• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumsfolie til emballering

Resultater for

Aluminiumsfolie til emballering - Import eksport

 1. PETROPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  PETROPLAST har i mere end 40 år været førende på kvalitet i branchen, når det drejer sig om at skære og omvikle folier. Med udgangspunkt i vores hovedsæde i Neuss leverer vi folier i den bedste kvalitet til kunder i ind- og udland – det sørger vores ca. 60 medarbejdere for. Vi er ikke kun specialiseret i at fremskaffe og levere folier, men mestrer også bearbejdning af folier i form at tilskæring, perforering eller forædling. Vores kernekompetence er skæring og omvikling af folie! Med vores ultra moderne laseranlæg kan vi desuden fremstille både avancerede og hverdagsduelige emballageløsninger. Vi er også din pålidelige partner og leverandør af konvertere. Takket være en slank struktur og moderne produktionsteknik leverer vi kvalitetsløsninger til primært små- og mellemstore virksomheder. Selv mindre partier klarer vi til fair priser.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KORFF AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Vi kan tilbyde dig et omfattende udvalg af aluminiumfolier. Hos os finder du således, ud over den klassiske alufolie til husholdningen – som praktiske foldefolier hhv. pop-up-sheets – bl.a. også selvklæbende aluminiumfolier, aluminiumbånd og stansede alufolieemner. Forskellige prægninger og perforeringer tilbydes, og det samme gælder kacheringer og belægninger. En vigtig forudsætning for kapaciteten er det meget omfattende lager af aluminiumfolier. Hos os får du adgang til over 1.000 alufolier, som stanseemner, rullevare, formater eller laminerede folier, i tykkelserne fra 0.008 mm til 0.300 mm – principielt uden min. bestillingsmængde, for vi arbejder efter mottoet: "Ingen ordre er for lille til at være velkommen hos os". Takket være det flade hierarki med lave overheads kan vi også udføre små ordrer til konkurrencedygtige priser. Korff AG har opbygget et godt ry inden for fremstilling af specielle aluminiumfolier.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Mennesker med begejstring for en fælles sag! Det vil vores medarbejdere fra alle forretningsområder være for kunderne, og med denne tanke bakker de fuldt op om Braun virksomhedsgruppen. Som mellemstort familiefirma ønsker vi at skabe et åbent, venligt og engageret klima i det daglige arbejde. Vores mål er at være et klassisk eksempel på en veletableret virksomhedskultur i idé- og iværksætterdelstaten Baden-Württemberg. I vores eksterne engagement tænker vi globalt og handler lokalt: Uanset om det gælder understøttelse af sociale faciliteter eller sponsorering af sportsaktiviteter. Både kvalitativt og med hensyn til slagkraft sætter Braun virksomhedsgruppen nye standarder. Med erfaring og teknisk knowhow skaber vi i fællesskab perfekte betingelser for dit produkt. Rutineret, hurtigt og med høj pålidelighed. Vi søger mod udfordringerne. Online-data i indkøb og salg bidrager i høj grad til, at vi altid kan være helt opdaterede, når vi vejleder kunderne.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. STUDIOPACK

  Ukraine

  Verified by Europages badge

  Group of companies StudioPack er en ukrainsk producent af økologisk kogegrej og fødevareemballage i aluminiumfolie. Group of companies StudioPack blev grundlagt i 2006 og har deres egen produktionsfacilitet, som er udstyret med moderne højteknologisk udstyr, som overholder de generelt accepterede standarder inden for produktion af kogegrej og emballage som har kontakt med fødevarer. Alle fremstillede produkter overholder de internationale kvalitetsstandarder, og kommer med de nødvendige certifikationer fra Ukraine og EU (ISO). Virksomheden specialiserer sig i produktionen af emballage i aluminiumfolie til fødevareprodukter. Foruden engangsformene i aluminium, inkluderer producenten sortiment også rullefolie, folie og emballage i pap. StudioPack eksporterer deres egen produktion til de fleste EU-lande, vi har partnere i Østrig, Belgien og Polen. På nuværende tidspunkt er fødevarebeholdere i aluminium den mest populære og relevante fødevareemballage i Europa. Deres produktion i Ukraine er profitabel pga. de lave omkostninger ved de færdige produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. COOLED SOLUTIONS

  Holland

  Verified by Europages badge

  COOLED SOLUTIONS er en af Europas førende ledere inden for produktion af termisk afdækning og isoleringsfolie. Siden etableringen af virksomheden tilbage i 1972, har Cooled Solutions leveret emballageløsninger til kunder i og udenfor Europa, som er aktive inden for fødevare, medicin, fisk og blomster industrierne. Leder du efter en tilpasset emballageløsning? Kontakt vores specialister. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. DIROLL VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. WIPF AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 4. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. GUDE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Ungarn

  Verified by Europages badge
 4. HUTT-VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. MEDEWO GMBH

  Tyskland

 6. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Tyskland

 7. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Østrig

 8. BADEMCI HANDELS GMBH

  Tyskland

 9. DUPATEC GMBH

  Tyskland

 10. ALUCOAT CONVERSION

  Spanien

 1. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokko

 2. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Det Forenede Kongerige

 3. ALCOMET AD

  Bulgarien

 4. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

 5. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Italien

 6. ALEX X&Z

  Bulgarien

 7. A PLAST B.V.

  Holland

 8. VDL

  Belgien

 9. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 10. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Tyskland