• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bageforme og -plader

Resultater for

Bageforme og -plader - Import eksport

 1. BIDO DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Bido! Siden 2022 har vi leveret det bedste bagepapir til air fryers fra vores lokation i Tyrkiet. Vores papir, som fremstilles lokalt, er tilgængelig i forskellige størrelser, og passer uden problemer med dimensionerne i din air fryer, for en nemmere rengøring. Med 100 % sikre, oliebestandige egenskaber og varmeresistent op til 220 °C, er de kompatible med førende air fryer mærker og andre tilberedningsenheder. Oplev fordelene ved Bido's bagepapir i dag!

 2. AMC TEIXEIRA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden AMC TEIXEIRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast, Tærtebundsforme, underlag til tærter, levering til bagværk, Kartonæske og emballage, Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast, kageæsker, papirbakker, og bageforme til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Vila Nova Do Campo, Portugal.

 3. ACS COATING SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACS COATING SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den er baseret i Wilhelmshaven, Tyskland.

 4. ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den er baseret i Eschweiler, Tyskland.

 5. CONTACTO BANDER GMBH

  Tyskland

  Førsteklasses og rustfrit service i rustfrit stål til professionel gastronomi og andre områder, køkkengrej, madtransport, madopvarmning, service og meget mere. Vi er producent og distributør af højkvalitetsservice i rustfrit stål til professionel gastronomi og andre områder. Contacto blev grundlagt i 1958 som den tyske afdeling af den svenske køkkengrejproducent OLOFSTRÖM i Erkrath nær Düsseldorf. OLOFSTRÖM udviklede en særlig KONTAKT-proces til at forbinde aluminiumskompenserende gulve med rustfri stålgryder af "Svensk stål" – kvalitet 18/10. Processen er patenteret. Vi har tilladelse til at fremvise en krone i vores varemærke fra den svenske kongefamilie, hvilket er den højeste pris og anerkendelse. Vores salgsprogram er rettet mod cateringbranchen, hvorfra vores produkter kan købes.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

  Tyskland

  A. H. Lehmann Blechwarenfabrik GmbH står for pladeforarbejdning i højeste kvalitet og med højeste præcision. Som bageformspecialist har vi skabt os et globalt navn. Et navn, som i mange årtier har borget for kvalitet og præcision inden for pladebearbejdning. Vi fremstiller: Forme og formsystemer til industriel produktion af bageri- og konditorivarer. Enkeltforme kantede, enkeltforme dybtrukne, kasseforme, kage- & bageforme, runde forme, kageringe, form- & kransforme.

 2. HAPPYFLEX BY ELASTOTECH

  Italien

  Virksomheden HAPPYFLEX BY ELASTOTECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 3. VALS-PRINT UKRAINE LTD

  Ukraine

  Virksomheden VALS-PRINT UKRAINE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for æsker til kager, emballager til sukkervarer, Forme, konfektureindustrien, og kagemøller brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 4. DEMMLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEMMLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 5. FORBANMETAL

  Spanien

  Virksomheden FORBANMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industribageri branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, slip-let plader, forme, Bakker, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Terrassa, Spanien.

 1. AMERICAN PAN UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AMERICAN PAN UK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for fade, og slip-let plader brancherne. Den er baseret i Irlam, Det Forenede Kongerige.

 2. ENO SAS

  Frankrig

  Virksomheden ENO SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for Ovne og lamper, camping-, Redskaber til legepladser, Ovne og lamper, camping-, kogeapparater til hjemmet, varmeapparat, og Redskaber til legepladser brancherne. Den er baseret i Niort Cedex 9, Frankrig.

 1. PANIBOIS

  Frankrig

  Virksomheden PANIBOIS, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, Træ - emballering, Bageforme og -plader, og Træ - emballering brancherne. Den er baseret i Marcilly En Villette, Frankrig.

 2. RUTH GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden RUTH GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton, Marcipan, Emballeringsmaterialer - papir og karton, Farvestoffer til fødevarer, chokolade, og Marcipan brancherne. Den er baseret i Bochum-Wattenscheid, Tyskland.

 3. OPELKA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OPELKA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Remseck Am Neckar, Tyskland.

 4. SIPALDIS SA

  Frankrig

  Virksomheden SIPALDIS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kartonfremstilling branchen. Den opererer også inden for Emballeringsmaterialer - papir og karton, Bageforme og -plader, Emballeringsmaterialer - papir og karton, aluminiumsbakker til fødevarer, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Andrézieux Bouthéon, Frankrig.

 5. CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL

  Frankrig

  Virksomheden CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Saint Marcel, Frankrig.

 6. AMERICAN PAN EUROPE

  Rumænien

  Virksomheden AMERICAN PAN EUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for fade, og slip-let plader brancherne. Den er baseret i Alexandria, Rumænien.

 7. JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY

  Tyskland

  Virksomheden JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageforme og -plader, Bageovne, knive til skæremaskiner til brød, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageovne branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, industrikøling, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Bautzen, Tyskland.

 1. CLEAN BAKING PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden CLEAN BAKING PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for hjemmelavet brød, og anlæg og udstyr til kogning til fødevareindustri og konservesindustri brancherne. Den er baseret i Zwijndrecht, Belgien.

 2. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

  Tyskland

  Virksomheden H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Husholdningsartikler, metal, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageforme og -plader, Fisk, Husholdningsartikler, metal, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Ditzingen, Tyskland.

 3. BMTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BMTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Rechtmehring, Tyskland.

 4. DREIER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DREIER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageforme og -plader, Mejerier - maskiner og udstyr, Fisk, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageforme og -plader, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Georgsmarienhütte, Tyskland.

 5. BLEX, A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden BLEX, A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for fedtning af barbour brancherne. Den er baseret i Karlovy Vary, Tjekkiet.

 6. F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - spåntagning branchen. Den opererer også inden for Industrielle spåntagningsmaskiner, Knive, industrielle, Bageforme og -plader, Industrielle spåntagningsmaskiner, Knive, industrielle, og Bageforme og -plader brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 7. BAKE&DISPLAY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAKE&DISPLAY, er en Distributør, der opererer inden for Papir - engangsservice og artikler branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast, Bageforme til industriel brødfremstilling, artikler af papirvarer til emballage og indpakning, Bageforme og -plader, og Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast brancherne. Den er baseret i Newcastle Upon Tyne,, Det Forenede Kongerige.

 8. ASSENMAKER

  Belgien

  Virksomheden ASSENMAKER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme og modeller branchen. Den opererer også inden for Bageforme og -plader, Bageforme og -plader, og kagemøller brancherne. Den er baseret i Ferrieres, Belgien.

 9. BELUX

  Belgien

  Virksomheden BELUX, er en Distributør, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for brændeovne, og Køkkenudstyr brancherne. Den er baseret i Membach, Belgien.

 10. KEMPF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KEMPF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageforme og -plader branchen. Den opererer også inden for slipbelægninger brancherne. Den er baseret i Rohrbach, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis