• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bær

Resultater for

Bær - Import eksport

 1. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Alle produkter for "bær"
 2. PANFRUIT

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PANFRUIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Bær, Frysetørret frugt, Frysetørrede grønsager, Økologiske, fødevarer, Supper, Svampe, Frugt og grønt - import-eksport, Bær, og Frosne bær brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 3. ECO BERRY FARM

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECO BERRY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frysetørret frugt, Frugter, Frugter, frosne og dybfrosne, Landbrug - import-eksport, morbær, Frosne bær, pakkede blåbær, jordbær, og pakkede jordbær brancherne. Den er baseret i Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraine.

 4. ALTE FOODS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALTE FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frugter, frosne og dybfrosne, Frugter, frosne og dybfrosne, hindbær, Frosne bær, frosset frugt, Blåbær anthocyan, økologisk frugt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEORG BAIER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Bær, friske, Finkost, og Shiitake-svampe brancherne. Den er baseret i Pressath, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YAGODY KARELII

  Rusland

  Yagody Karelii virksomheden er førende inden for indsamling og bearbejdning af vilde bær (multebær, blåbær, tyttebær, tranebær, havtorn), samt vilde champignoner (karl johan, aspenbolete, brun skælrørhat, xerocomus) i Rusland og Europa. Yagody Karelii leverer følgende produkter til fødevarevirksomheder og den farmaceutiske branche: - Lynfrosne individuelle (IQF) bær og champignoner; - frysetørrede bær, champignoner, grøntsager og frugt; - frossen bærpuré, NFC bærsaft; - infuserede bær; - bihonning, inklusive honning blandet med frysetørrede bær; - birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus); - birkesaft. Virksomheden fremstiller også mere end 100 SKU af bærprodukter til slutbrugere, leverer dem til detailkæder og eksporterer dem til forskellige lande via et distributionsnetværk. Yagody Karelii blev grundlagt i 2004. Virksomhedens produktionsfaciliteter er beliggende i Kostomuksha, som ligger i Republikken Karelija, Rusland. Virksomheden betjener fuldt automatiserede produktionslinjer fra Europa, som fremstiller mere end 50.000 ton naturlige fødevarer om året. Alle produkter fremstilles under streng overholdelse af sikkerheds- og kvalitetsstandarderne. Vores kvalitetsstyringssystem overholder FSSC 22000 (SGS). En stor del af vores produkter er certificeret som økologiske iht. EU-bestemmelserne. Vi bruger ikke farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller GMO, og vi sporer produktionsprocessen fra den sæsonmæssige indsamling af bær til emballering.

 2. EXTRX OY

  Finland

  Extrx har en vision om at producere funktionelle fødevarer af vilde arktiske bær, der er hjemmehørende i regionen sammen med anthocyaninekstrakt. Vores sortiment består af juice, koncentrater, friske pureer med højt fiberindhold og tørrede bærprodukter med det formål at bruge enhver del af bærret. Anthocyanin og bærekstrakter er tilgængelige snart. Vores bærudvalg omfatter, men er ikke begrænset til, blåbær, kirsebær og tyttebær. Vi har ekspertisen og passionen til at fremstille førsteklasses produkter af rene naturlige råvarer til både lokale og internationale markeder. Vi ønsker at opmuntre folk til at bevare deres sundhed og trivsel gennem de valg, de foretager. Extrx er specialiseret i B2B-produkter til mad og drikkevarer, ernæring, apoteker og kosmetikindustrien med det formål at hjælpe kunder med at lave produkter med høj værditilvækst af naturens egen superfood, arktiske bær. De vilde arktiske bær er håndplukket og straks frosset for at undgå at miste en eneste bestanddel af disse superbær.

 3. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Import og eksport af økologiske bær, også ikke-økologiske bær og frugtsafter udgør en stor del af vores erhvervsvirksomhed. Det er vigtigt for os at fremme økologiske produkter, fordi de forbedrer miljøet og også sundheden. De produkter, vi sælger, dyrkes alle økologisk i naturen. Vores produkters kvalitet og friskhed er meget vigtige for os.

 4. BERRYPOINT SP. Z O.O.

  Polen

  Vi er fokuserede på salg af bærfrugter, især amerikanske blåbær. Vi udfører programmer for de største detailkæder i EU og Mellemøsten. Vi tilbyder følgende varieteter: Duke, Spartan, Bluecrop, Nelson, Brigitte Blue, Blue Gold, Liberty, Aurora, Drapper og Elliot. Frugten er lagret i kontrolleret atmosfære og økologisk produktion. Alle producenter har GG-certifikater, logistikbasen har BRC-certifikat; Producenterne registreres i SEDEX- og FoodExpert-databaserne.

 5. HARENA ÉPICES

  Frankrig

  Virksomheden HARENA ÉPICES, er en Distributør, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Bær, Krydderier og ekstrakter, vanille, peber, Bær, og Krydderier og ekstrakter brancherne. Den er baseret i Brunoy, Frankrig.

 1. HASAN ONGUN

  Tyrkiet

  Virksomheden HASAN ONGUN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter, og tørre grønsager brancherne. Den er baseret i Ayaş / Ankara, Tyrkiet.

 2. BEKAS

  Ukraine

  Virksomheden BEKAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for dyrkning af frugttræer, dybfrysning, og bær brancherne. Den er baseret i Lutsk, Ukraine.

 1. LLC BERRY TRADE

  Ukraine

  Virksomheden LLC BERRY TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for hindbær, jordbær, og Frosset frugt brancherne. Den er baseret i Losiatyn Village, Ternopil Region, Ukraine.

 2. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Serbien

  Virksomheden MIDOVIC FRUITS D.O.O, er en Distributør, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for frysetørrede fødevarer brancherne. Den er baseret i Uzice, Serbien.

 3. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugal

  Virksomheden O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Bær, blåbær, Bær, og frugtimportører brancherne. Den er baseret i Viseu, Portugal.

 4. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den er baseret i Karaman, Tyrkiet.

 5. BERRITUM SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden BERRITUM SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for hindbær, Blåbær, morbær, og blåbær brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 6. SLM BERRY

  Ukraine

  Virksomheden SLM BERRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Bær, Bær, Frugtmos, Frosne bær, og morbær brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 7. ORGANIC ESCARGO

  Ukraine

  Virksomheden ORGANIC ESCARGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Bær, Levende snegle, snegle, Snegle til stegning, og Bær brancherne. Den er baseret i Torchyn, Ukraine.

 8. DEMETRA ORCHARD

  Ukraine

  Virksomheden DEMETRA ORCHARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, forhandling af kartofler, Frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og æbler import eksport brancherne. Den er baseret i Bar, Ukraine.

 1. BEIRABAGA

  Portugal

  Virksomheden BEIRABAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for hindbær brancherne. Den er baseret i Fundao, Portugal.

 2. CAMPOBERRY

  Spanien

  Virksomheden CAMPOBERRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den er baseret i Güemes, Spanien.

 3. SCHROFF

  Frankrig

  Virksomheden SCHROFF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektricitet - apparatur branchen. Den opererer også inden for Skabe og kasser - elektricitet, Elektricitet - distribution, Elektriske komponenter og dele, industrielle, Skabe og kasser - elektricitet, bær, Elektricitet - distribution, og Elektriske komponenter og dele, industrielle brancherne. Den er baseret i Betschdorf, Frankrig.

 4. BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for røde frugter brancherne. Den er baseret i São Clemente De Sande-Guimarães, Portugal.

 5. VOLS BLUEBERRIES

  Rumænien

  Virksomheden VOLS BLUEBERRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Baia Mare, Rumænien.

 6. FRESHFACTOR LDA.

  Portugal

  Virksomheden FRESHFACTOR LDA., der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for røde frugter brancherne. Den er baseret i Quarteira, Portugal.

 7. VANRIK

  Georgien

  Virksomheden VANRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den er baseret i Batumi, Georgien.

 8. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

  Virksomheden SORESA - PORTUGAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Kastanjer, Bær, olivenolie, mandler, Kastanjer, og Bær brancherne. Den er baseret i Valpaços, Portugal.

 9. BIONERICA LLC

  Ukraine

  Virksomheden BIONERICA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Bær, Bær, Champignoner og bær, Frosne bær, og rørhatte brancherne. Den er baseret i Vyzhnytsia, Ukraine.

 10. SVIT FRUKTU LLC

  Ukraine

  Virksomheden SVIT FRUKTU LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bær branchen. Den opererer også inden for jordbær, og hindbær brancherne. Den er baseret i Village Horbky, Zakarpatska Region, Ukraine.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis