• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aromatiske planter

Resultater for

Aromatiske planter - Import eksport

 1. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. EGY ORGANIC HERBS

  Ægypten

  Verified by europages badge

  I 2000 begyndte vi at eksportere vores produkter direkte til udlandet, efter at have udviklet og tilføjet nye produktionslinjer, så vi kan levere store mængder grundet de stigende efterspørgsler. I 2001 eksporterede vi vores produkter til mange europæiske lande, takket være vores produkter af høj kvalitet samt konkurrencedygtige tilbud. Vores fabrik er beliggende i ELFAYOUM (produktionsområde) i Egypten for urter, krydderifrø og grøntsager, hvilket giver os de bedste råmaterialer så vi kan sælge til rimelige priser. Vores fabrik og lagerhuse på mere end 4.000 kvadratmeter giver os mulighed for at fremstille mere end fem produkter af gangen, og i 2006 lykkedes det os at eksportere vores produkter til USA, Canada, Latinamerika og de afrikanske lande. Nu til dags kan du finde vores produkter i 28 lande over hele verden. Vi fremstiller: -Krydderiblade -Urteblade -Tørrede urteblomster -Tørrede urter og grøntsager -Salt. Vores forretning arbejder på at levere førsteklasses produkter og en pålidelig kundeservice. Vi håber, at du vil nyde at navigere rundt på vores hjemmeside samt bruge vores produkter, på samme måde som vi nyder at levere dem. Alle vores handlinger udføres i respekt med naturen. Et engagement til naturen forpligter os til at beskytte miljøet, ved at passe på vores ressourcer og udføre passende handlinger i forbindelse med beplantning. Vores kunder er det vigtigste aktiv for vores virksomhed, hvad enten de besøger os, skriver eller ringer til os. For andre oplysninger om vores produkter og tjenester, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelig.

 3. EGIAZKI SPIRITUEUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Egiazki Spiritueux er et lidenskabeligt og engageret destilleri, der skaber exceptionel spiritus. Vores virksomhed repræsenterer ældgamle traditioner og fremhæver de naturlige råvarer fra vores unikke egn. Hver dråbe af vores spiritus fortæller en historie, vækker sanserne og byder på en uforglemmelig smagsoplevelse. Vores grundige fremstillingsproces, fra brygning til destillation, garanterer en upåklagelig kvalitet. Vi foretrækker lokale produkter og fremmer bæredygtighed og respekt for miljøet. Vores varierede udvalg omfatter gin med komplekse plantesmage, likører med en delikat sødme og raffinerede snapse. Hver flaske er en hyldest til vores egn og til vores ledende destillatørs ekspertise. Du er måske en kender på jagt efter nye sensationer eller blot nysgerrig efter at udforske nye aromaer, Egiazki Spiritueux inviterer dig ind i en fængslende verden. Dyk ned i vores univers af unikke kreationer, og lad dig føre med af Egiazkis ånd. Kontakt mig endelig for yderligere oplysninger!

 4. LA FERME SAINT-SYLVAIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA FERME SAINT-SYLVAIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Urteteer, øko kosttilskud, og Urteteer brancherne. Den er baseret i Mazerolles, Frankrig.

 5. SMART CLAUPACK SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMART CLAUPACK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Indpakning, Specialemballering, Krydderier, Krydderier og ekstrakter, Møtrikker til skruer, aromatiske planter, Fødevareekstrakter, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Targoviste, Rumænien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. C LIQUIDE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden C LIQUIDE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den er baseret i Tilloy Lez Cambrai, Frankrig.

 2. AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS

  Marokko

  Verified by europages badge

  Virksomheden AROMES ET SAVEURS DE L'ATLAS, er en Distributør, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for frisk persille, og mynte brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 3. GERALD MCDONALD & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERALD MCDONALD & CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, aromatiske urter, aromatiske planter, Saft og ekstrat af citrusfrugter, og koncentreret frugtjuice brancherne. Den er baseret i Basildon, Det Forenede Kongerige.

 4. EARL DE LUZAN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EARL DE LUZAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, koriander, aromatiske planter, aroma- og medicinalplanter, og medicinalplanter brancherne. Den er baseret i Castéra-Verduzan, Frankrig.

 5. ARTA GROUP LLC

  Rusland

  ARTA GROUP LLC producerer og sælger krydderier og smagsstoffer. Vi tilbyder brugervenlige højkvalitets produkter til rimelig pris, produkter, som vi opnår gennem vores egen produktion og via indkøb af førsteklasses råvarer direkte fra fabrikanten uden om mellemhandlere. Vores krydderimærke omfatter mere end 200 produkttyper, og deres kvalitet er yderst værdsat af førende detailkæder (X5 Retail Group, Spar, Selgros, Auchan), fødevarefremstillingscentre og netværker (Sensoy), små regionale repræsentative forhandlere, førende online marketplaces (Ozon.ru, Wildberries.ru, Beru.ru). Hvad er det, der gør vores krydderier er så unikke? - Råmaterialerne er indkøbt hos pålidelige og testede leverandører. - Behandlingen – vores krydderier bliver grundigt renset for alt uvedkommende. - Knusning, blanding og pakning udføres på moderne udstyr. Standarder af høj kvalitet og personlig behandling af hver eneste kunde - det er det koncept, som vore specialister anvender i deres arbejde.

 1. BIOAGRICOLA BOSCO - ANTONIA BOSCO

  Italien

  Virksomheden Bioagricola Bosco d'Antonia Bosco har arbejdet inden for sektoren i mange år. Den dyrker og sælger økologiske produkter og mere specifikt aromastoffer, rosmarin, oregano og apoteksprodukter.

 2. OPPAM TOGO

  Togo

  Organismen for fremme af krydderurter og medicinalplanter i Togo tilbyder eksport af olier, smør og tørrede planter. Vores olier og smør kan anvendes til kosmetik og fødevarer. Alt vores smør og alle vores jomfruolier fremstilles med "første koldpresning" og er 100 % rene, naturlige, ufraktionerede, ikke modificerede, i kategorien "ekstra jomfru" og uden kemisk behandling. Eksport af tørrede, rå planter, afklippede og sigtede. Eksport af æteriske olier fra skaller af eksoktiske frugter.

 1. HIERBAS QUESADA

  Spanien

  Planter og lægeurter og aromatiske urter.

 2. PERUVIAN EXPORT

  Peru

  Virksomheden PERUVIAN EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for naturkost, pakket majs, bananmel, og mel til madlavning brancherne. Den er baseret i Lima, Peru.

 3. SIPAL

  Frankrig

  Virksomheden SIPAL, er en Engrossalg, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for estragon, skovsyre, oregano, og melisse brancherne. Den er baseret i Perpignan Cedex, Frankrig.

 4. ZE IMPORT & EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden ZE IMPORT & EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Krydderier, Olivenolie, planter og blomster fra hele verden, frø til aromatiske planter, og Krydderier brancherne. Den er baseret i Nilüfer-Bursa / Turkey, Tyrkiet.

 5. CAPITANO NIGERIA LIMITED

  Nigeria

  Virksomheden CAPITANO NIGERIA LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Urteteer, tørrede aromatiske planter, hibiskus, Urteteer, og dehydreret lucerne brancherne. Den er baseret i Lagos, Nigeria, Nigeria.

 6. HORTALIZAS JUMARSAN SL

  Spanien

  Virksomheden HORTALIZAS JUMARSAN SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Grønsager, friske, spinat, persille, og mynte brancherne. Den er baseret i El Raal, Spanien.

 7. AROMATURK

  Tyrkiet

  Virksomheden AROMATURK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for lavendel, kamomille, og aromatiske olier brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 8. CIBUKU

  Albanien

  Virksomheden CIBUKU, er en Engrossalg, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for Planter og urter, medicinal, medicinalplanter, aromatiske planter, lucerne, og Planter og urter, medicinal brancherne. Den er baseret i Korce, Albanien.

 1. 5T

  Frankrig

  Virksomheden 5T, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, og aromatiske urter brancherne. Den er baseret i Perpignan, Frankrig.

 2. ADOLO

  Grækenland

  Virksomheden ADOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for timian brancherne. Den er baseret i Patra, Grækenland.

 3. AROMAVE

  Frankrig

  Virksomheden AROMAVE, er en Multi-Category, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for frisk persille, aromatiske urter, koriander, og aroma- og medicinalplanter brancherne. Den er baseret i Perpignan, Frankrig.

 4. TSVITUCHA GROUP LLC

  Ukraine

  Virksomheden TSVITUCHA GROUP LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Planter og urter, medicinal, Økologiske, fødevarer, Urter til medicinalvarer og kosmetik, Planter og urter, medicinal, Champignoner og bær, Økologiske, fødevarer, og Urter til medicinalvarer og kosmetik brancherne. Den er baseret i Pniv, Ukraine.

 5. DURVESH INTERNATIONAL

  Pakistan

  Virksomheden DURVESH INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den er baseret i Karachi, Pakistan.

 6. MORINGA DEL SUR.S.L

  Spanien

  Virksomheden MORINGA DEL SUR.S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for økologiske landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Churriana, Spanien.

 7. LIPPIA ALBA S.L.

  Spanien

  Virksomheden LIPPIA ALBA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for fytosanitært produkt, stue efter mål, aromatiske urter, og gartneri brancherne. Den er baseret i Utrera, Spanien.

 8. AGROB SAS

  Frankrig

  Virksomheden AGROB SAS, er en Detailsalg, der opererer inden for Parfumer - essenser og dufte branchen. Den opererer også inden for aromatiske planter, Olieessencer 100 % naturlige, aromatiske planter, og planteekstrakter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 9. SPICES LAND

  Ægypten

  Virksomheden SPICES LAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den er baseret i Cairo, Ægypten.

 10. L'HERBIER DU DIOIS

  Frankrig

  Virksomheden L'HERBIER DU DIOIS, er en Engrossalg, der opererer inden for aromatiske planter branchen. Den opererer også inden for Te, Krydderier, Te, medicinalplanter, Krydderier, og økologisk landbrug brancherne. Den er baseret i Châtillon-En-Diois, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis