• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ankerviklingsmaskiner

Resultater for

Ankerviklingsmaskiner - Import eksport

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvalget af maskiner omfatter bl.a: Ringkerneviklingsmaskiner og -automater; statorviklingsmaskiner og -automater; kombinerede tråd- og båndviklingsanlæg; bandagemaskiner og -automater; trådbremser; fjedermaskiner; bandagemaskiner til generatorstempler; båndvarmelegemer og spiralviklingsmaskiner; viklingsmaskiner; lejeviklings- og ringvinklingsmaskiner. Virksomhedens serviceprofil omfatter ligeledes: Bearbejdning af brugte viklingsmaskiner og -anlæg til nyeste standarder inden for teknik og styring. Mekaniske bearbejdning af alle almindelige materialer i maskinkonstruktion. Mekanisk og elektromekaniske komponentmontering. SPS-programmering. Virksomheden tilbyder sine kunder omfattende rådgivning og hjælp til løsning af viklingsopgaver.. Siden åbningen af CWIEME i Berlin for over 20 år siden er F.U.R. til stede og fremviser hvert år de nyeste maskiner til et nationalt og internationalt publikum.

 2. ACME MECHATRONICS

  Forenede Stater

  Virksomheden ACME MECHATRONICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ankerviklingsmaskiner branchen. Den er baseret i San Diego, Forenede Stater.

 3. WINDING AND MORE SRL

  Italien

  Virksomheden WINDING AND MORE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ankerviklingsmaskiner branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til tilberedning af pommes frites brancherne. Den er baseret i Chieve, Italien.

 4. MABE

  Italien

  Virksomheden MABE, er en Underleverandør, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ossana, Italien.

 5. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Ferrandina, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FAI.S SRLS

  Italien

  Virksomheden FAI.S SRLS, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Olbia, Italien.

 2. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Italien

  Virksomheden GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Arco, Italien.

 3. ELAS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ELAS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Martinengo, Italien.

 4. BORGONOVO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BORGONOVO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Arzignano, Italien.

 5. AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C.

  Italien

  Virksomheden AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Arzignano, Italien.

 1. ATAM S.P.A.

  Italien

  Virksomheden ATAM S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Agrate Brianza, Italien.

 2. BODINET S.N.C.

  Italien

  Virksomheden BODINET S.N.C., der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Volvera, Italien.

 1. TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO

  Italien

  Virksomheden TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Salerno, Italien.

 2. ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C., der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bovisio Masciago, Italien.

 3. GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L., der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Pisa, Italien.

 4. DONGWOO SG

  Sydkorea

  Virksomheden DONGWOO SG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ankerviklingsmaskiner branchen. Den er baseret i , BUSAN, KOREA, Sydkorea.

 5. AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ankerviklingsmaskiner, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 6. COILS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COILS S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Leini, Italien.

 7. ROMINSERV IAIFO ZALAU

  Rumænien

  Virksomheden ROMINSERV IAIFO ZALAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ankerviklingsmaskiner, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Zalau, Rumænien.

 8. GROOTHANDEL DE LEEDE B.V.

  Holland

  Virksomheden GROOTHANDEL DE LEEDE B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion branchen. Den opererer også inden for Ankerviklingsmaskiner, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Gouda, Holland.

 1. C.E.A.

  Italien

  Virksomheden C.E.A., der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carugate, Italien.

 2. RICCI DOMENICO

  Italien

  Virksomheden RICCI DOMENICO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Livorno, Italien.

 3. ZUCCONI ALDO

  Italien

  Virksomheden ZUCCONI ALDO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Montecatini Terme, Italien.

 4. LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI

  Italien

  Virksomheden LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Camerata Picena, Italien.

 5. ELETTROMECCANICA APRILIA

  Italien

  Virksomheden ELETTROMECCANICA APRILIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Aprilia, Italien.

 6. EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Berra, Italien.

 7. VOLPETTI GIOVANNI

  Italien

  Virksomheden VOLPETTI GIOVANNI, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Tirano, Italien.

 8. ART - TRA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ART - TRA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Elektriske transformere, omformere og ensrettere branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carmignano, Italien.

 9. PRO.EL

  Italien

  Virksomheden PRO.EL, er en Underleverandør, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Villanova Di Camposampiero, Italien.

 10. CO.EL. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CO.EL. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Retningsventiler og tændspoler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Ankerviklingsmaskiner, Elvikling, og Ankerviklingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Castiglione Del Lago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis