• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aperitiffer- alkoholiske

Resultater for

Aperitiffer- alkoholiske - Import eksport

 1. 366 PUNCHS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Dyk ned i en fortryllende eksomtisme med 366 PUNCHS, en vovet kreation, der kombinerer tropiske frugter, eksotiske krydderier og rom bielle af landbrugsoprindelse fra Guadeloupe. Hver dråbe er en sensorisk rejse til fjerne øers solbeskinnede kyster, hvor smagene danser mod ganen og med en uforlignelig elegance. Vi tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse, hvor traditionel fremstilling og naturlige ingredienser forenes i et førsteklasses produkt. Hos 366 PUNCHS sætter vi en ære i at udvælge de bedste frugter og krydderier til den så kendte Guadeloupe-rom af landbrugsoprindelse for at skabe en cocktail, der overgår de gængse grænser. Om det er en aften mellem venner, en særlig festlig lejlighed eller et glas til en afslappende stund, så fører vores punch dig omgående til fjerne horisonter, hvor solen altid skinner og smagene er til stede. Og til din tilfredsstillelse kan du med vores hurtige leveringsservice modtage din kostbare flaske 366 PUNCHS, hvor du end befinder dig, i Frankrig som i resten af verden. Tøv ikke med at prøve denne cocktail, der adskiller sig fra alle andre, en smagsoplevelse du ikke vil gå glip af.

 2. NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEAT COCKTAIL - COCKTAILS PRETS A BOIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Aperitiffer, alkoholiske, og spiritus brancherne. Den er baseret i Neufmoutiers-En-Brie, Frankrig.

 3. MAMA SAMA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAMA SAMA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for rom, eksotiske drikkevarer, frugter alkohol, og alkohol til drikkevareindustrien brancherne. Den er baseret i Merignac, Frankrig.

 4. ARDUENNA GIN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARDUENNA GIN, er en Multi-Category, der opererer inden for Brandy branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Spiritus, Cocktails, færdiglavede, alkoholholdige drikkevarer, gin, Aperitiffer, alkoholiske, spiritus, alkohol, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Vaux-Sur-Sûre, Belgien.

 5. BALBINE SPIRITS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALBINE SPIRITS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Cocktails, færdiglavede branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, Læskedrikke, Spiritus, spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, Læskedrikke, og gin brancherne. Den er baseret i Colombes, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AIRMAIL COCKTAIL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRMAIL COCKTAIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Cocktails, færdiglavede, Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, alkohol, Cocktails, færdiglavede, og Aperitiffer, alkoholiske brancherne. Den er baseret i Cognac, Frankrig.

 2. TORINO DISTILLATI S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORINO DISTILLATI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for likører, gin, brændevin, og vermut brancherne. Den er baseret i Moncalieri, Italien.

 3. DISTILLERIE LOUIS ROQUE

  Frankrig

  DISTILLERIE LOUIS ROQUE er specialist i blommebrændevin fra Souillac. Distillatører fra far til søn siden 1835, og destilleriet følger stadig traditionen, hvor brændevinen langsomt raffineres i gamle egetræsfade, og alkoholen langsomt ældes. Udover den berømte Souillac blommebrændevin tilbyder destilleriet andre frugtbaserede spiritustyper såsom pære, hindbær, sveskeblomme, mirabelblommer, kirsch. Vi tilbyder også aperitif baseret på vin, frugt, nødder, ratafia, likør af valnød, kastanje, hindbær, karamel, chokolade, vanilje, mynte og frugtbasere fine likører. Frugt med alkohol, baba-kager med rom, cannelé-kager, chokoladeslik og krydderier fra sydvest-Frankrig, sennep og eddike med trøfler er også tilgængelige. Vores produkter sælges i vinbutikker, delikatesseforretninger som Fauchon og Hediard, og i mange restauranter i Frankrig og i udlandet.

 4. YAROSLAVSKY DISTILLERY

  Rusland

  Anpartsselskabet "Yaroslavsky likero-vodochny zavod" som blev grundlagt i 1901, fremstiller alkoholiske drikkevarer, såsom: vodka, vetch, rosolio, aperitif, likør. Produktudvalget dækker mere end 30 drikkevarer af forskellige mærker. Virksomheden fremstiller klassisk og original likør og spiritus. I fremtiden er det planlagt at udvide produkterne og fremstille brandy, whiskey, frugtalkohol, skandinavisk snaps, grappa inklusive lagret grappa, frugtvodka, maltholdige drikkevarer. Malt til drikkevarebranchen købes af velkendte europæiske malthuse. Aktiviteter: drikkevarer - import/eksport. Mulig drikkevareleverandør til restauranter. Vi sælger også udstyr til drikkevarebranchen. Fabrikkens produktion er certificeret i henhold til internationale krav for kvalitet og fødevaresikkerhedssystemer FSSC.

 5. SECRET ARTS OF SPIRITS

  Frankrig

  Virksomheden SECRET ARTS OF SPIRITS, er en Engrossalg, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Drikkevarer - import-eksport, Spiritus, rom, vodka, og Drikkevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Saint Mitre Les Remparts, Frankrig.

 1. MAISON SASSY

  Frankrig

  Virksomheden MAISON SASSY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for cider, og pærecider brancherne. Den er baseret i Manneville-La-Pipard, Frankrig.

 2. MA DAME-JEANNE

  Frankrig

  Virksomheden MA DAME-JEANNE, er en Multi-Category, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den er baseret i Dému, Frankrig.

 1. LE ROI DE LA FRAISE

  Belgien

  Virksomheden LE ROI DE LA FRAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for frugtvin brancherne. Den er baseret i Trois-Ponts, Belgien.

 2. AD MULTISERVICE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AD MULTISERVICE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den er baseret i Serradifalco, Italien.

 3. CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN

  Frankrig

  Virksomheden CHAMPAGNE CHEURLIN-DANGIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Champagne, Champagne, vinhøst, persning, og drue brancherne. Den er baseret i Celles Sur Ource, Frankrig.

 4. L&L

  Frankrig

  Virksomheden L&L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Cocktails, færdiglavede, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Aperitiffer, alkoholiske, Cocktails, færdiglavede, logistik, og Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Boe, Frankrig.

 5. DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX

  Frankrig

  Virksomheden DISTILLERIE LES FILS D'EMILE PERNOT SODEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, ensian, Fabrikant af pastis, Aperitif med absint, og Aperitiffer, alkoholiske brancherne. Den er baseret i Pontarlier, Frankrig.

 6. ALUXION ALLIANCE SRL

  Italien

  Virksomheden ALUXION ALLIANCE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Urteteer branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Aperitiffer, alkoholiske, hvid trøffel fra alba, og gin brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 7. BIJ CHOI B.V.

  Holland

  Virksomheden BIJ CHOI B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den er baseret i Peize, Holland.

 8. GUILLAUMETTE

  Frankrig

  Virksomheden GUILLAUMETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Spiritus, Drikkevarer - import-eksport, og Spiritus brancherne. Den er baseret i St Jean St Nicolas, Frankrig.

 1. LTD "GOROBINA"

  Ukraine

  Virksomheden LTD "GOROBINA", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for vodka, vermut, og vesce brancherne. Den er baseret i Sumy, Ukraine.

 2. MANOIR D'APREVAL

  Frankrig

  Virksomheden MANOIR D'APREVAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for sød cider, tør cider, cider, og calvados brancherne. Den er baseret i Pennedepie, Frankrig.

 3. SAPORICENTROITALIA

  Italien

  Virksomheden SAPORICENTROITALIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer, Drikkevarer, og likører med urter og rødder brancherne. Den er baseret i Campobasso, Italien.

 4. DISTILLERIE LAMBICOOL

  Belgien

  Virksomheden DISTILLERIE LAMBICOOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for håndværksmæssig destillation, og brændevin brancherne. Den er baseret i Grâce-Hollogne, Belgien.

 5. MAISON SCOUFLAIRE

  Belgien

  Virksomheden MAISON SCOUFLAIRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Spiritus branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, alkoholholdige drikkevarer, søde likører, Aperitiffer, alkoholiske, og håndværksmæssig destillation brancherne. Den er baseret i Herchies, Belgien.

 6. INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI.

  Mexico

  Virksomheden INDUSTRIAS VICRE S. DE R. L. MI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Spiritus, færdiglavede cocktails, og frugtlikører brancherne. Den er baseret i Veracruz, Mexico.

 7. MAISON MANIGART

  Belgien

  Virksomheden MAISON MANIGART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, Spiritus, Aperitiffer, alkoholiske, Spiritus, artikler til kælderen, og vineddike brancherne. Den er baseret i Arlon, Belgien.

 8. LATO SENSU LTD

  Israel

  Virksomheden LATO SENSU LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den er baseret i Caesarea, Israel.

 9. FRANCE OF GASTRONOMY

  Frankrig

  Virksomheden FRANCE OF GASTRONOMY, er en Distributør, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Aperitiffer, alkoholiske, leverandør af postejer, frugtsyltetøj, Aperitiffer, alkoholiske, og fyldte kurve brancherne. Den er baseret i Loché, Frankrig.

 10. MONWHISKY

  Frankrig

  Virksomheden MONWHISKY, er en Distributør, der opererer inden for Aperitiffer, alkoholiske branchen. Den opererer også inden for amerikansk whisky, skotsk whisky, og irsk whisky brancherne. Den er baseret i Limoges, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis