• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumtråd og kabler

Resultater for

Aluminiumtråd og kabler - Import eksport

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Tyskland

  Med 17 års erfaring udfører vi leverancer til den tekstil- og metalbearbejdende industri i hele Europa. Vores produkter nyder tillid hos alle, der udfører båndvævning, strikning, bredvævning, underleverancer til bilbranchen, trådvævning, trådstrikning og trådfletning. Vores produkter: Metalgarn, aluminiumtråd, rustfri ståltråd, jerntråd, kobbertråd

 2. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Kina

  Ascend Technologies er den første producent af skumisolerende indførings- og luftdielektriskkabler i Kina siden 1983, som arbejder med mobil kommunikation, samt sendesystemer til radio og fjernsyn. Vores produktudvalg omfatter: 50 ohm RF-kabel (kobber og aluminium med skumindføring), luftkabel, utæt kabel, snoede kabler, testkabler og resistent kabler ved høj temperatur, stik (N, DIN, 4, 3-10, EIA flange) og alt nødvendigt tilbehør. Ascend fokuserer på at levere en fuld serie af skum og bølgeformede kabler fra 1/4″ superfleksible til 3″. Ascend fremstiller også luftdielektriskkabler fra 1/2″ til 5″. Ascend har leveret luftkabler og tilbehør til 90 % af kinesiske projekter, og eksporterer også til mange andre lande. Med avanceret tysk og amerikansk udstyr, og mere end 40 års bred fremstillings- og serviceerfaring, takket være kontinuerlig engagement og forbedringer, har vores virksomhed leveret produkter og leverandørcertifikation til mange anerkendte kunder i Europa og USA, og har dermed opnået langvarigt samarbejde med dem.

 3. VUKMETALS

  Østrig

 4. ALGENMAX NORD GMBH

  Tyskland

 5. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

 2. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

 4. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist inden for metal. Vi leverer metaller i alle former og legeringer fra halvfabrikata til monteringsfærdige produkter. Spørg os vedrørende alle typer forbehandling. Vores produkter omfatter: Aluminium, aluminiumtråde, aluminiumrør, trådløse aluminiumrør, specialstål, elektro-installationsrør i aluminium, jordringswirer, friledningswirer, kobbertråde, kobberwirer, kobberstænger, metalhandel, ikke-jernholdige metaller, stålhandel

 5. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Producerer fjederstål- og ståltråd i alle gængse diametre, overflader og emballeringer. Fabrikation efter aktuelle nationale og internationale standarder og individuelle specifikationer.

 1. TELMAKSAN

  Tyrkiet

 2. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Tyskland

 2. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Tyskland

 3. GMBH CABLETRADE

  Tyskland

 4. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Tyrkiet

 5. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Italien

 6. ELTEC

  Belgien

 7. TH ODESKABEL

  Ukraine

 8. BMS TEC SARL

  Frankrig

 1. E KABLO

  Tyrkiet

 2. BARANKABLO

  Tyrkiet

 3. ESTANHEX

  Portugal

 4. NASTA TRADINGS GMBH

  Tyskland

 5. HONGLIANG CABLE CO., LTD

  Kina

 6. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

 7. ZET CONSULTING

  Tyrkiet

 8. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 9. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Schweiz

 10. CAMTEL BOBINAJ VE ELEKTRIK

  Tyrkiet