• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ægprodukter

Resultater for

Ægprodukter - Import eksport

 1. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Verified by europages badge

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 2. COCOTINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COCOTINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt brancherne. Den er baseret i Ploërmel Cedex, Frankrig.

 3. HOLZMANN GMBH & CO KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOLZMANN GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i Schwanenstadt, Østrig.

 4. INGENIERÍA AVÍCOLA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INGENIERÍA AVÍCOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, metalstrukturer, hangarer til landbruget, fjerkræavl, GÅRDPROJEKTER, industrihytter, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Boecillo, Spanien.

 5. TRAWOSA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRAWOSA AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i St. Gallen, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Produktion og salg af pasteuriserede æg (hele æg), skrællede og kogte æg, røræg af æggeblomme. Salg af æggepulver (æggeblomme, æggehvide HW, hele æg, vandbakkelsesmix, varmestabil mayonnaise, æggeblomme pulver). Produktion og indpakning af friske æg. www.eggomuna.ee

 2. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Produktion og salg af pasteuriserede æg (hele æg), skrællede og kogte æg, røræg af æggeblomme. Salg af æggepulver (æggeblomme, æggehvide HW, hele æg, vandbakkelsesmix, varmestabil mayonnaise, æggeblomme pulver). Produktion og indpakning af friske æg.

 3. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æg, Æg, æggebakker, indpakning frugt og grønt, og pærer brancherne. Den er baseret i Balikesir/bandirma, Tyrkiet.

 4. OVOSTAR

  Ukraine

  Virksomheden OVOSTAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æggeblommer, tørrede og flydende, høneæg, flydende æggeprodukt, Æggeblommer, tørrede og flydende, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 5. DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden DEROVO - DERIVADOS DE OVOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æggeblommer, tørrede og flydende, færdige æg og lignende produkter, ægprodukter i pulver, Æggeblommer, tørrede og flydende, og flydende æggeprodukt brancherne. Den er baseret i Pombal, Portugal.

 1. HACI BOLVADIN EGG CHICKEN

  Tyrkiet

  Virksomheden HACI BOLVADIN EGG CHICKEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for æg, kategori a, æg med hvid skal, og æg fra fritgående høns brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. OVOBEL

  Belgien

  Virksomheden OVOBEL, er en Distributør, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, anlæg og udstyr til æggeindustrien, Ægprodukter, installationer til forarbejdning og pakning af æg, og bortskaffelse æggeskaller til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Brugge, Belgien.

 1. LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE

  Belgien

  Virksomheden LIMBURGSE EIPRODUKTEN CENTRALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for friske æg, pasteuriserede, æggeblommer, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Tessenderlo, Belgien.

 2. GROWARD GROUP UAB

  Estland

  Virksomheden GROWARD GROUP UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æggeblommer, tørrede og flydende branchen. Den opererer også inden for Æg, Mad- og drikkevarer - bestanddele, Ægprodukter, æggehvidestof, Æg, Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Kaunas, Estland.

 3. OVOFIT EIPRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OVOFIT EIPRODUKTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Æg, Ægprodukter, æggehvidestof, æggeblommer, og Æg brancherne. Den er baseret i Neumarkt-Sankt Veit, Tyskland.

 4. HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN

  Belgien

  Virksomheden HULSTAERT & CIE EIPRODUCTEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt, æggebakker, handel med æg og pasteuriserede produkter, og æg brancherne. Den er baseret i Sint-Niklaas, Belgien.

 5. BOLDERHOF

  Belgien

  Virksomheden BOLDERHOF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Økologiske, fødevarer, Ægprodukter, fjerkræ, og Økologiske, fødevarer brancherne. Den er baseret i Zonhoven, Belgien.

 6. PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden PROCASA - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt, æggehvidestof, æggeblommer, og handel med æg og pasteuriserede produkter brancherne. Den er baseret i Reus, Spanien.

 7. UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC

  Tyrkiet

  Virksomheden UNICOFT IC DIS TICARET INSAAT LLC, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Læskedrikke, æglæggende fjerkræ, kyllinger, Læskedrikke, og Rengøringsprodukter brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. EUROVO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROVO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Æggeblommer, tørrede og flydende, Ægprodukter, æg til fortæring, Æggeblommer, tørrede og flydende, æggehvidestof, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Santa Maria In Fabriago, Italien.

 1. PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A.

  Spanien

  Virksomheden PROCASA, S.A. - PRODUCCIÓN Y COMERCIALIZACIÓN AVÍCOLA, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for flydende æggeprodukt, dybfrosne æggeprodukter til restauration-institutioner, æggeblommer, og æggehvidestof brancherne. Den er baseret i Reus, Spanien.

 2. LECOQUE EGGS

  Belgien

  Virksomheden LECOQUE EGGS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æg, Æg, handel med æg og pasteuriserede produkter, pakket æg, og udsmykkede æg brancherne. Den er baseret i Tongeren, Belgien.

 3. ASKAY MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ASKAY MAKINA, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Genbrug - maskiner og installationer, eksport- og importanmeldelser, Genbrug - maskiner og installationer, æggebakker, og CNC bearbejdning brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. WAHAT ELAZHAR

  Ægypten

  Virksomheden WAHAT ELAZHAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i Kafrelsheikh, Ægypten.

 5. EIERHANDEL HOLEMANS

  Belgien

  Virksomheden EIERHANDEL HOLEMANS, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Ægprodukter, udsmykkede æg, handel med æg og pasteuriserede produkter, og pakket æg brancherne. Den er baseret i Herselt, Belgien.

 6. ANTONIO ARISO

  Spanien

  Virksomheden ANTONIO ARISO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for udlejning af vægt, tilbehør og vægtlod til vægte, køkkenvægt, og præcisionsvægte brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 7. AVICOLA SA

  Moldavia

  Virksomheden AVICOLA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Burfugle branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, høner, og Ægprodukter brancherne. Den er baseret i Raionul Riscani, Moldavia.

 8. ROYAL V

  Bulgarien

  Virksomheden ROYAL V, er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for kakao, og mejerier brancherne. Den er baseret i Pazardzik, Bulgarien.

 9. OVOCONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden OVOCONCEPT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den er baseret i Ploufragan, Frankrig.

 10. VEOS

  Belgien

  Virksomheden VEOS, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Proteintilsætning, og ægprodukter i pulver brancherne. Den er baseret i Wingene, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis