• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • afskårne blomster

Resultater for

Afskårne blomster - Import eksport

 1. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de - Vi bringer dig ud blandt palmerne. Palmen24.de er specialist i palmer med ægte konserverede blade, ubegrænset holdbare palmer, med palmeshop og palmeudlejning fra Berlin med 10 års erfaring. Vores Areca og Phoenix palmer, der er bestykket med konserverede palmegrene og består af en kokosbarkstamme, er ikke bare kunstige palmer / planter. De udmærker sig med deres naturlige udseende og deres høje forarbejdningskvalitet. Vi sender også gerne enkelte palmegrene til dine egne deko-projekter. Fordele ved vores palmer: Gennem en speciel proces til konservering af palmegrene ved hjælp af essenser fra naturen er vores palmer permanent holdbare, plejefri og også vinterhårde og egnede til uopvarmede rum. Vores palmer i shoppen varierer i højden fra 1, 30 m - 4, 00 m . Bestil hos os som producent, uden mellemhandlere.

 2. FLORADOR

  Belgien

  Florador tilbyder europæiske grossister og blomsterhandlere en serie på mere end 80 sorter af ecuadorianske roser af høj kvalitet og uovervindelig sjældenhed. Disse roser anses for at være de fineste i verden, givet størrelsen af deres knop og længden af stilken på op til 1 meter. Desuden er deres farver originale, og de ​​holder sig friske i lang tid. Ud over dette produkt, der opfylder alle forventninger, står Florador også for transport.

 3. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import og distribution af afskårne blomster, grene til dekorationer, levering af artikler og tilbehør til blomsterhandlere. Onlinesalg og forsendelse af planter og blomster til hele verden. Planlægning og fremstilling af blomstergaver for virksomheder; fremstilling af unikke blomster- og plantedekorationer til velgørenhedsarbejde; rådgivning og indretning af kontorer, butikker, hoteller og villaer; blomsterdekorationer til ceremonier og events.

 4. ETS AUDA FRANCIS

  Frankrig

  AUDA er den ideelle leverandør for blomsterhandlere og organisatører af event. Et stort udvalg i blomsterdekorationer. Frøgartner, grossist i planter, afskårne blomster, blomster, drivhusplanter, grønne planter, juletræer, orkideer, liljekonvaller. Vi er på forkant inden for havebrug og bliver inspireret af havearkitekter. Vi er leverandører af alle planter til design af grønne områder til institutioner, gartnere osv. Specialiseret personale der prioriterer kvalitetsprodukter.

 5. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion hele året af stiklinger og planter til havebrug. Fabrikation og salg af tomatpuré. Vores bomuldsfibre er resultatet af mere end 25 års erfaring i branchen. Vores produkter omfatter: Bomuld, tomatkoncentrat, afskårne blomster, broccoli, gulerødder, korn, solsikke. Vores produkter omfatter: Konserves med tørrede grønsager og frugt og grønt. Gartneri. Stiklinger.Solsikke.Bomuld. Skårne blomster. Broccoli. Broccoli. Koncentreret tomatpuré. Gulerødder. Kornprodukter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polen

  Vores hovedkontor ligger i Gorzów Wielkopolski. Vi producerer et bredt udvalg af blomsterarrangementer. Vi har tilbudt blomsterydelser i flere år. Vi forbereder blomsterarrangementer til forskellige lejligheder, såsom bryllupper, konfirmationer og begravelser. Vores blomster kommer fra pålidelige leverandører - det giver os mulighed for at sikre deres friskhed. Buketterne eksporteres til hele Europa. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Kontakt os endelig!

 2. GORI SRL

  Italien

  Gori Fiori er et selskab, der er oprettet og understøttet af entusiastiske og motiverede personer, der i løbet af de seneste 30 år har udvidet deres sortiment af blomsterprodukter samt deres distribution med fremragende resultater.

 3. SUN HARVEST FLOWERS

  Chile

 4. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanien

 5. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tjekkiet

 1. TURKUAZ FLOWER

  Tyrkiet

 2. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

 3. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

 4. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Holland

 5. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polen

 6. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraine

 7. FRANCE FLEURS

  Frankrig

 8. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italien

 9. FLORA 24, S.R.O.

  Tjekkiet

 10. LE MIMOSA

  Belgien

 1. FLOWERS BY POST UK

  Det Forenede Kongerige

 2. FLORABEL CHIPIONA

  Spanien

 3. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Tyskland

 4. MAGIC FLORA

  Ukraine

 5. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Holland

 6. KWIACIARNIA DOROTA KUSAL

  Polen

 7. BLOEMEN FOURNIER

  Belgien

 8. DIVAFLOR

  Ecuador

 9. PETER EHLERDING

  Tyskland

 10. BLUMEN ZELLER

  Tyskland