• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminium og aluminiumslegeringer

Resultater for

Aluminium og aluminiumslegeringer - Import eksport

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 2. LANHIT LTD

  Rusland

  LANHIT LTD er en producent af højrene kemiske forbindelser: uorganiske baser og forbindelser, sjældne jordforbindelser, iodider og andre kemiske produkter til eksport og import. Producenten af kemikalier producerer mere end 400 forskellige forbindelser af 60 elements i det periodiske system, baseret på sin egen R&D: vandfrie og ultra tørre metalhalogenider (klorider, bromider, iodider) i form af krystaller, som pulver, i monodispergeret granulat (kugler); sjældne metalforbindelse (oxider, halogenider, karbonater, nitrater, sulfater, acetater, oxalater) med en renhed på 99, 9-99, 999%; højrene metaller og metaloxider, herunder alkalimetaller pakket i ampuller i vakuum. Alle permanente medarbejdere i virksomheden har en universitetsgrad; nøglemedarbejdere har en Ph.d. eller bachelorgrad. Basiskemikalier og derivatprodukter produceret af LANHIT kan anvendes i mange brancher inden for videnskab og teknologi: metallurgi, mikroelektronik og optoelektronik; i organiske synteser osv.

 3. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Vores virksomheden har i mere end 35 år specialiseret sig i produktion af aluminiumslegeringer og afiltningsmidler. Takket være vores omfattende erfaring og kvalificerede medarbejdere, kan vi garantere, at vi imødeser alle krav fra vores kunder. Vi tilbyder aluminiumslegering som blokke og afiltningsmidler i form af granulater. Takket være en kontinuerlig investering i vores produktionsproces, kan vi fortløbende forbedre kvaliteten af vores produkter. Vores aluminiumslegeringer er fremstillet i overensstemmelse med gældende standarder, såsom PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, eller modificeret i henhold til den kemiske blanding som er specificeret af kunden. Hver legering filtreres og raffineres for at sikre at de overholder de højeste kvalitetsstandarder. Vi tilbyder også aluminium til stålafiltningsmidler i klasserne A2, A4, A5 og A6, som også kan fremstilles i henhold til den kemiske blanding specificeret af kunden. Vores afiltningsmidler bruges af førende virksomheder inden for stålbranchen.

 4. ELECTRIS - PRODUCER OF CUSTOM-MADE COPPER, ALUMINUM PARTS

  Polen

 5. ALUMINIUM GIETERIJ OLDENZAAL B.V.

  Holland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

 2. HE.WAL METALLPRODUKTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. KAMET METALLHANDELSGES. MBH

  Tyskland

 4. R. FISCHBACHER AG METALLE

  Schweiz

 5. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Italien

 1. EXALPRO GMBH

  Tyskland

 2. BREMETALL GMBH

  Tyskland

 1. CHR. KNÖRINGER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

 2. FETRA ALUMINIUM PROFILTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. EDMUND MENZ SPEZIALFABRIK

  Tyskland

 4. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG

  Schweiz

 5. ALVÁRIS PROFILE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 6. F.M.V. TRASMISSIONI MECCANICHE S.R.L

  Italien

 7. MCB DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 8. CONSTELLIUM EXTRUSIONS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 1. SIMA DIS TICARET ALUMINYUM SAN. A.S.

  Tyrkiet

 2. BLECHA GMBH

  Østrig

 3. PREMOLI LUIGI & FIGLI SPA

  Italien

 4. METZ GMBH

  Tyskland

 5. METALLCENTER WEST GMBH

  Tyskland

 6. ALU MENZIKEN EXTRUSION AG C/O LOG CONNECT AG

  Tyskland

 7. ALUCOM UG

  Tyskland

 8. TEPRO-PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 9. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

 10. METAL FINISH S.P.A.

  Italien

Filtre

Resultater for

Aluminium og aluminiumslegeringer - Import eksport

Antal resultater

2.695 virksomheder