• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • arbejdstøj

Resultater for

Arbejdstøj - Import eksport

 1. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Erkan Guzel er en tyrkisk producent af tekstiler til alle skræddersyede uniformer og tilbehør som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vi fremstiller unikke tekstiler som er fremstillet af de mest sjældne tekstiler som er tilgængelige i Tyrkiet. Vi leverer beklædning til forskellige sektorer såsom luftfart, sundhedspleje, turisme, uddannelse og andre brancher. Vi har et omfattende produktsortiment: •Pilotuniformer •Uniformer til kabinepersonale •Uniformer til sikkerhedspersonale •Uniformer til håndteringspersonale •Virksomhedsbeklædning •Personaleuniformer •Uniformer til hotelpersonale •Uniformer til organisationer •Uniformer til spa/massage og meget mere! Foruden det sortiment som er angivet ovenfor, fremstiller vi regnfrakker og beskyttelsesbeklædning med højteknologiske tekstiler som er "vandtæt, vindtæt og åndbar" med innovativ finish. Hos Erkan Güzel Textile Centre arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, ved at arbejde sammen med vores kunder. Vi har bevaret langvarige forhold med vores kunder gennem vores livstid, og leveret de bedste kvalitetsprodukter til verdenskendte luftfartsselskaber og virksomheder såsom Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air and Istanbul Airport Management, ErAh Flight Academy og mange andre. Vi er altid behjælpelig. Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger!

 2. GLOBUS GROUP

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Globus Group er dedikeret til at udvikle innovative, højeffektive, modstandsdygtige og pålidelige PPE-produkter for distributører og klienter på tværs af alle globale brancher. Som en af Europas største PPE-producenter, fremstiller vi beskyttelsesbeklædning og åndedrætsværk, samt hånd-, øjen-, hoved- og hørebeskyttelse. Vi er interesseret i at opbygge langvarige forhold med vores kunder, ved at levere en skræddersyet, understøttende service. Der er et blandet udvalg af markedsførende mærker under Gruppen, inklusive: Riley, vores højteffektive udvalg af sikkerhedsøjenbeskyttelse: Et sortiment af kvalitetsmæssige, stilfulde rammer skabt med opfindsomhed til enestående standarder i en nutidig, moderne stil. Udviklet med den seneste teknologi inden for øjenbeskyttelse, er Riley velegnet til et udvalg af anvendelser i overensstemmelse med EN 166 standard: Et udvalg af omkostningseffektive PPE-produkter, inklusive beklædning, øjen-, hånd-, høre- og åndedrætsbeskyttelse. Produkterne gennemgår jævnlige audits for at sikre et højt kvalitetsniveau. Klik her for at se udvalget.

 3. AREM ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Arem Italia har siden 1979 fremstillet personaliserede produkter til virksomhederne i form af f.eks. personaliseret beklædning, broderier, tryk af alle typer på T-shirts, jakker, kitler, sweatshirts til arbejde, sport og reklamebrug. Herudover talrige andre personaliserede produkter som f.eks. broderede lapper, stofetiketter, nøgleringe i stof, vimpler. Virksomheden råder over et fabriksanlæg på 2500 km2 og et personale på 25 medarbejdere og masser af know how. Vi fremstiller personaliserede produkter og sender dem i 18 lande i verden med gennemsnitlige leveringstider fra 7 til 15 dage.

 4. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Eksklusivt, individuelt design, skabt af professionelle designere i vores interne atelierer, er kendetegnende for vores accessoires. I de smagfulde kreationer åbenbares markedsføringen ofte først, når man ser nærmere efter. Det tætte samarbejde med vores ordregivere muliggør en præcis og professionel implementering af kundernes ønsker. Den perfekte simulering af de forskellige produktionsmetoder udgør grundlaget for en ukompliceret ordreafvikling. Som specialister i silkeaccessoires analyserer vi først de motiver, der har resulteret i din forespørgsel. Corporate Fashion til en virksomhed? Messeudstyr eller merchandising? Hver anvendelse kræver sit eget koncept. Under hensyntagen til aktuelle tendenser udarbejder vi den artikel, der er perfekt tilpasset individuelt. For at du kan nå dine markedsføringsmål uden begrænsninger er grundig planlægning og levering til tiden en selvfølge.

 5. DESTOCKTOO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  DESTOCKTOO er specialist i lagersalg af hobbyartikler og hobbyprodukter. Vi har tilbudt lagersalg og udsalgsvarer inden for hobbybranchen, isenkram og værktøj i 20 år. Vi tilbyder særdeles attraktive priser helt op til 80%. Garanti for de laveste priser på kvalitetsprodukter inden for værktøj, hobby, isenkram, men også arbejdstøj. Vores lager omfatter et stort udvalg af udstyr til badeværelset, toilettet og køkkenet. Professionelle produkter af de mest kendte mærker såsom: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Om du er værktøjsspecialist eller ej, så kontakt os via mail eller telefon. Vi fornyer jævnligt vores lager. Gå ikke glip af alle de gode tilbud! Nyd godt af de fantastiske priser på vores produkter. Besøg vores online lagersalg, og find en lang række produkter til de mest tilgængelige priser!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  KONSTANT - den bedste løsning til arbejdspladsbeskyttelse Økonomien stiller stadig højere krav til sikkerhed og arbejdspladsbeskyttelse. I samarbejde med vores kunder består vores opgave netop i gennem produkter med konstant høj kvalitet til de bedst tænkelige priser at sikre vores kunder maksimal fleksibilitet og leveringsdygtighed med et minimum af tidsforbrug til informationssøgning og bestilling. Også af den grund har vi udvidet vores allerede effektive bestillingsmuligheder til også at omfatte internettet.Import og engroshandel med individuel beskyttelsesbeklædning (EPI) fra top til tå, f.eks. sikkerhedssko, arbejdstøj, handsker, hjælme, høreværn, åndedrætsværn og beskyttelsestøj med høj synlighed ISO 20471, samt vintertøj og regntøj. Vi printer eller broderer dit logo på tøjet efter bestilling.

 2. SC AKITEX NET SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Akitex Net er en rumænsk producent som specialiserer sig i produktion af beskyttelsesbeklædning, medicinske uniformer og produkter skræddersyet til hotelkæder. Med en utrolig ekspertise på dette område, skiller Akitex Net sig ud ved at levere personaliserede og førsteklasses løsninger til forskellige industrier. Med en omfattende historie inden for produktion af beklædning, har Akitex Net samarbejdet med prestigefyldte mærker som Moncler, Naf Naf og Asos, hvilket understreger virksomhedens kompetence og professionalisme. Disse partnerskaber demonstrerer Akitex Net's evne til at overholde de vanskelige krav af vores bedste kunder inden for mode, beskyttelsesbeklædning og modebranchen. Virksomheden fremstiller et alsidigt udvalg af produkter, inklusive beskyttelsesudstyr, medicinske uniformer, beskyttelseskedeldragte og modetøj. Med et dedikeret hold af specialister og enestående produktionsteknologier kan Akitex Net skabe skræddersyede produkter, som dækker vores kunders behov og ønsker.

 3. SALZMANN RESTWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Salzmann Restwaren GmbH, din pålidelige partner inden for engroshandel! Hos os finder du en bred vifte af produkter til priser som ingen kan slå. Takket være vores direkte samarbejde med producenter og insolvensadministratorer kan vi tilbyde dig attraktive betingelser for varer fra insolvens, afvikling af virksomheder og returvarer. Vores omfattende sortiment omfatter produkter fra vidt forskellige kategorier, herunder husholdningsartikler, byggematerialer, kosmetik, møbler og meget andet. Således kan du være sikker på, at du finder det hos os, uanset hvilken slags varer du har brug for til din forretning. Nogle af fordelene, som du har hos Salzmann Restwaren GmbH: Små priser - Mangfoldigt sortiment- Fleksibilitet - Pålidelighed- Kvalitet. Se dig omkring i vores mangfoldige udbud og opdag de attraktive muligheder, som Salzmann Restwaren GmbH giver dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at hjælpe med at få din virksomhed til at vokse!

 4. LASPA

  Polen

  Verified by europages badge

  LaSpa er en polsk kosmetikvirksomhed som specialiserer sig i premium spabehandlingsbeklædning og spaudstyr. Grundlagt i 1993 ligger vores engagement inden for højkvalitetsprodukter, hvilket er tydelig at se i vores kontinuerlige udvidelse af vores facilitet, teknologiske udvidelser og erfarne medarbejdere. Anerkendt af eksperter har vi modtaget priser såsom Quality of the Year Gold Award, medaljevindende Enterprise Award og Discovery of the Year 2010 – Consumer’s Laurel, med en Teraz Polska-nominering. Inden for skønheds- og spabranchen søger kvalitetsbevidste kunder effektive, moderne og komfortable behandlinger. LaSpa imødeser disse behov med beklædning som er designet til slanke- og cellulitisbehandlinger, specifikt for endomassage – som er en vakuummassage. Denne beklædning garanterer en komfort som ikke opleves andre steder, og udelukker enhver ubehag under behandlingerne. Vores forpligtelse omfatter også miljøet. Vi arbejder på at opnå CO2-nuludledninger, og har et patent for en enestående lav partikeludledelse under behandlingerne. Vi tilbyder også skræddersyet beklædning. Beliggende i Warszawa og med kontortider i GMT+2, reagerer vi omgående på vores kunders henvendelser. Inden for EU bruger vi de førende kurérvirksomheder for at garantere en pålidelig levering, mens vi bruger prioritetsforsendelse uden for EU. Kort sagt, siden 1993 har LaSpa domineret inden for kosmetikbranchen. Vores dedikation til kvalitet, innovation og miljøet adskiller os fra andre. Vi imødeser moderne spa- og skønhedspersonales behov med premium beklædning og udstyr, for at forbedre den overordnede kundeoplevelse.

 5. MANAI HAYET

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MANAI HAYET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for professionelle uniformer, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Ariana, Tunisien.

 1. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Holland

  Verified by europages badge

  Selskabet Dolfing har fremstillet beklædning siden 1919 og benyttet højfrekvens-svejseteknikker siden 1958. Ud over vandtæt arbejdsbeklædning forsyner virksomheden nu andre markeder, herunder vandsenge, medicin, automotive & shipping etc. Produktionsafdelingen i Druten fremstiller også oppustelige og andre HF-svejsede specialprodukter. I mere end 60 år har Dolfing været et velkendt navn inden for professionel beskyttelses-/arbejdsbeklædning.

 2. OLIVE TEXTILES LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLIVE TEXTILES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sweatere branchen. Den opererer også inden for Færdigsyet tøj - til damer, Babytøj, Tekstiler - import-eksport, Klæder - import-eksport, Konfektionstøj, beklædningsgenstande efter mål, hovedpudebetræk, beklædning til drenge, og joggingtøj brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. BESTGIFT - BGEUROPE

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden BESTGIFT - BGEUROPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndklæder, badeværelses- branchen. Den opererer også inden for Tekstilstoffer til medicinsk brug, Tekstiler - import-eksport, Erhvervs- og industrilinned, Institutionslinned, tekstil til hoteller, Tekstilstoffer til medicinsk brug, tekstilvarer til hjemmet, Tekstiler - import-eksport, og levering til restauranter brancherne. Den er baseret i Porto, Portugal.

 2. CAWE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAWE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for arbejdstøj, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Strasbourg, Frankrig.

 3. BRINDES 360

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRINDES 360, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for Uniformer, reklameartikler, merchandising artikler, service til forretningsgaver, reklamegenstande, tekstiler, tilbehør til kontorer, personlige gaveartikler, og personaliseret kuglepen brancherne. Den er baseret i Faro, Portugal.

 4. KARDELEN WORKWEAR

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARDELEN WORKWEAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for T-shirts, Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, arbejdstøj, T-shirts, sweatshirt, arbejdssko, arbejdsforklæder, arbejdsbukser, og arbejdsjakker brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. SURYA SOURCING TEXTILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden SURYA SOURCING TEXTILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - tekstiler og klæder branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - import-eksport, Sportstøj, Sweatshirts, Skjorter og bluser, T-shirts, Stoffer, Babytøj, Tekstiler - import-eksport, og herrebeklædning brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. SOLUTION LR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOLUTION LR, er en Distributør, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for Brandsikkerhed, sikkerhedstøj, sikkerhedssko, sikkerhedsfodtøj til industrien, arbejdstøj, og professionelle uniformer brancherne. Den er baseret i Aucamville, Frankrig.

 7. ECAREPROTECT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECAREPROTECT, er en Distributør, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for Uniformer, Kitler og forklæder, arbejdshandsker, Uniformer, handsker i nitril, arbejdssko, arbejdstøj, papir, og håndklæder brancherne. Den er baseret i Deerlijk, Belgien.

 8. SB INGROSS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SB INGROSS, er en Engrossalg, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for arbejdssko, arbejdstøj, arbejdshandsker, og anordning til individuel beskyttelse brancherne. Den er baseret i Creazzo, Italien.

 1. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELIS BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Arbejdstøj - til leje branchen. Den opererer også inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, Kitler og forklæder, Håndklæde- og sæbeautomater, Erhvervs- og industrilinned, Institutionslinned, Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, Toiletpapir, arbejdstøj, og Arbejds- og beskyttelsesbeklædning brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 2. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY, er en Engrossalg, der opererer inden for Husholdningsapparater - små branchen. Den opererer også inden for Elektronik - import-eksport, Smartphone, køkkenmaskiner, stoffer på lager, lamper til blusfiskeri, Elektronik - import-eksport, arbejdstøj, og arbejdssko brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

 3. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Offsettryk branchen. Den opererer også inden for Tekstilfinish, T-shirts, Broderi, overførselstryk, Tekstilfinish, arbejdstøj, T-shirts, Broderi, og tekstiler brancherne. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 4. MILIGUS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden MILIGUS, er en Engrossalg, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tøjeksport, tøjkonfektion, tøj engros, arbejdstøj, militærtøj, herrekonfektioner, outdoor beklædning, lædervarer til militært brug, og rygsække til militæret brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 5. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTAN PROFI SHOES GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Fodtøj, sikkerheds- branchen. Den opererer også inden for Fodtøj, ortopædisk, arbejdssko, arbejdsbeklædning, Fodtøj, ortopædisk, beskyttelsesstøvler, fabrikanter af sko, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Waldfischbach-Burgalben, Tyskland.

 6. DECCO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DECCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for Kitler og forklæder, arbejdstøj, sikkerhedstøj, arbejdstøj, uniformer til kommunalt politi, arbejdsuniformer, arbejdstøj, Hospitalstøj, og professionelle uniformer brancherne. Den er baseret i Aalst, Belgien.

 7. HUNIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUNIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejdssikkerhed branchen. Den opererer også inden for artikler til forebyggelse af ulykker, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Baiersbronn, Tyskland.

 8. PREVENTEX

  Marokko

  Verified by europages badge

  Virksomheden PREVENTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Uniformer branchen. Den opererer også inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, militærtøj, arbejdstøj til hoteller, arbejdstøj til catering, sikkerhedstøj, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 9. RGF KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden RGF KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Uniformer branchen. Den opererer også inden for Trykning, Industriel serigrafi, Serigrafi på stof, Serigrafi til reklamer, Specialemballering, Indpakning, reproduktioner med personligt præg, plastikhinder, og trykning - digital brancherne. Den er baseret i Gyor, Ungarn.

 10. WORKPLANET, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden WORKPLANET, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for Uniformer, Kitler og forklæder, Arbejdssikkerhed, kedeldragter, sikkerhedsbeklædning og -artikler, uniformer efter behag, beskyttelsesbandage til behandlinger, arbejdstøj, og professionelle uniformer brancherne. Den er baseret i Rio Tinto, Porto, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Arbejdstøj - Import eksport

Antal resultater

591 Virksomheder