Kakaosmør til fremstilling af chokolade

Beskrivelse

Kakaosmør er resultatet af presning af kakaolud (eller -masse) under meget højt tryk. Når kakaosmørret er opsamlet i flydende tilstand, pakkes det i 25 kg papkasser og køles ned for at blive transporteret til vores kunder. Kakaosmør forbliver fast ved en temperatur på 270 °C, men begynder at smelte ved 27,70 °C og smelter helt ved 350 °C. Når kakaomassen presses, kommer kakaosmørret først i naturlig tilstand og bevarer den fulde smag af kakao. En yderligere proces udføres for at opnå deodoriseret kakaosmør, så det kan bruges i chokoladefremstilling uden at påvirke chokoladens lugt og smag. Kakaosmør bruges til at fremstille chokolade enten alene eller blandet med kakaomasse. Ud over fødevarer bruges kakaosmør i farmaceutiske og kosmetiske produkter på grund af dets antioxidante egenskaber og smørende natur.

Komplet version af dette produkt er tilgængelig på EN.
  • Kakao og chokolade
  • Fremstilling af chokolade
  • Kakaosmør
  • kakaosmør til kosmetik

Domain icon Engrossalg

52370 Kaunas - Litauen

Kontakt