• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • arbejdstøj

Resultater for

Arbejdstøj - Import eksport

 1. FENTO KNEE PROTECTION

  Holland

  Verified by europages badge

  Geert Kaal og René van Rijn er grundlæggerne bag FENTO KNEE PROTECTION. De har sammen udviklet FENTO's knæbeskyttere. I 2000 kontaktede sejlmageren René van Rijn hans læge, på grund af problemer med kroniske knæsmerter. Han blev henvist til Geert Kaal, som er en fysioterapeut der specialiserer sig med knæ- og rygsmerter. Efter ti behandlinger forsvandt Renés knæproblemer, men efter 3 måneder kom han tilbage igen, med de samme fysiske problemer. Men det var nu så slemt, at han ikke længere kunne hvile på hans knæ, og dermed arbejde. René havde allerede købt og afprøvet forskellige knæbeskyttere, men der var intet der kunne forhindre hans knæ- og rygsmerter. Så han spurgte Geert: “Kan du hjælpe mig med at udvikle en knæbeskytter, så jeg kan fortsætte med at arbejde? ”. Efter at have studeret "knæpositionen", blev utallige personer placeret i "memory-foam", for at finde den korrekte ergonomiske form. Efterfølgende blev der skabt flere prototyper, som blev afprøvet af forskellige "knæ-testere", såsom personer der lagde tæpper, parketgulve, fliser og konstruktionsarbejdere. Ideen var skabt. Vi skulle udvikle en knæbeskytter hvor der ikke kun var tryk på knæet, men som også blev fordelt på den nederste del af benet. Derudover skulle den være let, åndbar og vandresistent. Fem år senere var den første model klar til at blive sendt på markedet. Vi lejede den mindste bås på messen, og var udsolgt efter to dage. Resten er historie. Vi har nu mere end 500.000 tilfredse brugere i mere end 10 lande. Vi nyder vores daglige udfordringer, og er meget ambitiøse og ønsker at udvide FENTO til det globale marked.

 2. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Eksklusivt, individuelt design, skabt af professionelle designere i vores interne atelierer, er kendetegnende for vores accessoires. I de smagfulde kreationer åbenbares markedsføringen ofte først, når man ser nærmere efter. Det tætte samarbejde med vores ordregivere muliggør en præcis og professionel implementering af kundernes ønsker. Den perfekte simulering af de forskellige produktionsmetoder udgør grundlaget for en ukompliceret ordreafvikling. Som specialister i silkeaccessoires analyserer vi først de motiver, der har resulteret i din forespørgsel. Corporate Fashion til en virksomhed? Messeudstyr eller merchandising? Hver anvendelse kræver sit eget koncept. Under hensyntagen til aktuelle tendenser udarbejder vi den artikel, der er perfekt tilpasset individuelt. For at du kan nå dine markedsføringsmål uden begrænsninger er grundig planlægning og levering til tiden en selvfølge.

 3. GLOBUS GROUP

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Globus Group er dedikeret til at udvikle innovative, højeffektive, modstandsdygtige og pålidelige PPE-produkter for distributører og klienter på tværs af alle globale brancher. Som en af Europas største PPE-producenter, fremstiller vi beskyttelsesbeklædning og åndedrætsværk, samt hånd-, øjen-, hoved- og hørebeskyttelse. Vi er interesseret i at opbygge langvarige forhold med vores kunder, ved at levere en skræddersyet, understøttende service. Der er et blandet udvalg af markedsførende mærker under Gruppen, inklusive: Riley, vores højteffektive udvalg af sikkerhedsøjenbeskyttelse: Et sortiment af kvalitetsmæssige, stilfulde rammer skabt med opfindsomhed til enestående standarder i en nutidig, moderne stil. Udviklet med den seneste teknologi inden for øjenbeskyttelse, er Riley velegnet til et udvalg af anvendelser i overensstemmelse med EN 166 standard: Et udvalg af omkostningseffektive PPE-produkter, inklusive beklædning, øjen-, hånd-, høre- og åndedrætsbeskyttelse. Produkterne gennemgår jævnlige audits for at sikre et højt kvalitetsniveau. Klik her for at se udvalget.

 4. AREM ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Arem Italia har siden 1979 fremstillet personaliserede produkter til virksomhederne i form af f.eks. personaliseret beklædning, broderier, tryk af alle typer på T-shirts, jakker, kitler, sweatshirts til arbejde, sport og reklamebrug. Herudover talrige andre personaliserede produkter som f.eks. broderede lapper, stofetiketter, nøgleringe i stof, vimpler. Virksomheden råder over et fabriksanlæg på 2500 km2 og et personale på 25 medarbejdere og masser af know how. Vi fremstiller personaliserede produkter og sender dem i 18 lande i verden med gennemsnitlige leveringstider fra 7 til 15 dage.

 5. DESTOCKTOO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  DESTOCKTOO er specialist i lagersalg af hobbyartikler og hobbyprodukter. Vi har tilbudt lagersalg og udsalgsvarer inden for hobbybranchen, isenkram og værktøj i 20 år. Vi tilbyder særdeles attraktive priser helt op til 80%. Garanti for de laveste priser på kvalitetsprodukter inden for værktøj, hobby, isenkram, men også arbejdstøj. Vores lager omfatter et stort udvalg af udstyr til badeværelset, toilettet og køkkenet. Professionelle produkter af de mest kendte mærker såsom: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Om du er værktøjsspecialist eller ej, så kontakt os via mail eller telefon. Vi fornyer jævnligt vores lager. Gå ikke glip af alle de gode tilbud! Nyd godt af de fantastiske priser på vores produkter. Besøg vores online lagersalg, og find en lang række produkter til de mest tilgængelige priser!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  KONSTANT - den bedste løsning til arbejdspladsbeskyttelse Økonomien stiller stadig højere krav til sikkerhed og arbejdspladsbeskyttelse. I samarbejde med vores kunder består vores opgave netop i gennem produkter med konstant høj kvalitet til de bedst tænkelige priser at sikre vores kunder maksimal fleksibilitet og leveringsdygtighed med et minimum af tidsforbrug til informationssøgning og bestilling. Også af den grund har vi udvidet vores allerede effektive bestillingsmuligheder til også at omfatte internettet.Import og engroshandel med individuel beskyttelsesbeklædning (EPI) fra top til tå, f.eks. sikkerhedssko, arbejdstøj, handsker, hjælme, høreværn, åndedrætsværn og beskyttelsestøj med høj synlighed ISO 20471, samt vintertøj og regntøj. Vi printer eller broderer dit logo på tøjet efter bestilling.

 2. ERKAN GUZEL TEXTILE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Erkan Guzel er en tyrkisk producent af tekstiler til alle skræddersyede uniformer og tilbehør som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vi fremstiller unikke tekstiler som er fremstillet af de mest sjældne tekstiler som er tilgængelige i Tyrkiet. Vi leverer beklædning til forskellige sektorer såsom luftfart, sundhedspleje, turisme, uddannelse og andre brancher. Vi har et omfattende produktsortiment: •Pilotuniformer •Uniformer til kabinepersonale •Uniformer til sikkerhedspersonale •Uniformer til håndteringspersonale •Virksomhedsbeklædning •Personaleuniformer •Uniformer til hotelpersonale •Uniformer til organisationer •Uniformer til spa/massage og meget mere! Foruden det sortiment som er angivet ovenfor, fremstiller vi regnfrakker og beskyttelsesbeklædning med højteknologiske tekstiler som er "vandtæt, vindtæt og åndbar" med innovativ finish. Hos Erkan Güzel Textile Centre arbejder vi på at opnå en kundetilfredshed på 100 %, ved at arbejde sammen med vores kunder. Vi har bevaret langvarige forhold med vores kunder gennem vores livstid, og leveret de bedste kvalitetsprodukter til verdenskendte luftfartsselskaber og virksomheder såsom Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Tail Wind, Azur Airlines, MNG Airlines, ULS Cargo Airlines, Azerbaijan Airlines, Libyan Wings Airlines, Medsky Airlines, Global Air, Legend Airlines, Kam Air and Istanbul Airport Management, ErAh Flight Academy og mange andre. Vi er altid behjælpelig. Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger!

 3. LASPA

  Polen

  Verified by europages badge

  LaSpa er en polsk kosmetikvirksomhed som specialiserer sig i premium spabehandlingsbeklædning og spaudstyr. Grundlagt i 1993 ligger vores engagement inden for højkvalitetsprodukter, hvilket er tydelig at se i vores kontinuerlige udvidelse af vores facilitet, teknologiske udvidelser og erfarne medarbejdere. Anerkendt af eksperter har vi modtaget priser såsom Quality of the Year Gold Award, medaljevindende Enterprise Award og Discovery of the Year 2010 – Consumer’s Laurel, med en Teraz Polska-nominering. Inden for skønheds- og spabranchen søger kvalitetsbevidste kunder effektive, moderne og komfortable behandlinger. LaSpa imødeser disse behov med beklædning som er designet til slanke- og cellulitisbehandlinger, specifikt for endomassage – som er en vakuummassage. Denne beklædning garanterer en komfort som ikke opleves andre steder, og udelukker enhver ubehag under behandlingerne. Vores forpligtelse omfatter også miljøet. Vi arbejder på at opnå CO2-nuludledninger, og har et patent for en enestående lav partikeludledelse under behandlingerne. Vi tilbyder også skræddersyet beklædning. Beliggende i Warszawa og med kontortider i GMT+2, reagerer vi omgående på vores kunders henvendelser. Inden for EU bruger vi de førende kurérvirksomheder for at garantere en pålidelig levering, mens vi bruger prioritetsforsendelse uden for EU. Kort sagt, siden 1993 har LaSpa domineret inden for kosmetikbranchen. Vores dedikation til kvalitet, innovation og miljøet adskiller os fra andre. Vi imødeser moderne spa- og skønhedspersonales behov med premium beklædning og udstyr, for at forbedre den overordnede kundeoplevelse.

 4. SALZMANN RESTWAREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Salzmann Restwaren GmbH, din pålidelige partner inden for engroshandel! Hos os finder du en bred vifte af produkter til priser som ingen kan slå. Takket være vores direkte samarbejde med producenter og insolvensadministratorer kan vi tilbyde dig attraktive betingelser for varer fra insolvens, afvikling af virksomheder og returvarer. Vores omfattende sortiment omfatter produkter fra vidt forskellige kategorier, herunder husholdningsartikler, byggematerialer, kosmetik, møbler og meget andet. Således kan du være sikker på, at du finder det hos os, uanset hvilken slags varer du har brug for til din forretning. Nogle af fordelene, som du har hos Salzmann Restwaren GmbH: Små priser - Mangfoldigt sortiment- Fleksibilitet - Pålidelighed- Kvalitet. Se dig omkring i vores mangfoldige udbud og opdag de attraktive muligheder, som Salzmann Restwaren GmbH giver dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forslag. Vi glæder os til at hjælpe med at få din virksomhed til at vokse!

 5. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Holland

  Verified by europages badge

  Selskabet Dolfing har fremstillet beklædning siden 1919 og benyttet højfrekvens-svejseteknikker siden 1958. Ud over vandtæt arbejdsbeklædning forsyner virksomheden nu andre markeder, herunder vandsenge, medicin, automotive & shipping etc. Produktionsafdelingen i Druten fremstiller også oppustelige og andre HF-svejsede specialprodukter. I mere end 60 år har Dolfing været et velkendt navn inden for professionel beskyttelses-/arbejdsbeklædning.

 1. CAWE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAWE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for arbejdstøj, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Strasbourg, Frankrig.

 2. KARDELEN WORKWEAR

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARDELEN WORKWEAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for T-shirts, Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, arbejdstøj, T-shirts, sweatshirt, arbejdssko, arbejdsforklæder, arbejdsbukser, og arbejdsjakker brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. ECAREPROTECT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECAREPROTECT, er en Multi-Category, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Uniformer, Kitler og forklæder, arbejdshandsker, Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø, Uniformer, handsker i nitril, arbejdssko, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Deerlijk, Belgien.

 2. SB INGROSS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SB INGROSS, er en Engrossalg, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for arbejdssko, arbejdstøj, arbejdshandsker, og anordning til individuel beskyttelse brancherne. Den er baseret i Creazzo, Italien.

 3. SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SONDERPOSTENSCHEUNE INH. LUDGER KREY, er en Engrossalg, der opererer inden for Husholdningsapparater - små branchen. Den opererer også inden for Elektronik - import-eksport, Smartphone, køkkenmaskiner, stoffer på lager, lamper til blusfiskeri, Elektronik - import-eksport, arbejdstøj, og arbejdssko brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

 4. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Offsettryk branchen. Den opererer også inden for Tekstilfinish, T-shirts, Broderi, overførselstryk, Tekstilfinish, arbejdstøj, T-shirts, Broderi, og tekstiler brancherne. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 5. LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA VOSTRA SARTORIA S.A.S. DI CASADEI LORELLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning branchen. Den opererer også inden for kitler, arbejdstøj, beklædningsgenstande efter mål, og kitler til læger brancherne. Den er baseret i Poggio Torriana, Italien.

 6. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELIS BELGIUM, er en Engrossalg, der opererer inden for Arbejdstøj - til leje branchen. Den opererer også inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, Kitler og forklæder, Håndklæde- og sæbeautomater, Erhvervs- og industrilinned, Institutionslinned, Skadedyrsbekæmpelse - maskiner og udstyr, Toiletpapir, arbejdstøj, og Arbejds- og beskyttelsesbeklædning brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 7. ROTAN PROFI SHOES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROTAN PROFI SHOES GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Fodtøj, sikkerheds- branchen. Den opererer også inden for Fodtøj, ortopædisk, arbejdssko, arbejdsbeklædning, Fodtøj, ortopædisk, beskyttelsesstøvler, fabrikanter af sko, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Waldfischbach-Burgalben, Tyskland.

 8. HUNIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUNIC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Arbejdssikkerhed branchen. Den opererer også inden for artikler til forebyggelse af ulykker, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Baiersbronn, Tyskland.

 1. DECCO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DECCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trikotage, undertøj og indendørstøj branchen. Den opererer også inden for Uniformer, korsetter, baby sengetæppe, arbejdstøj, sikkerhedstøj, arbejdstøj, uniformer til kommunalt politi, arbejdsuniformer, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Aalst, Belgien.

 2. WORKPLANET, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden WORKPLANET, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for Uniformer, Kitler og forklæder, Arbejdssikkerhed, kedeldragter, sikkerhedsbeklædning og -artikler, uniformer efter behag, beskyttelsesbandage til behandlinger, arbejdstøj, og professionelle uniformer brancherne. Den er baseret i Rio Tinto, Porto, Portugal.

 3. RGF KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden RGF KFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Uniformer branchen. Den opererer også inden for Trykning, Industriel serigrafi, Serigrafi på stof, Serigrafi til reklamer, Specialemballering, Indpakning, reproduktioner med personligt præg, plastikhinder, og trykning - digital brancherne. Den er baseret i Gyor, Ungarn.

 4. MILIGUS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden MILIGUS, er en Engrossalg, der opererer inden for Klæder - import-eksport branchen. Den opererer også inden for tøjeksport, tøjkonfektion, tøj engros, arbejdstøj, militærtøj, herrekonfektioner, outdoor beklædning, lædervarer til militært brug, og rygsække til militæret brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 5. PREVENTEX

  Marokko

  Verified by europages badge

  Virksomheden PREVENTEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Uniformer branchen. Den opererer også inden for Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, Arbejds- og beskyttelsesbeklædning, militærtøj, arbejdstøj til hoteller, arbejdstøj til catering, sikkerhedstøj, og arbejdstøj brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 6. D-S SIKKERHEDSUDSTYR A/S

  Danmark

  Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skræddersyede løsninger inklusiv vores eget brandhæmmende beklædning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstræber at være din foretrukne leverandør af PPE.

 7. ENGEL-NETZE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ENGEL-NETZE® har siden 1951, og nu i tredje generation, været Tysklands største leverandør af udstyr til fiskeriet og en pålidelig samarbejdspartner inden for netfabrikation til industri, bygningssikring, beskyttelse mod fugle, sportsanlæg, transport og meget mere samt wirer, metalvarer og vejrbeskyttende beklædning. Vi har mere end 60 års produktionserfaring. Vi fremstiller individuelle produkter af net, wirer og tråd til fiskeri, industri, forskning og hobby. Her præsenterer vi det stadigt voksende udbud af produkter. Alle produkter fremstilles i bedste kvalitet af vores erfarne medarbejdere i Tyskland. Vi er klar til at hjælpe dig med at planlægge og realisere dine projekter og besvarer gerne dine spørgsmål.

 8. FUNCTEX GMBH - TINEZ WORKWEAR

  Tyskland

  TINEZ™ arbejdstøj startede i 2019 med ideen om at tilbyde alle industrielle klatrere og håndværkere, der arbejder i højder, funktionelt arbejdstøj af høj kvalitet. Kravene til tøj inden for dette aktivitetsområde er så udfordrende og specielle, at vi som Firma functex GmbH ønsker at udfordre status quo med vores egen kollektion. I samarbejde med forskellige industrielle klatrevirksomheder udvikler vi vores produkter og kombinerer topkvalitets grundmaterialer med innovative ideer og et attraktivt design. Mange funktioner i TINEZ™-arbejdstøjet er unikke for tøj til rebteknologi: Positionsjusterbare bukselommer, ekstra længde på buksebenene og udskiftelige knæpudelommer garanterer en lang og bæredygtig brug af arbejdstøjet. Kontinuerlige ny- og videreudviklinger, vil også fremover sikre den beklædning, der kræves i dette særlige arbejdsmiljø.

 9. SETEX-TEXTIL-GMBH

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen i 1990 har SETEX udviklet sig til en af Europas største tekstilproducenter. De løbende investeringer i vores topmoderne maskinpark har medført, at vi har et teknologisk forspring i forhold til vores konkurrenter. For at leve op til både lokale og internationale kunders krav og kravene fra de forskellige brands har vi altid fuldt fokus på at optimere vores komplekse produktionsprocesser på allerhøjeste niveau. SETEX er totalleverandør til tekstilmarkedet. Vi er i stand til at tilbyde de ønskede ydelser takket være vores højt kvalificerede medarbejdere og vores meget moderne maskinpark. Fleksibilitet, hurtighed og optimal kundeservice er din garanti for, at du alrdig løber forgæves hos os. Vi udvikler skræddersyede løsninger i samarbejde med dig. Vi afstemmer vores processer, så de passer til dine krav.

 10. BRANDS FASHION GMBH

  Tyskland

  Brands Fashion er markedsfører inden for den individuelle udvikling og produktion af bæredygtig arbejdsbeklædning i Europa og USA. Private Label Fashion - kollektioner og en stor båndbredde af merchandising- og promotionsartikler er ligeledes en del af porteføljen. Brands Fashion tilbyder en totalservice: Fra kreativt design, over omkostningseffektiv produktion til globale logistik- og webshop-løsninger. Inden for alle områder er kundernes individuelle krav altid i fokus. Brands Fashion er en del af den globalt opererende Jebsen & Jessen Gruppe og har med Triton Textiles et omfattende eget netværk til indkøb og kvalitetssikring i Asien. Yderligere oplysninger under www.brands-fashion.com

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Arbejdstøj - Import eksport

Antal resultater

573 Virksomheder