• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ædelsten

Resultater for

Ædelsten - Import eksport

 1. PHOENIX IMPORT

  Holland

 2. LUXURY ELEGANCE

  Frankrig

 3. AWGIFTS EUROPE

  Slovakiet

 4. ANNANORDICA.DK

  Danmark

  Krystaller til spirituel energiarbejde, der støtter dig og hjælper dig gennem din proces. Ja, med Energiarmbånd, får du en en kilde, der minder dig om dine mål, hvor du vil hen og havd det er, du gerne vil skabe i dit liv. Anna Nordica er et univers af smukke energiprodukter - hvor der sikkert er lige det, som du søger til dit spirituelle energiarbejde. Energiarmbånd - søger du mere hjerteenergi og styrke? Dine smukke livsvisioner, mål, de store og små beslutninger, som du træffer i hverdagen, er afgørende for hvordan du oplever, mestrer og lever dit liv. Når du vil skabe nye muligheder, et sundt liv i trivsel og selvkærlig udvikling, har du brug for alt den støtte og hjerteenergi du overhovedet kan få. Med Anna Nordicas Energiarmbånd får du de stærke energier fra healede krystaller og sten, som styrker og løfter din energi. De er et anker for dit fokus og en støtte, når du har behov for det. Hvert Energiarmbånd er healet og har særlige intentioner, som passer til eller hjælper dig med at manifestere, det liv du inderligt ønsker og drømmer om. Energiarmbånd er ikke smykker, men redskaber, som du aktivt bruger, for at styrke dit energiarbejde og fokus. Nysgerrig?

 5. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrig

  Grossist og importør af safirer, rubiner, smaragder, spessartite granater, tsavorite granater, rød spinel, stjerneklare sten, alle sten og ædelsten, vi leverer til juvelerer, guldsmede og studerer enhver ordre. På vores online hjemmeside www.frediani.fr kan du se vores sten, ædelsten og halvædelsten: granater, smaragder, safirer, tanzanite rubiner, tourmaline opaler, peridoter, skarp spinel, marine, ametyster etc…

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. C.G.S. SRL

  Italien

  Virksomheden, som startede i 1982 som guldsmedeværksted, er vokset gennem årene og har skabt sig en plads på markedet takket være dens høje kvalitet på alle niveauer. Kunstnerisk sans og passion for detaljer og råvarer af høj kvalitet, hvert smykke er den perfekte balance mellem teknologi, nytænkning, raffinement og tradition.

 2. DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC

  Italien

  Zucchelli Preziosi, som har mange års erfaring inden for handel med ædelsten, er et kendt navn i Valenza i Alessandria-provinsen. Grundlæggeren Paolo Zucchellis store erfaring har ligger til grund for at firmaet et blevet førende inden for af handel med ædelstene såsom safirer, rubiner, smaragder og perler, der importeres fra hele verden, herunder Japan og Australien.

 3. KRYSTALKALENDER

  Danmark

  Hos krystalkalender.dk sælger vi Danmarks smukkeste krystaljulekalnder. Den er fyldt med 24 fascinerende og unikke krystaller i bedste kvalitet

 4. ROCK STAR CRYSTALS

  Forenede Stater

 5. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  Kina

 1. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrig

 2. BARTORELLI 1882 S.P.A.

  Italien

 1. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Kina

 2. STEDILE GIULIANO & C. S.R.L.

  Italien

 3. GOPIKA EXPORTS

  Indien

 4. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polen

 5. ORO PINK

  Italien

 6. VASCAVI GMBH

  Tyskland

 7. RO.AN. SRL

  Italien

 8. INNOVA MADENCILIK

  Tyrkiet

 1. SHARANA

  Holland

 2. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italien

 3. A BIJOUX

  Frankrig

 4. JASMINE EXPORTS

  Indien

 5. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Østrig

 6. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugal

 7. GEMHYPE.COM GMBH

  Tyskland

 8. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Belgien

 9. NEW GOI SRL

  Italien

 10. OTANTIK TAŞ

  Tyrkiet

Filtre

Resultater for

Ædelsten - Import eksport

Antal resultater

1.214 virksomheder