• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bærbart maskinværktøj

Resultater for

Bærbart maskinværktøj - Import eksport

 1. SITEC INDUSTRIETECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Som systempartner udvikler, fremstiller og leverer SITEC kundespecifik produktionsteknologi i OEM-kvalitet. Med til vores ekspertise hører blandt fleksible monteringsanlæg, laseranlæg og anlæg til elektrokemisk metalbearbejdning til bilindustrien, elektroteknik/elektronik, medicinalteknik, alternativ energiteknik. I flere år har SITEC-anlæg fuldautomatisk monteret og laserbearbejdet højtrykspumper, vandpumper, oliepumper, skiftegafler, styretøjssystemer, knastforstillere, statorer/invertere, stempelstænger samt komponenter til batterisystemer og brændselsceller som f.eks. celleforbindelser, batteriklemmer eller bipolarplader inden for automobilindustrien. Inden for medicinalteknologi udvikles og bygges der branchekonforme anlæg til montage og i særlig grad lasermikrobearbejdning af membraner, implantater, kirurgiske instrumenter.

 2. GUSTAV CHRISTIANS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Skærpning – så god som ny: De lange driftstider, som vores spåntagningsværktøjer præsterer, er årsagen til, at vores kunder vedbliver med at overlade fremstillingen af kvalitetsrømmenåle til os. Men også et værktøj, der er så godt som nyt, udsættes for slid, selvom det er fremstillet i de bedste materialer og hærdet korrekt. Via vores skærpningsservice, som vi udfører med samme grundighed som fremstillingen af nye nåle, får du atter et præcist rømningsværktøj med høj præcision. Rømning som underleverandør - vi er din ekstra afdeling: Vores medarbejdere vil arbejde målrettet på at løse dine opgaver, som om det var vores egne. Apparatfremstilling – det laver vi også: leveringsfrister er for os sjældent noget problem. Vi kan vist ikke trylle – men næsten. Og når vi først har overrasket dig med vores utrolige hastighed og fleksibilitet, vil du kunne tro det.

 3. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed er en kompetent udbyder af tekniske præcisionsdele og moduler af plast i små, mellemstore og store serier til anvendelse i de vigtigste brancher. Som systemleverandør ser iMed tilbage på mere end et årtis erfaring. Denne erfaring begrænser sig ikke til en enkelt industrigren. Det er ikke kun anvendelsen af topmoderne teknik, der har sikret os tilfredse, mangeårige kunder og deres tillid til iMed's produktionskvalitet. Udmærkede medarbejdere ledsager hvert produkt fra første udviklingstrin til serieproduktion. iMed lægger vægt på at fremme egne nyansættelser samt på kontinuerlig ud- og videreuddannelse og intensive kurser. Vores interne eksperter arbejder derfor med samme professionalisme, som man finder hos kundens eksperter.

 4. BSN TRADING

  Belgien

  BSN TRADING er en virksomhed med speciale i engrossalg af hårde hvidevarer, værktøj, legetøj til børn og køkkenudstyr. BSN TRADING har siden starten forpligtet sig til at levere produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har et omfattende produktkatalog med alt fra små og store husholdningsapparater til hobbyværktøj, legetøj til børn og køkkentilbehør. Det alsidige udvalg gør, at kunderne kan finde alt det, de har brug for, på samme sted, hvilket igen giver en langt mere praktisk leveringsløsning. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 5. SCHIESS MOWEG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden Schiess Moweg GmbH blev grundlagt i 1970 af den daværende SCHIESS AG i Düsseldorf som hundredeprocents datterselskab og beskæftigede sig oprindeligt med moderniseringer (MO) af SCHIESS-værktøjsmaskiner (WEG), som vores virksomhedsnavn stammer fra. Siden 1986 har vores hovedkontor været i Mönchengladbach på Egerstraße. Schiess Moweg GmbH er i dag en privat virksomhed. Forretningsområdet og produktsortimentet blev konstant udvidet. Vi er den ideelle kontakt for alt vedrørende køb og salg af værktøjsmaskiner. Supplerende til vores handelsprogram udfører vi tjenesteydelser inden for geometriske eftersyn og moderniseringer, reparations- og reservedelsservice samt forebyggende vedligeholdelse af brugte alle typer og størrelser værktøjsmaskiner i hele verden. Værktøjsmaskiner af høj kvalitet fra Schiess Moweg… Vi har den optimale maskine til dit anvendelsesformål. Nyd ved vores funktionstestede værktøjsmaskiner godt af knowhowen af vores motiverede teams af tolv kvalificerede medarbejdere, som er vokset over flere år. Medarbejderne hjælper gerne i forbindelse med alle spørgsmål og følger dig hele vejen til den nøglefærdige overdragelse af din NYE brugte værktøjsmaskine. Vi lægger stor vægt på de højeste ydelsesstandarder, kundetilfredshed og internationale standarder. Vi hjælper dig gerne som kompetent kontakt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. NWS GERMANY PRODUKTION W. NÖTHEN E.K.

  Tyskland

  Succeskonceptet for Willibald Nöthen, grundlægger af NWS (Nöthen Werkzeugqualität Solingen) i 1973, er baseret på et ønske om at tilbyde den professionelle bruger et værktøj "Made in Germany" i topkvalitet med ekstra funktioner og tiltalende design. Skræddersyede håndværktøjer, som imødekommer de strengeste krav, produceres hos NWS af mennesker til mennesker. Det intelligente samspil mellem velkendt manuel fremstilling og topmoderne tekniske bearbejdningsmetoder garanterer førsteklasses kvalitet og muliggør balance mellem tradition og innovation! Ved udvikling og produktion af vores værktøjer fokuserer vi på sikkerhed og ergonomi, sundhed og miljøvenlighed, anvendelse af kvalitetsmaterialer og idérige detailløsninger. En optimal forarbejdning, overholdelse af høje kvalitetskriterier og standarder samt håndsorteret slutkontrol sikrer den eksklusive standard, som kendetegner NWS værktøjer.

 2. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

 3. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Firma Franz Krope har med stor succes været aktiv inden for maskin- og værktøjsfremstilling i mere end 50 år. I næsten 30 år har firmaet Franz Krope stået for komplet udvikling og selvstændig produktion af ekstrudere, der er specielt udformet til fremstilling af plastbeklædninger og -kapper og benyttes til denne opgave. Samtidig med ekstruderproduktionen, altså ligeledes for 30 år siden, startede firmaet Franz Krope med fremstilling af førsteklasses plastbeklædninger ved hjælp af ekstrudering (indføring) af plastmaterialet i armaturer til måle- og reguleringsteknik og intensiv videreudvikling til teknisk modenhed. Fremstillingen af plastforinger og kapper til armaturer inden for flowmåleteknik er i dag hovedområder i virksomhedens produktion. Med vores mangeårige erfaring og vores knowhow i fremstillingen af armaturbeklædninger har vi opbygget et udmærket ry hos mange store brugere.

 4. LEBONDO GMBH

  Tyskland

 5. HAUPA GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. TSUNE EUROPA GMBH

  Tyskland

 2. THB TECHNISCHER HANDEL BECKEL

  Tyskland

 1. KOPP-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  KOPP tilbyder effektive værktøjer til fræsning og boring, arbejds- og formplader og specialværktøjer i fremragende kvalitet. I kombination med vores supplerende service- og tjenesteydelser lykkes det os at udføre kontinuerlige forbedringer af vores kunders mange forskellige processer inden for spåntagende fabrikation. Af vores kunder fra luftfart, medicinal- og energiteknik, automotive industri, værktøjshandel og værktøjs-, form- og maskinfremstilling blev vi valgt til "Kundechampion 2017" og udmærket af erhvervsmagasinet impulse. I vores aktuelle kundeundersøgelse opnåede vi karakteren 1, 5. Det er vi stolte af!

 2. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Specialiteter fra Komet i Weil am Rhein er maskinbøjlesavklinger af HSS med individuelle tandformer og -geometrier. Dermed opnås rationel og økonomisk overskæring af forskellige materialer. Den variable tandgeometri har f.eks. en positiv spændevinkel ved bøjlesavklinger til savning af sejhårde og rustfri ståltyper. Dermed reduceres skærekræfterne, spånforløbet forbedres og standtiden forøges. Også ved udlægningen af tænderne tilbydes specielt afstemte problemløsninger. Før en nyudviklet bøjlesavklinge forlader fabrikken, underkastes den en "inkvisition" i form af kontinuerlig drift, altid efter mottoet "Kvalitet sælger sig selv".

 3. TSE TROLLER AG

  Schweiz

  Med schweizisk pionerånd til foregangsfirma inden for fordoserede belægningsdyser – det er TSE Troller AG's passion. I mere end 50 år har vi investeret vores opfindergejst, vores engagement og vores knowhow i udvikling og produktion. Det har gjort os til en globalt førende producent af belægningsdyser. Med TSE Troller for bedre rentabilitet. Alle vores anstrengelser har et mål: Forbedre dine processer, forøge deres rentabilitet, gøre livet lettere for dig.

 4. FERRA TOOLS SYSTEMWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  I mere end 25 år har Ferra-Tools bidraget til rationaliseringen af hovedtider og dødtider. Med et stort udvalg af de mest moderne værktøjer og værktøjssystemer inden for spændings- og spåntagningsteknik er Ferra-Tools et velrenommeret navn ud over Tysklands grænser. Vores udviklingsafdeling garanterer værktøj, som opfylder de nyeste tekniske standarder, og vores rådgivning på stedet er kendetegnet ved stort branchekendskab og økonomisk indsigt.

 5. OPTIMA PRECISE

  Tjekkiet

 6. BATI-MAT

  Belgien

 7. GELUTECSHOP - TECHNIK FÜR PROFIS

  Tyskland

 8. COOOLCASE GMBH

  Tyskland

 1. EMMETRE UTENSILI E FERRAMENTA S.R.L.

  Italien

 2. UNITED7

  Belgien

 3. BOLLEN-VAN DEN BROEK

  Belgien

 4. CEBEKO

  Belgien

 5. A. BERGER PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. BOCCASSINI SRL

  Italien

 7. SOENEN - BY MOTUS HANDLING

  Belgien

 8. DE SANTIS NICOLA S.R.L.

  Italien

 9. 1000 OUTILS

  Belgien

 10. G D PRODUCTIQUE

  Frankrig

Filtre

Resultater for

Bærbart maskinværktøj - Import eksport

Antal resultater

23.985 virksomheder