• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • akvakultur og fiskeavl

Resultater for

Akvakultur og fiskeavl - Import eksport

 1. TROPICAL

  Polen

  I 45 år har TROPICAL foods været utrolig populær, og opnået anerkendelse inden for akvariebranchen. De har eksporteret til mere end 80 lande på global plan. Vores tilbud: •VANDBEHANDLINGSPRODUKT Tropiske vandbehandlingsprodukter som indeholder alle de nødvendige ingredienser til at behandle vand i et akvarium, og tilpasse det til dyrene. Tilbuddet er understøttet af specialiserede salte, som er brugbare under transport og udklækning. •PRO DEFENCE – PROBIOTISK FODER I DEN PROBIOTISKE LINJE AF PRO DEFENCE omfatter foder med probiotisk for den daglige fodring af fisk. Denne foder er tilgængelig i fire størrelser: Mikrostørrelse, XXS, S og M. •SOFT LINE – INNOVATIVT KONCEPT AF AKVARIEPRODUKTER Bløde granulater, høj hydrostabilitet, fremragende assimilerbarhed og rigelig med næringsstoffer – dette er de ægte unikke kendetegn i dette sortiment af akvarieprodukter. Den polske producent har udviklet en unik metode til at fremstille blødt, ekstruderet foder, som er mere tiltrækkende for fisk og samtidig nemmere kan fordøjes. •TROPISK PREMIUM LINE Premium Line som omfatter både universale og specialiseret foder beregnet til fodring af fisk med særlige diætkrav. •TROPISK MARINE POWER Dette er et sortiment af foder, vandbehandlingsprodukter, havsalt som er designet til marineakvarier. Tropisk tilbud indeholder specialiseret foder til dekorative havebassioner dedikeret til koi, stør og andre arter.

 2. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Med mere end 50 års erfaring inden for plastbearbejdning producerer vi vores Hel-x fyldlegemer til biologisk spildevands- og gasbehandling og til anvendelse i dambrug. Denne righoldige erfaring som fundament til førsteklasses Hel-x fyldlegemer og fyldlegemer af plast kan du trygt stole på! Produkterne fremstilles udelukkende på vores afdeling i Tyskland efter egenudviklede processer og under nøje overholdelse af høje kvalitets- og miljøstandarder. Lave investerings- og driftsomkostninger, let håndtering og en høj virkningsgrad gør vores Hel-x fyldlegemer til et alternativ, der er både økologisk og økonomisk for dig. Hel-x fyldlegemer benyttes overalt i verden, til kommunal og industriel spildevandsbehandling i MBBR og IFAS systemer. Også i dambrug og i biogasanlæg er der mange installationer.

 3. NUTRIFISH

  Tunisien

  Virksomheden NUTRIFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Dyrefoder, Foder til fiskebrug, Dyrefoder, og laks i dambrug brancherne. Den er baseret i Monastir, Tunisien.

 4. GRANJA AGAS SA

  Spanien

  Virksomheden GRANJA AGAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Akvakultur og fiskeavl, vagtelæg, høneæg, æg fra fritgående høns, æg i Spanien, Æg i CUENCA, og friske æg i emballage brancherne. Den er baseret i Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanien.

 5. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Sverige

  Virksomheden MAMMADOV-CAVIAR-COM, er en Engrossalg, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Stør kaviar, Stør til kaviar, Opdrætskaviar, Vild kaviar, kaviar, og stør brancherne. Den er baseret i Göteborg, Sverige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Frankrig

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

 3. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrig

 4. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. HOMARIUM

  Belgien

 1. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Italien

 2. ROMNETS CORPORATION

  Rumænien

 1. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgien

 2. SPAROS, LDA.

  Portugal

 3. NEPTUNE LED

  Frankrig

 4. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Canada

 5. AQUATROPICAL

  Congo, Den Demokratiske Republik

 6. PRUNIER MANUFACTURE

  Frankrig

 7. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spanien

 8. OYSTERWORLD

  Portugal

 1. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

 2. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Tyskland

 3. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgien

 4. REDES DOS MARES

  Spanien

 5. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 6. LANDING AQUACULTURE

  Holland

 7. TRUST CARE COMPANY

  Ægypten

 8. FINITTICA SRL

  Italien

 9. AGROMEY GIDA VE YEM SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet

 10. GABRIEL

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis

Find tilbud på