• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bagværk

Resultater for

Bagværk - Import eksport

 1. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by Europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SOMEXPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  SOMEXPORT startede i 1994. Vi leverer til købscentraler og skibsprovianter, men især Afrika, Antillerne, kunder i Det Indiske Ocean og Stillehavet samt Mellemøsten. Vi er en import-eksport-virksomhed af tørrede, friske og dybfrosne produkter, og vi arbejder med mere end 300 franske og europæiske leverandører. Vi er specialiseret i følgende fødevarer: - Mejeriprodukter (ost, yoghurt, mælk, fløde...), - Kødpålæg og saltede produkter, - Kager og wienerbrød - Halal produkter, - Købmandsvarer, - Alt godt fra havet, - Dybfrost. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevareprodukter. SOMEXPORT er din eksportpartner. Vi ledsager dig i valget af de bedste produkter fra alle verdenshjørner og imødekommer både dine og dine kunders behov. Vi har i over 20 år rejst rundt i verden på jagt efter lokale produkter og specialiteter og traditionelle madretter. Vi leverer desuden specifikke ingredienser og produkter efter kundens ønske. Alt dette takket være en kontakt med producenter, opdrættere, kokke, distributører, forbrugere og mange andre aktører inden for landbrug og landbrugsfødevarer. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. YALOGA-NT

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Yaloga-NT virksomheden som blev grundlagt i 2016, fremstiller additiver og ingredienser til fødevarebranchen (fødevarefarver i geleform, naturlige fødevarefarver) under mærket KREDA. Fødevarefarverne bruges til farvning af fødevarer og drikkevarer, konfektprodukter, dekoration af bagte produkter osv. Virksomheden bruger deres mange års viden og erfaring inden for farver og KREDA-produkterne omfatter videnskab og natur. Kreda-konceptet indfanger ideen om en bevist udvælgelse af ingredienser til kulinariske ideer. Vi har fokus på kvalitet, tilgængelighed og sikkerhed af vores produkter, både for personer og miljø. KREDA-produkterne har bestået kvalitets- og sikkerhedstestning ved det europæiske certifikationscenter Untersuchungs-und Forschungslaboratorium GmbH (Tyskland). KREDA-fødevarefarver er • En bred farvepalet for ethvert produkt • Sikre at bruge • Ændrer ikke egenskaberne af den malede base • Økonomisk i brug

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Rusland

  Verified by Europages badge

  SOFI BAKERY - er en kreativ butik. Her fremstilles der søde sager af den højeste kvalitet - dekorerede honningkager, slikbarer og bolsher lavet i hånden af et hold af professionelle: bagere, konditorer, slikfremstillere og kunstnere. SOFI BAKERY - kunsten ved at fremstille gaver. Konditorerne ved SOFI studio, bager og dekorerer udelukkende deres honningkager i hånden. Vi udvikler og bevarer kontinuerligt de bedste traditioner inden for konditorbranchen i Rusland. Når det kommer til fremstilling anvender vi udelukkende naturlige ingredienser af den højeste kvalitet, og i unikke kombinationer. SOFI BAKERY - hemmeligheden for succes. Opskrifterne på vores honningkager er baseret på ældgamle russiske traditioner, og passende kombineret med hemmelighederne fra europæiske konditorer, mens generøse mængder af honning og krydderier, såsom ingefær, kanel, kakao og andet, giver vores honningkager den unikke chokoladefarve, en tiltalende smag og en blød tekstur. SOFI honningkager er årets bedste produkt. Guldmedalje!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  Verified by Europages badge

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ROVACOS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden ROVACOS har været aktiv inden for dekoration til bagerier - konditorvarer, konfekture og chokolade i over 50 år. Producent af ikke-spiselige dekorationer og i marcipan, sukker, chokolade og frugtpasta. Dekorationer til kager og iskager. Vores produktserie dækker alle typer fester og events. Vores målgruppe er grossister - detailhandlere og industriproducenter i Europa, Amerika og Mellemøsten.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Virgis Filter er en førende producent af luftfiltre, rørfiltre og småudstyr, godkendt og anvendt som primært udstyr af de store producenter af motorer, kompressorer, generatoraggregater, motorvogne, fejemaskiner og mange andre anvendelser i landbrugssektoren, inden for fast ejendom, minedrift og industri. Vi har altid tillagt innovation og overvågning af produkternes effektivitet stor betydning, og vi har investeret mange ressourcer i sektoren.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. LA MAISON DU PAIN D'ÉPICES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. CARAMBELLE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. FUOCO E GRANO S.A.S. DI NARDI KATIA & C

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. GOTTARDI S.A.S. DI GOTTARDI GIANLUCA & C

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. EBBO FOOD CONSULTANT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. PASTICCERIA DAL SANTO ALESSANDRO

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. TRILLI S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  Belgien

  Verified by Europages badge
 6. O.M.G. S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 7. SEPA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. PASTICCERIA PIERROT DI D'ALONZO LORETTA

  Italien

  Verified by Europages badge
 9. SPERANDRI

  Italien

  Cioccolateria Artigianale Sperandri startede i 1979 i Torino og har altid søgt den mest fremragende kvalitet. For at være på højde med byens chokoladetraditioner har vi udstyret os for at kunne bearbejde Piemontes stolte råvare, nemlig hasselnødderne Tonda Gentile Piemonte BGB, som vi selv rister og knuser. Hver dag giver vores søgning efter den rette balance mellem tradition og innovation bidrag til at kreere de søde sager, som karakteriserer vores produktsortiment med nogle klassikere fra Torinos chokoladetradition såsom Gianduiotto, som kun få i byen producerer, Cremino Classico og blød nougat med hasselnødder. Sperandri giver dig mulighed for at personalisere indpakningen af Gianduiotti, Cremini og fyldte chokolader eller at vælge hånddekorerede påskeæg eller påskeæg med enestående udsmykninger.

 10. BAKE MY DAY

  Danmark

  Vores team lægger en dedikeret indsats og meget tid i hver kage. Vi stræber efter at lave delikate og smukke kager, der tilføjer lidt ekstra til din store dag. Vi elsker nemlig den effekt, som en god kage kan på festens atmosfære. Vores team er meget optaget af det æstetiske og kunstneriske aspekt og elsker at lave kager, der i sig selv er et kunstværk - og vi er helt og aldeles vilde med det, når vi får muligheden for at eksperimentere og gøre din kage endnu mere unik. Hos Bake My Day har vi forpligtet os til at efterlade så lille et aftryk på miljøet som muligt. Det gør vi blandet ved at sortere vores affald og minimere brugen af animalske produkter i vores opskrifter. Selvom vi arbejder hårdt for at være så miljøvenlige som muligt, så er der stadig en del tiltag, som skal gøres. Men Rom blev ikke bygget på én dag og det samme gælder vores mission. Men du kan hjælpe os. Vi tilbyder nemlig en rabat til kunder, der medbringer deres egne kopper eller termokander for at tage endnu et skridt imod at bruge mindre emballage. Du kan også vælge vores veganske produkter i stedet for dem, der indeholder mejeriprodukter.

 1. BROHOLM APS

  Danmark

  Magma-pizzaovn.dk er et ny dansk-designet produktserie indenfor pizzaovne og pizzaudstyr. Pizzaovnen placeres på grillen og bliver hurtigt opvarmet til over 400 grader hvorefter du kan færdigbage din pizza på 2-3 min. Den er nem at bruge og markant billigere end andre pizzaovne på markedet. Pizzaovnen og tilhørende produkter sælges pt. per webshop og promoveres intensivt på google, facebook, instagram og ved affiliate netværk. Foruden pizzaovnen har vi følgende produkter: Magma Pizzasten Magma Cover Magma Pizza Peel - Bambus Magma Pizza Peel - Aluminium Magma Turning Peel Magma Pizzahjul Magma Cutter Magma Dejskraber 6 gode grunde til at du vil elske din Magma pizzaovn KLAR TIL BRUG PÅ 10 MIN. Din grill opvarmer hurtigt pizzaovnen til over 300° C - klar til brug på 10-15 min. OPSKRIFTER & TIPS MEDFØLGER Vi har samlet vores bedste opskrifter til inspiration, som følger med pizzaovnen ALLE ELSKER PIZZA Servér hjemmelavet pizza til familie og venner - God mad og kvalitetstid HØJERE TEMPERATURER Opnår temperaturer over 450° afhængigt af din grill, og holder på varmen NEM AT BETJENE Pizzaovnen kan håndteres af alle og kan nemt pakkes væk efter brug INDBYGGET TERMOMETER Det indbyggede termometer gør det nemt at styre bagningen og opnå perfekt resultat

 2. PANIFICIO PASTICCERIA GIOACCHINO QUARTARARO

  Italien

  Bageriet Panificio Quartararo producerer alle former for brød, bagværk, pizzaer bagt i træovn, typiske sicilianske kager og meget andet. Vi producerer bagerprodukter som alle former for varmt brød hele dagen, gressins, fougasses, pizza på plade, sfincione, Palermo-rotisserie og takeaway gastronomi, søde og salte produkter, ved hjælp af friske ingredienser af ægte og fremragende kvalitet.

 3. AIDA BIO SRL

  Italien

  Paolo Giangreco, den aktuelle indehaver af A.I.D.A, besluttede i 1990 at konkretisere sin ide med at markedsføre frugter fra vores egn, som bearbejdes og laves til forskellige specialiteter i vores eget laboratorium efter familien Giangercos gamle opskrifter. Produkterne blev først distribueret lokalt, derefter regionalt og i resten af Europa.

 4. SICILIAN GOODNESS SRL

  Italien

  SICILIAN GOODNESS Srl, der er beliggende i Cataniaprovinsen, er et internationalt fødevarefirma. Firmaet er specialiseret i handel med fødevarer, friske frugter og især druer og appelsiner fra Sicilien samt fersk og frossen fjerkrækød.

 5. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En begrænset produktion af typiske sicilianske kager fremstillet på et familiedrevet siciliansk konditori, der tilbereder kagerne på stedet, specielt til dig, så snart ordren modtages via internettet eller telefonisk. Vi leverer ikke til konditorier, men kun til private, som vi tilbereder vores sicilianske kager til, en for en.

 6. GAMBAROTTA SRL

  Italien

  Hos os bliver chokoladen bearbejdet med kærlig opmærksomhed. Gambarotta srl fremstiller desuden produkter for tredjemand: Kakao i pulver, flydende chokolade, gianduiotto, nougat med chokolade, chokolade, sukkerglasserede mandler med chokolade, chokolade med nødder, smørechokolade, bagerprodukter og sukker, chokoladeplader, chokoladeæg.

 7. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Firmaet Łakoć blev etableret i 1991 på initiativ af ejerne - Barbara and Eugeniusz Winiarscy. Takket være beslutsomhed og konsekvens i gennemførelsen af ​​målene er selskabet Łakoć er i øjeblikket en af de førende distributør af fødevarer i regionen. Vores partnere er fremtrædende producenter af fødevarer, der er ledere i de respektive segmenter af fødevaremarkedet. fødevarer, slik, engros, distributør, kaffe, sukker, kager, syltetøj, dåsemad, tørvarer, drikkevarer

 8. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

  Italien

  Bar-konditori Zagara imødekommer alle krav til kager fremstillet af autentiske ingredienser. Festkager, kagebuffet og mange andre produkter til alle typer arrangementer. Vi sælger vores typiske sicilianske produkter i Italien og i udlandet: marcipan, colorelle, hjemmelavede cookies med meget mere. Vi tilbyder cateringservice til fester. Kom og smag vores aperitifretter med vennerne! Vi byder dig varmt og professionelt velkommen.

 9. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Virksomheden blev grundlagt for 20 år siden på initiativ af iværksætteren Sebastiano Pennisi. For ca. 10 år siden specialiserede håndværkerværkstedet sig efterfølgende i fremstilling af siciliansk cannolirasp, ved fortsat at forbedre kvaliteten, hvilket i første omgang blev værdsat af sine egne kunder, og derefter af alle dem, der smagte produkterne og opdagede smagen og den delikate duft.

 10. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

  Italien

  Konditoriet Non Solo Dolci tilbyder et bredt og varieret udvalg af nationale og internationale søde specialiteter. Fra frisk wienerbrød til fremstilling af kaffe og is under mottoet "håndværksmæssig kvalitet." Den omhyggelige udvælgelse af vores råvarer er utvivlsomt en af nøglerne til succesen for vores berømte wienerbrød.

Filtre

Resultater for

Bagværk - Import eksport

Antal resultater

11.114 virksomheder