• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vvs-installationer og tilbehør

Resultater for

Vvs-installationer og tilbehør - Import eksport

 1. KOLLER GROUP - STAMMWERK VITIS

  Østrig

  Innovative systemer og individuelle komponenter til boblebade, spabade og brusere, effektive pumper samt produkter til vandrevitalisering og andre badprodukter. 40 år som førende inden for vandteknik. Sæt din lid til kvalitetskomponenter fra den førende på markedet og det bedst uddannede ekspertteam, som også i fremtiden vil finde den bedst tænkelige løsning til dine behov. Fleksibel, hurtig og ukompliceret – messing-, metal- og plastdele og værktøj i høj kvalitet udvikles og produceres efter dine ønsker. Koller Metall- und Kunststofftechnik er et forretningsområde i Koller International Group. Trægrossisten er en vigtig del af Koller International Group. På hovedkontoret i Wien og i Vitis kan du vælge et stort udvalg af produkter i træ.

 2. TEKNO AIR CONDITIONING AND ENGINEERING

  Tyrkiet

  Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. er en tyrkisk leverandør af forskellige konstruktions- og naturgasmaterialer, som er beliggende i Denizli Tyrkiet. Med mere end ti års erfaring fra konstruktionsbranchen, arbejder vi altid på at udvide vores produktsortiment, for at kunne tilbyde den bedste service til vores kunder. Vi servicerer vores kunder i vores showroom på 650 m2 i Gümüşçay, samt vores keramiske showroom på 1150 m2. Vi tilbyder alt hvad du har brug for inden for sanitærprodukter og keramisk, takket være vores erfarne salgskonsulenter. Derudover gør vi vores bedste for at udvide vores produktportefølje, takket være vores innovative tilgang. Som Tekno Air Conditioning and Engineering Inc. leverer vi konstruktionsmaterialer til infrastruktur som: •Rør og forskruninger, •Byggematerialer som plastforskruninger, I vores keramikgruppe: •Badeværelsesforskruninger og tilbehør, •Håndvaske, •Toiletkummer, •Badeværelsesgulve, •Sanitærprodukter og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vores vision er en garanti af vores produkter, ved ikke at gå på kompromis med kvaliteten på trods af den store konkurrence på markedet, samt tilpasse en innovativ tilgang som vores principper. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. MILLER ENERGIESYSTEME GMBH

  Tyskland

 4. PUCCI PLAST S.P.A.

  Italien

 5. WHT GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LAVELLI CM

  Italien

 2. XIAMEN SINOTAP TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Xiamen Sinotap Technology Co., Ltd. er specialiseret i produktion af badeværelser, køkkenhaner, ventiler og VVS tilbehør. Virksomheden har 40-års erfaring og har leveret en bred vifte af produkter til topbrands på det globale marked, f.eks. USA, Sydamerika, UK, Europa og Asien. Sinotap ejer en fabrik på 15500㎡, har over 200 medarbejdere og en komplet produktionsproces, herunder trykstøbning, CNC, polering og belægning. Sinotap har sit eget uafhængige R&D team og udvikler selv alle forme. Virksomheden har etableret et funktionelt testlaboratorium med perfekt testudstyr, der kan opfylde kundernes højeste krav til standardprøvning. Sinotap har fremragende teknologi inden for udvikling og produktion af skylleventiler og termostatiske armaturer. For Sinotap har OEM og ODM forretning altid første prioritet. Der er et ungt team med nye ideer såvel som et erfarent produktionsteam med faglige færdigheder. Sinotap tilbyder unikt, smart design, god service og små priser.

 3. 3VVSTILBUD.DK

  Danmark

  Har du brug for en vvs-mand? På www.3vvstilbud.dk kan du - gratis og uforpligtende - få 3 tilbud fra blikkenslagere, der gerne vil byde på din vvs-opgave. Du skal blot indtaste din opgave online på under 5 minutter og i løbet af få dage vil du modtage 3 spændende tilbud. Det er som nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende, og du kan spare 25% på regningen ved at benytte denne gratis service. Husk at du kun får tilbud fra erfarne og godkendte vvs firmaer. Besøg 3vvstilbud.dk allerede i dag! Brug 3 minutter på at udfylde vores onlinevvsskema med informationer omkring din vvs-opgave og modtag efterfølgende gratis og helt uforpligtende tilbud på din vvs opgave fra flere blikkenslagere. Nemmere bliver det ikke! Det er altså ganske nemt og ligetil, og så er det hele også uden omkostninger for dig. Så få fikset din vandhane nu. Beskriv din opgave og kom i kontakt med et VVS firma, som kan hjælpe dig. Lad os skabe kontakten for dig - uanset hvad du skal bruge en VVS installatør til. Her skal du ikke bruge energi på at ringe rundt til et VVS firma, for vi klarer det meste af arbejdet. Det eneste du skal gøre er at beskrive din opgave til en VVS installatør, og så sørger vi for, at du bliver kontaktet af et VVS firma eller flere, der gerne vil klare din opgave for dig.

 4. KRAGELUND EL

  Danmark

  Kragelund El A/S er en moderne og kundeorienteret midtjysk el installatør firma med domicil i Balle v/ Silkeborg. Vi har et stærkt team af erfarne elektrikere, der står klar til at yde el service i dit hjem eller din virksomhed. Bestil en billig og erfaren elektriker i dag, eller ring og få et uforpligtende tilbud. Virksomhedens indehaver, Peter Sehested har mange års erfaring i el-branchen. Dette sammen med et velmotiveret, ansvarsfuldt og kompetent personale gør, at alle opgaver - store som små - løses med udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Kragelund El A/S udfører alle former for opgaver indenfor el installationer i og omkring Silkeborg. Fra projektering, rådgivning og opsætning til eleftersyn og el tjek. Vi lægger vægt på, at udføre alt arbejde professionelt - samtidig med at vores el service er i top. Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst muligt. Ønsker I et el-tjek for at se, om jeres el installation er sikker og overholder alle regler, så tilbyder vi et eleftersyn til en konkurrencedygtig pris. Har I brug for nye kabler eller kontakter, så har vi et stort udvalg af driftsikre produkter fra de førende producenter - både til private og erhverv. Balle Bygade 28 8600 Silkeborg

 5. NOVAVVS

  Danmark

  Professionelle specialister indenfor vvs faget Hos Nova VVS er vi stolte af vores håndværk, takket være de dygtige installatører, montører og energispecialister, der dagligt levere et uforligneligt service, til vores kunder i København og Sjælland. Vi tror på kundeservice og fortsætter med at levere den bedste kvalitet inden for vvs faget. Kunderne vælger os til at udarbejde badeværelser, køkkener, servicering, gas komfurer, større renoveringer, rådgivning og meget mere. Uanset om du har et mindre eller større erhvervs projekt, vil Nova VVS altid være tilstede. Døgnet rundt, 100% stressfrit. Når serviceniveau og fair priser, går hånd i hånd Hos Nova VVS er vi dedikeret til at give vores kunder autoriseret vvs reparationer af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi mener nemlig at serviceniveau og fair priser, går hånd i hånd. Vi er eksperter i både privat- og erhvervs vvs arbejde og specialiserer os i badeværelser, køkkenrenovering, ejendomsservice, skadeservice, akutte vvs problemer, energi og gaskomfurer og meget mere. Vi leverer en bred vifte af tjenester og kan altid være pålidelige i tilfælde af akutte problemer.

 1. REPART

  Danmark

  Repart er grundlagt i 1983 af elinstallatør Ole Thorpstrup. Vi er således blandt de ældste i branchen, og vi bygger på mange års erfaring. Firmaet ejes og drives i dag af Ole Thorpstrups datter Katja Thorpstrup og svigersøn Robert Pedersen. Vi har sagkyndig betjening, og stor erfaring med salg af reservedele til hårde hvidevarer, og bestræber os på at yde den bedste service til vores kunder. Vi sælger over disken fra vort lager i Århus lige ved Ringvejen, men har også dagligt mange forsendelser over hele landet. Søger du en vare, der ikke er at finde i vores webshop, så ring til os eller send en mail, så kan vi måske hjælpe dig alligevel. Vi lagerfører mere end 6000 forskellige varer og har personale klar ved telefonen, til at hjælpe dig i vores åbningstider fra mandag til fredag. Repart beskæftiger i øjeblikket 7 ansatte med forskellig baggrund og kompetencer.

 2. NICOLL RACCORDS PLASTIQUES

  Frankrig

  «Nicoll er Europas førende producent af emner i kunstmateriale til byggeri og offentlige arbejder. Virksomheden er specialiseret i injicering og ekstrudering og tilbyder produkter inden for 3 sektorer: VVS - byggeri - miljø ».

 1. K. HOLMGREEN & SØN

  Danmark

  Vi kan hjælpe dig med alt VVS arbejdet. K. Holmgreen & søn har mere end 100 års erfaring inde for faget og står altid klar til, at hjælpe dig på Frederiksberg og Vesterbro. Vi kan hjælpe med vandskader, gasinstallationer og meget mere. Besøg vores hjemmeside og giv os et kald, så rådgiver vi- og hjælpe dig.

 2. BATH.ES

  Spanien

 3. FOMA I FALCIOGLU PRES DÖKÜM MUSLUK SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 4. SHAANXI UNIQUE-TECHNOLOGY CO.,LTD

  Forenede Stater

 5. DREAMBATH SANITARYWARE CO., LTD.

  Kina

 6. EZYDRAIN

  Australien

 7. MASIP S.R.O.

  Slovakiet

 8. WALRAVEN GMBH

  Tyskland

 1. VITRUVIT S.A. CERAMIC - INDUSTRIAL MINERALS

  Grækenland

 2. ET SURFACE PRODUCTS KFT.

  Ungarn

 3. REFINEAIR

  Italien

 4. BADENWINKEL

  Holland

 5. ARTIGO GMBH

  Tyskland

 6. EASY INNOVATION GMBH

  Tyskland

 7. SHENG TAI BRASSWARE CO LTD

  Taiwan R.O.C.

 8. QUARANTA CERAMICHE SRL

  Italien

 9. CIFIAL

  Portugal

 10. EBIDET.PL

  Polen

Filtre

Resultater for

Vvs-installationer og tilbehør - Import eksport

Antal resultater

16.949 virksomheder