GB TRADE TRANSPORT - Logistics services in land, air, and sea transportation

Tyrkiet

Office Building Outline icon Tjenesteudbyder

GB TRADE TRANSPORT
Web icon
5 Produkter

Tyrkiet

Bekræftet af Europages

FTL-tjenester (Full Truck Load) er skræddersyede og størrelsesspecifikke. Det har FTL's kortsigtethed og minimale produkthåndtering, da det kommer til døren, så du kan drage fordel af dets tjenester. Tjenesterne omfatter designværktøjer, og dobbelte modtagere kan bruges over lange afstande for at give hurtigere transittid.

Anmod om et pristilbud

Tyrkiet

Bekræftet af Europages

FCL-services (Full Container Load) er uendeligt fleksible og kan skræddersys til dine individuelle behov, så du får den bedste tilgængelighed af udstyr, kapacitet, transittid og værdi. Gennem vores globale netværk opretholder GB LOGISTICS plads på alle nødvendige markeder ved at tilbyde kontinuitet og kapacitet i "højsæson"-perioder.

Anmod om et pristilbud

Tyrkiet

Bekræftet af Europages

Minivan ekspres transport er mere økonomisk og sikrere transport end lufttransport. I gennemsnit leveres dine produkter på omkring 24 til 84 timer, afhængigt af deres destination. Minivan ekspres transport tilbyder dig den hurtigste løsning på vejen. Med vores moderne køretøjer transporterer vi din last op til 1,3 tons overalt og udfører garanterede INTERNATIONALE TRANSFERER. De løsninger, vi tilbyder, er hurtigere, sikrere og mere økonomiske end andre transportmetoder, og dine transporttransaktioner udføres med mindre papirarbejde og formalitet sammenlignet med lufttransport. Vores minivan-transporttjenester dækker hele Europa.

Anmod om et pristilbud

Tyrkiet

Bekræftet af Europages

LTL (Less than truck) dvs. delvise transporttjenester leveres på en fleksibel og optimeret måde, med mere end en fuld lastbil i størrelse eller leveret på en omfattende måde som basis. FTL-tjenester FTL-tjenester (Full Truck Load) er skræddersyede og størrelsesspecifikke. Den har FTL's kortsigtethed og minimale produkthåndtering, da den kommer til døren, så du kan drage fordel af dens tjenester. Tjenesterne omfatter designværktøjer og dobbelte modtagere, der kan bruges over lange afstande for at give hurtigere transittid.

Anmod om et pristilbud

Tyrkiet

Bekræftet af Europages

Baseret på standard ruteflyfragt konsolideringstjenester fra de fleste regioner i verden og tilbyder typisk to ugentlige afgange fra alle større gateways. Economy-services giver dig mulighed for at fremrykke din plan og nyde godt af den bedste tilgængelige pris. *Express-tjenester er fuldt tilpassede og bruger både hurtige og øjeblikkelige informationsløsninger afhængigt af leveringens kritiske art. Det er baseret på et "næste fly"-princip, der giver dig fleksibilitet til at vælge en planlagt tjeneste, der passer til dine behov. Vælg det fly, du vil bruge, som om du også rejste! Du kan støde på en prisstigning i disse typer tjenester, men vi leverer disse tjenester med vores rutinepriser.

Anmod om et pristilbud

Domain icon Tjenesteudbyder

GB TRADE TRANSPORT

Tuna mah 1716 sok no 5 dr 1 Oktay Kocatepe apt Karsiyaka Izmir

35535

35535 Izmir - Tyrkiet

Kontakt