• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bær

Resultater for

Bær - Import eksport

 1. HARENA ÉPICES

  Frankrig

 2. GEORG BAIER GMBH

  Tyskland

 3. YAGODY KARELII

  Rusland

  Yagody Karelii virksomheden er førende inden for indsamling og bearbejdning af vilde bær (multebær, blåbær, tyttebær, tranebær, havtorn), samt vilde champignoner (karl johan, aspenbolete, brun skælrørhat, xerocomus) i Rusland og Europa. Yagody Karelii leverer følgende produkter til fødevarevirksomheder og den farmaceutiske branche: - Lynfrosne individuelle (IQF) bær og champignoner; - frysetørrede bær, champignoner, grøntsager og frugt; - frossen bærpuré, NFC bærsaft; - infuserede bær; - bihonning, inklusive honning blandet med frysetørrede bær; - birke-spejlporesvamp (Inonotus obliquus); - birkesaft. Virksomheden fremstiller også mere end 100 SKU af bærprodukter til slutbrugere, leverer dem til detailkæder og eksporterer dem til forskellige lande via et distributionsnetværk. Yagody Karelii blev grundlagt i 2004. Virksomhedens produktionsfaciliteter er beliggende i Kostomuksha, som ligger i Republikken Karelija, Rusland. Virksomheden betjener fuldt automatiserede produktionslinjer fra Europa, som fremstiller mere end 50.000 ton naturlige fødevarer om året. Alle produkter fremstilles under streng overholdelse af sikkerheds- og kvalitetsstandarderne. Vores kvalitetsstyringssystem overholder FSSC 22000 (SGS). En stor del af vores produkter er certificeret som økologiske iht. EU-bestemmelserne. Vi bruger ikke farvestoffer, smagsforstærkere, kunstige tilsætningsstoffer eller GMO, og vi sporer produktionsprocessen fra den sæsonmæssige indsamling af bær til emballering.

 4. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  FRESHBERRY LLC specialiserer sig i høstning og bearbejdning af vilde bær og champignon, samt vilde og kultiverede medicinske urter. Virksomheden høster og udfører eksport og import af kosttilskud og naturlige fødevarer: lynfrosne bær (tranebær, multebær, blåbær, tyttebær) op til 4.000 ton årligt, samtidig med vi jævnt øger volumen af vores høst. FRESHBERRY's eget netværk af leverandører i 9 regioner i Rusland og Hviderusland, giver virksomheden mulighed for at overvåge produkternes kvalitet, gennem den fulde produktionscyklus: fra indsamling af champignon og høstning af bær, deres nedfrysning, rensning og bearbejdning, til forsendelse til forbrugeren. Virksomhedens produktionslinjer til frysning og rensning af bær, grøntsager og frugt har udstyr fra de førende producenter i Europa. Produkterne nedfryses i en IQF-tunnelfryser (individuel lynfrysning). Virksomheden anvender optiske og laser sorteringsmaskiner, for at fjerne alle fremmedlegemer og defekte råmaterialer, samt sortere naturlige produkter i henhold til justerbare parametre. FRESHBERRY’s sæsonfacilitet har mere end 100 medarbejdere, produktionskapaciteten fra udstyret gør det muligt at øge den årlige bearbejdningsvolumen op til 12.000 ton bær. Fødevareproducenten er certificeret i henhold til FSSC 22000 Food Safety Management System, og tjekker stråleniveauerne i alle råmaterialer, samt færdige produkter i deres laboratorier.

 5. TANDEMUS, JSC

  Litauen

  JSC TANDEMUS arbejder med import og eksport af vilde og dyrkede svampe, vilde og dyrkede bær, grøntsager og frugt med forskellig behandling. Produkterne sorteres, opdeles efter vægt og pakkes i overensstemmelse med kundernes ønsker. Vores virksomhed er producent, engros- og detailforhandler af træemballage til forskellige funktioner - kurve og kasser, flettede kurve af forskellige dimensioner.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EXTRX OY

  Finland

  Extrx har en vision om at producere funktionelle fødevarer af vilde arktiske bær, der er hjemmehørende i regionen sammen med anthocyaninekstrakt. Vores sortiment består af juice, koncentrater, friske pureer med højt fiberindhold og tørrede bærprodukter med det formål at bruge enhver del af bærret. Anthocyanin og bærekstrakter er tilgængelige snart. Vores bærudvalg omfatter, men er ikke begrænset til, blåbær, kirsebær og tyttebær. Vi har ekspertisen og passionen til at fremstille førsteklasses produkter af rene naturlige råvarer til både lokale og internationale markeder. Vi ønsker at opmuntre folk til at bevare deres sundhed og trivsel gennem de valg, de foretager. Extrx er specialiseret i B2B-produkter til mad og drikkevarer, ernæring, apoteker og kosmetikindustrien med det formål at hjælpe kunder med at lave produkter med høj værditilvækst af naturens egen superfood, arktiske bær. De vilde arktiske bær er håndplukket og straks frosset for at undgå at miste en eneste bestanddel af disse superbær.

 2. SAB TRANSPORTE GMBH

  Schweiz

  Import og eksport af økologiske bær, også ikke-økologiske bær og frugtsafter udgør en stor del af vores erhvervsvirksomhed. Det er vigtigt for os at fremme økologiske produkter, fordi de forbedrer miljøet og også sundheden. De produkter, vi sælger, dyrkes alle økologisk i naturen. Vores produkters kvalitet og friskhed er meget vigtige for os.

 3. BERRYPOINT SP. Z O.O.

  Polen

  Vi er fokuserede på salg af bærfrugter, især amerikanske blåbær. Vi udfører programmer for de største detailkæder i EU og Mellemøsten. Vi tilbyder følgende varieteter: Duke, Spartan, Bluecrop, Nelson, Brigitte Blue, Blue Gold, Liberty, Aurora, Drapper og Elliot. Frugten er lagret i kontrolleret atmosfære og økologisk produktion. Alle producenter har GG-certifikater, logistikbasen har BRC-certifikat; Producenterne registreres i SEDEX- og FoodExpert-databaserne.

 4. HOLLYBERRY

  Holland

 5. WEST BERRY

  Ukraine

 1. HASAN ONGUN

  Tyrkiet

 2. BEKAS

  Ukraine

 1. LUCAS WALD PRODUKTE

  Rumænien

 2. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Serbien

 3. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugal

 4. SADI DONBASSA, LTD

  Ukraine

 5. SVIT FRUKTU LLC

  Ukraine

 6. DEMETRA ORCHARD

  Ukraine

 7. STRELA DOO

  Serbien

 8. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

 1. FRESHFACTOR LDA.

  Portugal

 2. BERRITUM SP. Z O.O.

  Polen

 3. VANRIK

  Georgien

 4. AGRAL PROD

  Rumænien

 5. SLM BERRY

  Ukraine

 6. VOLS BLUEBERRIES

  Rumænien

 7. FRUKTONA

  Ukraine

 8. TERSET WEST JLLC

  Belarus

 9. FRUITLIFE

  Ukraine

 10. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Portugal