• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumtråd og kabler

Resultater for

Aluminiumtråd og kabler - Import eksport

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Tyskland

  Med 17 års erfaring udfører vi leverancer til den tekstil- og metalbearbejdende industri i hele Europa. Vores produkter nyder tillid hos alle, der udfører båndvævning, strikning, bredvævning, underleverancer til bilbranchen, trådvævning, trådstrikning og trådfletning. Vores produkter: Metalgarn, aluminiumtråd, rustfri ståltråd, jerntråd, kobbertråd

 2. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Kina

  Ascend Technologies er den første producent af skumisolerende indførings- og luftdielektriskkabler i Kina siden 1983, som arbejder med mobil kommunikation, samt sendesystemer til radio og fjernsyn. Vores produktudvalg omfatter: 50 ohm RF-kabel (kobber og aluminium med skumindføring), luftkabel, utæt kabel, snoede kabler, testkabler og resistent kabler ved høj temperatur, stik (N, DIN, 4, 3-10, EIA flange) og alt nødvendigt tilbehør. Ascend fokuserer på at levere en fuld serie af skum og bølgeformede kabler fra 1/4″ superfleksible til 3″. Ascend fremstiller også luftdielektriskkabler fra 1/2″ til 5″. Ascend har leveret luftkabler og tilbehør til 90 % af kinesiske projekter, og eksporterer også til mange andre lande. Med avanceret tysk og amerikansk udstyr, og mere end 40 års bred fremstillings- og serviceerfaring, takket være kontinuerlig engagement og forbedringer, har vores virksomhed leveret produkter og leverandørcertifikation til mange anerkendte kunder i Europa og USA, og har dermed opnået langvarigt samarbejde med dem.

 3. VUKMETALS

  Østrig

  Virksomheden VUKMETALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. ALGENMAX NORD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALGENMAX NORD GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 5. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Mekaniske ophængskomponenter, Helbred og sikkerhed på arbejde, Aluminiumtråd og kabler, og Mekaniske ophængskomponenter brancherne. Den er baseret i Werdohl, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CREMA ALLUMINIO DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Aluminiumtråd og kabler, aluminiumsprofiler, emnestænger i aluminium, Rør og slanger, aluminium-, Aluminiumtråd og kabler, profiler i messing, messingrør, og messingstænger brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 2. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

 3. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist inden for metal. Vi leverer metaller i alle former og legeringer fra halvfabrikata til monteringsfærdige produkter. Spørg os vedrørende alle typer forbehandling. Vores produkter omfatter: Aluminium, aluminiumtråde, aluminiumrør, trådløse aluminiumrør, specialstål, elektro-installationsrør i aluminium, jordringswirer, friledningswirer, kobbertråde, kobberwirer, kobberstænger, metalhandel, ikke-jernholdige metaller, stålhandel

 4. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Producerer fjederstål- og ståltråd i alle gængse diametre, overflader og emballeringer. Fabrikation efter aktuelle nationale og internationale standarder og individuelle specifikationer.

 5. TELMAKSAN

  Tyrkiet

 1. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Tyskland

 1. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Tyskland

 2. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Tyrkiet

 3. GMBH CABLETRADE

  Tyskland

 4. KELLER ALUMINIUMGIESSEREI AG

  Schweiz

 5. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Tyrkiet

 6. ESTANHEX

  Portugal

 7. HONGLIANG CABLE CO., LTD

  Kina

 8. BMS TEC SARL

  Frankrig

 1. BARANKABLO

  Tyrkiet

 2. NASTA TRADINGS GMBH

  Tyskland

 3. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

 4. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Italien

 5. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 6. ERSAN KABLO ELEKTRONIK SANAYI VE LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

 7. TH ODESKABEL

  Ukraine

 8. ZET CONSULTING

  Tyrkiet

 9. ELTEC

  Belgien

 10. E KABLO

  Tyrkiet

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis