• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • æg

Resultater for

Æg - Import eksport

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Fra et globalt perspektiv indkøber vi produkter fra de primære produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika og Østen. Vores primære produktgrupper er palmekerneolie, palmeolie, rapsolie, sojaolie, solsikkeolie, blandinger, bomuldsfrøolie, solsikkeolie med høj oliesyre, fjerkræ, svinekød, oksekød, fisk, pommes fritter, grøntsager, sodavand og mejeriprodukter. Som en leverandørvirksomhed af fødevarer og olier, leverer Foratia Europe OU spiseolier, energidrikke, sodavand, whiskey, vin og frossen produkter til mere end 100 lande globalt. Vi er hovedsageligt aktive i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten, Sydamerika og Caribien. Vi leverer tjenester og produkter til vores kunder inden for følgende fødevaresektorer: Producenter, råvaregrossister, fødevaredistributører og servicedetailhandlere. Vi er kendt for at være en pålidelig partner der tilbyder produkter og mærker i en høj kvalitet. Vi leverer en professionel service inden for ethvert område af din forretning, inklusive vores emballering, kvalitetskontrol, dokumentation, logistik og kundeservice. Alle vores tjenester tilbydes til konkurrencedygtige priser. Det er grunden til, at Foratia Europe OU er din globale forsyningsspecialist for fødevarer og olier. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 3. BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUMEISTER FRISCHEI GMBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Breckerfeld, Tyskland.

 4. CEWO WORTMANN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CEWO WORTMANN GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Rheda-Wiedenbrück, Tyskland.

 5. ÁNGEL BALDOMÁ S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ÁNGEL BALDOMÁ S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Landæg, Ægproducent, æggeblommer, æggehvidestof, og Æggeblomme brancherne. Den er baseret i Balaguer-Lleida, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GRANJA AGAS SA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRANJA AGAS SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Akvakultur og fiskeavl, Akvakultur og fiskeavl, vagtelæg, høneæg, æg fra fritgående høns, æg i Spanien, Æg i CUENCA, og friske æg i emballage brancherne. Den er baseret i Motilla Del Palancar-Cuenca, Spanien.

 2. EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EIPRO VERMARKTUNG GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Lohne, Tyskland.

 3. EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden EGGPOL LIDIA BARTOSZEWSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for høneæg brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 4. LEHA GMBH

  Tyskland

  LeHA GmbH er en mindre, innovativ virksomhed i det sydlige Sachsen-Anhalt med hovedsæde direkte i centrum af den nordligste vinregion i Tyskland, Saale-Unstrut Tal. Siden 2002 er LeHA aktiv på det tyske fødevaremarked og kan i den forbindelse se tilbage på en ægte succeshistorie. Drevet af en stor innovationskraft kunne man kontinuerligt udbygge og videreudvikle sit produktportefølje. Således udviklede virksomheden sig fra en regional udbyder af en plantebaseret, laktosefri erstatning for fløde til en virksomhed, der agerer i hele Europa, med talrige ren veganske produkter. Under mærket Schlagfix er den i dag en af de kendteste udbydere af rent vegetabilske mælkeerstatningsprodukter. Det særlige kendetegn for kvaliteten af Schlagfix-produkterne er i den forbindelse deres særligt autentiske smag og en upåklagelig funktionalitet, som ofte endda giver kunden et større anvendelsesområde end sammenlignelige animalske produkter og således også vækker begejstring for produkterne hos "ikke-veganere". Færre kalorier, letfordøjelige, laktosefrie, uden gluten og kolesterol… Der er mange argumenter, der taler for vegetabilske produkter fra Schlagfix. Med en optagelse i sortimentet på tværs af den tyske detailhandel lykkedes en kontinuerlig vækst. I dag hører fx følgende butikker til vores kunder i Tyskland: Edeka, REWE, Real, Kaufland, Globus, Bela, Metro, Tegut, Netto og Netto Stavenhagen. Vi leverer også til enkelte klinikker og sygehuse.

 5. DAVA FOODS ESTONIA AS

  Estland

  Produktion og salg af pasteuriserede æg (hele æg), skrællede og kogte æg, røræg af æggeblomme. Salg af æggepulver (æggeblomme, æggehvide HW, hele æg, vandbakkelsesmix, varmestabil mayonnaise, æggeblomme pulver). Produktion og indpakning af friske æg. www.eggomuna.ee

 1. DAVA FOODS ESTONIA

  Estland

  Produktion og salg af pasteuriserede æg (hele æg), skrællede og kogte æg, røræg af æggeblomme. Salg af æggepulver (æggeblomme, æggehvide HW, hele æg, vandbakkelsesmix, varmestabil mayonnaise, æggeblomme pulver). Produktion og indpakning af friske æg.

 2. OLDAR GROUP SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden OLDAR GROUP SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for handel med æg og pasteuriserede produkter, og friske æg i emballage brancherne. Den er baseret i Komorów, Polen.

 1. GENERAL FURNITURES

  Frankrig

  Virksomheden GENERAL FURNITURES, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Alkoholfri drikkevarer, æg, drikkevare af eksotiske frugter uden alkohol, Alkoholfri drikkevarer, og solsikkeolier brancherne. Den er baseret i Bobigny, Frankrig.

 2. ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ATILIM TAVUKCULUK TARIM URUNLERI LTD. STI., er en Engrossalg, der opererer inden for Ægprodukter branchen. Den opererer også inden for Æg, Æg, æggebakker, indpakning frugt og grønt, og pærer brancherne. Den er baseret i Balikesir/bandirma, Tyrkiet.

 3. PRODHOLDING

  Ukraine

  Virksomheden PRODHOLDING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Visable supports the Ukrainian companies, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, høneæg, æg, kategori a, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. KAYIK SP Z. O.O.

  Polen

  Virksomheden KAYIK SP Z. O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for høneæg brancherne. Den er baseret i Trzebiechow, Polen.

 5. UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A.

  Portugal

  Virksomheden UNIOVO - OVOS E DERIVADOS, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for færdige æg og lignende produkter brancherne. Den er baseret i Areias-Ferreira Do Zêzere, Portugal.

 6. ZOURAS POULTRY

  Grækenland

  Virksomheden ZOURAS POULTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, udrugede æg, friske æg, pasteuriserede, og Frisk kylling brancherne. Den er baseret i Alexandroupoli, Grækenland.

 7. ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS

  Spanien

  Virksomheden ECOTERA HUEVOS ECOLÓGICOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Zamora, Spanien.

 8. GELDOF POULTRY PRODUCTS

  Belgien

  Virksomheden GELDOF POULTRY PRODUCTS, er en Distributør, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Menen, Belgien.

 1. WACHTELHOF

  Tyskland

  Virksomheden WACHTELHOF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Uplengen, Tyskland.

 2. AEG

  Belgien

  Virksomheden AEG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsapparater- store branchen. Den opererer også inden for Husholdningsapparater - små, Mikrobølgeovne, opvaskemaskine, Husholdningsapparater - små, Mikrobølgeovne, og emhætter til køkken brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 3. 'T MUNCKENEI

  Belgien

  Virksomheden 'T MUNCKENEI, er en Engrossalg, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for æg til fortæring, og pakket æg brancherne. Den er baseret i Wingene, Belgien.

 4. BOLDERHOF

  Belgien

  Virksomheden BOLDERHOF, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Ægprodukter, Økologiske, fødevarer, Ægprodukter, fjerkræ, og Økologiske, fødevarer brancherne. Den er baseret i Zonhoven, Belgien.

 5. JANSSEN EI

  Holland

  Virksomheden JANSSEN EI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for høneæg brancherne. Den er baseret i Ysselsteyn, Holland.

 6. ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PRODUCTORES DE HUEVOS

  Spanien

  Virksomheden ASOCIACIÓN ESPAÑOLA DE PRODUCTORES DE HUEVOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 7. RA TURKIYE

  Tyrkiet

  Virksomheden RA TURKIYE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for æg, og grønsager brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. NECTRA

  Frankrig

  Virksomheden NECTRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den er baseret i Plouvorn, Frankrig.

 9. SEFERKÖY FARM

  Tyrkiet

  Virksomheden SEFERKÖY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for eksport af olivenolie, og artiskokker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. ENTREMONT

  Belgien

  Virksomheden ENTREMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æg branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Mejeriprodukter, Ost, Olier og fedtstoffer til fødevarer, Mejeriprodukter, ostemejerier, og Ost brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis