nem at bruge og markant billigere end andre pizzaovne på markedet. Pizzaovnen og tilhørende produkter sælges pt. per webshop og promoveres intensivt på google, facebook, instagram og ved affiliate netværk. Foruden pizzaovnen har vi følgende produkter: Magma Pizzasten Magma Cover Magma Pizza Peel - Bambus Magma Pizza Peel - Aluminium Magma Turning Peel Magma Pizzahjul Magma Cutter Magma Dejskraber 6 gode grunde til at du vil elske din Magma pizzaovn KLAR TIL BRUG PÅ 10 MIN. Din grill opvarmer hurtigt pizzaovnen til over 300° C - klar til brug på 10-15 min. OPSKRIFTER & TIPS MEDFØLGER Vi har samlet vores bedste opskrifter til inspiration, som følger med pizzaovnen ALLE ELSKER PIZZA Servér hjemmelavet pizza til familie og venner - God mad og kvalitetstid HØJERE TEMPERATURER Opnår temperaturer over 450° afhængigt af din grill, og holder på varmen NEM AT BETJENE Pizzaovnen kan håndteres af alle og kan nemt pakkes væk efter brug INDBYGGET TERMOMETER Det indbyggede termometer gør det nemt at styre bagningen og opnå perfekt resultat

 1. BAKE MY DAY

  Danmark

  Vores team lægger en dedikeret indsats og meget tid i hver kage. Vi stræber efter at lave delikate og smukke kager, der tilføjer lidt ekstra til din store dag. Vi elsker nemlig den effekt, som en god kage kan på festens atmosfære. Vores team er meget optaget af det æstetiske og kunstneriske aspekt og elsker at lave kager, der i sig selv er et kunstværk - og vi er helt og aldeles vilde med det, når vi får muligheden for at eksperimentere og gøre din kage endnu mere unik. Hos Bake My Day har vi forpligtet os til at efterlade så lille et aftryk på miljøet som muligt. Det gør vi blandet ved at sortere vores affald og minimere brugen af animalske produkter i vores opskrifter. Selvom vi arbejder hårdt for at være så miljøvenlige som muligt, så er der stadig en del tiltag, som skal gøres. Men Rom blev ikke bygget på én dag og det samme gælder vores mission. Men du kan hjælpe os. Vi tilbyder nemlig en rabat til kunder, der medbringer deres egne kopper eller termokander for at tage endnu et skridt imod at bruge mindre emballage. Du kan også vælge vores veganske produkter i stedet for dem, der indeholder mejeriprodukter.

 2. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

  Italien

  Bageriet Panificio Quartararo producerer alle former for brød, bagværk, pizzaer bagt i træovn, typiske sicilianske kager og meget andet. Vi producerer bagerprodukter som alle former for varmt brød hele dagen, gressins, fougasses, pizza på plade, sfincione, Palermo-rotisserie og takeaway gastronomi, søde og salte produkter, ved hjælp af friske ingredienser af ægte og fremragende kvalitet.

 3. SICILIAN GOODNESS SRL

  Italien

  SICILIAN GOODNESS Srl, der er beliggende i Cataniaprovinsen, er et internationalt fødevarefirma. Firmaet er specialiseret i handel med fødevarer, friske frugter og især druer og appelsiner fra Sicilien samt fersk og frossen fjerkrækød.

 4. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En begrænset produktion af typiske sicilianske kager fremstillet på et familiedrevet siciliansk konditori, der tilbereder kagerne på stedet, specielt til dig, så snart ordren modtages via internettet eller telefonisk. Vi leverer ikke til konditorier, men kun til private, som vi tilbereder vores sicilianske kager til, en for en.

 5. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Firmaet Łakoć blev etableret i 1991 på initiativ af ejerne - Barbara and Eugeniusz Winiarscy. Takket være beslutsomhed og konsekvens i gennemførelsen af ​​målene er selskabet Łakoć er i øjeblikket en af de førende distributør af fødevarer i regionen. Vores partnere er fremtrædende producenter af fødevarer, der er ledere i de respektive segmenter af fødevaremarkedet. fødevarer, slik, engros, distributør, kaffe, sukker, kager, syltetøj, dåsemad, tørvarer, drikkevarer

 6. GAMBAROTTA SRL

  Italien

  Hos os bliver chokoladen bearbejdet med kærlig opmærksomhed. Gambarotta srl fremstiller desuden produkter for tredjemand: Kakao i pulver, flydende chokolade, gianduiotto, nougat med chokolade, chokolade, sukkerglasserede mandler med chokolade, chokolade med nødder, smørechokolade, bagerprodukter og sukker, chokoladeplader, chokoladeæg.

 7. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Virksomheden blev grundlagt for 20 år siden på initiativ af iværksætteren Sebastiano Pennisi. For ca. 10 år siden specialiserede håndværkerværkstedet sig efterfølgende i fremstilling af siciliansk cannolirasp, ved fortsat at forbedre kvaliteten, hvilket i første omgang blev værdsat af sine egne kunder, og derefter af alle dem, der smagte produkterne og opdagede smagen og den delikate duft.

 8. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditoriet Non Solo Dolci tilbyder et bredt og varieret udvalg af nationale og internationale søde specialiteter. Fra frisk wienerbrød til fremstilling af kaffe og is under mottoet "håndværksmæssig kvalitet." Den omhyggelige udvælgelse af vores råvarer er utvivlsomt en af nøglerne til succesen for vores berømte wienerbrød.

 9. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Bar-konditori Zagara imødekommer alle krav til kager fremstillet af autentiske ingredienser. Festkager, kagebuffet og mange andre produkter til alle typer arrangementer. Vi sælger vores typiske sicilianske produkter i Italien og i udlandet: marcipan, colorelle, hjemmelavede cookies med meget mere. Vi tilbyder cateringservice til fester. Kom og smag vores aperitifretter med vennerne! Vi byder dig varmt og professionelt velkommen.

 10. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Forkæl sanserne. Industrieller kager og kiks. Butterdejskager, kiks, diætetiske produkter og fuldkornsprodukter.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bagværk - Import eksport

Antal resultater

10.084 Virksomheder