• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • akvakultur og fiskeavl

Resultater for

Akvakultur og fiskeavl - Import eksport

 1. CHRISTIAN STÖHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring inden for plastbearbejdning producerer vi vores Hel-x fyldlegemer til biologisk spildevands- og gasbehandling og til anvendelse i dambrug. Denne righoldige erfaring som fundament til førsteklasses Hel-x fyldlegemer og fyldlegemer af plast kan du trygt stole på! Produkterne fremstilles udelukkende på vores afdeling i Tyskland efter egenudviklede processer og under nøje overholdelse af høje kvalitets- og miljøstandarder. Lave investerings- og driftsomkostninger, let håndtering og en høj virkningsgrad gør vores Hel-x fyldlegemer til et alternativ, der er både økologisk og økonomisk for dig. Hel-x fyldlegemer benyttes overalt i verden, til kommunal og industriel spildevandsbehandling i MBBR og IFAS systemer. Også i dambrug og i biogasanlæg er der mange installationer.

 2. NUTRIFISH

  Tunisien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUTRIFISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Foder til fiskebrug, Dyrefoder, Foder til fiskebrug, Dyrefoder, og laks i dambrug brancherne. Den er baseret i Monastir, Tunisien.

 3. GRANJA AGAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRANJA AGAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Akvakultur og fiskeavl, vagtelæg, høneæg, æg fra fritgående høns, æg i Spanien, Æg i CUENCA, og friske æg i emballage brancherne. Den er baseret i Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanien.

 4. MAMMADOV-CAVIAR-COM

  Sverige

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAMMADOV-CAVIAR-COM, er en Engrossalg, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Stør kaviar, Stør til kaviar, Opdrætskaviar, Vild kaviar, kaviar, og stør brancherne. Den er baseret i Göteborg, Sverige.

 5. PARLIER ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Virksomheden PARLIER ENVIRONNEMENT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for opdræt af bløddyr i havvand, forsknings- og udviklingskontorer, landbrug og husdyravl, uddannelse og teknologisk innovation for virksomheder, og rådgivning inden for biologi brancherne. Den er baseret i La Roche Sur Yon, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DOMEC AQUACULTURE

  Frankrig

  Virksomheden DOMEC AQUACULTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvariefisk branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, saltvandsfisk fiskeri, stør, og Akvakultur og fiskeavl brancherne. Den er baseret i Airvault, Frankrig.

 2. SEAWELL HIRTSHALS A/S

  Norge

  Virksomheden SEAWELL HIRTSHALS A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Skaldyr, dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Fisk, skaldyr og snegle, konserverede brancherne. Den er baseret i Stavanger, Norge.

 3. BLACK CAVIAR CLUB LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BLACK CAVIAR CLUB LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Swadlincote, Det Forenede Kongerige.

 4. FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FIBROPOL C.T.P. ITH. IHR. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for beholdere fiskeriopdræt, Bukning af rør, lystbåde, og handel med semi-transformerede havprodukter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. MATRIX ENVIRONMENT INC

  Canada

  Virksomheden MATRIX ENVIRONMENT INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Montreal (laval), Canada.

 1. VISION GREEN SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VISION GREEN SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for desinficerende midler til vandbehandling, kemisk desinficering af vand, og desinficering med bakteriedræbende midler af bygninger, miljøer og installationer brancherne. Den er baseret i Augsburg, Tyskland.

 2. KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIRSCHAUER AQUAKULTUREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Schirgiswalde-Kirschau, Tyskland.

 1. VDM GALICIA SL

  Spanien

  Virksomheden VDM GALICIA SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Fødevarer - import-eksport, engros markeder, skaldyr, Akvakultur og fiskeavl, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Ribeira, Spanien.

 2. REDES DOS MARES

  Spanien

  Virksomheden REDES DOS MARES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Cartagena, Spanien.

 3. LANDING AQUACULTURE

  Holland

  Virksomheden LANDING AQUACULTURE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Oirschot, Holland.

 4. IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO

  Spanien

  Virksomheden IMPULSO INDUSTRIAL ALTERNATIVO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Forsknings- og udviklingsstrategi, Geologi - studier og forskning, private bygningsværker, Akvakultur og fiskeavl, og Forsknings- og udviklingsstrategi brancherne. Den er baseret i Coruño (llanera)-Asturias, Spanien.

 5. AQUATROPICAL

  Congo, Den Demokratiske Republik

  Virksomheden AQUATROPICAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Kinshasa, Congo, Den Demokratiske Republik.

 6. FINITTICA SRL

  Italien

  Virksomheden FINITTICA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for økologisk opdræt, og tæppemuslinger brancherne. Den er baseret i Goro, Italien.

 7. VISKWEKERIJ VANDEPUT BV

  Belgien

  Virksomheden VISKWEKERIJ VANDEPUT BV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Fisk til fiskedamme, Akvakultur og fiskeavl, fiskeopdræt, Fisk til fiskedamme, og Karpefiskeri brancherne. Den er baseret i Zonhoven, Belgien.

 8. OYSTERWORLD

  Portugal

  Virksomheden OYSTERWORLD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for østers, tæppemuslinger, og muslinger brancherne. Den er baseret i Queijas, Portugal.

 1. HOMARIUM

  Belgien

  Virksomheden HOMARIUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fiskopdrætudstyr, Akvakultur og fiskeavl, Fiskopdrætudstyr, Akvakultur og fiskeavl, og specialfremstillede akvarier brancherne. Den er baseret i Pittem, Belgien.

 2. NEPTUNE LED

  Frankrig

  Virksomheden NEPTUNE LED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Belysning, undervands- branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, og Akvakultur og fiskeavl brancherne. Den er baseret i Ste Anne / Gervonde, Frankrig.

 3. SPAROS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden SPAROS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, og Akvakultur og fiskeavl brancherne. Den er baseret i Olhão, Portugal.

 4. ROMNETS CORPORATION

  Rumænien

  Virksomheden ROMNETS CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 5. PRUNIER MANUFACTURE

  Frankrig

  Virksomheden PRUNIER MANUFACTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for Fisk, Stør kaviar, Kaviar fra Aquitaine, Opdrætskaviar, og Fisk brancherne. Den er baseret i Montpon Menesterol, Frankrig.

 6. TRUST CARE COMPANY

  Ægypten

  Virksomheden TRUST CARE COMPANY, er en Distributør, der opererer inden for Veterinærprodukter branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, og Akvakultur og fiskeavl brancherne. Den er baseret i Obour, Ægypten.

 7. PACIFICO AQUACULTURE

  Mexico

  Virksomheden PACIFICO AQUACULTURE, er en Distributør, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den er baseret i Ensenada, Mexico.

 8. VISKWEKERIJ CORTEN

  Belgien

  Virksomheden VISKWEKERIJ CORTEN, er en Multi-Category, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Fisk til fiskedamme, Akvakultur og fiskeavl, og Fisk til fiskedamme brancherne. Den er baseret i Lommel, Belgien.

 9. VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S

  Italien

  Virksomheden VALLE SACCHETTA & SACCHETTINA S.A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for spiselige alger brancherne. Den er baseret i Cavallino-Treporti, Italien.

 10. AGROMEY GIDA VE YEM SAN. TIC. A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden AGROMEY GIDA VE YEM SAN. TIC. A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Akvakultur og fiskeavl branchen. Den opererer også inden for opdræt af havbrasener i saltvand, kontormateriel, og import af frisk fisk brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis

Find tilbud på