• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bånd i jern og stål

Resultater for

Bånd i jern og stål - Import eksport

 1. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. fremstiller stålbånd med højt og lavt kulindhold, der er kold- eller varmlamineret, i udglødet tilstand, råstål, semi-råstål, hærdet stål i grå, blå, gul og hvid med tykkelser på 0, 10 til 6 mm og størrelse efter ønske. Virksomhedens politik sigter mod at tilfredsstille kundernes behov og opretholde effektivitets- og kvalitetsstandarder. Tempracciaio s.r.l. ligger i Caronno Pertusella (VA). Sælger og fremstiller bånd i hærdet og hærdbart stål.

 2. BOHEMIA METAL PARTS

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Leder du efter en måde at spare penge på, når det kommer til produktionen af metaldele i Europa? BOHEMIA metal parts fremstiller dine produkter i Tjekkiet til en rimelig pris. Vi anvender førsteklasses maskiner og værktøj og producerer for OEM virksomheder i Europa og USA.

  Alle produkter for "bånd i jern og stål"

 3. OETIKER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OETIKER DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for bånd i stål, bidetænger, manuelle, og klemmeskruer brancherne. Den er baseret i Endingen, Tyskland.

 4. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Udstyr og produkter til rørledninger. Vi vil gerne præsentere Offshore Products International Ltd. Producent og andelshavere af rørledningsprodukter. Virksomheden er blevet kendt for deres effektivitet og service over for deres kunder. Deres mål er koncentreret på at øge deres andel af markedet gennem innovation, og en kontinuerlig forbedring af kvaliteten af den service vi giver vores kunder. Levering af udstyr til rørledninger og offshore-produkter til Storbritannien, Europa og globalt, samtidig har vi åbnet en ny undervandsafdeling.

 5. OLIMPIACCIAI SRL

  Italien

  Olimpia Acciai har altid eksisteret på markederne i Torino og Piemonte, men indtager en stadig vigtigere plads på markederne i hele Italien og i udlandet inden for handel med stål og metal, der er klar til brug, beskåret efter mål og leveret til døren. Dens tætte samarbejde med de største italienske og europæiske producenter og distributører gør den i stand til at levere produkter i almindeligt stål, specialstål, rustfrit stål på stænger, plader og bånd, rør, slebede og forkromede stænger og rør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FIGLI DI E. CAVALLI SPA

  Italien

  Vores firma har specialiseret sig i messing-plating sektoren, arbejde med bronze og forkobring af metaller; vores bearbejdning omfatter også forbehandlede, farvede og forkromede bånd. Vi er også specialiseret i alle typer finish og udskæring i metal. Stol på ekspertisen i vores virksomhed, vores produkter er af høj kvalitet og holdbar gennem tiden.

 2. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, Fjederstålbånd, Koldtrukne stålbånd, og kobberbånd brancherne. Den er baseret i Quargnento, Italien.

 3. TATA STEEL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TATA STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Wednesbury, Det Forenede Kongerige.

 4. ASCARRIER OTOMOTIV

  Tyrkiet

  Virksomheden ASCARRIER OTOMOTIV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Düzce, Tyrkiet.

 5. METALECO

  Frankrig

  Virksomheden METALECO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, Bånd i jern og stål, isenkram, Metalpladearbejde, og Strækmetal brancherne. Den er baseret i Riscle, Frankrig.

 1. MARMARA FERFORJE

  Tyrkiet

  Virksomheden MARMARA FERFORJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FULLWAY TECHNOLOGY CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Suzhou, Det Forenede Kongerige.

 1. INTER-STOCK LAMIERE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden INTER-STOCK LAMIERE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Forlì, Italien.

 2. BERNDORF BAND GROUP

  Østrig

  Virksomheden BERNDORF BAND GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, Bånd i jern og stål, stålbånd, og konstruktion af maskiner brancherne. Den er baseret i Berndorf, Østrig.

 3. RETORAS

  Litauen

  Virksomheden RETORAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Profilerede plader - jernholdige metaller, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Industrielle beslag, Profilerede plader - jernholdige metaller, og Profiler og stænger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Mazeikiai, Litauen.

 4. FLEJES VIÑAS

  Spanien

  Virksomheden FLEJES VIÑAS, er en Distributør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 5. OLMAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OLMAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Bånd i jern og stål, Stål og metaller, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Sarcedo, Italien.

 6. FLEJES Y ACEROS RUBIO

  Spanien

  Virksomheden FLEJES Y ACEROS RUBIO, er en Engrossalg, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 7. FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FORELLI PRESSOFUSIONI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Bånd i jern og stål, Stål og metaller, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 8. FONDERIE ZERBETTO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FONDERIE ZERBETTO S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller, Bånd i jern og stål, Stål og metaller, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Lessona, Italien.

 1. GAMMA ACCIAI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GAMMA ACCIAI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, Bånd i jern og stål, Rustfrit stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Lainate, Italien.

 2. TEXEL INDUSTRY

  Rumænien

  Virksomheden TEXEL INDUSTRY, er en Distributør, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for metalbarrer, runde, og metalplader, trukket brancherne. Den er baseret i Iernut, Rumænien.

 3. ANSHAN FALAN PACKING MATERIALS CO.LTD

  Kina

  Virksomheden ANSHAN FALAN PACKING MATERIALS CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bånd i jern og stål branchen. Den opererer også inden for Båndstål brancherne. Den er baseret i Anshan, Kina.

 4. WARING ENGINEERING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WARING ENGINEERING, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 5. MEREK ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MEREK ENGINEERING LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Brierley Hill, Det Forenede Kongerige.

 6. RADIUS SYSTEMS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RADIUS SYSTEMS LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Alfreton, Det Forenede Kongerige.

 7. R2M LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden R2M LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Accrington, Det Forenede Kongerige.

 8. MEDICAL GAS PIPELINES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MEDICAL GAS PIPELINES, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Romsey, Det Forenede Kongerige.

 9. D E P PIPES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden D E P PIPES LTD, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Maidstone, Det Forenede Kongerige.

 10. MAJO PLASTICS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MAJO PLASTICS, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Bånd i jern og stål, og Bånd i jern og stål brancherne. Den er baseret i Fivemiletown, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis