SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Tyskland

Factory icon Fabrikant/ Producent

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH
Web icon

Visning af produktkataloget

Tyskland

Bekræftet af Europages

De glideflader, der blev brugt tidligere, havde en række svage punkter, som kan tilskrives de anvendte granulater: Kvartssand er for hårdt og ødelægger bundbelægningerne meget hurtigt, mens de forskellige gummigranulater er for bløde og for ujævne i formen, så de til gengæld bliver malet op relativt hurtigt. Begge glidemedier er kontroversielle på grund af det støv, de genererer, og de medfører ubehagelige bivirkninger som åndedrætsbesvær, misfarvning af tøj og en masse rengøringsarbejde i tennishallen og de sociale områder. En ny fremstillingsproces har gjort et stort fremskridt muligt: Perfect-Glide tennisgranulat males ikke ud af en gummiblok som konventionelt granulat, men spindes til tråde ved hjælp af en ekstruder og skæres derefter til en defineret længde i et kølebad. Denne proces gør det muligt at fremstille fine, støvfrie ekstrudermikrogranuler i en ny, optimeret linseform.

Anmod om et pristilbud

Tyskland

Bekræftet af Europages

Ligesom SCHÖPP®Pro-Bounce er SCHÖPP®-Champion fremstillet af et særligt groft og robust polyamidgarn med en enkelt filamenttykkelse på 200 dtex. På grund af den større luvhøjde på 6 mm og en lavere filamenttæthed er overfladen mindre aggressiv end på "tekstilhardcourt". Den komfortable SCHÖPP® Champion henvender sig derfor primært til amatør- og klubspillere. Boldens opspring er langsomt, ligesom på en sandbane. Topspin og slice blødgøres en smule. Takket være den meget robuste overfladekonstruktion kan der også spilles på denne overflade med profilerede tennissko uden granulat. Med det valgfrie granulatfyld af 400 g/kvm Perfect Glide ekstruderet granulat minder SCHÖPP® Champion om en nålet ikke-vævet velour. I flere årtier har velourgulvbelægninger med nålefilt og granulatfyld bevist deres værd som tennisgulvbelægninger. Disse overflader var fremstillet af 100 % polypropylenfibre.

Anmod om et pristilbud

Tyskland

Bekræftet af Europages

Det klassiske glatte velourgulv dominerede markedet for præstationsorienterede tennisbelægninger indtil 1990'erne. Det blev fremstillet af et specielt tennisgarn med filamenttykkelser på 30-40 dtex (fibertværsnit). Videreudviklingen af tennisketchere i løbet af de sidste 20 år har ændret tennisspillet fundamentalt. Udviklingen af ketsjere har gjort det muligt for fritidsspillere at accelerere bolden betydeligt. I dag skal tennisunderlaget bremse bolden mere og give den mulighed for at hoppe højere. Den meget hurtige klassiske velour er næsten helt forsvundet fra markedet i de fleste lande som følge af de ændrede krav til tennisunderlag. På den anden side er den strukturløse og ufyldte overflade foretrukket af præstationsorienterede tennisspillere. Med denne kundegruppe i tankerne er den seneste udvikling fra Schöpp et meget grovfibret velourgulv med en enkelt filamenttykkelse på 200 dtex!

Anmod om et pristilbud

Tyskland

Bekræftet af Europages

Tilbage i 1978 var Ralph Schöpp KG den første producent, der fremstillede en glat velouroverflade til en indendørs tennisbane - siden da er der blevet installeret mere end 2000 velourbaner. Den erfaring, vi har fået i løbet af denne periode, gør det muligt for os at tilbyde dig et virkelig perfekt produkt i dag - SCHÖPP®-Classic. En garnvægt på 1000 g/kvm og en luvtæthed på 244.000 bumser/kvm garanterer en overfladekvalitet, der ikke længere kan overgås, når det gælder sportsfunktionalitet og holdbarhed. sporty, hurtigt boldopspring i komfortversionen, høj gummielasticitet med god vurderingskomfort forventet levetid på ca. 15 år afhængigt af brugsintensiteten elegant, hyggeligt velour-look

Anmod om et pristilbud
English Se de 10 produkter Deutsch Se de 10 produkter Български Se de 10 produkter Čeština Se de 10 produkter Español Se de 10 produkter Suomi Se de 10 produkter Français Se de 10 produkter Eλληνική Se de 10 produkter Magyar Se de 10 produkter Italiano Se de 10 produkter Lietuvių Se de 10 produkter Nederlands Se de 10 produkter Polski Se de 10 produkter Português Se de 10 produkter Română Se de 10 produkter Svenska Se de 10 produkter Slovenščina Se de 10 produkter Türkçe Se de 10 produkter

Schöpp-Sportboden GmbH producerer og leverer samt lægger/monterer tennisbaner, mobile og faste badmintonbaner, agility-kunstgræsbaner samt boldopfangningsnet og granulat. Som nyskabende producent og udbyder at tennisbaneunderlag har vi oparbejdet et godt ry inden for renovering af tennishaller. Vores koncern udmærker sig ved mange års erfaring samt fleksibilitet, høj kvalitetsbevidsthed og nyskabende produktudvikling. I modsætning til mange andre producenter af underlag til tennisbaner sælger vi direkte til halejere og kan dermed tilbyde hele pakken fra udvikling til monteret underlag.

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

Am Weidenbroich 3

42897 Remscheid - Tyskland

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    1 – 10

Organisation

  • Etableringsår
    1994
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon Regional
  • Check Circle Outline icon National
  • Check Circle Outline icon Europæiske Union

Aktiviteter i SCHÖPP-SPORTBODEN GMBH

  • Tennisbaner og installationer
  • Sportsfaciliteter
  • Sportshaller - installationer og udstyr
  • udstyr til sportsanlæg
  • Underlag til sport
  • Underlag til tennisbaner
  • Afskærmninger til tennisbaner
  • tennisbaner
  • Forhæng til opdeling af sportshaller
  • Indendørssportsgulve