• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • affaldshåndtering - maskiner og systemer

Resultater for

Affaldshåndtering - maskiner og systemer - Import eksport

 1. RUDOLF STÖFFL GES.M.B.H. TECHNISCHE PRODUKTE

  Østrig

  Verified by europages badge
 2. INCIPROM LLC

  Rusland

  Inciprom LLC virksomheden designer og fremstiller forbrændingsanlæg, installationer af forbrændingsanlæg til affald og skrald. Virksomheden fremstiller det følgende udstyr med industrielle gasblæselamper for at bortskaffe biologisk, medicinsk, industrielt og solidt kommuneaffald: •INSI B model forbrændingsanlæg bruges til bortskaffelse af dyre, medicinsk og biologisk farligt affald osv. Forbrændingskapacitet er 50 til 350 kg/t. •INSI C modellen er forbrændingsanlæg med maksimal produktivitet for afbrænding af alle former for affald, inklusive kontamineret biologisk materiale. Forbrændingskapacitet er 500 til 1000 kg/t. •Ekstraudstyr og tilbehør til affaldslæsning, transport af forbrændingsanlæg, energiforsyning og en øgning af forbrændingseffektiviteten. Insiprom's produktsortiment inkluderer sammenlagt 12 modeller af forbrændingsanlæg, som kan håndtere affald fra 150 kg til 8 ton. Virksomheden fremstiller ikke kun installationer til bortskaffelse af standardaffald, men kan også fremstille udstyr der er skræddersyet kundernes behov. Insiprom har siden 2013 fremstillet forbrændingsanlæg og affaldsforbrændingsudstyr. Producenten sælger udstyr til de bedst mulige priser, har en betydelig erfaring inden for fremstilling af forbrændingsanlæg, ansætter professionelle design- og produktionsteams og udfører førsteklasses vedligeholdelsestjenester. Insiprom's produktion er ISO 9001: 2015 certificeret, de fremstillede enheder overholder alle kravene i TR CU 010/2011, GOST R standarderne osv.

 3. HYGEA

  Belgien

  Virksomheden HYGEA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Behandling og genbrug af affald, Genbrug af grønt affald, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, rådgivning i genbrug af affald, Behandling og genbrug af affald, og Genbrug af grønt affald brancherne. Den er baseret i Havré, Belgien.

 4. LIMBURG.NET

  Belgien

  Virksomheden LIMBURG.NET, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den opererer også inden for Affaldssamler, og genbrug affald brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 5. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Frankrig

  Virksomheden LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den er baseret i Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MENART

  Belgien

  Virksomheden MENART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldssortering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kompaktorer og knusemaskiner, Genbrug - maskiner og installationer, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, industrielle knusemaskiner til genbrug af affald, Kompaktorer og knusemaskiner, Genbrug - maskiner og installationer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Dour, Belgien.

 2. GALLOO KONSTRUKTIE

  Belgien

  Virksomheden GALLOO KONSTRUKTIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Affaldssortering - maskiner og udstyr, Genbrug - maskiner og installationer, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldssortering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Menen, Belgien.

 3. EXPRUM D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden EXPRUM D.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Renovationsvogne branchen. Den opererer også inden for Affaldstransportering, Containere, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Affaldstransportering, Containere, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Ljubljana, Slovenien.

 4. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OKTAGON ENGINEERING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den er baseret i Graben-Neudorf, Tyskland.

 5. LANGIPEX IRODA KFT

  Ungarn

  Virksomheden LANGIPEX IRODA KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Husholdningsapparater- store, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Husholdningsapparater- store brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 1. PANNÓNIA-Z KFT

  Ungarn

  Virksomheden PANNÓNIA-Z KFT, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Dekontaminering af industriaffald, Behandling af husholdningsaffald, Behandling og genbrug af affald, Affaldshåndtering - maskiner og systemer, Dekontaminering af industriaffald, Behandling af husholdningsaffald, og Behandling og genbrug af affald brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 2. BIOMETSA S.L.

  Spanien

  Virksomheden BIOMETSA S.L., er en Distributør, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den opererer også inden for stavlygter til biogas, komprimeringsmaskiner til affald, knusemaskine, og forbrændingsanlæg til hospitalsaffald og lignende brancherne. Den er baseret i El Masnou ( Barcelona), Spanien.

 1. GRESSANI SRL

  Italien

  Virksomheden GRESSANI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den er baseret i Susegana, Italien.

 2. KAPELLA CHUTES

  Tyrkiet

  Virksomheden KAPELLA CHUTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den er baseret i Menemen, Tyrkiet.

 3. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIBYLLE STELLRECHT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Heilbronn, Tyskland.

 4. TIRME SA

  Spanien

  Virksomheden TIRME SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Palma, Spanien.

 5. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Frankrig

  Virksomheden STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 6. SPAARNELANDEN N.V.

  Holland

  Virksomheden SPAARNELANDEN N.V., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Haarlem, Holland.

 7. VADS SPOL. S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VADS SPOL. S.R.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Bohumin, Tjekkiet.

 8. TWENCE B.V.

  Holland

  Virksomheden TWENCE B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Hengelo Ov, Holland.

 1. H.E.W. A/S

  Danmark

  Virksomheden H.E.W. A/S, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Soendersoe, Danmark.

 2. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Frankrig

  Virksomheden COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Rennes, Frankrig.

 3. LUTTJEBOER B.V.

  Holland

  Virksomheden LUTTJEBOER B.V., der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Veendam, Holland.

 4. RE ENTSORGUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RE ENTSORGUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Herten, Tyskland.

 5. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Polen

  Virksomheden KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, og Sand og grus brancherne. Den er baseret i Kotlarnia, Polen.

 6. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Danmark

  Virksomheden DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Roskilde, Danmark.

 7. URBANTECHNOLOGY

  Spanien

  Virksomheden URBANTECHNOLOGY, der opererer inden for Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer branchen. Den opererer også inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer, og Affaldshåndtering - maskiner og systemer brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 8. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Spanien

  Virksomheden DYANAMIC FLOOR S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Affaldshåndtering - maskiner og systemer branchen. Den er baseret i Lleida, Spanien.

 9. MARDEL WASTE CARE PRODUCTS LIMITED

  Irland

 10. SAREN

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis