• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • kosmetik

Resultater for

Kosmetik - Import eksport

Engrossalg

Litauen

Bekræftet af Europages

Kakaosmør er resultatet af presning af kakaolud (eller -masse) under meget højt tryk. Når kakaosmørret er opsamlet i flydende tilstand, pakkes det i 25 kg papkasser og køles ned for at blive transporteret til vores kunder. Kakaosmør forbliver fast ved en temperatur på 270 °C, men begynder at smelte ved 27,70 °C og smelter helt ved 350 °C. Når kakaomassen presses, kommer kakaosmørret først i naturlig tilstand og bevarer den fulde smag af kakao. En yderligere proces udføres for at opnå deodoriseret kakaosmør, så det kan bruges i chokoladefremstilling uden at påvirke chokoladens lugt og smag. Kakaosmør bruges til at fremstille chokolade enten alene eller blandet med kakaomasse. Ud over fødevarer bruges kakaosmør i farmaceutiske og kosmetiske produkter på grund af dets antioxidante egenskaber og smørende natur.

Anmod om et pristilbud

Sælger eller fremstiller du lignende produkter?

Registrer dig på europages og vis dine produkter

Tilføj min virksomhed
Filtre

Resultater for

Kosmetik - Import eksport

Antal resultater

1 Produkt

Virksomhedstype