• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumsfolie til emballering

Resultater for

Aluminiumsfolie til emballering - Import eksport

 1. PETROPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  PETROPLAST har i mere end 40 år været førende på kvalitet i branchen, når det drejer sig om at skære og omvikle folier. Med udgangspunkt i vores hovedsæde i Neuss leverer vi folier i den bedste kvalitet til kunder i ind- og udland – det sørger vores ca. 60 medarbejdere for. Vi er ikke kun specialiseret i at fremskaffe og levere folier, men mestrer også bearbejdning af folier i form at tilskæring, perforering eller forædling. Vores kernekompetence er skæring og omvikling af folie! Med vores ultra moderne laseranlæg kan vi desuden fremstille både avancerede og hverdagsduelige emballageløsninger. Vi er også din pålidelige partner og leverandør af konvertere. Takket være en slank struktur og moderne produktionsteknik leverer vi kvalitetsløsninger til primært små- og mellemstore virksomheder. Selv mindre partier klarer vi til fair priser.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mennesker med begejstring for en fælles sag! Det vil vores medarbejdere fra alle forretningsområder være for kunderne, og med denne tanke bakker de fuldt op om Braun virksomhedsgruppen. Som mellemstort familiefirma ønsker vi at skabe et åbent, venligt og engageret klima i det daglige arbejde. Vores mål er at være et klassisk eksempel på en veletableret virksomhedskultur i idé- og iværksætterdelstaten Baden-Württemberg. I vores eksterne engagement tænker vi globalt og handler lokalt: Uanset om det gælder understøttelse af sociale faciliteter eller sponsorering af sportsaktiviteter. Både kvalitativt og med hensyn til slagkraft sætter Braun virksomhedsgruppen nye standarder. Med erfaring og teknisk knowhow skaber vi i fællesskab perfekte betingelser for dit produkt. Rutineret, hurtigt og med høj pålidelighed. Vi søger mod udfordringerne. Online-data i indkøb og salg bidrager i høj grad til, at vi altid kan være helt opdaterede, når vi vejleder kunderne.

 3. KORFF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Vi kan tilbyde dig et omfattende udvalg af aluminiumfolier. Hos os finder du således, ud over den klassiske alufolie til husholdningen – som praktiske foldefolier hhv. pop-up-sheets – bl.a. også selvklæbende aluminiumfolier, aluminiumbånd og stansede alufolieemner. Forskellige prægninger og perforeringer tilbydes, og det samme gælder kacheringer og belægninger. En vigtig forudsætning for kapaciteten er det meget omfattende lager af aluminiumfolier. Hos os får du adgang til over 1.000 alufolier, som stanseemner, rullevare, formater eller laminerede folier, i tykkelserne fra 0.008 mm til 0.300 mm – principielt uden min. bestillingsmængde, for vi arbejder efter mottoet: "Ingen ordre er for lille til at være velkommen hos os". Takket være det flade hierarki med lave overheads kan vi også udføre små ordrer til konkurrencedygtige priser. Korff AG har opbygget et godt ry inden for fremstilling af specielle aluminiumfolier.

 4. DIROLL VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIROLL VERPACKUNGEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Lichtenfels, Tyskland.

 5. WIPF AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIPF AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Volketswil, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALUJET-UNIVERSAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUJET-UNIVERSAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 2. BANHOLZER U. WENZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BANHOLZER U. WENZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Ostfildern, Tyskland.

 3. KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KTF-VERPACKUNG PATRICK TASCHE, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Frankenberg/sachsen, Tyskland.

 4. ALUXFOIL - BAZIS GMBH

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUXFOIL - BAZIS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for aluminiumsruller til fødevarer, aluminiumsblad med tryk, og aluminiumsruller brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 5. GUDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUDE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Rheine, Tyskland.

 1. HUTT-VERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUTT-VERPACKUNGEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Lorch, Tyskland.

 2. BADEMCI HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BADEMCI HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumsfolie til emballering, Aluminiumsfolie til emballering, Hård-pcv-folier, og Strækfolie brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. MHF-VERPACKUNGS GMBH

  Østrig

  Virksomheden MHF-VERPACKUNGS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Kufstein, Østrig.

 2. DUPATEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DUPATEC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 3. ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN

  Tyskland

  Virksomheden ALFIPA - ALUMINIUM | FILM | PAPIER - FÜR INDUSTRIEANWENDUNGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 4. TROPACK PACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TROPACK PACKMITTEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for fugtmålere, produktion af silicagel, oppustelige puder, og forseglingsmaskiner brancherne. Den er baseret i Lahnau, Tyskland.

 5. MEDEWO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEDEWO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 6. BEST PACKAGING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BEST PACKAGING GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, konvolutter, stretchfolie, Blade i plastik, og Fødevareemballage brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 7. ALUCOAT CONVERSION

  Spanien

  Virksomheden ALUCOAT CONVERSION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Linares, Spanien.

 8. EMBALLAGE ALUMINIUM

  Marokko

  Virksomheden EMBALLAGE ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bakker og skåle, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Aluminiumsfolie til emballering, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Aluminiumsfolie til emballering, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i CASABLANCA, Marokko.

 1. VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL

  Tyskland

  Virksomheden VERPACKUNGSBAU & SERVICE HEINZL, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Buchloe, Tyskland.

 2. ALEX X&Z

  Bulgarien

  Virksomheden ALEX X&Z, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. VDL

  Belgien

  Virksomheden VDL, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for artikler i papirvarer til restauranter, vedligeholdelsesprodukter, stearinlys, og aluminiumsæsker brancherne. Den er baseret i Mortsel, Belgien.

 4. ALCOMET AD

  Bulgarien

  Virksomheden ALCOMET AD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for aluminiumsruller til fødevarer brancherne. Den er baseret i Shumen, Bulgarien.

 5. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Bakker og skåle, aluminium-, Aluminiumslegeringer, Husholdningsartikler, aluminium, Aluminium og aluminiumslegeringer, Bakker og skåle, aluminium-, Aluminiumslegeringer, og Husholdningsartikler, aluminium brancherne. Den er baseret i ISTANBUL, Tyrkiet.

 6. A PLAST B.V.

  Holland

  Virksomheden A PLAST B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Plast - engangsservice og artikler branchen. Den opererer også inden for Aluminiumsfolie til emballering, Aluminiumsfolie til emballering, Plastikkurve, artikler i papir og cellulose, og pizzaæsker brancherne. Den er baseret i Rotterdam, Holland.

 7. DERSCHLAG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DERSCHLAG GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den er baseret i Bad Berleburg, Tyskland.

 8. PROTECTIVE PACKAGING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PROTECTIVE PACKAGING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for Tasker, Tasker, fleksibel emballage, Plastemballage, og pakning af farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Sale, Det Forenede Kongerige.

 9. CARCANO ANTONIO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CARCANO ANTONIO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for farvet aluminiumsblad brancherne. Den er baseret i Mandello Del Lario, Italien.

 10. E1 INTERNATIONAL BUSINESS SOLUTIONS

  Tyrkiet

  Virksomheden E1 INTERNATIONAL BUSINESS SOLUTIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminiumsfolie til emballering branchen. Den opererer også inden for ordbøger, råstoffer til medicinalindustrien, og serviceydelser, vekselhandel brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis