• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumtråd og kabler

Resultater for

Aluminiumtråd og kabler - Import eksport

 1. WAGNER-TECH-TEXTIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med 17 års erfaring udfører vi leverancer til den tekstil- og metalbearbejdende industri i hele Europa. Vores produkter nyder tillid hos alle, der udfører båndvævning, strikning, bredvævning, underleverancer til bilbranchen, trådvævning, trådstrikning og trådfletning. Vores produkter: Metalgarn, aluminiumtråd, rustfri ståltråd, jerntråd, kobbertråd

 2. ENGSTKABEL GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  engstKabel GmbH & Co. KG grundlagt i 2016 af de forretningsførende kompagnon Dr.-Ing. Wilhelm Engst. For godt 20 år siden opstod allerede idéen om gummiledninger med en højfleksibel aluminiumleder, så det innovative kabelkoncept ALUKAFLEX® i mellemtiden er blevet det centrale i forretningsaktiviteterne. Aluminiumledningerne ALUKAFLEX® består af højfleksible, fintrådede aluminiumledere (klasse 5, i overensstemmelse med DIN VDE 0295, hhv. IEC 60228) og har en kappe af førsteklasses gummi- eller PUR-materialer og danner i kombination med en pålidelig forbindelsesteknologi for aluminium et innovativt kabelkoncept, som letter arbejdet betydeligt for brugere i industrien og sænker omkostningerne. Ledningerne er op til 60 % lettere end de gængse gummislangeledninger med kobberledere og har ved det samme tværsnit en mindst ligeså stor tilladelig strømstyrke på grund af de anvendte materialer til kappe og isolation, som er særdeles temperatur- og vejrbestandige. Dermed er ALUKAFLEX® produktprogrammet velegnet til midlertidig og mobil strømforsyning, f.eks. på byggepladser og arrangementer samt inden for maskin- og anlægsbygning, hvor en stor fleksibilitet af de elektriske ledninger er nødvendig. Aluminium, som er væsentligt billigere end kobber, mindsker anskaffelsesomkostningerne. Desuden reduceres risikoen for tyveri betydeligt. Se selv. Information: www.engst-kabel.de

 3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gennem det mangeårige samarbejde med produktionsfabrikker og partnere i metalbranchen har vi fremragende kontakter på forsyningsmarkedet. Specialløsninger og presserende behov kan således realiseres i løbet af kort tid. Tidssvarende serviceforståelse er mere end at stille materialer til rådighed og at handle med dem. Som god rådgiver og problemløser ser vi jeres krav som vores opgave. Ofte er det den perfekte kombination, der gør serviceydelse til kvalitetsydelse: At det ønskede produkt med den passende kvalitet er til rådighed til rette tid og rette pris. Samspillet af disse faktorer giver på længere sigt vores kunder succes. Vores usædvanligt store sortiment på et omfattende materialelager til ikke-jernholdige halvfabrikater sørger for en hurtig og fleksibel ordrebehandling. Vi leverer aluminium, kobber, messing, bronze, nyt sølv, rustfrit stål og mange andre særlige materialer eller legeringer i form af bånd, plader, stænger rør, profiler m.m. I den forbindelse tilbyder vi ikke kun standardprodukter, men også mindre gængse, tynde og tykke diameter, mellem- og specialmål, specialstørrelser samt specialprodukter. Gør brug af vores erfarne metalspecialisters rådgivningsservice – uanset om det drejer sig om blyfrie legeringer eller forskellige legeringers anvendelsesmuligheder eller styrker.

 4. TIANJIN ZHONGHUAN ASCEND TECHNOLOGIES CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Ascend Technologies er den første producent af skumisolerende indførings- og luftdielektriskkabler i Kina siden 1983, som arbejder med mobil kommunikation, samt sendesystemer til radio og fjernsyn. Vores produktudvalg omfatter: 50 ohm RF-kabel (kobber og aluminium med skumindføring), luftkabel, utæt kabel, snoede kabler, testkabler og resistent kabler ved høj temperatur, stik (N, DIN, 4, 3-10, EIA flange) og alt nødvendigt tilbehør. Ascend fokuserer på at levere en fuld serie af skum og bølgeformede kabler fra 1/4″ superfleksible til 3″. Ascend fremstiller også luftdielektriskkabler fra 1/2″ til 5″. Ascend har leveret luftkabler og tilbehør til 90 % af kinesiske projekter, og eksporterer også til mange andre lande. Med avanceret tysk og amerikansk udstyr, og mere end 40 års bred fremstillings- og serviceerfaring, takket være kontinuerlig engagement og forbedringer, har vores virksomhed leveret produkter og leverandørcertifikation til mange anerkendte kunder i Europa og USA, og har dermed opnået langvarigt samarbejde med dem.

 5. VUKMETALS

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VUKMETALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HESMER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Mekaniske ophængskomponenter, Helbred og sikkerhed på arbejde, Aluminiumtråd og kabler, og Mekaniske ophængskomponenter brancherne. Den er baseret i Werdohl, Tyskland.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Byggestål, Værktøjsstål, Blankstål, tråd til fjedre, tråd til snore, automatisk stål, stålledninger, og aluminiumstråd brancherne. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 3. EXPERT-CABLE, LLC

  Rusland

  Kabelfabrikken "EXPERT-CABLE LTD." har en moderne produktion af førsteklasses kabelprodukter. De er placeret i Orel, Rusland. I begyndelsen af 2020 havde fabrikken et areal på mere end 25.000m2 til produktion og distribution. Kabelfabrikken 'EXPERT-CABLE' har en ung højteknologisk og multifunktionen produktion. Kobberproduktion: Pakkeproduktioner af trådstænger med en diameter på 8-25 mm. Metalruller: Fremstillingsproces med kobbersektioner i forskellige former er blevet implementeret. Pakkeproduktion af kobber bus-stænger blev oprettet iht. GOST 434-78. Udvalget af krydssektioner er fra 200 til 3800, og med en bredde på op til 240 mm. Kabel- og ledningsprodukter: Vi har mere end 50 opdaterede produktionslinjer fra førende globale producenter. Vores produkter leveres i Rusland og over hele verden. Kabelprodukterne bruges i sociale vigtige, militære industrielle faciliteter, termiske kraftsektorer, undergrunden, tungbranchen, hyggeri go kommunale tjenester.

 4. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist inden for metal. Vi leverer metaller i alle former og legeringer fra halvfabrikata til monteringsfærdige produkter. Spørg os vedrørende alle typer forbehandling. Vores produkter omfatter: Aluminium, aluminiumtråde, aluminiumrør, trådløse aluminiumrør, specialstål, elektro-installationsrør i aluminium, jordringswirer, friledningswirer, kobbertråde, kobberwirer, kobberstænger, metalhandel, ikke-jernholdige metaller, stålhandel

 5. DRAHTWERKE WAGENER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Producerer fjederstål- og ståltråd i alle gængse diametre, overflader og emballeringer. Fabrikation efter aktuelle nationale og internationale standarder og individuelle specifikationer.

 1. FOKA SP. Z O.O.

  Polen

  Foka er en af EU's største producenter af tråd til opbinding af humleplanter – ledningstråd, bindetråd og trådsøm

 2. N&H TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden N&H TECHNOLOGY GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for membrantastatur, Plastikkasser, og anti-hærværkstastaturer brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 1. TELMAKSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TELMAKSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ALGENMAX NORD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALGENMAX NORD GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 3. WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WALTER OTTO MÜLLER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Itzehoe, Tyskland.

 4. RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG

  Tyskland

  Virksomheden RBB ALUMINIUM-PROFILTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Wallscheid, Tyskland.

 5. ALTRATEC AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALTRATEC AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Schwieberdingen, Tyskland.

 6. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Tyrkiet

  Virksomheden CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Elvikling, Elvikling, olietransformatorer, og Krafttransformatorer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. GMBH CABLETRADE

  Tyskland

  Virksomheden GMBH CABLETRADE, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for kabler til industrien brancherne. Den er baseret i Duesseldorf, Tyskland.

 8. ESTANHEX

  Portugal

  Virksomheden ESTANHEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, tin, og Aluminiumtråd og kabler brancherne. Den er baseret i Argoncilhe, Portugal.

 1. SARCAM WINDING WIRES INC.

  Tyrkiet

  Virksomheden SARCAM WINDING WIRES INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 2. E KABLO

  Tyrkiet

  Virksomheden E KABLO, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. TH ODESKABEL

  Ukraine

  Virksomheden TH ODESKABEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon- branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Kabler, højspænding, elektroniske kabler og ledninger, luftkabler, Aluminiumtråd og kabler, og Kabler, højspænding brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 4. BERTOLI CAVI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BERTOLI CAVI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, Aluminiumtråd og kabler, skærmet el-kabel, og højtemperatur kabler brancherne. Den er baseret i Venaria Reale, Italien.

 5. BARANKABLO

  Tyrkiet

  Virksomheden BARANKABLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 6. SPECIALIST CABLE SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPECIALIST CABLE SUPPLIES, er en Multi-Category, der opererer inden for Kabler og ledninger, elektriske og telefon- branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler, stål-, Tråd og kabler - jernholdigt metal, Aluminiumtråd og kabler, Tråd og kabler, stål-, kabler til industrien, Tråd og kabler - jernholdigt metal, og Aluminiumtråd og kabler brancherne. Den er baseret i Slough, Det Forenede Kongerige.

 7. BMS TEC SARL

  Frankrig

  Virksomheden BMS TEC SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, Tråd og kabler, stål-, Industripladearbejde, og Tråd og kabler, stål- brancherne. Den er baseret i Wittelsheim, Frankrig.

 8. MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEYER ALU-BEARBEITUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den er baseret i Klettgau, Tyskland.

 9. JSC SAKCABLE (SAKCABLE)

  Georgien

  Virksomheden JSC SAKCABLE (SAKCABLE), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for Snoede kabler, Kobbertråd og kabler, Snoede kabler, Kobbertråd og kabler, halogenfrie kabler mod giftgas, og indendørs kabler brancherne. Den er baseret i Tbilisi, Georgien.

 10. ELTEC

  Belgien

  Virksomheden ELTEC, er en Engrossalg, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Kobbertråd og kabler, Aluminiumtråd og kabler, Kobbertråd og kabler, Aluminiumtråd og kabler, specialkabler, og kabler til industrien brancherne. Den er baseret i Goé, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis