• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminium og aluminiumslegeringer

Resultater for

Aluminium og aluminiumslegeringer - Import eksport

 1. STANDART ALUMINIUM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium er en innovativ og teknologisk virksomhed som er anerkendt inden for fremstilling af højklassificerede aluminiumsprofiler. Vi leverer omfattende systemløsninger som omfatter monteringssystemer til solfangere og skræddersyede designs. Vores teknologiske facilitet som spænder 25.000 kvadratmeter, giver os mulighed for at imødese alle dine behov, effektivt og præcist. Udstyret med den seneste teknologi tilbyder vores produktionsfacilitet et alsidigt udvalg af tjenester, såsom: •Ekstrudering •Elektrostatisk pulverlakering •Anodiseret belægning •Mekanisk bearbejdning Hos Standart Aluminium er vi særdeles stolte over vores kundecentrerede tilgang. Vores dedikation til en kontinuerlig forbedring har givet os en plads blandt de førende virksomheder, og vi arbejder altid på at opnå excellence i alt hvad vi gør. Vi tror på at opbygge vedvarende forhold med vores partnere, kunder og medarbejdere, som er baseret på respekt og ærlighed. Vores kontinuerlige forpligtelse til integritet skaber et miljø af tillid og pålidelighed, hvilket gør os til en pålidelig partner i alle dine projekter. For at garantere hurtige, førsteklasses og nøjagtige tjenester, samarbejder vi med velkendte mærker, som er kendt for deres enestående materialekvalitet og som overholder alle internationale standarder. Dette samarbejde gør os i stand til at levere pålidelige og enestående løsninger. Hvad enten du har brug for skræddersyede aluminiumsprofiler eller specialiserede behandlingstjenester, så er Standart Aluminium klar til at hjælpe dig hele vejen. Spørg os !

 2. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 3. MAGMETT METALL INC.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Magmett Metall Inc. hvor vi inviterer dig til at udforske vores omfattende udvalg af produkter. Med fokus på diverse råmaterialer og skræddersyede legeringer som passer til dine specifikationer, er vi stolte over vores tilpasningsevne, hvilket gør os til en alsidig leverandør til forskellige industrier. Hos Magmett prioriterer vi den højeste kvalitet og brug af banebrydende teknikker og højteknologisk udstyr for at garantere præcise og konsistente profiler. Vores forpligtelse til kundetilfredshed er urokkelig, og vores erfarne medarbejdere er dedikeret til at levere en enestående service. Opbygning af vedvarende forhold baseret på tillid og pålidelighed, er kernen bag vores værdier. Vi fokuserer på at gøre alt hvad vi kan, for at imødese dine forventninger. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af tilbud såsom: •Primær og sekundær aluminium •Metallisk magnesium •Metallisk silika •Masterlegeringer •Aluminiumsprofiler Disse produkter er omhyggeligt designet til at imødese de højeste standarder inden for kvalitet og ydeevne. Idet efterspørgslen for vigtige råmaterialer som aluminiumsbarrer, magnesium, silika og aluminiumsprofilter fortsætter med at stige, forbliver Magmett førende inden for branchen. Vi udvikler os kontinuerligt for at imødese vores kunders dynamiske behov. Vi er stolte bidragsydere til den voksende aluminiumssektor i Tyrkiet, og er forpligtet til at levere excellence til dig i mange år frem. Stol på Magmett Metall Inc. for alle dine og vores kunders aluminiumslegeringsbehov. Kontakt os for flere oplysninger!

 4. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  Vores virksomheden har i mere end 35 år specialiseret sig i produktion af aluminiumslegeringer og afiltningsmidler. Takket være vores omfattende erfaring og kvalificerede medarbejdere, kan vi garantere, at vi imødeser alle krav fra vores kunder. Vi tilbyder aluminiumslegering som blokke og afiltningsmidler i form af granulater. Takket være en kontinuerlig investering i vores produktionsproces, kan vi fortløbende forbedre kvaliteten af vores produkter. Vores aluminiumslegeringer er fremstillet i overensstemmelse med gældende standarder, såsom PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, eller modificeret i henhold til den kemiske blanding som er specificeret af kunden. Hver legering filtreres og raffineres for at sikre at de overholder de højeste kvalitetsstandarder. Vi tilbyder også aluminium til stålafiltningsmidler i klasserne A2, A4, A5 og A6, som også kan fremstilles i henhold til den kemiske blanding specificeret af kunden. Vores afiltningsmidler bruges af førende virksomheder inden for stålbranchen.

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Støberier, aluminium, støbning af aluminium, og aluminium-trykgods brancherne. Den er baseret i Oldenzaal, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMINIUMWERK UNNA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Aluminium og aluminiumslegeringer, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, aluminiumsprofiler, aluminiumsrør, emnestænger i aluminium, specialrør, Rør og slanger, aluminium-, og Aluminium - tegningsprofiler brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 2. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Neustadt/wstr, Tyskland.

 3. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Crailsheim, Tyskland.

 4. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Schönwalde-Glien, Tyskland.

 1. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALU MENZIKEN EXTRUSION AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Reinach Ag, Schweiz.

 2. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden R. FISCHBACHER AG METALLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Dietikon, Schweiz.

 1. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Suhl, Tyskland.

 2. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAMET METALLHANDELSGES. MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Kissenbrück, Tyskland.

 3. EXALPRO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXALPRO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Langenfeld, Tyskland.

 4. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Finmekanik branchen. Den opererer også inden for Støberier, aluminium, Aluminium og aluminiumslegeringer, støberier aluminium, præcisionsstøbning, Støberier, aluminium, aluminiumsstøbning, Aluminium og aluminiumslegeringer, mekanisk præcisionsværksted, og aluminiumsfusion brancherne. Den er baseret i Poggibonsi, Italien.

 5. BLECHA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLECHA GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Hegn og porte, aluminiumsprofiler, Aluminiumprofiler, elokserede, Flanger og kraver, Hulplader af aluminium, Fittings af aluminium, Fittings (rørsamlestykker), Reduktionsstykker i aluminium, og aluminium brancherne. Den er baseret i Neunkirchen, Østrig.

 6. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Skrueskæring - stål og metaller, Gevindskæring - stål og metaller, SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Finmekanik, Aluminium og aluminiumslegeringer, og mekanisk præcisionsbearbejdning brancherne. Den er baseret i Pisogne, Italien.

 7. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af ikke-jernholdige metaller og legeringer, aluminiumsstænger, aluminium og legeringer, aluminium, og metallegeringer brancherne. Den er baseret i Rovello Porro, Italien.

 8. METALLCENTER WEST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden METALLCENTER WEST GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Leopoldshöhe, Tyskland.

 1. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Rielasingen-Worblingen, Tyskland.

 2. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Mönchweiler, Tyskland.

 3. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmstøbning branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumslegeringer, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Smedejern, Aluminiumsmededele, Smedede gaveemner af aluminium, Smedede gaveemner af messing, og Messingsmededele brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 4. METAL FINISH S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL FINISH S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for aluminium, aluminium og legeringer, anodisering af metal, og anodisering brancherne. Den er baseret i Seriate, Italien.

 5. SYSTEMTECHNIK VOGTLAND

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SYSTEMTECHNIK VOGTLAND, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Plauen, Tyskland.

 6. ALCUTEC GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALCUTEC GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Königsbrunn, Tyskland.

 7. SEMETAL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, plader, aluminium, Plader og bånd - jernholdigt metal, aluminium og legeringer, metalskelet, bearbejdning af plader og rør, aluminiumsplader, og profiler i aluminium brancherne. Den er baseret i Gaggiano, Italien.

 8. ALPHA METALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALPHA METALL GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Andernach, Tyskland.

 9. H.-D. AHRENS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden H.-D. AHRENS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Jernlegeringer, genbrug affald, aluminium, Jernlegeringer, kobalt, ferromangan, molybdæn, og tungsten brancherne. Den er baseret i Schwelm, Tyskland.

 10. DÖLLKEN PROFILES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DÖLLKEN PROFILES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Nohra, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Aluminium og aluminiumslegeringer - Import eksport

Antal resultater

2.731 Virksomheder