• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bånd i jern og stål

Resultater for

Bånd i jern og stål - Import eksport

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. fremstiller stålbånd med højt og lavt kulindhold, der er kold- eller varmlamineret, i udglødet tilstand, råstål, semi-råstål, hærdet stål i grå, blå, gul og hvid med tykkelser på 0, 10 til 6 mm og størrelse efter ønske. Virksomhedens politik sigter mod at tilfredsstille kundernes behov og opretholde effektivitets- og kvalitetsstandarder. Tempracciaio s.r.l. ligger i Caronno Pertusella (VA). Sælger og fremstiller bånd i hærdet og hærdbart stål.

 2. BOHEMIA METAL PARTS

  Tjekkiet

  Verified by europages badge
 3. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for bånd i stål, bidetænger, manuelle, og klemmeskruer brancherne. Den er baseret i Endingen, Tyskland.

 4. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Udstyr og produkter til rørledninger. Vi vil gerne præsentere Offshore Products International Ltd. Producent og andelshavere af rørledningsprodukter. Virksomheden er blevet kendt for deres effektivitet og service over for deres kunder. Deres mål er koncentreret på at øge deres andel af markedet gennem innovation, og en kontinuerlig forbedring af kvaliteten af den service vi giver vores kunder. Levering af udstyr til rørledninger og offshore-produkter til Storbritannien, Europa og globalt, samtidig har vi åbnet en ny undervandsafdeling.

 5. OLIMPIACCIAI SRL

  Italien

  Olimpia Acciai har altid eksisteret på markederne i Torino og Piemonte, men indtager en stadig vigtigere plads på markederne i hele Italien og i udlandet inden for handel med stål og metal, der er klar til brug, beskåret efter mål og leveret til døren. Dens tætte samarbejde med de største italienske og europæiske producenter og distributører gør den i stand til at levere produkter i almindeligt stål, specialstål, rustfrit stål på stænger, plader og bånd, rør, slebede og forkromede stænger og rør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italien

  Vores firma har specialiseret sig i messing-plating sektoren, arbejde med bronze og forkobring af metaller; vores bearbejdning omfatter også forbehandlede, farvede og forkromede bånd. Vi er også specialiseret i alle typer finish og udskæring i metal. Stol på ekspertisen i vores virksomhed, vores produkter er af høj kvalitet og holdbar gennem tiden.

 2. ASCARRIER OTOMOTIV

  Tyrkiet

  Virksomheden ASCARRIER OTOMOTIV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Düzce, Tyrkiet.

 3. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, og kobberbånd brancherne. Den er baseret i Quargnento, Italien.

 4. TATA STEEL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TATA STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Wednesbury, Det Forenede Kongerige.

 5. METALECO

  Frankrig

  Virksomheden METALECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, Bånd i jern og stål, isenkram, Metalpladearbejde, og Strækmetal brancherne. Den er baseret i Riscle, Frankrig.

 1. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Forlì, Italien.

 2. MARMARA FERFORJE

  Tyrkiet

  Virksomheden MARMARA FERFORJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. BERNDORF BAND GROUP

  Østrig

  Virksomheden BERNDORF BAND GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, Bånd i jern og stål, stålbånd, og konstruktion af maskiner brancherne. Den er baseret i Berndorf, Østrig.

 2. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Suzhou, Det Forenede Kongerige.

 3. RETORAS

  Litauen

  Virksomheden RETORAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Profilerede plader - jernholdige metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Industrielle beslag, Profilerede plader - jernholdige metaller, og Profiler og stænger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Mazeikiai, Litauen.

 4. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spanien

  Virksomheden FLEJES Y ACEROS RUBIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. FLEJES VIÑAS

  Spanien

  Virksomheden FLEJES VIÑAS, er en Distributør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 6. TEXEL INDUSTRY

  Rumænien

  Virksomheden TEXEL INDUSTRY, er en Distributør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for metalbarrer, runde, og metalplader, trukket brancherne. Den er baseret i Iernut, Rumænien.

 7. OLMAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OLMAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Bånd i jern og stål, Stål og metaller, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Sarcedo, Italien.

 8. INDUSTRIAL PIPELINE SOLUTIONS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INDUSTRIAL PIPELINE SOLUTIONS, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Ilkeston, Det Forenede Kongerige.

 1. DRILLTECH INTERNATIONAL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DRILLTECH INTERNATIONAL, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Corby, Det Forenede Kongerige.

 2. PIPES & VALVES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PIPES & VALVES LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Watford, Det Forenede Kongerige.

 3. PIPE LAGGING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PIPE LAGGING, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 4. CIRRUS TRADING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CIRRUS TRADING, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 5. PREMIER PIPELINE SUPPLIES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PREMIER PIPELINE SUPPLIES LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Halifax, Det Forenede Kongerige.

 6. BSS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BSS, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Cambridge, Det Forenede Kongerige.

 7. MERCIA FLEXIBLES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MERCIA FLEXIBLES LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Ludlow, Det Forenede Kongerige.

 8. ROTAFLOW F V LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ROTAFLOW F V LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i High Peak, Det Forenede Kongerige.

 9. PIPELINES 2 DATA LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PIPELINES 2 DATA LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 10. MEADOW PIPELINE SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MEADOW PIPELINE SUPPLIES, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis