• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumplader og bånd

Resultater for

Aluminiumplader og bånd - Import eksport

 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mennesker med begejstring for en fælles sag! Det vil vores medarbejdere fra alle forretningsområder være for kunderne, og med denne tanke bakker de fuldt op om Braun virksomhedsgruppen. Som mellemstort familiefirma ønsker vi at skabe et åbent, venligt og engageret klima i det daglige arbejde. Vores mål er at være et klassisk eksempel på en veletableret virksomhedskultur i idé- og iværksætterdelstaten Baden-Württemberg. I vores eksterne engagement tænker vi globalt og handler lokalt: Uanset om det gælder understøttelse af sociale faciliteter eller sponsorering af sportsaktiviteter. Både kvalitativt og med hensyn til slagkraft sætter Braun virksomhedsgruppen nye standarder. Med erfaring og teknisk knowhow skaber vi i fællesskab perfekte betingelser for dit produkt. Rutineret, hurtigt og med høj pålidelighed. Vi søger mod udfordringerne. Online-data i indkøb og salg bidrager i høj grad til, at vi altid kan være helt opdaterede, når vi vejleder kunderne.

 2. MARTINREA HONSEL GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Martinrea Honsel er en af ​​verdens førende leverandører af letmetalprodukter, primært til bilindustrien. Virksomheden fremstiller aluminiumskomponenter til motor, transmission, chassis og karrosseri af personbiler og erhvervskøretøjer, samt maskinteknik og andre applikationer ved hjælp af alle almindelig kendte fremstillingsprocesser for støbning og valsning. Virksomhedens komponenter reducerer køretøjets vægt, brændstofforbrug og emissioner og yder et væsentligt bidrag til miljøbeskyttelse. Martinrea Honsel beskæftiger i øjeblikket omkring 4.100 medarbejdere fordelt på 13 fabrikker i fem lande. Valseværket i Meschede er kendt verden over som leverandør af aluminiumsoverflader inden for lyse og anodiserede materialer samt aluminiumsplader og emner. Produkterne bruges i udvendige komponenter og indvendig indretning til biler og erhvervskøretøjer, samt i mekanik og anlægsteknik, dekorative frontpaneler til møbler, kufferter, reflekser til lys, kosmetikemballage og meget mere. Som niche- og specialproducent af højkvalitets valsede halvfabrikata og stemplede emner, er den udviklingskompetence, der har været praktiseret sammen med kunderne gennem mange år, en af ​​virksomhedens styrker. Som led i produktudviklingen udvikles individuelle løsninger, f.eks. specielle materialeegenskaber, særlig dimensionsnøjagtighed og kundespecifikke overfladekrav til serieanvendelse sammen med kunden. Hvis du har spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

 3. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gennem det mangeårige samarbejde med produktionsfabrikker og partnere i metalbranchen har vi fremragende kontakter på forsyningsmarkedet. Specialløsninger og presserende behov kan således realiseres i løbet af kort tid. Tidssvarende serviceforståelse er mere end at stille materialer til rådighed og at handle med dem. Som god rådgiver og problemløser ser vi jeres krav som vores opgave. Ofte er det den perfekte kombination, der gør serviceydelse til kvalitetsydelse: At det ønskede produkt med den passende kvalitet er til rådighed til rette tid og rette pris. Samspillet af disse faktorer giver på længere sigt vores kunder succes. Vores usædvanligt store sortiment på et omfattende materialelager til ikke-jernholdige halvfabrikater sørger for en hurtig og fleksibel ordrebehandling. Vi leverer aluminium, kobber, messing, bronze, nyt sølv, rustfrit stål og mange andre særlige materialer eller legeringer i form af bånd, plader, stænger rør, profiler m.m. I den forbindelse tilbyder vi ikke kun standardprodukter, men også mindre gængse, tynde og tykke diameter, mellem- og specialmål, specialstørrelser samt specialprodukter. Gør brug af vores erfarne metalspecialisters rådgivningsservice – uanset om det drejer sig om blyfrie legeringer eller forskellige legeringers anvendelsesmuligheder eller styrker.

 4. BREMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BREMETALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Messing, bånd i bronze, strimler i rustfrit stål, kobberbånd, Kobbertråd, messingbånd, aluminium, rustfrit stål, og kobber brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 5. BACHMANN ALUTEC GMBH

  Tyskland

  Bachmann Alutec er specialist i fremstilling af forædlet aluminium- og kobberfolie samt kompositbaner til tekniske anvendelser. Alt efter behov kombineres de mest forskelligartede råmaterialer eller de belægges via en senere proces. Således fremstilles kompositplader eller laminater, laminerede, malede, trykte, relieftrykt, indfedtede, foldet eller formet, men også metalbånd, der er overfladebehandlet, rullet op og skåret ud i ønskede størreser. Vi producerer også relieftrykte isolerbånd, kompositfilm af aluminium til teknisk brug for eksempel. dampspærre, barrierefilm. Om maskinbearbejdet produktioner til vore kunder fremstiller vi laminerede ark, der er styrket med med pålimede lag, der gøre dem modstandsdygtige for rivning.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Tyskland

  Storforhandler i Europa med privatlager. Produkter: Aluminium-, kobber-, messing- og bronzehalvfabrikata samt specialstål. Eksport til alle europæiske land samt oversøisk. Stort bearbejdningsområde med længde- og tværdelsanlæg, pladesave samt bearbejdning af rondeller og ringe. Afkortning af stangmateriale. Just-in-time-levering og KANBAN. Høj kvalitet takket være mange års samarbejde med primært vesteuropæiske producenter.

 2. DEVILLE RECTIFICATION

  Frankrig

  Virksomheden DEVILLE RECTIFICATION, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål, Rustfrit stål, Aluminiumplader og bånd, Aluminium og aluminiumslegeringer, Stål, Rustfrit stål, Aluminiumplader og bånd, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Pont-Salomon, Frankrig.

 3. W. HARTMANN & CO. (GMBH & CO. KG)

  Tyskland

  Virksomheden W. HARTMANN & CO. (GMBH & CO. KG), er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Gladbeck, Tyskland.

 4. HYDRO ALUMINIUM HIGH PURITY GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HYDRO ALUMINIUM HIGH PURITY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Grevenbroich, Tyskland.

 5. ALPIL ALUMINUM

  Tyrkiet

  Virksomheden ALPIL ALUMINUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for panelfacader brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 1. METALCOAT SRL

  Italien

  Virksomheden METALCOAT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 2. CALU CONSTRUCT

  Belgien

  Virksomheden CALU CONSTRUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktioner, aluminium- branchen. Den opererer også inden for Aluminiumplader og bånd, Låse, Aluminiumplader og bånd, aluminiumskarm, og Låse brancherne. Den er baseret i Menen, Belgien.

 1. P.W. ZIELONKA

  Polen

  Virksomheden P.W. ZIELONKA, er en Multi-Category, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Aluminiumplader og bånd, runde jernstænger, af ikke-jernholdigt metal, Aluminiumplader og bånd, og aluminium og titanium til metalpladearbejde brancherne. Den er baseret i Białe Błota, Polen.

 2. SOCIÉTÉ SIMETAL

  Tunisien

  Virksomheden SOCIÉTÉ SIMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Facadebeklædning, aluminiumsfacader, og Facadebeklædning brancherne. Den er baseret i Sousse, Tunisien.

 3. UMIT ALUMINIUM

  Tyrkiet

  Virksomheden UMIT ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. ALUSTRONG CONSTRUCTION MATERIALS CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden ALUSTRONG CONSTRUCTION MATERIALS CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Shanghai, Kina.

 5. ETS ROSE

  Belgien

  Virksomheden ETS ROSE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tagarbejde branchen. Den opererer også inden for Beklædning, metal, Aluminiumplader og bånd, Beklædning, metal, Aluminiumplader og bånd, design af tage, og bærebjælke brancherne. Den er baseret i Florennes, Belgien.

 6. LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A.

  Italien

  Virksomheden LAMINAZIONE SOTTILE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, aluminiumsbånd, aluminiumsplader, Aluminium og aluminiumslegeringer, og aluminiumfolie brancherne. Den er baseret i S. Marco Evangelista, Italien.

 7. HYDRO ALUMINIUM WALZPRODUKTE AG

  Schweiz

  Virksomheden HYDRO ALUMINIUM WALZPRODUKTE AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Neuhausen Am Rheinfall, Schweiz.

 8. ALSAN ALUMINYUM

  Tyrkiet

  Virksomheden ALSAN ALUMINYUM, er en Distributør, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, Aluminiumplader og bånd, profiler i aluminium, Støberier, aluminium, Aluminiumslegeringer, Aluminiumplader og bånd, profiler i aluminium, og Støberier, aluminium brancherne. Den er baseret i ISTANBUL, Tyrkiet.

 1. ROVETTA METAL STEEL SRL

  Italien

  Virksomheden ROVETTA METAL STEEL SRL, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den er baseret i Casavatore, Italien.

 2. LOVE ALUMINIUM

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LOVE ALUMINIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for aluminium, og præfabrikata - plader brancherne. Den er baseret i Banbury, Det Forenede Kongerige.

 3. OVERLAND SRL

  Italien

  Virksomheden OVERLAND SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for anodiseret aluminium, strimler aluminium, og overfladiske behandlinger af metaller brancherne. Den er baseret i Mediglia, Italien.

 4. ISTEK ALUMINIUM

  Tyrkiet

  Virksomheden ISTEK ALUMINIUM, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumplader og bånd, aluminium, aluminiumsruller, Aluminiumplader og bånd, og aluminiumsplader brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH WERK NACHTERSTEDT

  Tyskland

  Virksomheden NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH WERK NACHTERSTEDT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumplader og bånd, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Stål, Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumplader og bånd, og Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Nachterstedt, Tyskland.

 6. METALLHAUS ERDEM

  Tyskland

  Virksomheden METALLHAUS ERDEM, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Aluminiumplader og bånd, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Aluminiumplader og bånd, og Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Wülfrath, Tyskland.

 7. ALUMINIUM-HALBZEUGE ADAMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALUMINIUM-HALBZEUGE ADAMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Aluminiumplader og bånd, Stål, Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, og Aluminiumplader og bånd brancherne. Den er baseret i Wehr, Tyskland.

 8. RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A

  Tyskland

  Virksomheden RASTEDTER GERTFRIED KM EUROPA METAL AG TREFIMETAUX S A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Kobber og kobberlegeringer, Metaller, ædel- og special-, Aluminiumplader og bånd, Aluminium og aluminiumslegeringer, Kobber og kobberlegeringer, Metaller, ædel- og special-, og Aluminiumplader og bånd brancherne. Den er baseret i Renningen, Tyskland.

 9. EXCEL TRADE SARL

  Marokko

  Virksomheden EXCEL TRADE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, alucobond-plader, Aluminiumslegeringer, transportprofiler, og distribution af aluminiumsplader brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 10. UP RAPID PROTOTYPING CO.,LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden UP RAPID PROTOTYPING CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for modeller og prototyper, industri brancherne. Den er baseret i Nagoya, Forenede Stater.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis