• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • zinkplader og bånd

Resultater for

Zinkplader og bånd - Import eksport

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Grundlagt i februar 2011 er Tableraíz en vigtig virksomhed inden for metalkonstruktion, som tilbyder et omfattende udvalg af løsninger, som omfatter strukturel forberedelse, forsyning og samling. Vores ekspertise omhandler anvendelse af metalbelægninger, håndtering af licensprocesser, udførelse af arkitektoniske og bygge- og anlægstekniks produkter og vi leverer en omhyggelig overvågning af konstruktionsprojekter. Drevet af et erfarent og dedikeret team, leverer Tabaraíz skræddersyede løsninger for forskellige projekter på tværs af verden. Vores urokkelige forpligtelse ligger i at levere innovative løsninger inden for metalbranchen, samtidig med vi prioriterer ansvar og effektivitet for at garantere at vores interessanter er tilfredse. Vores vision er at være en vigtig spiller på markedet, at sætte grænserne for excellence inden for både konstruktionsprodukter og metalarbejdetjenester. Vi drives af et sæt af kerneværdier som omfatter etik, ansvar, engagement, holdånd og respekt, og vi er interesseret i at skabe en vedvarende effekt. Med en verden af erfaring og raffineret viden, som vi har samlet gennem årene, har vi evnen til at tilbyde unikke løsninger inden for planlægning, konstruktion og teknologi. I alle projekter kan klienterne stole på vores professionalisme, tekniske rådgivning og urokkelige forpligtelse til kvalitet. Vores færdighed består af forskellige aspekter: planlægning, forsyning, tilbehør, licensering, belægning, samling, konstruktion Vores forpligtelse er at levere kvalitet.

 2. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mennesker med begejstring for en fælles sag! Det vil vores medarbejdere fra alle forretningsområder være for kunderne, og med denne tanke bakker de fuldt op om Braun virksomhedsgruppen. Som mellemstort familiefirma ønsker vi at skabe et åbent, venligt og engageret klima i det daglige arbejde. Vores mål er at være et klassisk eksempel på en veletableret virksomhedskultur i idé- og iværksætterdelstaten Baden-Württemberg. I vores eksterne engagement tænker vi globalt og handler lokalt: Uanset om det gælder understøttelse af sociale faciliteter eller sponsorering af sportsaktiviteter. Både kvalitativt og med hensyn til slagkraft sætter Braun virksomhedsgruppen nye standarder. Med erfaring og teknisk knowhow skaber vi i fællesskab perfekte betingelser for dit produkt. Rutineret, hurtigt og med høj pålidelighed. Vi søger mod udfordringerne. Online-data i indkøb og salg bidrager i høj grad til, at vi altid kan være helt opdaterede, når vi vejleder kunderne.

 3. DE CRAENE

  Belgien

  Virksomheden DE CRAENE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zinkplader og bånd branchen. Den opererer også inden for zinklod brancherne. Den er baseret i Kruishoutem, Belgien.

 4. ZN CYNKOWNIA

  Polen

  Virksomheden ZN CYNKOWNIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Zinkplader og bånd branchen. Den opererer også inden for varmfortinning, varmforzinkning af metaloverflader, og hærdning med metalkorn brancherne. Den er baseret i Wodzisław Śląski, Polen.

 5. PORTE

  Frankrig

  Virksomheden PORTE, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Zinkplader og bånd, og Zinkplader og bånd brancherne. Den er baseret i Vaulx En Velin, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GALVEX SERVICES OÜ

  Estland

  Virksomheden GALVEX SERVICES OÜ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Zinkplader og bånd, og Zinkplader og bånd brancherne. Den er baseret i Viimsi Vald, Harjumaa, Estland.

 2. CYNK - MAL SA

  Polen

  Virksomheden CYNK - MAL SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Zinkplader og bånd, og Zinkplader og bånd brancherne. Den er baseret i Legnica, Polen.

 3. ZM SILESIA SPOLKA AKCYJNA

  Polen

  Virksomheden ZM SILESIA SPOLKA AKCYJNA, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Zinkplader og bånd, Zink og zinklegeringer, Zinkplader og bånd, og Zink og zinklegeringer brancherne. Den er baseret i Katowice, Polen.

 4. CO-STAHL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CO-STAHL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Zinkplader og bånd, Specialstål, Zinkplader og bånd, og Specialstål brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 5. STSI ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden STSI ITALIA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Zinkplader og bånd branchen. Den er baseret i Varese, Italien.

 1. CYNK-MAL D.O.O ALEKSINAC

  Serbien

  Virksomheden CYNK-MAL D.O.O ALEKSINAC, der opererer inden for Zinkplader og bånd branchen. Den er baseret i Aleksinac, Serbien.

 2. A. FERREIRA DA SILVA & CA., LDA.

  Portugal

 1. OTN OBERFLÄCHENTECHNIK G.M.B.H.

  Østrig