• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød

Resultater for

Maskiner og udstyr til branchen for forarbejdning af kød - Import eksport

  1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

  2. TVI GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Uanset om der er tale om bøffer, schnitzel, roulader, koteletter, grillspyd eller shashlik - så kan kunder over hele verden drage fordel af effektivitet, økonomisk, hygiejnisk og sikkerhed, takket være vores kraftfulde løsninger. I detailhandlen som i restaurationsbranchen. Dag efter dag, og uden kompromisser. Vi har specialiseret os i opdeling af kød siden vores grundlæggelse i 2004 - og vi er en førende producent af kødopdelingsmaskiner og komplette opdelingslinjer. Vores brede sortiment af produkter inkluderer effektive, behovsbaserede løsninger til korrekt temperaturkontrol og frysning, presning, portionering, automatisering, omvikling af grillspyd og produktion af kebabspyd. De højteknologiske systemer fra TVI spænder fra kødtemperaturregulering af startproduktet til næsten enhver form for portionering, manuel eller automatisk indsættelse i bakker med efterfølgende vægtkontrol, til overførsel af den færdige del til emballeringsmaskinen.

  3. VARLET MACHINES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Varlet Machines, fransk virksomhed beliggende i Boulogne-sur-Mer, er specialiseret i design, fremstilling og salg af maskiner til forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ. Alle vores maskiner er af robuste materialer og fremstilles i Frankrig på vore egne værksteder. Vores teknikere både leverer og installerer maskinerne hos kunden. Med mere end 80 års erfaring designer vi innovative maskiner og udvælger omhyggeligt hver enkelt maskindel og alle materialer for at imødekomme alle de speficikke behov fra fødevareindustrien: -Forhandlere -mindre virksomheder -Industri. Vores medarbejdere producerer hvert år over 200 maskiner på vores afdeling, hvor mere end 50% bliver eksporteret. Virksomheden er til stede i mere end 30 lande verden over og bygger på et udviklet netværk af samarbejdspartnere, distributører og pålideligere sælgere. Varlet bestræber sig på at stå til rådighed for kunder i hele verden. Varlet er den førende franske fabrikant af maskiner til foreberedelse og forarbejdning af fisk, kød og fjerkræ.

  4. ET TAMBURU DONER TEKNIK

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Virksomheden ET TAMBURU DONER TEKNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blandere og kværne til fødvareindustrien branchen. Den opererer også inden for Slagteri - maskiner og udstyr, Maskiner til forarbejdning af kød, Restaurationsudstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Charcuterivarer og saltede varer, Slagteri - maskiner og udstyr, maskiner til skæring og tilskæring af kød, Maskiner til forarbejdning af kød, og bindere til slagteri brancherne. Den er baseret i Torbali/izmir, Tyrkiet.

  5. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

    Italien

    Virksomheden UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner til forarbejdning af kød, Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling, Maskiner til forarbejdning af kød, og Dejblandere til brød- og konditorvarefremstilling brancherne. Den er baseret i Umbertide, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C.

    Italien

    Virksomheden APOSTOLI BILANCE S.A.S. DI APOSTOLI MASSIMO & C., der opererer inden for Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vejnings- og doseringsudstyr, Maskiner til forarbejdning af kød, Vejnings- og doseringsudstyr, og Maskiner til forarbejdning af kød brancherne. Den er baseret i Verona, Italien.

  2. SCHNITZELMASTER GMBH

    Tyskland

    Den manuelle "Schnitzelmaster" til kroejere, slagtere og cateringfirmaer – den automatiske "Schnitzelmaster" til storkøkkener og slagterier. Enten banker du kødet, et støjende og ikke ligefrem rent arbejde, eller du "steaker" kødet, hvor den oprindelige kødkvalitet ikke forbedres, men forarbejdes til "hakket kød". Forskellen ligger i "Schnitzelmaster". "Mastern®" er en særlig proces til for at gøre kødet mørt (egnet til alle knoglefri kødstykker), hvor kødfibrene strækkes uden at rive dem op – bevarer karakteren af frisk kød.