• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aerosolventiler

Resultater for

Aerosolventiler - Import eksport

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation er din specialist inden for magnet-, fluid- og styringsteknik og sælger sikre, præcise og innovative komponenter og delmontager til mange anvendelsesområder. Kendrion Kuhnke Automation hører til Industrial Division af Kendrion N.V. og optræder som firma under navnet Business Unit Industrial Actuators and Controls (IAC). Inden for udvikling og produktion af elektromagneter og aktuatorer nyder IAC godt af mere end 100 års erfaring og har et bredt produktportefølje. Desuden er IAC producent inden for fluidteknik og specialiseret på udviklingen af kundespecifikke ventiler, ventilblokke og trykregulatorer. Inden for styringsteknik satser IAC på international anerkendte industristandarder for at muliggøre integrationen i vidt forskellige infrastrukturer samt induktive varmesystemer, som tillader emissionsfri opvarmning i industrielle processer. Vores produkter anvendes primært inden for medicinteknik som fx dialyseapparater, anæstesi- og respirationsudstyr, dentalenheder, behandlings- & terapiudstyr. Indenfor automatisering og robotteknik som fx FTS, materialestrøm-systemer og cobots. Inden for maskinkonstruktion anvendes de inden for drikkevare- og fødevareindustrien samt trykke- og papirforarbejdningsindustrien. Yderligere anvendelsesområder er brandsikring og adgangskontroller inden for bygningsteknik samt ilt-nødforsyning og in-cabin-applikationer inden for luftfarten. Læs mere om Kendrion på www.kendrion.com

 2. THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03, er en Engrossalg, der opererer inden for Aerosolventiler branchen. Den er baseret i Magdeburg, Tyskland.

 3. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  PTEC GmbH står for omfattende og pålidelig projektstøtte inden for mobile og stationære naturgas- og brintanvendelser. Vores produkter.: Ventiler, gasventiler, højtryksventiler, højtryksventiler til tekniske gasser, gascylinderventiler, magnetventiler, sikkerhedsventiler i rør, sikkerhedsventiler, ventiler til tekniske gasser. Produktsortimentet inkluderer rør, forskruninger, filtre, returventiler, elektromagnetiske ventiler, sikkerhedsanordninger, men også kundespecifik udvikling. Den nyeste teknik sikres gennem samarbejde med universiteter, partnerskaber, besøg på messer og målrettet videreuddannelse. Kunder fra bilindustrien i hele verden stoler på PTEC - virksomheden for innovative produkter.

 4. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

  Tyskland

  Virksomheden HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyser - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, Smøremidler, industrielle, Smøremidler til biler, Olier, ikke-spiselige, Aerosolventiler, Smøremidler, industrielle, Smøremidler til biler, og Olier, ikke-spiselige brancherne. Den er baseret i Münsingen, Tyskland.

 5. EVERTON S.R.L

  Italien

  Virksomheden EVERTON S.R.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetik branchen. Den opererer også inden for Aerosoldåser, Aerosolventiler, Emballerings- og pakkematerialer, metal, Aerosoldåser, Aerosolventiler, og Emballerings- og pakkematerialer, metal brancherne. Den er baseret i Povegliano Veronese, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aerosolventiler branchen. Den er baseret i Ettlingen, Tyskland.

 2. VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA

  Spanien

  Virksomheden VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, Aerosolventiler, spray, ventiler til spraydåser, og aktuatorer brancherne. Den er baseret i Morata De Tajuña, Spanien.

 3. PACK-PART GMBH

  Schweiz

  Virksomheden PACK-PART GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, Maskinteknik - specialarbejde, Smøremidler, industrielle, Vandrensningsprodukter, Aerosolventiler, Maskinteknik - specialarbejde, Smøremidler, industrielle, og Vandrensningsprodukter brancherne. Den er baseret i Kaiseraugst, Schweiz.

 4. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Tjekkiet

  Virksomheden ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aerosolventiler branchen. Den opererer også inden for Udluftningstap, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, Ventiler, hydrauliske, Udluftningstap, Haner og ventiler, Ventiler til industriarmaturer, og Ventiler, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Plzen, Tjekkiet.

 5. SILICONI CHIMICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SILICONI CHIMICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosoldåser, Aerosolventiler, Aerosoldåser, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Marostica, Italien.

 1. VALVE PRECISION

  Frankrig

  Virksomheden VALVE PRECISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i St Michel Sur Orge, Frankrig.

 2. COSMOSOL S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COSMOSOL S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosoldåser, Aerosolventiler, Aerosoldåser, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Mulazzano, Italien.

 1. F.I.A. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden F.I.A. S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosoldåser, Aerosolventiler, Aerosoldåser, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i San Giuliano Milanese, Italien.

 2. ARMATURES D AQUITAINE

  Frankrig

  Virksomheden ARMATURES D AQUITAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Pommevic, Frankrig.

 3. AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Leighton Buzzard, Det Forenede Kongerige.

 4. LINDAL FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden LINDAL FRANCE, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Briey, Frankrig.

 5. PROFILE PHARMA LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PROFILE PHARMA LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Guildford, Det Forenede Kongerige.

 6. AEROSOL VALF SANAYI A S

  Tyrkiet

  Virksomheden AEROSOL VALF SANAYI A S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 7. COSTERTEC SA

  Spanien

  Virksomheden COSTERTEC SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 8. LINDAL HOLDINGS PLC

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LINDAL HOLDINGS PLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Leighton Buzzard, Det Forenede Kongerige.

 1. AIR PLANTS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AIR PLANTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Leicester, Det Forenede Kongerige.

 2. PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA

  Italien

  Virksomheden PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosoldåser, Aerosolventiler, Aerosoldåser, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Foggia, Italien.

 3. AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Bad Oldesloe, Tyskland.

 4. TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk udstyr, Aerosolventiler, Hydraulisk udstyr, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. EUSKO SA

  Spanien

  Virksomheden EUSKO SA, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Bergara, Spanien.

 6. DCP SP Z O O

  Polen

  Virksomheden DCP SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Aerosolventiler, og Aerosolventiler brancherne. Den er baseret i Pabianice, Polen.

 7. BERGEN S.R.L.

  Italien

 8. ALPATEC S.R.L.

  Italien

 9. COSMAR S.R.L.

  Italien

 10. TROQUELES BROUSSAUD S.L.

  Spanien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis