• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aperitiffer- alkoholiske

Resultater for

Aperitiffer- alkoholiske - Import eksport

 1. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Anpartsselskabet "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" som blev grundlagt i 1901, fremstiller alkoholiske drikkevarer, såsom: vodka, vetch, rosolio, aperitif, likør. Produktudvalget dækker mere end 30 drikkevarer af forskellige mærker. Virksomheden fremstiller klassisk og original likør og spiritus. I fremtiden er det planlagt at udvide produkterne og fremstille brandy, whiskey, frugtalkohol, skandinavisk snaps, grappa inklusive lagret grappa, frugtvodka, maltholdige drikkevarer. Malt til drikkevarebranchen købes af velkendte europæiske malthuse. Aktiviteter: drikkevarer - import/eksport. Mulig drikkevareleverandør til restauranter. Vi sælger også udstyr til drikkevarebranchen. Fabrikkens produktion er certificeret i henhold til internationale krav for kvalitet og fødevaresikkerhedssystemer FSSC.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrig

  DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i blommebrændevin fra Souillac. Distillatører fra far til søn siden 1835, og destilleriet følger stadig traditionen, hvor brændevinen langsomt raffineres i gamle egetræsfade, og alkoholen langsomt ældes. Udover den berømte Souillac blommebrændevin tilbyder destilleriet andre frugtbaserede spiritustyper såsom pære, hindbær, sveskeblomme, mirabelblommer, kirsch. Vi tilbyder også aperitif baseret på vin, frugt, nødder, ratafia, likør af valnød, kastanje, hindbær, karamel, chokolade, vanilje, mynte og frugtbasere fine likører. Frugt med alkohol, baba-kager med rom, cannelé-kager, chokoladeslik og krydderier fra sydvest-Frankrig, sennep og eddike med trøfler er også tilgængelige. Vores produkter sælges i vinbutikker, delikatesseforretninger som Fauchon og Hediard, og i mange restauranter i Frankrig og i udlandet.

 4. CHATEAU ARMANDIERE

  Frankrig

  CHÂTEAU ARMANDIERE er en familievingård beliggende på fire forskellige jordvolde i Cahors. Vingården drives nu af fjerde generation. Den består af 25 hektar vinmarker primært beplantet med Malbecdruen, der er den vigtigste drue i de beskyttede Cahorvine med oprindelsesbetegnelse. Alle vinene fra CHÂTEAU ARMANDIERE er produceret med respekt for traditionel vinavl. Området tilbyder et komplet sortiment af vine, der spænder fra rød, hvid og rosé til søde aperitiffer. Blandt vinene fra CHÂTEAU ARMANDIERE er der en rødvin AOP Cahors Malbec 100%. Hver cuvée er knyttet til en bestemt terroir, der giver dem en bred vifte af aroma og smag. Vinenes aroma og smag har dannet grundlag for adskillige medaljer og udmærkelser til CHÂTEAU ARMANDIERE .

 5. PLAN B BREWERY

  Rusland

  Plan B er Yaroslavl brewery fremstilling af craft øl inden for almindelige og sæsonmærker, inklusive en langvarig opbevaring og vild fermentering. Bryggeriets specialitet er øl med en klar ingrediens af humle; de har nægtet af fremstille 'almindelig mild ufiltreret øl', som fremstilles af de fleste store bryggerier. Deres udvalg af mærker inkluderer øl på flaske af almindelige og sæsonmærker, inden for de følgende kategorier: American og Double IPA, Sour ale, Imperial Porter, Barley wine, Stout beer (mælk, havregryn, Russian Imperial), osv. Siden 2013 har Plan B brygget på deres egen fabrik i Yaroslavl. Virksomheden eksperimenterer med stil, og overvåger konstant trenden inden for øl fra hele verden, de producerer nye smag, og tilbyder på nuværende tidspunkt mere end 120 mærker craft øl, som fremstilles i henhold til deres egne opskrifter. Vi er klar til at tilbyde dig øl som ligger langt fra de traditionelle masseproducerede mærker, så du kan lære nye stilarter at kende, samt specielle smag og nuancer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrig

 2. MAISON SASSY

  Frankrig

 3. SORDIS

  Rusland

 4. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrig

 5. FRANCE OF GASTRONOMY

  Frankrig

 1. LE ROI DE LA FRAISE

  Belgien

 2. SORRENTINI

  Frankrig

 3. MAISON SCOUFLAIRE

  Belgien

 4. MONWHISKY

  Frankrig

 5. GUILLAUMETTE

  Frankrig

 6. MA DAME-JEANNE

  Frankrig

 7. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

 8. ALUXION ALLIANCE SRL

  Italien

 9. SAPORICENTROITALIA

  Italien

 10. LTD "GOROBINA"

  Ukraine

 1. LATO SENSU LTD

  Israel

 2. L&L

  Frankrig

 3. PRIMEDRINKS - COMERCIALIZACAO DE BEBIDAS ALCOOLICAS E PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 4. ETS PAUL DEVOILLE

  Frankrig

 5. BIJ CHOI B.V.

  Holland

 6. MAISON MANIGART

  Belgien

 7. DISTILLERIE LAMBICOOL

  Belgien

 8. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Frankrig

 9. CHATEAU DU TARIQUET

  Frankrig

 10. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Italien