• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bageovne

Resultater for

Bageovne - Import eksport

 1. BARTSCHER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Bartscher GmbH er blandt de førende inden for storkøkkenbranchen i Europa. Produktsortimentet omfatter et stort antal professionelle apparater, praktiske køkkenhjælpere og innovative produktløsninger. Alt det, der er brug for i et moderne storkøkken for at kunne arbejde effektivt. Siden grundlæggelsen i 1876 har Bartscher udviklet sig til i dag at føre et fuldt storkøkkensortiment. Produkterne fra Bartscher kan købes i mange europæiske lande via specialbutikker, og vores engagerende team sikrer den kendte servicekvalitet i hele Europa. Det omfattende produktsortiment suppleres af stærk kundeservice, som er i højsædet hos Bartscher. Omfattende rådgivning, hurtig serviceafdeling og en erfaren projektafdeling sikrer tårnhøj servicekvalitet. Traditionsvirksomheden råder over et moderne højlager med 9.000 pallepladser og 15.000 m2 lagerareal.

 2. SACAR FORNI

  Italien

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl har mange års erfaring i konstruktion og salg af udstyr til brødbagning og til bagerier og pizzeriaer. De producerer ovne, maskiner og inventar til butikker, forsyninger til hoteller, barer, restauranter og institutioner, indretning til butikker og supermarkeder, køleskabe til industri og butikker. Du kan bestille el-ovne, gasovne, dieselovne, tunnelovne, båndovne, ovne med mobilt stel og køleskabe, blæsekølere.

 3. GATARNAUD EQUIPEMENTS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GATARNAUD EQUIPEMENTS, er en Detailsalg, der opererer inden for Svømmehaller, installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for pizzaovn, bageovn, brændeovne til granuleret træ, brændeovn, og pizzaovn brancherne. Den er baseret i Le Teil, Frankrig.

 4. ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Dresden, Tyskland.

 5. ENERGY SAVING SOLUTIONS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENERGY SAVING SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Anröchte, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RÖDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RÖDER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Schwieberdingen, Tyskland.

 5. FORNI MARANO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FORNI MARANO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for pizzaovn branchen. Den opererer også inden for Bageovne, haveovne, træfyret ovn, Bageovne, gas-/metanovne, ovne til bagværk, ovne med mobilt chassis, og professionelle træovne til madlavning brancherne. Den er baseret i Boscoreale, Italien.

 1. LEVANT RUS LLC

  Rusland

  Lewant company er en erfaren producent af bageovne og udstyr fra Armavir (Rusland). Lewant oven factory fremstiller roterende ristovne: diesel- og gasovne; elektriske ovne; riste designet til 600×800, 600×400 og 600×1100 mm ovnplader. De 2.000 mm høje bagekamre kan indeholde 20 bageplader, som øger ydeevnen med 22 %. Lewant tilbyder installation, opstart og justering af ovne; tilbyder deres kunder 24 timers teknisk support og garantisservice og reparation af ovne på lokationen. Lewant fokuserer på den højeste bagekvalitet, maksimal energieffektivitet og holdbarhed, derfor anvendes der ingen komponenter med kinesisk oprindelse. Alle komponenter til de kommercielt fremstillede gasovne og elektriske ovne, er designet til kraftig brug samt en brug døgnet rundt, og alle industrielle ovne har en holdbarhed på minimum 20 år. Lewant giver en treårig garanti på alt udstyr, en femårig garanti på varmeveklsere og en livsvarig garanti på selve ovnen.

 2. PRÆGEL & CO

  Danmark

  Prægel & Co er en privatejet dansk virksomhed, der i dag arbejder med salg og service af maskiner inden for bageri- og konditorisektoren i hele Norden. Virksomheden fokus er på det danske marked , men er i højere grad begyndt også at se mod udlandet og specielt Norden. I dag er virksomheden positioneret som en velkendt spiller på markedet. Den klare målsætning for virksomheden er, at optræde som loyal samarbejdspartner der tilbyder produktløsninger, samt ide- og udviklingskoncepter. Virksomheden er i dag glade for at kunne tilbyde produkter til hele Norden. Prægel & Co er specialister inden for deres nieche, og gør meget ud af at sætte kunden i fokus. Med deres mange år i branchen kender de alt til, hvad der skal til for at gøre en kunde tilfreds. Vores service er vores kerneværdi og noget vi ikke går på kompromis med. Det er vigtigt for dem at kunne se sine kunder i øjenhøjde og tage dem i hånden, når de skal vise dem hvordan maskiner fungerer. Det er en af grundene til at de er så etableret på markedet, som de er.

 1. VERHOEST MACHINERY

  Belgien

  Alle typer af bagerimaskiner til fødevareindustrien, mixere, blendere, æltemaskiner og nye og brugte ovne.Machinery Verhoest har i flere år været anerkendt inden for handel med bagerimaskiner og ovne. Vi har et stort lager af maskiner og nye og brugte ovne (eftersete eller ikke eftersete) og industrielle maskiner: til brødfabrikation, konditorier og kiks- og vaffelfabrikation.Vi er specialister i ælte- og blandemaskiner fra 5 til 5000 liter.

 2. TALLERES COLOMINA

  Spanien

  Denne virksomhed i Valencia har været specialiseret i fabrikation af pålæssere til bageovne siden 1952.

 3. DOME OVENS®

  Portugal

  Virksomheden DOME OVENS®, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havegrill og tilbehør branchen. Den opererer også inden for bageovn, bageovne, pizzaovne til træ, og ovne i teglsten brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 4. MATAŞ MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MATAŞ MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden VALENT BAKERY EQUIPMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien, udstyr til bagerier, bagerimaskiner, bageri, og Konditori - maskiner og udstyr til industrien brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 6. BELMEKO

  Belgien

  Virksomheden BELMEKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Malingskabine, Industrielle ovne til varmehærdning af maling, og bageovn brancherne. Den er baseret i Oostkamp, Belgien.

 7. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, bagerprodukter, Bageovne, og levering til bagere brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 8. HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU

  Tyskland

  Virksomheden HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Bell, Tyskland.

 1. WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Neunkirchen Am Sand, Tyskland.

 2. INOVEN

  Tyrkiet

  Virksomheden INOVEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Roterovn, professionelle gasovne til butiksbrug, og ovne til bagværk brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 3. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrig

  Virksomheden 3 Y INTERNATIONAL SARL, er en Distributør, der opererer inden for Brød branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageovne, og valseværker til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Rouen, Frankrig.

 4. GROGATEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GROGATEC GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 5. SAMI KAMMAZ OVENS

  Tyrkiet

  Virksomheden SAMI KAMMAZ OVENS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageovne, og brød brancherne. Den er baseret i Kilis, Tyrkiet.

 6. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Frankrig

  Virksomheden MAP FOURS DE BOULANGERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Valence, Frankrig.

 7. LP CONSULTING

  Italien

  Virksomheden LP CONSULTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konditori - maskiner og udstyr til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri - maskiner og udstyr, og Konditorvarefremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

 8. KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageovne, udstyr til bagerier, Bageovne, og æltning af dejen brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 9. COBAMAQ

  Spanien

  Virksomheden COBAMAQ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den er baseret i Illescas, Spanien.

 10. ALPHAPLATRE

  Frankrig

  Virksomheden ALPHAPLATRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Puds og pudsprodukter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Puds og pudsprodukter, Godshåndtering - maskiner og udstyr, Gips, Puds og pudsprodukter, bageovn, og Godshåndtering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Verrieres En Anjou, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis