• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bageri - maskiner og udstyr

Resultater for

Bageri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Bageri og konfektureindustrien bruger "Rice Cake Machine" SYP Rice kage maskine kan klassificeres som bageri maskine eller konfekture maskine. Vi fremstiller Rice Cake Popping Machine. Denne Natural Cereal Popping Machine producerer kornflis eller kage kun ved hjælp af 100% naturkorn, for eksempel ris, brun ris, majs, byg osv. Ricecake-maskine kan producere kartoffelchips, sojabønner eller lignende ved hjælp af kartoffelpallet eller soja Bønnepallet. Da 100% kornmad er fremragende i næringsindhold og får et godt ry fra forbrugerne, er det let at kommercialisere. Vores SYP-serie har kompakt design og fremragende bekvemmelighed til brug. Det er også nemt at styre tid, tykkelse og form og er derfor meget udbredt fra forretningerne til fabrikkerne. Det kaldes også som ris kage popping maskine, popped kage maskine, ris popmaskine, majs kage maskine, puffing maskine, puffed kage maskine, koreanske ris kage maskine, pop maskine osv.

 2. SACAR FORNI

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl har mange års erfaring i konstruktion og salg af udstyr til brødbagning og til bagerier og pizzeriaer. De producerer ovne, maskiner og inventar til butikker, forsyninger til hoteller, barer, restauranter og institutioner, indretning til butikker og supermarkeder, køleskabe til industri og butikker. Du kan bestille el-ovne, gasovne, dieselovne, tunnelovne, båndovne, ovne med mobilt stel og køleskabe, blæsekølere.

 3. DAMS MACHINE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAMS MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Blandere og kværne til fødvareindustrien, Fødevarer - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Industrimaskiner til bagerier, og Transportbånd til bagesektoren brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE ZBIGNIEW WRONA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton branchen. Den opererer også inden for Papirsposer, Bageri - maskiner og udstyr, Fødevareemballage, poser i papir med tryk, Papirsposer efter kundens ønske, Papirsposer, Papirposer til reklameformål, Bageri - maskiner og udstyr, og Fødevareemballage brancherne. Den er baseret i Kostomloty Pierwsze, Polen.

 5. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, er en Engrossalg, der opererer inden for Catering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, Rent rum - systemer og processer, Bageri - maskiner og udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Forretningsindretning, og Rent rum - systemer og processer brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC producerer industrielt konfektureudstyr til produktion af bolsjer, slik og konditorvarer til konfekture- og bageindustrien under mærkenavnet “Sura”. Producenten producerer maskiner og industrielt udstyr til konfektureindustrien: Hældemaskiner til fremstilling af fyldte chokolader og frugtgeléer, formningsområder til produktion af mysli, karamel, hematogen, småkager, kiks, køletransportbånd, spiralfrysere, æltemaskiner, glaseringsudstyr til fremstilling af konfektureglasur og chokolade osv. På anmodning fra kunden kan producenten også opstille en produktionslinje, der er klar til brug, til at overtrække og dekorere konditorvarer, fremstille fyldte chokolader, fremstille småkager og andet konfekt. PKO har produceret maskineri og udstyr til fødevareindustrien siden 2010. Produktionen af “Sura” konfektureudstyr er baseret på skræddersyede designs. De små maskiner er pladsbesparende og kan betjenes intuitivt.

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Frankrig

  I 1969 fremstillede PANEM sit første skab til kontrolleret gæring. Denne nye teknologi til bagerier og konditorier revolutionerede sektoren, både hvad angår komfort og produktion. PANEM INTERNATIONAL har siden fortsat med at udvikle løsninger, som uanset sektoren er både innovative, pålidelige, praktiske og rentable uden at gå på kompromis med kvaliteten af de færdige produkter. Vi giver løsninger på køleproblemer med produkter, som giver mulighed for hurtig nedfrysning, kontrolleret gæring, opbevaring ved plus eller minusgrader, hurtig nedkøling eller nedfrysning. Hvert behov har sin egen løsning. PANEM udvikler, tester og fremstiller “skrædersyede” løsninger. Vi har eget snedkerværksted. Vi fremstiller salgshylder inden for alle tekniske områder, som lever op til bagerne og konditorernes krav om ventileret køling.

 3. BACKTECH SAM GMBH

  Tyskland

  En 20-årig succeshistorie: Hvad der i 1993 startede som en ren servicevirksomhed, har i dag udviklet sig til en innovativ producent af individuel bageriteknik. I fokus for vores bestræbelser står kunden med sine specifikke krav, som vi opfylder individuelt med vores produkter. Vores kvalitetsprodukter gør det muligt for dig at producere en fremragende produktkvalitet på en særdeles dejskånende og hygiejnisk måde. Principperne højeste kvalitet og præcision afspejles i et vidunderligt bagerhåndværk. For vores maskiner og anlæg rummer mange års erfaring og tekniske innovationer. Vores produktudvalg: Vi er specialister i fremstilling af småt bagværk som ludbagværk, rundstykker, brød, kringler og pizza. Kundeønskerne vedrørende dejbearbejdning og transportløsninger dækkes på basis af egenudviklinger eller ved hjælp af produkter fra samarbejdspartnere.

 4. HERBERT BIRNBAUM GMBH

  Tyskland

  Vores hævekurve giver din dej den nødvendige støtte, den rigtige form og det typiske kurvemønster – og hvis du ønsker det, endda din virksomheds personlige signatur. Herbert Birnbaum Brotformen er en familievirksomhed med en mere end 165-årig tradition. Tro mod mottoet "Forspring gennem faglig viden og ideer" har vi siden 1847 produceret brødhævekurve og bageriteknik til virksomheder, der lægger vægt på ambitiøs fremstilling af brødvarer. Takket være vores lange tradition i udvikling af brødforme og vores omfattende bagetekniske viden har Herbert Birnbaum været markedsførende i Tyskland i mange år: Vi tilbyder det mest alsidige sortiment af hævekurve af peddigrør og plast som standardforme og i individuel fremstilling. Vores brødformer anvendes verden over af håndværksvirksomheder, mellemstore virksomheder og storindustrien til fremstilling af kvalitetsbrødvarer.

 5. JOHN'S KAGEHUS

  Danmark

  Hos John's Kagehus finder du en bager i Kastrup med 35 års erfaring som bager. John bager brød og kager med garanti. Her benyttes økologisk mel og øvrige ingredienser, der tilsammen skaber fantastisk smagfuldt bagværk. Som veletableret bager og konditor på Amager har vi her en fast kundeskare, der nyder godt af vores dejlige brød og kager. Det er dog ikke blot kager, vi hos John's Kagehus har forstand på - også hjemmelavet is er en af vores kernekompetencer. John blev som en af de første i Danmark, uddannet som ismester. Det betyder, at du over hele sommeren har mulighed for at købe hjemmelavet is i både bæger og vaffel. Oplagt til en varm sommerdag! Eftersom det at bage og at være konditor ikke blot er et arbejde for os, men derimod en passion, deltager vi ofte i bagekonkurrencer - både på nationalt og internationalt plan. Dette har kastet flere gode placeringer af sig. F.eks. både 1.-pladsen i wienerbrød til VM i 2007, samt 2.-pladsen i Danmarks Bedste Baguettes i 2009. Al vores kunnen og færdigheder ved diverse konkurrencer er dog ikke bare selvlært. John fik i 2006 svendebrevet som konditor og er både medlem af Københavns Bagerlaug og oldermand i Københavns Konditorlaug. Hos os får du altså mere end blot godt bagværk, når du træder ind ad døren hos vores bageri i Kastrup. Her får du stor know-how og den rette viden til eksperimentering og videreudvikling af vores produkter. Så om du vil bestille lagkage eller om du vil kigge forbi, er du altid velkommen hos John's Kagehus!

 1. ITT INTERNATIONAL TECHNICAL TEXTILES GMBH

  Tyskland

  Berliner-klæde, skifteklæde, saltlageklæde, klæde til aftræksapparater, aftræksklæder, indlæg til gæringskurve, indlæg til gæringsskabe, bageklæde, filter, dejkedelafdækninger, slanger til melfordeling, påfyldningsklæde

 2. DIMOBA

  Spanien

  Hos DIMOBA tilbyder vi alle former for professionelt udstyr til bagerier, konditorier og catering. Se vores webside for yderligere oplysninger.

 1. IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE

  Polen

  Virksomheden IBIS - MASZYNY I PIECE PIEKARNICZE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indventar til bagerforretninger, og bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Szubin, Polen.

 2. UTILPAN LDA

  Portugal

  Virksomheden UTILPAN LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr til bagerier brancherne. Den er baseret i Alagoa-Agueda, Portugal.

 3. AXION BAKERY CORPORATION

  Frankrig

  Virksomheden AXION BAKERY CORPORATION, er en Distributør, der opererer inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, udstyr til bagerier, formgivningsmaskiner til fødevareindustrien, og afkølede udstillingsvinduer til forretninger, barer, restauranter brancherne. Den er baseret i Moustoir-Ac, Frankrig.

 4. MATAŞ MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MATAŞ MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. GROSMAC AUTOMATIC SL

  Spanien

  Virksomheden GROSMAC AUTOMATIC SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ovne til bagværk brancherne. Den er baseret i Cati (castellón), Spanien.

 6. MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT

  Holland

  Virksomheden MAXIMA KITCHEN EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Restaurationsudstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, maskiner til hotelbranchen, professionelle køkkener, og Restaurationsudstyr brancherne. Den er baseret i Mijdrecht, Holland.

 7. KALCHER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KALCHER MASCHINENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Chieming, Tyskland.

 8. DAXNER GERMANY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DAXNER GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lauda-Königshofen, Tyskland.

 1. BRIATTE - COELEN SPRL

  Belgien

  Virksomheden BRIATTE - COELEN SPRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Brugte maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, reparation af skæremaskiner, Brugte maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og bagerimaskiner brancherne. Den er baseret i Herstal, Belgien.

 2. LP CONSULTING

  Italien

  Virksomheden LP CONSULTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 3. ECIMSTAL LDA

  Portugal

  Virksomheden ECIMSTAL LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageovne, æltemaskiner til bagerier, kikse og kagefabrikker, indventar til bagerforretninger, Bageovne, og bagerimaskiner brancherne. Den er baseret i Serzedo-Vila Nova De Gaia, Portugal.

 4. AMO FORNI SRL

  Italien

  Virksomheden AMO FORNI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Zugliano, Italien.

 5. MECH- MASZ SZCZECIŃSKI

  Polen

  Virksomheden MECH- MASZ SZCZECIŃSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for bagerimaskiner, udstyr til bagerier, anlæg og udstyr til tilberedning af brød, og hævekamre brancherne. Den er baseret i Żnin, Polen.

 6. ARREDI BAKEGASTRO GOBBI

  Schweiz

  Virksomheden ARREDI BAKEGASTRO GOBBI, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller - møbler branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Fødevareforarbejdning, Bageri - maskiner og udstyr, gasovne til pizzariaer, Fødevareforarbejdning, og Industrimaskiner til bagerier brancherne. Den er baseret i Osogna, Schweiz.

 7. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bornem, Belgien.

 8. TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT

  Frankrig

  Virksomheden TORTORA CELSIUS EQUIPEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Bageri - maskiner og udstyr, Konditori - maskiner og udstyr til industrien, Bageri - maskiner og udstyr, maskiner til konditorier, og maskiner til franske bagerier brancherne. Den er baseret i Sennecey-Lès-Dijon, Frankrig.

 9. PROYECTOS Y MAQUINARIA REINA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden PROYECTOS Y MAQUINARIA REINA, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Cordoba, Spanien.

 10. EMATIKA

  Frankrig

  Virksomheden EMATIKA, er en Distributør, der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, Slagteri - maskiner og udstyr, afkølede udstillingsvinduer til forretninger, barer, restauranter, Bageri - maskiner og udstyr, og Slagteri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Corbie, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bageri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.000 Virksomheder