• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aromatiske planter

Resultater for

Aromatiske planter - Import eksport

 1. EG ORGANIC HERBS

  Ægypten

  I 2000 begyndte vi at eksportere vores produkter direkte til udlandet, efter at have udviklet og tilføjet nye produktionslinjer, så vi kan levere store mængder grundet de stigende efterspørgsler. I 2001 eksporterede vi vores produkter til mange europæiske lande, takket være vores produkter af høj kvalitet samt konkurrencedygtige tilbud. Vores fabrik er beliggende i ELFAYOUM (produktionsområde) i Egypten for urter, krydderifrø og grøntsager, hvilket giver os de bedste råmaterialer så vi kan sælge til rimelige priser. Vores fabrik og lagerhuse på mere end 4.000 kvadratmeter giver os mulighed for at fremstille mere end fem produkter af gangen, og i 2006 lykkedes det os at eksportere vores produkter til USA, Canada, Latinamerika og de afrikanske lande. Nu til dags kan du finde vores produkter i 28 lande over hele verden. Vi fremstiller: -Krydderiblade -Urteblade -Tørrede urteblomster -Tørrede urter og grøntsager -Salt. Vores forretning arbejder på at levere førsteklasses produkter og en pålidelig kundeservice. Vi håber, at du vil nyde at navigere rundt på vores hjemmeside samt bruge vores produkter, på samme måde som vi nyder at levere dem. Alle vores handlinger udføres i respekt med naturen. Et engagement til naturen forpligter os til at beskytte miljøet, ved at passe på vores ressourcer og udføre passende handlinger i forbindelse med beplantning. Vores kunder er det vigtigste aktiv for vores virksomhed, hvad enten de besøger os, skriver eller ringer til os. For andre oplysninger om vores produkter og tjenester, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelig.

 2. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrig

 3. SIPAL

  Frankrig

 4. C LIQUIDE FRANCE

  Frankrig

 5. VIGO GEROLAMO S.R.L.

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SMART CLAUPACK SRL

  Rumænien

 2. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marokko

 3. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. ARTA GROUP LLC

  Rusland

  ARTA GROUP LLC producerer og sælger krydderier og smagsstoffer. Vi tilbyder brugervenlige højkvalitets produkter til rimelig pris, produkter, som vi opnår gennem vores egen produktion og via indkøb af førsteklasses råvarer direkte fra fabrikanten uden om mellemhandlere. Vores krydderimærke omfatter mere end 200 produkttyper, og deres kvalitet er yderst værdsat af førende detailkæder (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), fødevarefremstillingscentre og netværker (Sensoy), små regionale repræsentative forhandlere, førende online marketplaces (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Hvad er det, der gør vores krydderier er så unikke? - Råmaterialerne er indkøbt hos pålidelige og testede leverandører. - Behandlingen – vores krydderier bliver grundigt renset for alt uvedkommende. - Knusning, blanding og pakning udføres på moderne udstyr. Standarder af høj kvalitet og personlig behandling af hver eneste kunde - det er det koncept, som vore specialister anvender i deres arbejde.

 5. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italien

  Virksomheden Bioagricola Bosco d'Antonia Bosco har arbejdet inden for sektoren i mange år. Den dyrker og sælger økologiske produkter og mere specifikt aromastoffer, rosmarin, oregano og apoteksprodukter.

 1. OPPAM TOGO

  Togo

  Organismen for fremme af krydderurter og medicinalplanter i Togo tilbyder eksport af olier, smør og tørrede planter. Vores olier og smør kan anvendes til kosmetik og fødevarer. Alt vores smør og alle vores jomfruolier fremstilles med "første koldpresning" og er 100 % rene, naturlige, ufraktionerede, ikke modificerede, i kategorien "ekstra jomfru" og uden kemisk behandling. Eksport af tørrede, rå planter, afklippede og sigtede. Eksport af æteriske olier fra skaller af eksoktiske frugter.

 2. HIERBAS QUESADA

  Spanien

  Planter og lægeurter og aromatiske urter.

 1. PERUVIAN EXPORT

  Peru

 2. AROMATURK

  Tyrkiet

 3. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

 4. AROMAVE

  Frankrig

 5. CIBUKU

  Albanien

 6. 5T

  Frankrig

 7. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

 8. LIPPIA ALBA S.L.

  Spanien

 1. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spanien

 2. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

 3. GREEN LAND IMPORT&EXPORT

  Ægypten

 4. CORNUS.GR

  Grækenland

 5. PERSPLANT GMBH

  Tyskland

 6. LOTUS HERBS

  Ægypten

 7. LAVENDROSE COSMETIC ESSENTIAL OILS

  Tyrkiet

 8. HERBALWORLD

  Ægypten

 9. HERBANIA FOR HERBS & SPICES SRL

  Rumænien

 10. FLORE-EN-THYM

  Frankrig