• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • afskårne blomster

Resultater for

Afskårne blomster - Import eksport

 1. FRANCE FLEURS

  Frankrig

  FRANCE FLEURS er en familiedrevet virksomhed grundlagt i 1993 i Bordeaux. Vi er en fransk grossist i friske, tørrede og præserverede blomster og henvender os især til professionelle, hvilket vi har gjort i efterhånden 3 generationer. Vi udvælger de smukkeste produkter og tilbyder engrossalg af vores blomster til små priser. Vi har gennem mange år oparbejdet et stærkt bånd til vores producenter og leverandører for at kunne kræve den allerbedste kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af artikler til professionelle: - franske blomster - friske, afskårne blomster - diverse grønt løv - tørrede blomster - præserverede blomster. Vores produkter sendes som bundter eller pakkes efter kundeønske. Vi tilpasser os altid kundens ønske. - Har du brug for 10.000 bomuldsgrene? - Ønsker du at udsmykke butiksruder med hundredvis af tørrede blomster fremstillet efter mål? - Vil du distribuere 50.000 individuelt indpakkede roser i anledning af Mors Dag? Mulighederne er uendelige. Bed os om et pristilbud. Vores topprioritet er at tilfredsstille kunden. Vores mål er at give fortrinsret til franske produkter og forsvare vores havebrug for at fremme vore producenters arbejde. Vi tilbyder engrospriser uden andre mellemled. FRANCE FLEURS er de professionelles blomstergrossist i Frankrig og i hele Europa.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Tyskland

  Palmen24.de - Vi bringer dig ud blandt palmerne. Palmen24.de er specialist i palmer med ægte konserverede blade, ubegrænset holdbare palmer, med palmeshop og palmeudlejning fra Berlin med 10 års erfaring. Vores Areca og Phoenix palmer, der er bestykket med konserverede palmegrene og består af en kokosbarkstamme, er ikke bare kunstige palmer / planter. De udmærker sig med deres naturlige udseende og deres høje forarbejdningskvalitet. Vi sender også gerne enkelte palmegrene til dine egne deko-projekter. Fordele ved vores palmer: Gennem en speciel proces til konservering af palmegrene ved hjælp af essenser fra naturen er vores palmer permanent holdbare, plejefri og også vinterhårde og egnede til uopvarmede rum. Vores palmer i shoppen varierer i højden fra 1, 30 m - 4, 00 m . Bestil hos os som producent, uden mellemhandlere.

 3. FLORADOR

  Spanien

  Florador tilbyder europæiske grossister og blomsterhandlere en serie på mere end 80 sorter af ecuadorianske roser af høj kvalitet og uovervindelig sjældenhed. Disse roser anses for at være de fineste i verden, givet størrelsen af deres knop og længden af stilken på op til 1 meter. Desuden er deres farver originale, og de ​​holder sig friske i lang tid. Ud over dette produkt, der opfylder alle forventninger, står Florador også for transport.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Italien

  Import og distribution af afskårne blomster, grene til dekorationer, levering af artikler og tilbehør til blomsterhandlere. Onlinesalg og forsendelse af planter og blomster til hele verden. Planlægning og fremstilling af blomstergaver for virksomheder; fremstilling af unikke blomster- og plantedekorationer til velgørenhedsarbejde; rådgivning og indretning af kontorer, butikker, hoteller og villaer; blomsterdekorationer til ceremonier og events.

 5. LAS MARISMAS DE LÉBRIJA

  Spanien

  Produktion hele året af stiklinger og planter til havebrug. Fabrikation og salg af tomatpuré. Vores bomuldsfibre er resultatet af mere end 25 års erfaring i branchen. Vores produkter omfatter: Bomuld, tomatkoncentrat, afskårne blomster, broccoli, gulerødder, korn, solsikke. Vores produkter omfatter: Konserves med tørrede grønsager og frugt og grønt. Gartneri. Stiklinger.Solsikke.Bomuld. Skårne blomster. Broccoli. Broccoli. Koncentreret tomatpuré. Gulerødder. Kornprodukter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Polen

  Vores hovedkontor ligger i Gorzów Wielkopolski. Vi producerer et bredt udvalg af blomsterarrangementer. Vi har tilbudt blomsterydelser i flere år. Vi forbereder blomsterarrangementer til forskellige lejligheder, såsom bryllupper, konfirmationer og begravelser. Vores blomster kommer fra pålidelige leverandører - det giver os mulighed for at sikre deres friskhed. Buketterne eksporteres til hele Europa. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os. Kontakt os endelig!

 2. GORI SRL

  Italien

  Gori Fiori er et selskab, der er oprettet og understøttet af entusiastiske og motiverede personer, der i løbet af de seneste 30 år har udvidet deres sortiment af blomsterprodukter samt deres distribution med fremragende resultater.

 3. SUN HARVEST FLOWERS

  Chile

  Virksomheden SUN HARVEST FLOWERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for hortensia brancherne. Den er baseret i Puerto Varas, Region Los Lagos, Chile.

 4. KWIACIARNIA DOROTA KUSAL

  Polen

  Virksomheden KWIACIARNIA DOROTA KUSAL, er en Multi-Category, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for blomsterhandlere, levering til blomsterhandlere engros, afskårne blomster, og planter og blomster til kanter brancherne. Den er baseret i Sanok, Polen.

 5. MAGIC OF FLOWERS

  Ukraine

  Virksomheden MAGIC OF FLOWERS, er en Detailsalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Dnepropetrovsk, Ukraine.

 1. LE MIMOSA

  Belgien

  Virksomheden LE MIMOSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gartneri og havebrug - udstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Blomsterhandlere - udstyr og materiel, Afskårne blomster, Tørrede blomster, planter og frugter, Blomsterhandlere - udstyr og materiel, Afskårne blomster, Tørrede blomster, planter og frugter, og fremstilling af bryllupsbuketter brancherne. Den er baseret i Queue-Du-Bois, Belgien.

 2. EAGLE-LINK FLOWERS

  Kenya

  Virksomheden EAGLE-LINK FLOWERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Nairobi, Kenya.

 1. TURKUAZ FLOWER

  Tyrkiet

  Virksomheden TURKUAZ FLOWER, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Holland

  Virksomheden MONTFLEURY SELECTION B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for blomsterkasser brancherne. Den er baseret i De Kwakel, Holland.

 3. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Italien

  Virksomheden ASPIDISTRACOOPERATIVA, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Angri, Italien.

 4. FLORA 24, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden FLORA 24, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for klippede roser brancherne. Den er baseret i Praha 9-Černý Most, Tjekkiet.

 5. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Polen

  Virksomheden GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Książenice, Polen.

 6. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Spanien

  Virksomheden ROSES SANT JORDI GIRONA, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Vilassar De Mar, Spanien.

 7. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Tyskland

  Virksomheden NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Afskårne blomster, og Afskårne blomster brancherne. Den er baseret i Burgdorf, Tyskland.

 8. DIVAFLOR

  Ecuador

  Virksomheden DIVAFLOR, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i Quito, Ecuador.

 1. VAN VLIET FLOWER GROUP

  Holland

  Virksomheden VAN VLIET FLOWER GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Ung planter i potter, afskårne blomster, distribution af afskårne blomster, Ung planter i potter, og blomster og planter engros brancherne. Den er baseret i Honselersdijk, Holland.

 2. BLOEMEN FOURNIER

  Belgien

  Virksomheden BLOEMEN FOURNIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Havetilbehør, Havetilbehør, Tilbehør til boligindretning, buketter og blomsterarrangementer, og afskårne blomster brancherne. Den er baseret i Menen, Belgien.

 3. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Tjekkiet

  Virksomheden KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for klippede roser, og værksted for kunstige blomster brancherne. Den er baseret i Bečváry, Tjekkiet.

 4. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

  Virksomheden PIAZZA DEI FIORI, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Planter, afskårne blomster, Planter, buketter og blomsterarrangementer, og dekoration brancherne. Den er baseret i Pompei, Italien.

 5. MAGIC FLORA

  Ukraine

  Virksomheden MAGIC FLORA, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for blomster engros, og inden- og udendørsplanter brancherne. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.

 6. FLOWERS BY POST UK

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLOWERS BY POST UK, er en Detailsalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. FLORABEL CHIPIONA

  Spanien

  Virksomheden FLORABEL CHIPIONA, er en Engrossalg, der opererer inden for Afskårne blomster branchen. Den opererer også inden for planter og blomster fra hele verden, blomster engros, og friske blomster brancherne. Den er baseret i Chipiona, Spanien.

 8. MARTIN DEURINGER

  Tyskland

  Virksomheden MARTIN DEURINGER, er en Distributør, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Bedplanter, blomsterløg og frø, Havebrug, Afskårne blomster, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Burladingen, Tyskland.

 9. A + S BLUMEN-LADEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden A + S BLUMEN-LADEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, og Tekstilplanter brancherne. Den er baseret i Biedenkopf, Tyskland.

 10. BLUMEN MILLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLUMEN MILLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, Tekstilplanter, Havebrug, Afskårne blomster, Planteskoler og skovbrug, og Tekstilplanter brancherne. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis