• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bænke til planter

Resultater for

Bænke til planter - Import eksport

 1. TECNOVA SERRE

  Italien

  For at planter og blomster kan vokse og udvikle sig under alle klimaforhold, har de brug for: vand, varme og lys. Styring af disse elementer er afgørende inden for dyrkning af planter. Derfor udvikler og fremstiller TECNOVA systemer og produkter til beskyttet dyrkning. TECNOVA's knowhow bygger på medarbejdernes tekniske ekspertise og erfaringer, som kunderne ligeledes deler med os. Der er således tale om et gensidigt samarbejde, som munder ud i fremstilling af højteknologiske anlæg, maskiner og produkter. TECNOVA er en moderne virksomhed, både hvad angår udvikling og fremstilling.

 2. S.C. SERE TRANSILVANIA S.A.

  Rumænien

  Virksomheden S.C. SERE TRANSILVANIA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Bænke til planter, Bænke til planter, og produkter til drivhuse brancherne. Den er baseret i Loc. Valcele, Rumænien.

 3. NASSAN GREENHOUSES

  Tyrkiet

  Virksomheden NASSAN GREENHOUSES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bænke til planter branchen. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 4. VIOLSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden VIOLSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bænke til planter branchen. Den opererer også inden for drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug, drivhuse til planteskoler, og flydende yoghurt brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. AC MECANIQUE

  Frankrig

  Virksomheden AC MECANIQUE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bænke til planter branchen. Den opererer også inden for presenninger til overdækning, og metalclips brancherne. Den er baseret i Sainte Barbe, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIO GREEN AGRO

  Ukraine

  Virksomheden BIO GREEN AGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for Bænke til planter, og Bænke til planter brancherne. Den er baseret i Voznesensk, Ukraine.

 2. LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED

  Kina

  Virksomheden LONGYOUNG GREENHOUSE COMPANY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bænke til planter branchen. Den er baseret i Xiamen, Kina.

 3. GAUDEA A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden GAUDEA A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drivhuse og koldbænke branchen. Den opererer også inden for Bænke til planter, og Bænke til planter brancherne. Den er baseret i Praha 8, Tjekkiet.

 4. VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden VİOLSAN PLASTİK AMBALAJ TARIM, der opererer inden for Bænke til planter branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.