• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • arbejdstøj

Resultater for

Arbejdstøj - Import eksport

 1. AREM ITALIA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Arem Italia har siden 1979 fremstillet personaliserede produkter til virksomhederne i form af f.eks. personaliseret beklædning, broderier, tryk af alle typer på T-shirts, jakker, kitler, sweatshirts til arbejde, sport og reklamebrug. Herudover talrige andre personaliserede produkter som f.eks. broderede lapper, stofetiketter, nøgleringe i stof, vimpler. Virksomheden råder over et fabriksanlæg på 2500 km2 og et personale på 25 medarbejdere og masser af know how. Vi fremstiller personaliserede produkter og sender dem i 18 lande i verden med gennemsnitlige leveringstider fra 7 til 15 dage.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DESTOCKTOO

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  DESTOCKTOO er specialist i lagersalg af hobbyartikler og hobbyprodukter. Vi har tilbudt lagersalg og udsalgsvarer inden for hobbybranchen, isenkram og værktøj i 20 år. Vi tilbyder særdeles attraktive priser helt op til 80%. Garanti for de laveste priser på kvalitetsprodukter inden for værktøj, hobby, isenkram, men også arbejdstøj. Vores lager omfatter et stort udvalg af udstyr til badeværelset, toilettet og køkkenet. Professionelle produkter af de mest kendte mærker såsom: 3M, Kapriol, Master Lock, OSRAM, Wirquin, ... Om du er værktøjsspecialist eller ej, så kontakt os via mail eller telefon. Vi fornyer jævnligt vores lager. Gå ikke glip af alle de gode tilbud! Nyd godt af de fantastiske priser på vores produkter. Besøg vores online lagersalg, og find en lang række produkter til de mest tilgængelige priser!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  KONSTANT - den bedste løsning til arbejdspladsbeskyttelse Økonomien stiller stadig højere krav til sikkerhed og arbejdspladsbeskyttelse. I samarbejde med vores kunder består vores opgave netop i gennem produkter med konstant høj kvalitet til de bedst tænkelige priser at sikre vores kunder maksimal fleksibilitet og leveringsdygtighed med et minimum af tidsforbrug til informationssøgning og bestilling. Også af den grund har vi udvidet vores allerede effektive bestillingsmuligheder til også at omfatte internettet.Import og engroshandel med individuel beskyttelsesbeklædning (EPI) fra top til tå, f.eks. sikkerhedssko, arbejdstøj, handsker, hjælme, høreværn, åndedrætsværn og beskyttelsestøj med høj synlighed ISO 20471, samt vintertøj og regntøj. Vi printer eller broderer dit logo på tøjet efter bestilling.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. GLOBUS GROUP

  Det Forenede Kongerige

  Verified by Europages badge

  Globus Group er dedikeret til at udvikle innovative, højeffektive, modstandsdygtige og pålidelige PPE-produkter for distributører og klienter på tværs af alle globale brancher. Som en af Europas største PPE-producenter, fremstiller vi beskyttelsesbeklædning og åndedrætsværk, samt hånd-, øjen-, hoved- og hørebeskyttelse. Vi er interesseret i at opbygge langvarige forhold med vores kunder, ved at levere en skræddersyet, understøttende service. Der er et blandet udvalg af markedsførende mærker under Gruppen, inklusive: Riley, vores højteffektive udvalg af sikkerhedsøjenbeskyttelse: Et sortiment af kvalitetsmæssige, stilfulde rammer skabt med opfindsomhed til enestående standarder i en nutidig, moderne stil. Udviklet med den seneste teknologi inden for øjenbeskyttelse, er Riley velegnet til et udvalg af anvendelser i overensstemmelse med EN 166 standard: Et udvalg af omkostningseffektive PPE-produkter, inklusive beklædning, øjen-, hånd-, høre- og åndedrætsbeskyttelse. Produkterne gennemgår jævnlige audits for at sikre et højt kvalitetsniveau. Klik her for at se udvalget.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. ALTA SETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Eksklusivt, individuelt design, skabt af professionelle designere i vores interne atelierer, er kendetegnende for vores accessoires. I de smagfulde kreationer åbenbares markedsføringen ofte først, når man ser nærmere efter. Det tætte samarbejde med vores ordregivere muliggør en præcis og professionel implementering af kundernes ønsker. Den perfekte simulering af de forskellige produktionsmetoder udgør grundlaget for en ukompliceret ordreafvikling. Som specialister i silkeaccessoires analyserer vi først de motiver, der har resulteret i din forespørgsel. Corporate Fashion til en virksomhed? Messeudstyr eller merchandising? Hver anvendelse kræver sit eget koncept. Under hensyntagen til aktuelle tendenser udarbejder vi den artikel, der er perfekt tilpasset individuelt. For at du kan nå dine markedsføringsmål uden begrænsninger er grundig planlægning og levering til tiden en selvfølge.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. FUNCTEX GMBH - TINEZ WORKWEAR

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  TINEZ™ arbejdstøj startede i 2019 med ideen om at tilbyde alle industrielle klatrere og håndværkere, der arbejder i højder, funktionelt arbejdstøj af høj kvalitet. Kravene til tøj inden for dette aktivitetsområde er så udfordrende og specielle, at vi som Firma functex GmbH ønsker at udfordre status quo med vores egen kollektion. I samarbejde med forskellige industrielle klatrevirksomheder udvikler vi vores produkter og kombinerer topkvalitets grundmaterialer med innovative ideer og et attraktivt design. Mange funktioner i TINEZ™-arbejdstøjet er unikke for tøj til rebteknologi: Positionsjusterbare bukselommer, ekstra længde på buksebenene og udskiftelige knæpudelommer garanterer en lang og bæredygtig brug af arbejdstøjet. Kontinuerlige ny- og videreudviklinger, vil også fremover sikre den beklædning, der kræves i dette særlige arbejdsmiljø.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DONY GARMENT COMPANY

  Vietnam

  Verified by Europages badge

  DONY GARMENT COMPANY er specialiseret i fremstilling af beklædning. Vores produktsortiment inkluderer modetøj, uniformer, arbejdstøj, ansigtsmasker og engangsbeskyttelsesbeklædning, såsom isoleringskitler eller beskyttende coveralls. Vores mission er at levere førsteklasses beklædning til konkurrencedygtige priser, for at sikre vores kunders tilfredsstillelse, og dermed blive en førende tekstilfabrikant i Vietnam. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, og er stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001 standarderne.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. DOLFING DRUTEN PROTECTIVE WEAR

  Holland

  Verified by Europages badge

  Selskabet Dolfing har fremstillet beklædning siden 1919 og benyttet højfrekvens-svejseteknikker siden 1958. Ud over vandtæt arbejdsbeklædning forsyner virksomheden nu andre markeder, herunder vandsenge, medicin, automotive & shipping etc. Produktionsafdelingen i Druten fremstiller også oppustelige og andre HF-svejsede specialprodukter. I mere end 60 år har Dolfing været et velkendt navn inden for professionel beskyttelses-/arbejdsbeklædning.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. WEESAFE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. DRESS CODE PRO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. KARDELEN WORKWEAR

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge
 2. SB INGROSS

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. LOGOTEX EUROPE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. EL BORJ FASHION

  Tunisien

  Verified by Europages badge
 5. ELIS BELGIUM

  Belgien

  Verified by Europages badge
 6. BY SALTI GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. VITA 1 MEDICAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. D-S SIKKERHEDSUDSTYR A/S

  Danmark

  Vi er din totalleverandør af personlige værnemidler og tilbyder et komplet produktprogram af arbejdsmiljøløsninger, teknisk udstyr og PPE i alle kategorier, direkte til dig uden dyre mellemled, og har gjort dette i mere end 70 år. Vi servicere alle industrier, det offentlige såvel som private, og sender til hele verden. På vores produktion i Danmark, udvikler og producerer vi skræddersyede løsninger inklusiv vores eget brandhæmmende beklædning af VARMEX®. D-S Sikkerhedsudstyr tilstræber at være din foretrukne leverandør af PPE.

 9. ENGEL-NETZE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  ENGEL-NETZE® har siden 1951, og nu i tredje generation, været Tysklands største leverandør af udstyr til fiskeriet og en pålidelig samarbejdspartner inden for netfabrikation til industri, bygningssikring, beskyttelse mod fugle, sportsanlæg, transport og meget mere samt wirer, metalvarer og vejrbeskyttende beklædning. Vi har mere end 60 års produktionserfaring. Vi fremstiller individuelle produkter af net, wirer og tråd til fiskeri, industri, forskning og hobby. Her præsenterer vi det stadigt voksende udbud af produkter. Alle produkter fremstilles i bedste kvalitet af vores erfarne medarbejdere i Tyskland. Vi er klar til at hjælpe dig med at planlægge og realisere dine projekter og besvarer gerne dine spørgsmål.

 10. SETEX-TEXTIL-GMBH

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen i 1990 har SETEX udviklet sig til en af Europas største tekstilproducenter. De løbende investeringer i vores topmoderne maskinpark har medført, at vi har et teknologisk forspring i forhold til vores konkurrenter. For at leve op til både lokale og internationale kunders krav og kravene fra de forskellige brands har vi altid fuldt fokus på at optimere vores komplekse produktionsprocesser på allerhøjeste niveau. SETEX er totalleverandør til tekstilmarkedet. Vi er i stand til at tilbyde de ønskede ydelser takket være vores højt kvalificerede medarbejdere og vores meget moderne maskinpark. Fleksibilitet, hurtighed og optimal kundeservice er din garanti for, at du alrdig løber forgæves hos os. Vi udvikler skræddersyede løsninger i samarbejde med dig. Vi afstemmer vores processer, så de passer til dine krav.

 1. BRANDS FASHION GMBH

  Tyskland

  Brands Fashion er markedsfører inden for den individuelle udvikling og produktion af bæredygtig arbejdsbeklædning i Europa og USA. Private Label Fashion - kollektioner og en stor båndbredde af merchandising- og promotionsartikler er ligeledes en del af porteføljen. Brands Fashion tilbyder en totalservice: Fra kreativt design, over omkostningseffektiv produktion til globale logistik- og webshop-løsninger. Inden for alle områder er kundernes individuelle krav altid i fokus. Brands Fashion er en del af den globalt opererende Jebsen & Jessen Gruppe og har med Triton Textiles et omfattende eget netværk til indkøb og kvalitetssikring i Asien. Yderligere oplysninger under www.brands-fashion.com

 2. LEBOCK

  Danmark

  LeBock er Danmarks førende virksomhed indenfor udvikling og levering af CE EN certificeret fodtøj til professionelle i en lang række brancher. Derudover udbyder LeBock også det private marked og tilbyder sko, støvler og tilbehør til privat- og fritidsbrug. LeBock blev grundlagt i 1996 og var indtil 1. Juli 2002 ejet af Ole Bock personligt. Herefter overtaget af LeBOCK Hold ApS, stadig ejet af Ole Bock. Målsætning: LeBOCK ApS er i dag en af Skandinaviens førende virksomheder inden for udvikling og levering af specielt arbejdsfodtøj og uniformsfodtøj. LeBOCK stiler derudover imod også at blive førende på levering af højteknologisk sikkerhedsfodtøj til industrien. Denne målsætning søges indfriet gennem samarbejde med flere partnere i bl.a. Italien og Tyrkiet samt det internationale GORE-TEX firma, der fremstiller membraner og andre råmaterialer. Omsætning har i nogle årrækker været kraftigt stigende, og virksomheden er flere gange kåret som gazellevirksomhed af Børsen. Virkheden har i dag en sund økonomi og et stabilt kundegrundlag.

 3. JYSK FIRMATØJ

  Danmark

  Hos Jysk Firmatøj har vi et kæmpe udvalg indenfor arbejdstøj, erhvervsbeklædning, sikkerhedssko, sikkerhedsudstyr, sportstøj, kokketøj, tjenertøj, profiltøj, og tøj til jagt og outdoor. Vi er forhandler af kendte og populære mærker som Kansas, Snickers, Mascot, Blåkläder, Airtox, HKSDK, Kentaur, Nybo Workwear, Sika, Sanita, Brynje, Carhartt, Deerhunter, Craft, Clique, Elten, F. Engel, Fristads, ID Identity og mange flere! Som en virksomhed, der tidligere har fokuseret på B2B, har vi stor erfaring med erhvervskunder og de behov, som folk i forskellige brancher har. Med vores nye webshop på Jyf.dk har vi skabt god mulighed for let og enkelt at bestille arbejdstøj hjem til hele virksomheden, men også skabt en mulighed for private. Hvis du har brug for solidt arbejdstøj til dine projekter derhjemme, kan du finde alt det nødvendige hos Jysk Firmatøj og nyde den hurtige levering. Vi har gode muligheder for at lave logotryk og broderi på stort set alle de varer, som vi sælger - så kontakt vores trykkeriafdeling for at finde frem til en skræddersyet løsning til dig! Med logotryk kan der skabes en fælles profil - uanset om det er til en virksomhed, en klub, et hold eller noget helt andet. Som noget nyt har vi udvidet vores sortiment af sportstøj og outdoortøj, så du nu finder let og lækkert sportstøj samt tøj og udstyr til både vandring og jagt.

 4. HR GROUP

  Frankrig

  HR GROUP FRANCE er tilknyttet sit hovedsæde HR GROUP Industrie og HR GROUP Protection, som ligger i Portugal. HR GROUP er specialiseret i design og fabrikation af arbejds- og beskyttelsestøj (Arbejdstøj som f.eks. bukser, bukser med seler, heldragter, jakker, frakker, veste, bodywarmere...) Mulighed for fabrikation af tøj fra kun 30 styk! Vores tekniske afdeling designer jeres arbejdstøj, kort produktionstid (4 til 6 uger), ubegrænsede muligheder for personliggørelse af arbejdstøjet. Vi distribuerer desuden personligt beskyttelsesudstyr og er en af de førende distributører af COFRA sikkerhedssko. Hos HR GROUP kan du bestille små og mellemstore serier takke være vores store fleksibilitet samt store serie takket være vores højtudviklede produktionskapaciteter. HR GROUP FRANCE repræsenterer HR GROUP i hele Frankrig!

 5. MERCATORES SAS ABBIGLIAMENTO PROFESSIONALE

  Italien

  Kvalitet og fabrikation Made In Italy siden 1943. Sendes over hele verden. Beklædning med tryk/logo. Tøj til erhverv, arbejdstøj, uniformer til: hoteller, restauranter, pubber, barer, cateringfirmaer, spa og wellness, læger, apotekere, private klinikker, private boliger og ambassader, chauffører, tjenestefolk, servicemedarbejdere. Kitler til læger, farmaceuter klinikker, helse. Jakker og forklæder til kokke. Arbejdstøj, bukser, kjoler, jakker og veste til servicemedarbejdere, jakker og forklæder til kokke.

 6. SAN PER

  Spanien

  Over 30 års erfaringen på markedet for biavl, anerkendt af mange kunder. Vi er blevet førende inden for sektoren for beskyttelsesudstyr takket være vores omhyggelige udvælgelse af råvarer og gode priser forenet med den bedste teknologi. Udstyr til biavl, vi fremstiller: kitler, masker, gamacher, kedeldragter og handsker.

 7. PROFESSIONAL MODA DI PANTINO ERNESTO SALVATORE

  Italien

  Arbejdstøj; : C.R.H. og tjenesteydelser, ny stil og velvære, chefkok-stil, tøj til den medicinske sektor, store størrelser, tilbehør, sikkerhed på arbejdspladsen, skolekitler. Tøj til servering, modtagelse og restauranter, tøj til læger og plejepersonale, store størrelser, sikkerhedstilbehør på arbejdspladsen, skolekitler, dragter og jakker. Skoleuniformer, arbejdstøj til catering og hotelskoler,

 8. PALLADIUM LTD

  Bulgarien

  PALLADIUM ltd, er en førende bulgarsk eksportør af rå og indfarvede bomuldsstoffer og færdigsyet arbejdstøj til brug i industrien, hoteller, hospitaler og i cateringvirksomheder. Vi tilbyder alle former for bomuld og bomuldstyper i garn og stof, lagner og jacquardtæpper, drejl i forskellige strukturer, tæthed og vægt, og bredden fra 90 cm. og op til 190 cm. i rå og 150 cm som færdig. Vi tilbyder vi alle typer af arbejdstøj med varemærke PALLTEX til industrien og cateringvirksomheder.

 9. PRO-DRESS

  Danmark

  Pro-Dress er en webshop, som forhandler tøj i mange forskellige kategorier til private og erhverv. Pro-Dress' varesortiment er inddelt i undergrupperne arbejdstøj, fritidstøj og fodtøj og hver kategori indeholder et enromt udvalg med mange forskellige modeller, størrelser og farver. Pro-Dress har kontor og lager i Malling ved Aarhus.

 10. KWINTEX OÜ

  Estland

  Vi fremstiller arbejdstøj, uniformer, telte, jeans. Vi tilbyder syningsservice, uniformer til soldater, bygningsarbejdere, køkkenchefer, kurer, elektrikere, lagerarbejdere. Detail- og engrossalg af uniformer.

Filtre

Resultater for

Arbejdstøj - Import eksport

Antal resultater

554 virksomheder