• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • afvandingssystemer og -udstyr

Resultater for

Afvandingssystemer og -udstyr - Import eksport

 1. PWL GMBH & CO. ANLAGENTECHNIK KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Miljøteknologi er et begreb, som i dag mere end nogen sinde er forankret i menneskernes bevidsthed. Der efterspørges og kræves overlappende strategier, som gør det muligt for os at gribe effektivt og hurtigt ind i processer, der kan tilføje vores natur og direkte miljø irreparable skader. Når vi taler om ydeevne, så betyder det, at vi går 100% ind for dit projekt. Intet projekt og intet anlæg kan afvikles via standardiserede processer, men kræver individuel handling og planlægning. Med international knowhow og viden om regionale forhold er vi en af dine bærende kræfter, når det gælder vandrecycling samt vand- og spildevandsbehandling.

 2. INDUSTRIEMONTAGEN HOFMANN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hovedparten af IMH's order er inden for produktion, levering og montering af rørføring, f.eks. til biogasanlæg, spildevandsinstallation, lakeringsanlæg, gas - og luftrørføringer, lakslamrensnings- anlæg, udvaskninger til bilindustrien - samt den generelle industri. Desuden fremstilles der også anlæg eller deres kompontenter hos os i Burgtonna og monteres på stedet! I den forbindelse har vi hver gang nye opgaver og udfordringer, hvor vi skal vise vores værd på ny i Tyskland eller i udlandet! Virksomheden IMH omfatter p.t. 16 montører, som delvist arbejder i hele verden, og en sekretær i Burgtonna . Vores virksomhed omfatter kvalificerede rørlæggere, TÜV-godkendte WIG-svejsere og montagesmede. I vores montagehaller og på byggepladserne forarbejder vi følgende materialer: Rustfrit stål, ulegeret stål og forzinket stål, kunststoffer, såsom PVC, PP, PE-HD, PVDF, kobber.

 3. WAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WAM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Altlußheim, Tyskland.

 4. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Vanddistribution, Pumper, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Afvandingssystemer og -udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Filteranlæg, Vanddistribution, drikkevandsanlæg, og Pumper brancherne. Den er baseret i Kempenich, Tyskland.

 5. WAM HELVETIA GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden WAM HELVETIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Nebikon, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G. & S. PHILIPP CHEMISCHE PRODUKTE VERTRIEBSGESELLSCHAFT, er en Distributør, der opererer inden for Genbrug af spildevand branchen. Den opererer også inden for Afvandingssystemer og -udstyr, Kemiske bindemidler, Afvandingssystemer og -udstyr, og Kemiske bindemidler brancherne. Den er baseret i Thaining, Tyskland.

 2. GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLASFASER-PRODUKTE KRAMP & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Brüel, Tyskland.

 3. ENEOTECH UMWELT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENEOTECH UMWELT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Ludwigshafen Am Rhein, Tyskland.

 4. OPTIPLANTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OPTIPLANTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Würselen, Tyskland.

 5. CLARK-DRAIN LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  CLARK-DRAIN tilbyder en bred vifte af lineære bortledningskanaler, adgangs- og bortledningsdæksler, underjordiske fittings, heavy duty-kamre, PPIC-kamre, landbrugsstøbegods og skræddersyede løsninger, der passer til en særlig anvendelse og industrielle behov. Kloakdæksler, adgangsdæksler, afløbsriste og brøndkamre: dæksler i duktilt jern og afløbsriste opfylder kravene i BS EN 124, indeholder innovative funktioner, der gør dem holdbare, sikre og nemme at montere. Bruttovægten spænder fra fodgænger til 90 tons. LINEÆR BORTLEDNING: omfatter termoplast, polymer beton og polypropylen lineære bortledningssystemer, der passer til alle større anvendelser. Valg af diverse riste. Kanalbredde fra 100 - 300mm. Underjordiske fittings: UPVC underjordiske fittings, PPIC, kamre og dæksler. HEAVY DUTY KAMRE: Kamre og dæksler med adgang til kabler/hjælpeværktøj og løsninger til netværksbeskyttelse. Kammeret leveres komplet, klar til at gå i jorden og nemt at montere. SIKKERHED: Meget sikre adgangskamre og sikkerhedslåg.

 1. FISCHER MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Østrig

  Fischer Maschinen- und Apparatebau GmbH er en fremtidsorienteret og globalt aktiv engineering- og maskinfremstillingsvirksomhed med fokus på løsning af kundespecifikke krav inden for termiske procesanlæg. Via vores højt kvalificerede tekniker-team og motiverede medarbejdere opfylder vi altid de krav, som vores opdragsgivere stiller. Med vores viden fra mange års erfaring kombineret med vores innovationslyst har vi haft succes med at fremstille anlæg i forskellige størrelser med stor driftssikkerhed og lang levetid. En væsentlig faktor udgør i den forbindelse vores egen konstruktion, planlægning og produktion, som ofte kobles med fremstilling af specialværktøj, som danner grundlaget for fremstillingen af økonomiske maskin- og anlægsløsninger. for vores kunder fra levnedsmiddelindustrien, den kemiske industri, stål- og celluloseindustrien samt varme- og solarteknologien dækker vi et meget bredt produktområde.

 2. GVA GESELLSCHAFT FÜR VERFAHREN DER ABWASSERTECHNIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Velkommen hos GVA Gesellschaft für Verfahren der Abwassertechnik GmbH & Co. KG! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vores produkter og serviceydelser: Spildevandsbehandling, økologisk; anlæg til spildevandsbehandling; beluftere til spildevand; spildevandsrensning; spildevandsrensningsanlæg, økologiske; spildevandsteknik; udstyr til rensningsanlæg; omrørere til vandrensning, dykmotor-røreværker; vedligeholdelse.

 1. IGAS RESEARCH

  Tyskland

  Kemi – I vores kemiske laboratorium arbejder vi med moderne analytiske instrumenter (UV-spektroskopi, ICP-OES, ICP-MS, RFA, REM, REM-EDX) og efter den klassiske våde kemi. Spildevand – Rensespektret på spildevandsområdet rækker fra kemisk-fysiske metoder via specielt aktiveret fast-koksleje-biologi til planterenseanlæg. Drikkevand – I vores drikkevandsanalyse-laboratorium bestemmer vi de biologiske parametre iht. EU's drikkevandsforordning for dig. Vi rådgiver dig gerne!

 2. LASSO TECHNIK AG

  Schweiz

  Virksomheden LASSO TECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - bearbejdning, klapkontraventiler, og tapventiler brancherne. Den er baseret i Basel, Schweiz.

 3. DRAIN REHAB SOLUTIONS

  Canada

  Virksomheden DRAIN REHAB SOLUTIONS, er en Distributør, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Montreal, Canada.

 4. FORBEST EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FORBEST EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for kameraer til eftersyn, Kamera til inspektion af kloakker, besigtigelseskontrol, og videoovervågning brancherne. Den er baseret i Karlsruhe, Tyskland.

 5. AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden AAT ABWASSER- UND ABFALLTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Afvandingssystemer og -udstyr, Gasudvikling - bioenergisystemer, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Vandgenbehandling - udstyr og installationer, Afvandingssystemer og -udstyr, og Gasudvikling - bioenergisystemer brancherne. Den er baseret i Wolfurt, Østrig.

 6. NORHAM SAS

  Frankrig

  Virksomheden NORHAM SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i St Donat Sur L'herbasse, Frankrig.

 7. S1E LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden S1E LIMITED, er en Distributør, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Kamera til inspektion af kloakker brancherne. Den er baseret i Barnsley, Det Forenede Kongerige.

 8. FUMOSO INDUSTRIAL S.A

  Spanien

  Virksomheden FUMOSO INDUSTRIAL S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dræn og afløb - byggearbejde branchen. Den opererer også inden for Afvandingssystemer og -udstyr, afvandingskanaler, og Afvandingssystemer og -udstyr brancherne. Den er baseret i Parets Del Vallés (barcelona), Spanien.

 1. MANGROVE

  Tyskland

  Virksomheden MANGROVE, er en Distributør, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for planteudryddelse brancherne. Den er baseret i Mittelherwigsdorf, Tyskland.

 2. ENVICON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENVICON GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Genbrug af spildevand, filtrering af spildevand, Genbrug af spildevand, komplette spildevandsrensningsanlæg, og Arbejder på rensningsanlæg brancherne. Den er baseret i Dinslaken, Tyskland.

 3. NORDIC WATER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NORDIC WATER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Neuss, Tyskland.

 4. MAITRON (SCHWEIZ) GMBH

  Schweiz

  Virksomheden MAITRON (SCHWEIZ) GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vanddestilleringsudstyr, Afvandingssystemer og -udstyr, drikkevandsanlæg, drikkevandrensningsanlæg, Vanddestilleringsudstyr, og Afvandingssystemer og -udstyr brancherne. Den er baseret i Reinach Ag, Schweiz.

 5. GIJSBRECHTS

  Belgien

  Virksomheden GIJSBRECHTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Afvandingssystemer og -udstyr, træbrædder, Afvandingssystemer og -udstyr, og Vinduer i træ som i Skandinavien brancherne. Den er baseret i Heist-Op-Den-Berg, Belgien.

 6. KNOWLES DRAINAGE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KNOWLES DRAINAGE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Halifax, Det Forenede Kongerige.

 7. CEDESA DESATASCOS

  Spanien

  Virksomheden CEDESA DESATASCOS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 8. STEINHARDT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STEINHARDT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Taunusstein, Tyskland.

 9. MEHNE UMWELTTECHNIK E. K. INH. DIPL. ING. (FH) ARMIN ROMETSCH

  Tyskland

  Virksomheden MEHNE UMWELTTECHNIK E. K. INH. DIPL. ING. (FH) ARMIN ROMETSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den er baseret i Bisingen, Tyskland.

 10. ACO PASSAVANT

  Belgien

  Virksomheden ACO PASSAVANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afvandingssystemer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for dræn i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Merchtem, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis