• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • animalske olier og fedtstoffer

Resultater for

Animalske olier og fedtstoffer - Import eksport

 1. SARL NOOH AS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS, er vi stolte af at kunne tilbyde en helt igennem enestående madoplevelse. Vores lidenskab for solsikkeolier af den højeste kvalitet motiverer os til at søge de allerlækreste råvarer over hele verden. Oplev essensen af den kulinariske perfektion gennem vores solsikkeolier, der udvælges med omhu. Vi er engageret i respekt for miljøet og vægter kvalitet højt.N.O.O.HAS har en urokkelig forpligtelse i forhold til kvalitet og bæredygtighed. Vi mener, at naturen giver os kostbare skatte. Kompromisløs kvalitet: Hver dråbe af vores solsikkeolie er resultatet af både lidenskab og kvalitet. Vi udvælger med stor omhu de fineste solsikkefrø for at kunne producere en 100% ren olie uden tilsætningsstoffer og forandringer. Vi tror på bæredygtighed og miljøansvar. Vores produktionsproces er gearet til at påvirke miljøet mindst muligt. Vi investerer i en bedre fremtid fra vores ansvarlige landbrugspraksisser til vores miljøvenlige emballage. Vores samarbejde med lokale og internationale producenter bygger på etiske principper. Vi forpligter os til at tilbyde retfærdige og rimelige arbejdsforhold. Alle varepartier af olie undergår en streng kvalitetskontrol for altid at garantere et kompromiløst produkt.

 2. STELLA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STELLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Kosmetik, Olier - genindvinding og genbrug, anlæg til udvinding af lanolin, Animalske olier og fedtstoffer, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Kosmetik, og Olier - genindvinding og genbrug brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 3. FRITZ ROCK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRITZ ROCK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den er baseret i Kirchberg, Tyskland.

 4. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Østrig

  Firmaet: I den nyopførte fabrik produceres med en af de mest moderne produktionslinjer og under streng kvalitetskontrol iht. EU-direktiverne. Her forarbejdes førsteklasses råvarer til de allesteds populære fedtegreve- og fedtprodukter. Vores højreollager til Euro-paller er EU-certificeret. Temperatur: -28°C Stabelhøjde: maks. 1, 8 m Stabelhøjde udhæng: maks. 5 cm på alle sider. I 1932 blev slagtervirksomheden Schachinger grundlagt, og fedt- og fedtegreveproduktionen blev startet op. Efter verdenskrigen skete udvidelsen til en kødforarbejdende virksomhed. I slutningen af 80erne blev fedt- og fedtegreveproduktionen udskilt som selvstændig virksomhed.

 5. PROGRASA SL

  Spanien

  Prograsa, S.L. er en af de ældste catalanske forarbejdningsvirksomheder for biprodukter af kød. Hovedaktiviteten er anvendelse, transformation og sterilisering af biprodukter af kød i kategori 3, i henhold til EU-direktiv 1774/2002 af 3. oktober, fra slagtere, opskæringsrum, slagtehuse og kødindustrien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FIDO & FELIX

  Tyskland

  Billigt kornfrit hundefoder fra vores grænsebutik i Flensborg. Spar penge på Arion, Kingsmoor, Taste og the Wild og Wolfsblut

 2. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Virksomheden GOUT DE CANARD LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, på dåse branchen. Den opererer også inden for Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Foie gras, Konserves, Patéer, Animalske olier og fedtstoffer, Foie gras, og Konserves brancherne. Den er baseret i Rakovski, Bulgarien.

 3. EUROCOMMERCE LTD

  Ukraine

  Virksomheden EUROCOMMERCE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Rapsolie, solsikkeolier, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og sojaolier brancherne. Den er baseret i Chervonograd, Ukraine.

 4. OLIO GLORIOSO

  Italien

  Virksomheden OLIO GLORIOSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Olivenolie, Økologisk olivenolie, ekstra jomfruolie, og Ekstra jomfruolie brancherne. Den er baseret i Santa Ninfa, Italien.

 5. BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS

  Spanien

  Virksomheden BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, produkter til tilsætningsstoffer til fødevarer, og Tilsætningsstoffer, fødevarer brancherne. Den er baseret i Boiro, A Coruña, Spanien.

 1. DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Essenser og dufte - ikke-spiselige branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Animalske olier og fedtstoffer, og Olie af syre brancherne. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 2. D. KAMPITI SONS O.E.

  Grækenland

  Virksomheden D. KAMPITI SONS O.E., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for olier, industrielle, raffinerede brancherne. Den er baseret i Naoussa, Grækenland.

 1. INDUSTRIAS AFINES, S.L.

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAS AFINES, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den er baseret i Mos, Spanien.

 2. YUROK

  Ukraine

  Virksomheden YUROK, er en Engrossalg, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for animalsk fedt til madlavning, fødevarefedt, og Genbrug af fedtstoffer brancherne. Den er baseret i Lviv Region, Ukraine.

 3. AJV GRUPE, JSC

  Litauen

  Virksomheden AJV GRUPE, JSC, er en Engrossalg, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Ubearbejdede vegetabilske olier, Olier og fedtstoffer til fødevarer, fedtsyrer, Glycerol, Ubearbejdede vegetabilske olier, og Olier og fedtstoffer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Vilnius, Litauen.

 4. OLVEA

  Frankrig

  Virksomheden OLVEA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vegetabilske olier branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Animalske olier og fedtstoffer, og fiskeolie brancherne. Den er baseret i Saint Leonard, Frankrig.

 5. BAETEN & C

  Belgien

  Virksomheden BAETEN & C, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, anlæg og udstyr til raffinering af vegetabilsk fedt og madolier, Olier og fedtstoffer til fødevarer, olie og fedtprodukter, og Vegetabilske olier brancherne. Den er baseret i Berlare, Belgien.

 6. BIODIESEL KÄRNTEN GMBH

  Østrig

  Virksomheden BIODIESEL KÄRNTEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Ubearbejdede vegetabilske olier, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Ubearbejdede vegetabilske olier, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Kemi, organisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Arnoldstein, Østrig.

 7. SEAPROMEGA

  Frankrig

  Virksomheden SEAPROMEGA, er en Distributør, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Saint Jean De Brevelay, Frankrig.

 8. ADEL

  Ukraine

  Virksomheden ADEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Olie til fødevaresektoren, olier fra raffinaderi, Rapsolie, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 1. DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS

  Danmark

  Virksomheden DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS, er en Distributør, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, og Landbrug - import-eksport brancherne. Den er baseret i Copenhagen, Danmark.

 2. TECOSOL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TECOSOL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Ubearbejdede vegetabilske olier, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Industrisalt, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Ubearbejdede vegetabilske olier, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Industrisalt, og Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Ochsenfurt, Tyskland.

 3. SONAC ELSHOLZ GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SONAC ELSHOLZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Animalske olier og fedtstoffer, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Smøremidler, industrielle, Animalske olier og fedtstoffer, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, og Smøremidler, industrielle brancherne. Den er baseret i Elsholz, Tyskland.

 4. PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT

  Belarus

  Virksomheden PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 5. SUNTRADE SE LLC

  Ukraine

  Virksomheden SUNTRADE SE LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 6. LEBERTRAN-INFO.DE

  Tyskland

  Virksomheden LEBERTRAN-INFO.DE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for levertran brancherne. Den er baseret i Wehrbleck, Tyskland.

 7. DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS)

  Ukraine

  Virksomheden DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for smør brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 8. FAPRO

  Belgien

  Virksomheden FAPRO, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for Diverse animalske produkter, Diverse animalske produkter, og animalske madolier brancherne. Den er baseret i Ichtegem, Belgien.

 9. ATERIMAR DISTRIBUCION

  Spanien

  Virksomheden ATERIMAR DISTRIBUCION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Animalske olier og fedtstoffer branchen. Den opererer også inden for fiskeolie brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 10. VADA

  Belgien

  Virksomheden VADA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for Vegetabilske olier, Animalske olier og fedtstoffer, Vegetabilske olier, og Animalske olier og fedtstoffer brancherne. Den er baseret i Hoevenen, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis