• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bælgfrugter

Resultater for

Bælgfrugter - Import eksport

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Siden 2009 har Alpi Investment været engageret i produktion og handel med førsteklasses naturprodukter. Naturprodukter er grundlaget for vores virksomheds filosofi. Vi arbejder udelukkende med de bedste naturlige ingredienser, og stoler på producenter af råmaterialer, hvis kvalitet har bevist sig at være fremragende i løbet af årene. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af regioner hvor landbruget er essentielt, og opmuntre dem til at producere flere og bedre produkter. Vi kontrollerer vores egne produktionsfaciliteter og ejer flere registrerede mærker, blandt andet Alpi Nature og Idda Herbal. Vores produktion og lager er certificeret med EU organic (BG-BIO-22). Hele produktionsprocessen kontrolleres strengt i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Siden vores grundlæggelse har vi opbygget en omfattende erfaring inden for udvalg, indkøb, kvalitetskontrol, emballering, B2B og B2C distribution af vores omfattende produkttilbud. Vi tilbyder en fuld privat mærkningsservice. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 3. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er leverandører af: Olieholdige frø, solsikkeolie, raps, soja, canola-majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT, fremstillet i Europa, samt bælgfrugter fra landbrugskooperativer. Vi ejer mærkerne: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, fødevarevirksomhed, ligger i Nice på den mytiske Promenade des Anglais, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi er ikke et multinationalt selskab, men en socialt ansvarlig virksomhed, som støtter de lokalsamfund, vi samarbejder med, blandt andet i Afrika og andre udviklingslande. Vi gør nemlig alt for at udbygge varige partnerskaber med vores kunder og vores leverandører ved at inddrage disses ønsker og ved at behandle alle med ligeværdighed og respekt. Vi er ikke producenter, men anvisningsberettigede, og derfor ejer vi vores egne mærker. Vi udvælger med særlig opmærksomhed producenterne og udarbejder meget strenge udbudsbetingelser. Mercurya France lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en kvalitetsservice. Vi er yderst bevidste om kravene for hurtighed og fleksibilitet inden for international handel og sætter alt ind på at imødekomme kundernes behov. Det er blandt andet takket være vores store erfaring i felten, at vi har skabt vores slogan «Gør det godt, og vis det».

 4. JNL PPTE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  JNL Trading Company er en ukrainsk producent og eksportør af kornsorter, mel og bælgfrugter. JNL blev grundlagt i 1992 og har opnået et omdømme som en pålidelig leverandør og forretningspartner i den globale landbrugs- og industrisektor. JNL producerer og eksporterer behandlede flækærter, knuste ærter, perlebyg, hirse, hvede, raps og solsikkeprodukter. JNL leverer til Tyskland, Holland, Slovenien, Polen, Storbritannien, Malaysia, Sri Lanka, Indien UAE og andre lande.

 5. KHIDIR FARM

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfaring er Xidir det bedste valg til indkøb af kartoffelmos, ærter, rosiner, bønner, valnødder og tørret frugt, direkte fra producenterne. Vi eksporterer vores produkter til hele verden – til Kina, Korea, Tyrkiet, Europa. Vores virksomhed er effektiv og vores ydelser er licenseret. Vores produkter er certificeret, af høj kvalitet og til rimelige priser. Naturlige produkter avles af landmænd uden brug af kemikalier, med kvalitetsgaranti og kundetilfredshed garanteret med hvert produkt. Med vores gennemsigtige arbejde, opnår vi vores kunders tillid

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIRDARYA BEANS EXPORT

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  SIRDARYA BEANS EXPORT LLC er den førende eksportør af bælgfrugter i Uzbekistan. Det er en familievirksomhed bestående af Turaev’s, og grundlagt af Zafar Turaev. Vores viden og erfaring vil hjælpe os med at vokse sammen. Vi tilbyder produkter som overholder de internationale standarder, vi garanterer kvalitet og anstændighed i vores partnerskaber. Vores nøgleprincipper er kvalitet, effektivitet og etik. Vi udvalger og indkøber omhyggeligt fra vores pålidelige partnere. Vi er i stand til at levere bælgfrugter af den højeste kvalitet – op til 80 MT pr. dag.

 2. NATURAL HUB PALLANGYO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NATURAL HUB PALLANGYO, er en Engrossalg, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Krydderier, Bælgfrugter, kaffe, Krydderier, og frø brancherne. Den er baseret i Merksem Antwerpen, Belgien.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HILAIRE AGRI-SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, Dyreopdræt, vegetabilske madolier, brændselsolier med halvstor vægtfylde, rapsfrø, solsikkeolier, og linser brancherne. Den er baseret i Vregny, Frankrig.

 4. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden PPZ SŁAWA SP.Z O.O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, grøntsager engros, Tørrede bønner, Bælgfrugter, leverandør af kidneybønner, Jack-bønne, Hvide bønner, røde bønner, og leverandør af kidneybønner brancherne. Den er baseret i Tomaszow Lubelski, Polen.

 5. CLAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, Håndværk, Bælgfrugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, fine krydderiprodukter, gaveæsker, og lønarbejde brancherne. Den er baseret i Cournon D'auvergne, Frankrig.

 1. IMARTI NATURKOST GMBH&CO.KG

  Tyskland

  I disse dage har vi brug for miljøvenlige og økologiske produkter og mad som aldrig før. Den triste kendsgerning er, at der er færre og færre produkter på markedet, der faktisk bliver dyrket uden kemiske forurenende stoffer. Men vil vi ikke alle være i stand til at stole på, at den mad, vi får tilbudt, ikke er en sundhedsfare? IMARTI yder med sit bidrag til at kompensere for netop disse underskud med hensyn til miljøvenlige produkter, selvfølgelig også i en økologisk kvalitet. Vores produkter høstes, forarbejdes og leveres hovedsageligt fra Ukraine, da jorden her er kendetegnet ved frugtbarhed og bæredygtighed. Vores grundprincipper: Overholdelse af leveringstider, kvalitetskontrol i henhold til EU-standarder, fleksibilitet over for vores kunder. Under strenge kontroller tester vi vores teknologi for funktionalitet og præcision, for at give dig de bedste råvarer til dine organiske produkter.

 2. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC er en eksportør der handler med landbrugsgrossistprodukter fra de miljøvenlige områder i Rusland og andre lande. Virksomheden leverer et stort udvalg af olieholdige frø (hør, solsikke, linfrø, sennep osv.), bælgfrugter (soja, bønner, kikærter osv.), frø fra flerårige og årlige planter (krog-sneglebælg, stenkløver, rødkløver osv.) samt korn (hvede, byg, rug, havre, boghvede osv.). ITC LLC har etableret partnerskaber i Østen, Vesteuropa og Asien. De produkter som ITC handler med er certificeret og overholder alle relevante russiske og internationale kvalitetsstandarder og bestemmelser. Virksomheden leverer landbrugsvarer via hav, vej og jernbane globalt på den kortest mulige tid. Virksomhedens klienter drager fordel af en transparent og komfortabel forsendelse med gode betingelser, takket være samarbejde med de største landbrugsvirksomheder i forskellige lande.

 1. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Vneshtorg-Rus importerer og eksporterer landbrugsprodukter og fødevarer i Rusland: kikærter, linser, hvede, hirse og mange andre afgrøder; håndterer landbrugsforsyninger af korn, bælgfrugter og olieholdige frø, samt rapsmel, sojabønnemel og solsikkemel for opfodring af landbrugsdyr. Virksomheden køber de økologiske landbrugsprodukter fra økologiske gårde der avler deres afgrøder i miljøvenlige og sikre zoner i Rusland, anvender organisk gødning og afgrøderotation, bevarer en sund jordflade, og dermed også et sundt miljø for økosystemet og personer. Certificerede produkter fra Vneshtorg-Rus indeholder ingen sprøjtemidler eller GMOer, eftersom de gennemgår en streng intern kvalitetskontrol, for at overholde alle gældende standarder. Vneshtorg-Rus er en loyal og ansvarlig partner for kunder i Kina, Indien, de Forenede Arabiske Emirater, Algeriet, Iran, Afghanistan og Belgien, og leverer deres økologiske landbrugsprodukter globalt via bane, vej og vand. Virksomhedens nøgleprincip er at fokusere på klientens behov og fordele.

 2. BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS

  Tyrkiet

  Virksomheden BAHAROGLU TARIM URUNLERI SANAYI VE TICARET AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Bælgfrugter, og linser brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 3. ULU TRADING GROUP OF COMPANIES

  Tyrkiet

  Virksomheden ULU TRADING GROUP OF COMPANIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Pasta, Bælgfrugter, hønekød, Ekstra jomfruolie, Pasta, og Bælgfrugter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. MAKKI COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden MAKKI COMPANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Vegetabilske olier, Saucer, Bælgfrugter, Vegetabilske olier, krydderier til fødevarer, og Saucer brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 5. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Kost - mad, frugt og grøntsager, Bælgfrugter, og Kost - mad brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 6. MERSIN LEMAS COMPANY - EMTIA TRADE COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden MERSIN LEMAS COMPANY - EMTIA TRADE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Saucer, Mayonnaise, Olivenolie, ketchup, Saucer, Mayonnaise, og Olivenolie brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 7. SARILAR BULGUR

  Tyrkiet

  Virksomheden SARILAR BULGUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for kikærter brancherne. Den er baseret i Afyonkarahisar, Tyrkiet.

 8. LES QUATRE SAISONS

  Belgien

  Virksomheden LES QUATRE SAISONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, kosttilskud, og Bælgfrugter brancherne. Den er baseret i Dison-Andrimont, Belgien.

 1. NCAS - PRODUTOS ALIMENTARES

  Portugal

  Virksomheden NCAS - PRODUTOS ALIMENTARES, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, biologiske produkter, Bælgfrugter, og frø brancherne. Den er baseret i Funchal, Portugal.

 2. YENAL GRUP ISLETMELERI LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden YENAL GRUP ISLETMELERI LTD STI, er en Engrossalg, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Kunstgødning, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Kunstgødning, Import-eksport - fødevarer og landbrug, krydderier til fødevarer, og Økologisk og biodynamisk gødning brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 3. ALIMENTOS SANYGRAN, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALIMENTOS SANYGRAN, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, helse- og naturkost, og Bælgfrugter brancherne. Den er baseret i Tudela-Navarra, Spanien.

 4. VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden VISA ENERFI SANAYI TICARET.LTD.STI, er en Engrossalg, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for kikærter, linser, lupinplanter, og sesamfrø brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. LUNOR DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden LUNOR DISTRIBUTION, er en Engrossalg, der opererer inden for Farmaceutiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Bælgfrugter, indpakning af fødevarer, og landbrugscooperativ brancherne. Den er baseret i Luneray, Frankrig.

 6. ORONTES

  Tyrkiet

  Virksomheden ORONTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 7. MARUF KURUYEMIŞLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden MARUF KURUYEMIŞLERI, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Honning, Bælgfrugter, Honning, hasselnødder, og pistachenødder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. HNF FOODS LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HNF FOODS LTD., er en Detailsalg, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, frosset frugt, Koncentrater - drikkevarer, krydderier, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 9. CAVUSOGULLARI TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden CAVUSOGULLARI TARIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den er baseret i Corum, Tyrkiet.

 10. NEFIS BULGUR SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden NEFIS BULGUR SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis