• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • automatisering - systemer og udstyr

Resultater for

Automatisering - systemer og udstyr - Import eksport

 1. ROLLON GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rollon er en af de førende producenter af lineære føringssystemer, teleskopføringer og lineære akser. Som totalleverandør inden for lineær teknik og lineære systemer kendetegnes Rollon af kompetence, kvalitet og mange års erfaring. Virksomheden har omfattende produkt-knowhow og tilbyder optimale løsninger til ethvert behov og enhver opgave. Rollon Gruppen er til stede overalt med dens afdelinger i Italien (hovedsæde), Tyskland, Frankrig, USA og BRIK-landene samt et globalt forhandlernet. Rollon har således etableret sit distributionsnet, så der kan ydes optimal kundebistand. Med til dette hører key-account-ydelser for store kunder inden for bestemte industrisektorer samt projektrådgivning og -styring i tæt samarbejde med teknikere fra Tyskland og Italien. Rollon tilbyder ikke kun totalløsninger men leverer også systemer inden for lineær teknik.

 2. MP GMBH MONTAGE- UND PRÜFSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  MP GmbH Montage- und Prüfsysteme blev grundlagt i 1990, og udvikler og fremstiller tilpassede maskiner til montering, måling og testprocesser. Vi bruger vores modulkonstruktion med individuel procesdesign til monteringssystemerne. Vores produkter MP-fugepresse, mastercomputer (sporbarhed) og doseringsmængdetester, er meget efterspurgte blandt vores kunder og bruges ofte. Vores kunder, såsom AAM, Biotronik, BMW, Bosch, Continental, Daimler, Häfele, Linamar, Magna, Nidec, Oerlikon, Stihl, Volkswagen, ZF og andre, er aktive inden for bilindustrien, medicinalbranchen, møbler og haveudstyr. Vi har en høj ekspertise inden for montering og test af gearkasser, udstødningsgaskølere, knastakselmoduler, viskositetsdæmpere, bilpumper, pacemakere, kolostomiposer, dyvelhæktrimmere osv., og vi leverer både til Brasilien, Kina, Mexico, Thailand, og USA.

 3. BVS ELECTRONICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos BVS Industrie-Elektronik. Foruden reparation, salg og service af større mærker som SIEMENS, FANUC, BOSCH REXROTH/INDRAMAT, HEIDENHAIN, KUKA, ABB, SEW, LENZE og HELLER kan vi også tilbyde vores egne HMI/IPC-løsninger med unipo®-mærket, som vi har produceret siden 2017. Med over 100.000 udvekslings- og udskiftningsenheder på lageret i Hanau-lokationen samt over 190 ansatte, der betjener over 10.000 tilfredse kunder fra næsten alle produktions- og forarbejdningsindustrier over hele verden, er vi en af ​​Europas førende serviceudbydere inden for vores markedssegment. Takket være den kvalitet som BVS konsekvent har forfulgt i årtier, arbejder mange store kontrol- og drevproducenter nu med os. Som den eneste virksomhed i verden til vedligeholdelse af industriel elektronik er vi stolte over at have opnået status som “Bosch Rexroth Group Service Point“.

 4. PÜSCHEL AUTOMATION GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  PÜSCHEL har i over 45 år repræsenteret den højeste standard for automatisering inden for montage. Vi planlægger, udvikler, fabrikerer, monterer, programmerer og installerer. PÜSCHEL automatiseringssystemer - lige fra starten i tæt samarbejde med kunden. Intensiv rådgivning under ibrugtagning og service ud over produktionsstarten er for os uundværlige elementer i vores kundeorienterede handlemåde. PÜSCHEL udnytter erfaringen i automatiseringen - brancheoverlappende og fremtidsorienteret. Hos os får du efter ønske: Automatiske tilførselsenheder, automatiseringsteknikker, montageanlæg, robotstyrede montageanlæg, montageautomation, montagemaskiner, rundtaktautomater, specialmaskiner til bil- og underleverandørindustrien, konstruktion af specialmaskiner, tilførselsanordninger til automation

 5. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, kort kaldt FMW, blev grundlagt i 1948 i Remshalden ved Stuttgart. Den familieledede virksomhed udvikler og producerer symaskiner, specialmaskiner og elektriske presser til bil-, beslags- og elektroindustrien. Moderne driftsudstyr og tidssvarende produktionsanlæg præger billedet. En innovativ ledelse, højt kvalificerede ingeniører og elektronikteknikere samt veluddannede teknikere og faglærte arbejdere med mange års erfaring udgør grundlaget for en firmahistorie, der er præget af succes. Teknisk knowhow, innovationsevne og et velfungerende kvalitetsstyringssystem i henhold til DIN ISO 9001 garanterer, at Friedrich-produkterne holder en konstant høj kvalitet. Førsteklasses produkter, kundespecifikke totalløsninger samt kompetent rådgivning og omfattende service gør Friedrich til en succesrig og pålidelig partner, også internationalt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italien

  Verified by europages badge

  Få et bedre salg med en bedre indpakning. Virksomheden ESSEGI er specialiseret i design og fremstilling af pakkelinjer og industriautomation, blandt andet lodrette pakkemaskiner (VFFS), lodrette og vandrette pakkepresser samt linjer til blanding af muldjord. Vi leverer desuden komplette systemer til vejning og dosering af produkter samt systemer til læsning og transport af produkter. Alsidighed: Vi er i stand til at tilfredsstille alle behov og krav med størst mulig fleksibilitet. Pålidelighed: Vi arbejder med respekt for de internationale normer, og al vores forskning lever op til den strengeste sikkerhed. Rådighed: Vi bistår kunden gennem alle produktionsfaserne med en fremragende salgsservice og teknisk assistance, Tid koster penge: En reaktiv produktion, punktlige leveringer og en hurtig reparationsservice giver en lang række fordele og konkrete resultater.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 3. SICHUAN ODOT AUTOMATION

  Kina

  Verified by europages badge

  ODOT er en førende automatiseret løsningsudbyder inden for dataindsamling, som siden 2003 har specialiseret sig i industrielle kommunikationsprodukter R&D, design af automatiserede industrielle kontrolsystemer. Vores produkt er verificeret i henhold til EMC "CE" BY SGS og kvalitetsstyringssystemet ISO9001: 2015. Vi har udviklet en fuld automatiseret dataløsning fra styreenhed IIOT, Cloud til sensorer og aktuatorer til IO-system, samt via de mest populære fieldbus og ETHERNET-standarder, såsom I/O-fjernmodul IIOT, gateway, protokol konverter, switches. ODOT Automation har med succes leveret professionelle løsninger for markdataindsamlinger for flere brancher, såsom ny energi, tekstil, automobil, fødevare og drikkevarer, hydropower station. Med vores ekspertise kan lokationens realtidsdata problemfrit overføres til MES og ERP styring på øverste niveau, så smart fremstilling kan implementeres og MES realtidsdata kan vise produktionsstedets nuværende data.

 4. GICAR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Gicar designer og fremstiller avant-garde løsninger inden for elektronik, efter kataloget eller kundens specifikation. Gicar tilbyder banebrydende produkter og samarbejder aktivit med alle sine kunder for at leve op til deres krav inden for markedets forskellige sektorer. GICAR's formål er at give hver kunde en komplet service.

 5. ESCOM ENHANCED SOLUTIONS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til ESCOM Enhanced Solutions, den førende virksomhed inden for trådløse og batterifrie sensorer og automatiserede IoT-løsninger til industrielle anvendelser. Vores innovative og nyskabende selvdrevne produkter anvender energiindsamlingsteknologi til at tilbyde bæredygtige, vedligeholdelsesfrie, omkostningseffektive og miljøvenlige løsninger til industrielle sensoranvendelser. Vores principper; •FRIHED for SENSORER. •INGEN LEDNINGER •INTET BATTERI •ISÆT OG GLEM •100 % miljøvenlig Vores produktudvalg omfatter: •VaRoM – overvågning af ventilrotation •CoRoM – overvågning af tilslutningsstang •WiT-es – trådløs temperatursensor •WiPr-es – trådløs temperatursensor •SoPeM – overvågning af solcelleeffektivitet •AiM – overvågning af luftkvalitet •Wi-GaTe – trådløs gateway •Wi-CoRe – trådløs kontrolrelæ •Og mange flere som kan findes på vores hjemmeside Hos ESCOM Enhanced Solutions leverer vi de bedste produkter og ydelser, som drives af kontinuerlig forskning og udvikling, for at imødese kundernes behov. Kontakt os for flere oplysninger.

 1. COSTRUZIONI METALMECCANICHE VALENTE

  Italien

  Verified by europages badge

  Konstruktion og fremstilling af båndtransportører og metalruller, rulletransportører, skruetransportører, konstruktion af spandelevatorer, fremstilling af rulletransportører, samling af industrielle systemer, omdannelse af metalplader, tømrerarbejde efter tegning, konstruktion af metalstrukturer, cellulære gummiproduktionssystemer til isolering, fremstilling af automatiske trimmere.

 2. CAMPETELLA ROBOTIC CENTER

  Italien

  Verified by europages badge

  Campetella Robotic Center er en italiensk virksomhed med speciale i design og fremstilling af kartesiske robotter og manipulatorer. Virksomheden beskæftiger sig med mekanisk design og fremstilling, og tager sig samtidig at softwareudvikling, installation af systemer, salg og eftersalg af robotter til industrien. Vores kernevirksomhed er robotløsninger til plaststøbningssektoren.

 1. COMERC SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Firmaet COMERC er en aktiv medspiller inden for vedvarende energi. Dens speciale er design og samling af proceslinier til produktion af biomassepiller og briketter (f.eks lavet af savsmuld eller halm). Vores tilbud omfatter et bredt udvalg af devices til biobrændselsanlæg som for eks.: granulatorer, tørreovne/tørremaskiner, briketmaskiner, flismaskiner, ruller matricer og andet. Udover ovenstående kan vi tilbyde avancerede og moderne løsninger inden for industriel automatisering

 2. CPC EUROPA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  cpc Europa GmbH – Mechatronics in Linear Motion Technology, din specialist i lineær teknik. Kravene til lineære kuglelejeføringer er så forskellige som anvendelserne de bruges til. Lineære bevægelser er en vigtig del af moderne produktionsanlæg. Vores lineære komponenter er højpræcisionsprodukter og anvendes derfor i de forskellige områder og brancher inden for maskinkonstruktion.

 3. CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLA CLINICAL LABORATORY AUTOMATION SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for System til industriel vision, Industrielle robotter, industriel automation, Automation, Transportørsystemer til automatisering, Automatisering af produktion, Momentføler, automatisering af samlebånd, og System til industriel vision brancherne. Den er baseret i Delémont, Schweiz.

 4. NOVOSIM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOVOSIM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Prøvningsudstyr, test af måleinstrumenter, Biler - komponenter og dele, mekaniske, dynamometre, Prøvningsudstyr, pallereol, og automation af industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. MINET CONCEPT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MINET CONCEPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for skabe og elektriske apparater, og industriautomatisering brancherne. Den er baseret i Niverlee, Belgien.

 6. CMS AUTOMATISME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CMS AUTOMATISME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, Industrielle robotter, Pressere, hydrauliske, fabrikation af specialmaskiner, automatiske industrirobotter, Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, og emballagemaskine plast brancherne. Den er baseret i Schweyen, Frankrig.

 7. MVA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MVA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Plastik - maskiner og materiel til industrien, Drejning - stål og metaller, Trykstøbningsforme, Sprøjtestøbning af gummi og plast, Plast - halvfabrikata, Forme, plast- og gummiindustrien, Automatisering - systemer og udstyr, Håndværktøj, ikke-automatisk, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Ig Pri Ljubljani, Slovenien.

 8. JTFAUSTINO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden JTFAUSTINO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Virksomhedsrådgivning, management konsulent, industriel automatisering, Automatisering - systemer og udstyr, Energistyring, Energieffektivitet, Virksomhedsrådgivning, og teknisk rådgivning brancherne. Den er baseret i Aljubarrota(prazeres), Portugal.

 1. ESD ELECTRONICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ESD ELECTRONICS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 2. ASMETEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASMETEC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Kirchheimbolanden, Tyskland.

 3. POLYTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLYTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Waldbronn, Tyskland.

 4. QUICK MOVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden QUICK MOVE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. LOGBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGBER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Ahrensburg, Tyskland.

 6. CERES VISION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CERES VISION GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 7. EXIM ELEKTROTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXIM ELEKTROTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Wörnitz, Tyskland.

 8. KOPPOLD METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOPPOLD METALLTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Hohenwart, Tyskland.

 9. ASYRIL VERTRIEBSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASYRIL VERTRIEBSBÜRO DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Kehl Am Rhein, Tyskland.

 10. BETA AUTOMATISIERUNG HANDELS GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BETA AUTOMATISIERUNG HANDELS GES.M.B.H., er en Engrossalg, der opererer inden for Automatisering - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Launsdorf, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Automatisering - systemer og udstyr - Import eksport

Antal resultater

7.250 Virksomheder