• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ædelsten

Resultater for

Ædelsten - Import eksport

 1. PHOENIX IMPORT

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PHOENIX IMPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Stearinlys, Smykker, røgelseskar, armbånd, halvædelsten, olieessenser, røgelse, Kropspleje - produkter, og Stearinlys brancherne. Den er baseret i Dalfsen, Holland.

 2. ZENVOL

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZENVOL, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Smykker, Stearinlys, Essenser og dufte - ikke-spiselige, smykkekystaller, Smykker, wellness-produkter, Stearinlys, ametyst, og vedhæng brancherne. Den er baseret i Groningen, Holland.

 3. AWGIFTS EUROPE

  Slovakiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden AWGIFTS EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stearinlys branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, gaveartikler engros, leverandør aromaterapi, Øko essentiel olie engrossalg, sæber, engrossalg poser i jute og bomuld, leverandør himalayasalt, engrossalg Nag Champa, og stearinlys til massage brancherne. Den er baseret i Zavar, Slovakiet.

 4. ANNANORDICA.DK

  Danmark

  Krystaller til spirituel energiarbejde, der støtter dig og hjælper dig gennem din proces. Ja, med Energiarmbånd, får du en en kilde, der minder dig om dine mål, hvor du vil hen og havd det er, du gerne vil skabe i dit liv. Anna Nordica er et univers af smukke energiprodukter - hvor der sikkert er lige det, som du søger til dit spirituelle energiarbejde. Energiarmbånd - søger du mere hjerteenergi og styrke? Dine smukke livsvisioner, mål, de store og små beslutninger, som du træffer i hverdagen, er afgørende for hvordan du oplever, mestrer og lever dit liv. Når du vil skabe nye muligheder, et sundt liv i trivsel og selvkærlig udvikling, har du brug for alt den støtte og hjerteenergi du overhovedet kan få. Med Anna Nordicas Energiarmbånd får du de stærke energier fra healede krystaller og sten, som styrker og løfter din energi. De er et anker for dit fokus og en støtte, når du har behov for det. Hvert Energiarmbånd er healet og har særlige intentioner, som passer til eller hjælper dig med at manifestere, det liv du inderligt ønsker og drømmer om. Energiarmbånd er ikke smykker, men redskaber, som du aktivt bruger, for at styrke dit energiarbejde og fokus. Nysgerrig?

 5. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrig

  Grossist og importør af safirer, rubiner, smaragder, spessartite granater, tsavorite granater, rød spinel, stjerneklare sten, alle sten og ædelsten, vi leverer til juvelerer, guldsmede og studerer enhver ordre. På vores online hjemmeside www.frediani.fr kan du se vores sten, ædelsten og halvædelsten: granater, smaragder, safirer, tanzanite rubiner, tourmaline opaler, peridoter, skarp spinel, marine, ametyster etc…

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DI ZUCCHELLI PAOLO & C. SNC

  Italien

  Zucchelli Preziosi, som har mange års erfaring inden for handel med ædelsten, er et kendt navn i Valenza i Alessandria-provinsen. Grundlæggeren Paolo Zucchellis store erfaring har ligger til grund for at firmaet et blevet førende inden for af handel med ædelstene såsom safirer, rubiner, smaragder og perler, der importeres fra hele verden, herunder Japan og Australien.

 2. C.G.S. SRL

  Italien

  Virksomheden, som startede i 1982 som guldsmedeværksted, er vokset gennem årene og har skabt sig en plads på markedet takket være dens høje kvalitet på alle niveauer. Kunstnerisk sans og passion for detaljer og råvarer af høj kvalitet, hvert smykke er den perfekte balance mellem teknologi, nytænkning, raffinement og tradition.

 3. KRYSTALKALENDER

  Danmark

  Hos krystalkalender.dk sælger vi Danmarks smukkeste krystaljulekalnder. Den er fyldt med 24 fascinerende og unikke krystaller i bedste kvalitet

 4. ROCK STAR CRYSTALS

  Forenede Stater

  Virksomheden ROCK STAR CRYSTALS, er en Detailsalg, der opererer inden for Mineraler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i New York, Forenede Stater.

 5. LEFFIY JEWELRY CO.LTD

  Kina

  Virksomheden LEFFIY JEWELRY CO.LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for smykker med jade, krystal, smykkesten til juvelérkunst, og Sunde armbånd brancherne. Den er baseret i Lianyungang City, Kina.

 1. SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden SARL BRESILOPHILE INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for smykker med ædelstene, similismykker, vedhæng i sølv, og mineraler brancherne. Den er baseret i Paris, Île-De-France, Frankrig.

 2. BARTORELLI 1882 S.P.A.

  Italien

  Virksomheden BARTORELLI 1882 S.P.A., er en Detailsalg, der opererer inden for Smykker og bijouteri branchen. Den opererer også inden for ædelsten, smykker, øreringe, og halskæder brancherne. Den er baseret i Riccione, Italien.

 1. MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden MATRIX ORIENT GEMS CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den er baseret i Guangzhou, Kina.

 2. STEDILE GIULIANO & C. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STEDILE GIULIANO & C. S.R.L., der opererer inden for Smykker og bijouteri branchen. Den opererer også inden for bolsjedåser, guldsmedeværksted, ædelsten, og sølvtøj brancherne. Den er baseret i Madonna Di Campiglio-Pinzolo, Italien.

 3. GOPIKA EXPORTS

  Indien

  Virksomheden GOPIKA EXPORTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten, halvædelsten og perler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, Ædelsten, Turmaliner, og Smaragde brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 4. HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO

  Polen

  Virksomheden HURTOWNIA KAMIENIA OGRODOWEGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for natursten, sten og småsten til dekoration, Pyntesten, og Småsten til udsmykning brancherne. Den er baseret i Nowa Chełmża, Polen.

 5. ORO PINK

  Italien

  Virksomheden ORO PINK, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Smykker, smykker i guld, ekspertise ædelsten, Smykker, og smykker med ædelstene brancherne. Den er baseret i Napoli, Italien.

 6. JASMINE EXPORTS

  Indien

  Virksomheden JASMINE EXPORTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, smykkesten til juvelérkunst, hårde sten, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 7. SHARANA

  Holland

  Virksomheden SHARANA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den er baseret i Voerendaal, Holland.

 8. JOAILLERIE LEYSEN FRERES

  Belgien

  Virksomheden JOAILLERIE LEYSEN FRERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smykker og bijouteri branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, Smykker, smykker på bestilling, Ædelsten, Smykker, og design for juvelerer brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 1. MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH

  Østrig

  Virksomheden MINERALIENGROSSHANDEL HAUSEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den er baseret i Telfs, Østrig.

 2. COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO

  Portugal

  Virksomheden COIBA TRADE INTERNACIONAL IMPORTAÇAO EXPORTAÇÃO, er en Distributør, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for certificering af ædelstene brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 3. A BIJOUX

  Frankrig

  Virksomheden A BIJOUX, er en Detailsalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, smykker, Ædelsten og mineraler, og Bijouteri brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. GEMHYPE.COM GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEMHYPE.COM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for udførelser på ædelsten, ædelsten og halvædelsten, og ædelstene til guldsmedearbejde og smykker brancherne. Den er baseret i Kirschweiler, Tyskland.

 5. NATURALWELLNESS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NATURALWELLNESS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten, halvædelsten og perler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, armbånd, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i Cesena, Italien.

 6. INNOVA MADENCILIK

  Tyrkiet

  Virksomheden INNOVA MADENCILIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 7. RO.AN. SRL

  Italien

  Virksomheden RO.AN. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smykker og bijouteri branchen. Den opererer også inden for ædelsten, design og fremstilling af smykker, og smykker ud fra tegninger brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 8. VASCAVI GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VASCAVI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 9. KARL OTTO CRUMMENAUER

  Tyskland

  Virksomheden KARL OTTO CRUMMENAUER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brevpapir branchen. Den opererer også inden for Kontorforsyning, Smykker og bijouteri, Ædelsten, halvædelsten og perler, Ædelsten, Kontorforsyning, Smykker og bijouteri, Ædelsten, halvædelsten og perler, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i Idar-Oberstein, Tyskland.

 10. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Forenede Stater

  Virksomheden BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, er en Detailsalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i Atlanta, Forenede Stater.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Ædelsten - Import eksport

Antal resultater

1.184 Virksomheder