• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ædelsten og mineraler

Resultater for

Ædelsten og mineraler - Import eksport

 1. BALTICAMBRE

  Frankrig

  Importør-grossist, specialist i rav- og sølvsmykker og smykker kun i rav fra BALTICAMBRE, en betydelig aktør på markedet for similismykker. Vi sælger kun til professionelle. Designet af vores originale kollektion omfatter rav- og sølvringe, rav- og sølvhalskæder, rav og træ, vedhæng i rav og sølv, øreringe i rav og sølv og similismykker helt i rav, armbånd helt i rav og rav og sølv. www.balticambre.fr

 2. FREDIANI PIERRES PRECIEUSES

  Frankrig

  Grossist og importør af safirer, rubiner, smaragder, spessartite granater, tsavorite granater, rød spinel, stjerneklare sten, alle sten og ædelsten, vi leverer til juvelerer, guldsmede og studerer enhver ordre. På vores online hjemmeside www.frediani.fr kan du se vores sten, ædelsten og halvædelsten: granater, smaragder, safirer, tanzanite rubiner, tourmaline opaler, peridoter, skarp spinel, marine, ametyster etc…

 3. KAT SAPPHIRES LTD

  Mauritius

  Virksomheden KAT SAPPHIRES LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for safirer brancherne. Den er baseret i Port Louis, Mauritius.

 4. DOSTKAR MINING

  Tyrkiet

  Virksomheden DOSTKAR MINING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Malmudvinding, Malmudvinding, opaler, bentonit, og karneol brancherne. Den er baseret i Torbali, Izmir, Tyrkiet.

 5. MINERAMA BENELUX

  Belgien

  Virksomheden MINERAMA BENELUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Bijouteri branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, Ædelsten og mineraler, og halvædelsten brancherne. Den er baseret i Avennes, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GOLD AND GEMS SRL

  Rumænien

  Virksomheden GOLD AND GEMS SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Import-eksport - smykker, ædelsten, ure branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, Ædelsten og mineraler, og safirer brancherne. Den er baseret i Ramnicu Valcea, Rumænien.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NEW YORK COLLECTION S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Guld- og sølvartikler, Smykker og bijouteri, Guld- og sølvartikler, og Smykker og bijouteri brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. STEIN DESIGN SAAR

  Tyskland

  Virksomheden STEIN DESIGN SAAR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den er baseret i Spiesen Elversberg, Tyskland.

 4. REYON

  Sri Lanka

  Virksomheden REYON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, Ædelsten og mineraler, og kanel brancherne. Den er baseret i Kandy, Sri Lanka.

 5. JASMINE EXPORTS

  Indien

  Virksomheden JASMINE EXPORTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, smykkesten til juvelérkunst, hårde sten, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 1. ROYAUME MINÉRAUX

  Marokko

  Virksomheden ROYAUME MINÉRAUX, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Mineraler, og Mineraler brancherne. Den er baseret i Meknes, Marokko.

 2. NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NM TRADE CORPORATIONS IN WORLD, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Guld, Diamanter, handel med olieholdige produkter, Guld, og Diamanter brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 1. SIGMUND LINDNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIGMUND LINDNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for krystalkugler, og Poleringskugler brancherne. Den er baseret i Warmensteinach, Tyskland.

 2. ASYA YATIRIM DANISMANLIK

  Tyrkiet

  Virksomheden ASYA YATIRIM DANISMANLIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Investeringskonsulenter, Investeringskonsulenter, og natursten brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. BELTRAMI

  Belgien

  Virksomheden BELTRAMI, er en Engrossalg, der opererer inden for Træ - savet og behandlet branchen. Den opererer også inden for Træ, natur-, Ædelsten og mineraler, Træ, natur-, natursten, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Harelbeke, Belgien.

 4. A BIJOUX

  Frankrig

  Virksomheden A BIJOUX, er en Detailsalg, der opererer inden for Ædelsten branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, smykker, Ædelsten og mineraler, og Bijouteri brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. ABBIN

  Belgien

  Virksomheden ABBIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Facadesten, bearbejdning af natursten, køkkener, bordplader til badeværelser, og Facadesten brancherne. Den er baseret i Essen, Belgien.

 6. ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden ARAS ARSLAN MADEN INSAAT A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sten og malm branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A.

  Guatemala

  Virksomheden COMPAÑIA MINERA Y MARMOLERA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Onyks branchen. Den opererer også inden for Halvædelsten, Ædelsten og mineraler, Pyntesten, Halvædelsten, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Guatemala, Guatemala.

 8. YOOLIM GEMSTONE

  Thailand

  Virksomheden YOOLIM GEMSTONE, er en Engrossalg, der opererer inden for Marketing - forskning branchen. Den opererer også inden for Ædelsten og mineraler, smykkesten til juvelérkunst, ædelsten og halvædelsten, og Ædelsten og mineraler brancherne. Den er baseret i Bangkok, Thailand.

 1. MINERALS BASE AGENCY LIMITED

  Uganda

  Virksomheden MINERALS BASE AGENCY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den er baseret i Kampala, Uganda.

 2. KÄMMERLING VIKTOR

  Tyskland

  Virksomheden KÄMMERLING VIKTOR, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr, slibning af diamanter, Ædelsten, smykker med smaragder, og Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr brancherne. Den er baseret i Idar-Oberstein, Tyskland.

 3. BUYGEMS NATURAL GEMSTONE

  Forenede Stater

  Virksomheden BUYGEMS NATURAL GEMSTONE, er en Detailsalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i Atlanta, Forenede Stater.

 4. AMBER RAW GROUP

  Ukraine

  Virksomheden AMBER RAW GROUP, er en Underleverandør, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den er baseret i Rivne, Ukraine.

 5. EMIGON GEMS AND LAPIDARY

  Nigeria

  Virksomheden EMIGON GEMS AND LAPIDARY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, smykkesten til juvelérkunst, udførelser på ædelsten, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i Akure, Nigeria.

 6. SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K

  Tyskland

  Virksomheden SCHMID GETRÄNKEVERPACKUNGEN E.K, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Mineraler, og Mineraler brancherne. Den er baseret i Erdweg, Tyskland.

 7. LEIPFINGERBADER KG

  Tyskland

  Virksomheden LEIPFINGERBADER KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Mineraler, og Mineraler brancherne. Den er baseret i Vatersdorf, Tyskland.

 8. STEIN-INSEL

  Tyskland

  Virksomheden STEIN-INSEL, er en Detailsalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Ædelsten, lykkeamulet, mineraler, ædelsten, og Ædelsten brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 9. MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA

  Tyskland

  Virksomheden MINERALS, RESOURCES-DEVELOPMENT S.A. ALEMANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Mineraler, og Mineraler brancherne. Den er baseret i Freiburg Im Breisgau, Tyskland.

 10. JNK MINERALS

  Pakistan

  Virksomheden JNK MINERALS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ædelsten og mineraler branchen. Den opererer også inden for Smykker, software til anvendelse i udvindingsindustri, Smykker, smykkesten til juvelérkunst, og slebne diamanter brancherne. Den er baseret i Karachi, Pakistan.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis