• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ægprodukter

Resultater for

Ægprodukter - Import eksport

 1. COCOTINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COCOTINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt brancherne. Den er baseret i Ploërmel Cedex, Frankrig.

 2. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOLZMANN GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i Schwanenstadt, Østrig.

 3. TRAWOSA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRAWOSA AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i St. Gallen, Schweiz.

 4. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Produktion og salg af pasteuriserede æg (hele æg), skrællede og kogte æg, røræg af æggeblomme. Salg af æggepulver (æggeblomme, æggehvide HW, hele æg, vandbakkelsesmix, varmestabil mayonnaise, æggeblomme pulver). Produktion og indpakning af friske æg. www.eggomuna.ee

 5. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Produktion og salg af pasteuriserede æg (hele æg), skrællede og kogte æg, røræg af æggeblomme. Salg af æggepulver (æggeblomme, æggehvide HW, hele æg, vandbakkelsesmix, varmestabil mayonnaise, æggeblomme pulver). Produktion og indpakning af friske æg.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æg, Æg, æggebakker, indpakning frugt og grønt, og pærer brancherne. Den er baseret i Balikesir/bandirma, Tyrkiet.

 2. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æggeblommer, tørrede og flydende, færdige æg og lignende produkter, ægprodukter i pulver, Æggeblommer, tørrede og flydende, og flydende æggeprodukt brancherne. Den er baseret i Pombal, Portugal.

 3. OVOSTAR

  Ukraine

  Virksomheden OVOSTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æggeblommer, tørrede og flydende, høneæg, flydende æggeprodukt, Æggeblommer, tørrede og flydende, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. GROWARD GROUP UAB

  Estland

  Virksomheden GROWARD GROUP UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æggeblommer, tørrede og flydende branchen. Den opererer også inden for Æg, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Ægprodukter, æggehvidestof, Æg, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Kaunas, Estland.

 5. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgien

  Virksomheden LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for friske æg, pasteuriserede, æggeblommer, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 1. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Tyrkiet

  Virksomheden UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, æglæggende fjerkræ, kyllinger, Læskedrikke, og Rengøringsprodukter brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. OVOBEL

  Belgien

  Virksomheden OVOBEL, er en Distributør, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, anlæg og udstyr til æggeindustrien, Ægprodukter, installationer til forarbejdning og pakning af æg, og bortskaffelse æggeskaller til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 1. EUROVO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROVO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Æggeblommer, tørrede og flydende, Ægprodukter, æg til fortæring, Æggeblommer, tørrede og flydende, æggehvidestof, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Santa Maria In Fabriago, Italien.

 2. BOLDERHOF

  Belgien

  Virksomheden BOLDERHOF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Økologiske, fødevarer, Ægprodukter, fjerkræ, og Økologiske, fødevarer brancherne. Den er baseret i Zonhoven, Belgien.

 3. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Æg, Ægprodukter, æggehvidestof, æggeblommer, og Æg brancherne. Den er baseret i Neumarkt-Sankt Veit, Tyskland.

 4. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Tyrkiet

  Virksomheden HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for æg, kategori a, æg med hvid skal, og æg fra fritgående høns brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt, æggehvidestof, æggeblommer, og handel med æg og pasteuriserede produkter brancherne. Den er baseret i Reus, Spanien.

 6. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgien

  Virksomheden HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt, æggebakker, handel med æg og pasteuriserede produkter, og æg brancherne. Den er baseret i Sint-Niklaas, Belgien.

 7. TUTTOVO SRL

  Italien

  Virksomheden TUTTOVO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for økologiske madvarer brancherne. Den er baseret i Rivoli, Italien.

 8. ASKAY MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ASKAY MAKINA, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, eksport- og importanmeldelser, Genbrug - maskiner og installationer, æggebakker, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 1. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt, dybfrosne æggeprodukter til restauration-institutioner, æggeblommer, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Reus, Spanien.

 2. LECOQUE EGGS

  Belgien

  Virksomheden LECOQUE EGGS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æg, Æg, handel med æg og pasteuriserede produkter, pakket æg, og udsmykkede æg brancherne. Den er baseret i Tongeren, Belgien.

 3. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgien

  Virksomheden EIERHANDEL HOLEMANS, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Ægprodukter, udsmykkede æg, handel med æg og pasteuriserede produkter, og pakket æg brancherne. Den er baseret i Herselt, Belgien.

 4. ANTONIO ARISO

  Spanien

  Virksomheden ANTONIO ARISO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for udlejning af vægt, tilbehør og vægtlod til vægte, køkkenvægt, og præcisionsvægte brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 5. EURO EI

  Belgien

  Virksomheden EURO EI, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Diætmad og økologiske fødevarer, Ægprodukter, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 6. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldavia

  Virksomheden GOLDEN-GARDEN SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Kalvekød, Kornprodukter og kornsorter, Ægprodukter, Kalve og slagtekvæg, Kalvekød, Kornprodukter og kornsorter, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Falesti, Moldavia.

 7. GREEN LIVING FARM LTD.

  Bulgarien

  Virksomheden GREEN LIVING FARM LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, vagtelæg, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Zlatusha, Bulgarien.

 8. LODEWIJCKX

  Belgien

  Virksomheden LODEWIJCKX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, æg til konditorerier, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Veerle-Laakdal, Belgien.

 9. OVOCONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden OVOCONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i Ploufragan, Frankrig.

 10. VEOS

  Belgien

  Virksomheden VEOS, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Proteintilsætning, og ægprodukter i pulver brancherne. Den er baseret i Wingene, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis