• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ædelsten

Resultater for

Ædelsten - Import eksport

 1. PHOENIX IMPORT

  Holland

 2. LUXURY ELEGANCE

  Frankrig

 3. AWGIFTS EUROPE

  Slovakiet

 4. ZENVOL

  Holland

 5. ANNANORDICA.DK

  Danmark

  Krystaller til spirituel energiarbejde, der støtter dig og hjælper dig gennem din proces. Ja, med Energiarmbånd, får du en en kilde, der minder dig om dine mål, hvor du vil hen og havd det er, du gerne vil skabe i dit liv. Anna Nordica er et univers af smukke energiprodukter - hvor der sikkert er lige det, som du søger til dit spirituelle energiarbejde. Energiarmbånd - søger du mere hjerteenergi og styrke? Dine smukke livsvisioner, mål, de store og små beslutninger, som du træffer i hverdagen, er afgørende for hvordan du oplever, mestrer og lever dit liv. Når du vil skabe nye muligheder, et sundt liv i trivsel og selvkærlig udvikling, har du brug for alt den støtte og hjerteenergi du overhovedet kan få. Med Anna Nordicas Energiarmbånd får du de stærke energier fra healede krystaller og sten, som styrker og løfter din energi. De er et anker for dit fokus og en støtte, når du har behov for det. Hvert Energiarmbånd er healet og har særlige intentioner, som passer til eller hjælper dig med at manifestere, det liv du inderligt ønsker og drømmer om. Energiarmbånd er ikke smykker, men redskaber, som du aktivt bruger, for at styrke dit energiarbejde og fokus. Nysgerrig?

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrig

  Grossist og importør af safirer, rubiner, smaragder, spessartite granater, tsavorite granater, rød spinel, stjerneklare sten, alle sten og ædelsten, vi leverer til juvelerer, guldsmede og studerer enhver ordre. På vores online hjemmeside www.frediani.fr kan du se vores sten, ædelsten og halvædelsten: granater, smaragder, safirer, tanzanite rubiner, tourmaline opaler, peridoter, skarp spinel, marine, ametyster etc…

 2. C.G.S. SRL

  Italien

  Virksomheden, som startede i 1982 som guldsmedeværksted, er vokset gennem årene og har skabt sig en plads på markedet takket være dens høje kvalitet på alle niveauer. Kunstnerisk sans og passion for detaljer og råvarer af høj kvalitet, hvert smykke er den perfekte balance mellem teknologi, nytænkning, raffinement og tradition.

 3. DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC

  Italien

  Zucchelli Preziosi, som har mange års erfaring inden for handel med ædelsten, er et kendt navn i Valenza i Alessandria-provinsen. Grundlæggeren Paolo Zucchellis store erfaring har ligger til grund for at firmaet et blevet førende inden for af handel med ædelstene såsom safirer, rubiner, smaragder og perler, der importeres fra hele verden, herunder Japan og Australien.

 4. KRYSTALKALENDER

  Danmark

  Hos krystalkalender.dk sælger vi Danmarks smukkeste krystaljulekalnder. Den er fyldt med 24 fascinerende og unikke krystaller i bedste kvalitet

 5. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  Kina

 1. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrig

 2. ROCK STAR CRYSTALS

  Forenede Stater

 1. BARTORELLI 1882 S.P.A.

  Italien

 2. STEDILE GIULIANO & C. S.R.L.

  Italien

 3. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Kina

 4. GOPIKA EXPORTS

  Indien

 5. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polen

 6. ORO PINK

  Italien

 7. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italien

 8. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Belgien

 1. VASCAVI GMBH

  Tyskland

 2. INNOVA MADENCILIK

  Tyrkiet

 3. A BIJOUX

  Frankrig

 4. GEMHYPE.COM GMBH

  Tyskland

 5. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugal

 6. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Østrig

 7. RO.AN. SRL

  Italien

 8. SHARANA

  Holland

 9. JASMINE EXPORTS

  Indien

 10. KARL OTTO CRUMMENAUER

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Ædelsten - Import eksport

Antal resultater

1.167 virksomheder