• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • alabast

Resultater for

Alabast - Import eksport

 1. ALABASTROS ARAGONESES

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALABASTROS ARAGONESES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den opererer også inden for plader, paneler, møblering og design, projekter, lamper til blusfiskeri, salg af alabast, og konstruktion i alabast brancherne. Den er baseret i San Juan De Mozarrifar-Zaragoza, Spanien.

 2. M.G.F. DI FREGONESE FRANCO

  Italien

  Firmaet M.G.F., der er baseret i Motta di Livenza, har specialiseret sig i marmor og granit. Blandt de produkter, firmaet fremstiller med stor omhu og ved hjælp af materialer af højeste kvalitet, finder du badeværelses- og vægbelægninger, trapper, marmor- eller stengulve, vindueskarme, pejsbeklædninger, gravstene, køkkenbordplader, bordplader til åbent køkken. Alle udbudte artikler er tilgængelige i forskellige stilarter, fra klassiske til moderne, for ikke at nævne de mere rustikke stilarter. M.G.F. anvender EØF-godkende materialer.

 3. GLOBALSTEIN S.L.

  Spanien

  Vi har i 20 år været specialiseret i salg af natursten over hele Europa. Vi leverer UDELUKKENDE til virksomheden i branchen. Vi arbejder direkte med flere spanske og udenlandske stenbrud. Vi bruger kun sten af høj kvalitet: granit, marmor, onyx, kalksten, sandsten, kvarts, skifer og kvarts.

 4. DI FUCCI PINO E C. SNC

  Italien

  Familien Fuccis værksted udmærker sig ved en absolut håndværksmæssig bearbejdning af marmor, granit og lokale sten. Virksomheden besidder 60 års erfaring: Det var nemlig Nicola Fucci, som tog de første hammer- og mejselslag.

 5. MARMOSTIL MANCIN GINO DI FIETTA MARINELLA E C. SAS

  Italien

  Virksomheden Marmostil de Mancin Gino og Fietta Marinella, der ligger i Pavia, forarbejder marmor. Årtiers aktivitet i denne branche er garanti for kompetence, erfaring og professionalisme. Marmostil er specialiseret i begravelseskunst og tilbyder en bred vifte af produkter i forskellige prisklasser, i forskellige farver og forskellige temaer. Vi udfører også kvalitetsarbejde efter tegning. Marmostil fremstiller især gravsten og emner i marmor.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALABASTER NEW CONCEPT

  Spanien

  Virksomheden ALABASTER NEW CONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den er baseret i Sarral, Spanien.

 2. TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD

  Kina

  Virksomheden TOP MACHINERY & EQUIPMENT(ZHENGZHOU) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den er baseret i Zhengzhou, Kina.

 3. REBEKA MARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden REBEKA MARBLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Alabast, mosaik swimmingpool, mosaik i marmor, Alabast, og fliser i travertin brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. KETIROGLU MARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden KETIROGLU MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den opererer også inden for Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, Trapper, marmor-, marmor fra Trento, fabrikation af fortandinger, Minedrift og stenbrydning - maskiner og udstyr, og Trapper, marmor- brancherne. Den er baseret i Afyon, Tyrkiet.

 5. KERANDO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KERANDO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Alabast, Granulitbeton, Fliser, Alabast, Granulitbeton, og Fliser brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 1. IBRAHIMOGULLARI MARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden IBRAHIMOGULLARI MARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Alabast, Sinter, sinter, Alabast, Sinter, og blokke i travertin brancherne. Den er baseret i Afyonkarahisar, Tyrkiet.

 2. ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden ART INSAAT GRANIT MERMER NAKLIYE SANAYI VE TICARET LTD STI, er en Distributør, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Import-eksport af energi og råvarer, Marmor, Alabast, Marmor og natursten, Import-eksport af energi og råvarer, Marmor, og Alabast brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. MONCAYOFRIO

  Spanien

  Virksomheden MONCAYOFRIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den opererer også inden for alabast til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Cuarte De Huerva, Spanien.

 2. ERHAN TASDEMIR

  Tyrkiet

  Virksomheden ERHAN TASDEMIR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. NONE

  Sydkorea

  Virksomheden NONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Alabast branchen. Den er baseret i None, Sydkorea.

 4. AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AGGREGATE INDUSTRIES U K LTD, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Alabast, og Alabast brancherne. Den er baseret i Coalville, Det Forenede Kongerige.

 5. REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO .

  Kuwait

  Virksomheden REGIONAL STAR GENERAL TRADING & CONTRRACTING CO ., er en Detailsalg, der opererer inden for Alabast branchen. Den er baseret i Kuwait, Kuwait.

 6. EYUPOGLU MERMER SAN. TIC. LTD

  Tyrkiet

 7. DREMAR MERMER DIS TIC. LTD STI.

  Tyrkiet

 8. ARTESANIA RINCON S.L.

  Spanien

 1. ARAGONESA DEL ALABASTRO SA

  Spanien

 2. VETRUGNO VITO

  Italien

 3. PIAZZA ALESSANDRO

  Italien

 4. A.BENTO VERMELHO, LDA

  Portugal

 5. TRIBE ITALIA

  Italien

 6. MHAMARBLE

  Tyrkiet

  Virksomheden MHAMARBLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for hvid marmor, alabast til byggesektoren, og sinter til byggeri brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 7. GLOBAL ROAD WIN & ASSOCIATES

  Frankrig

  Virksomheden GLOBAL ROAD WIN & ASSOCIATES, er en Distributør, der opererer inden for Fødevareautomater branchen. Den opererer også inden for drivaksler og kamaksler, designskole, og alabast til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Sevran, Frankrig.

 8. SANCAR HASAN

  Østrig

  Virksomheden SANCAR HASAN, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Kvæg - import - eksport branchen. Den opererer også inden for alabast til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 9. ARTIERI DELL'ALABASTRO SOC. COOP. A RL

  Italien

  Artieri Dell'Alabastro Soc. Coop. A.R.L., ligger i Volterra og tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og møbler i alabaster.