• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vindyrkning - maskiner og udstyr

Resultater for

Vindyrkning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Den familiestyrede virksomhed Wagner Pflanzen-Technik GmbH i Friedelsheim er en globalt førende virksomhed, der har specialiseret sig i unik teknik til vinplanteskoler, rydningsmetoder og plantemaskiner. Vores produkter omfatter: • vindyrkningsredskaber • plantemaskiner • maskiner og redskaber til planteskoler • landbrugsmaskiner • plove • brugte landbrugsmaskiner • elektronik til landbrugsmaskiner • specialmaskiner til landbrug

 2. RUBANGEL

  Spanien

  Rubangel fremstiller og markedsfører fastgørelsessystemer, klemmer og opbinding i hele verden. Vores systemer er kun til gavn for landmanden og planter såsom unge planter, vinstokke, oliventræer, kiwi, frugttræer, tomatplanter og dekorative planter. Meget praktisk system til fastgørelse af årsskud eller opfyldning i vinmarkerne, vinstokke og vinmarker.

 3. POSVIMAN

  Spanien

  Fremstilling af pæle til espalierer. Fremstilling af pæle til espalierer. Vindyrkning. Forankringer, plantestokke, plantebeskyttelse, ståltråd. Alt til vinavl.

 4. RINIERI SRL

  Italien

  Virksomheden RINIERI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Træmaskiner, Vindyrkning - maskiner og udstyr, beskæringsapparater, Træmaskiner, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og grøftemaskiner brancherne. Den er baseret i Forlì, Italien.

 5. SA SCDC

  Frankrig

  Virksomheden SA SCDC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning, installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr, Trædyrkning og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, forsyninger til vindyrkning, Trædyrkning og skovbrug - maskiner og udstyr, og Gæring brancherne. Den er baseret i Orbais l'Abbaye, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CHABAS

  Frankrig

  Virksomheden CHABAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrugsmaskiner og tilbehør, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Import-eksport - mekanik, Landbrugsmaskiner og tilbehør, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Import-eksport - mekanik brancherne. Den er baseret i Charleval, Frankrig.

 2. AMOS INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden AMOS INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg, maskiner til landbrugsfødevarer, druebeholder, og Vinfremstilling - maskiner, udstyr og anlæg brancherne. Den er baseret i Beaune, Frankrig.

 3. ETS PROTECHNI

  Frankrig

  Virksomheden ETS PROTECHNI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Industrivedligeholdelse, Vindyrkning - maskiner og udstyr, mekanisk præcisionsværksted, Mekanisk svejsning, Industrivedligeholdelse, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint Louis De Montferrand, Frankrig.

 4. ST EMILION EMBOUTEILLAGE

  Frankrig

  Virksomheden ST EMILION EMBOUTEILLAGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Specialemballering, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Specialemballering, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint Sulpice De Faleyrens, Frankrig.

 5. IMPROFORT PORTUGAL

  Portugal

  Virksomheden IMPROFORT PORTUGAL, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Palmela, Portugal.

 1. A&W MOORE WINE RACKS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A&W MOORE WINE RACKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til vinindustrien, og den ønologiske industri brancherne. Den er baseret i Ilkeston, Det Forenede Kongerige.

 2. BELLOT SA

  Frankrig

  Virksomheden BELLOT SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Gradignan, Frankrig.

 1. BISODISAC

  Frankrig

  Virksomheden BISODISAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Thoré La Rochette, Frankrig.

 2. CONSTRUCTION HUMEAU

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTION HUMEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St Pierre Montlimart, Frankrig.

 3. MOWEIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MOWEIN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Dyrefoder, Vindyrkning, installation og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Dyrefoder, Vindyrkning, installation og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Pellingen, Tyskland.

 4. KMS RINKLIN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KMS RINKLIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Eschbach, Tyskland.

 5. NIKEMA FRANK NIESEN

  Tyskland

  Virksomheden NIKEMA FRANK NIESEN, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Platten, Tyskland.

 6. AGRI TECHNOLOGY

  Frankrig

  Virksomheden AGRI TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, levering til gør det selv arbejde, slibning af skæreinstrumenter, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Arveyres, Frankrig.

 7. OENORIEFLIN E.K.

  Tyskland

  Virksomheden OENORIEFLIN E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vogtsburg, Tyskland.

 8. TERRAL (ETABLISSEMENT)

  Frankrig

  Virksomheden TERRAL (ETABLISSEMENT), der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Canet, Frankrig.

 1. MONTIER TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Virksomheden MONTIER TECHNOLOGIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teknik - entreprenører branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kunstvandings- og sprinkleranlæg, industrikøling, automatisering af samlebånd, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Kunstvandings- og sprinkleranlæg brancherne. Den er baseret i Prunelli Di Fiumorbo, Frankrig.

 2. WILFRIED RUST

  Tyskland

  Virksomheden WILFRIED RUST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Bærbart maskinværktøj, Landbrug - installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Meckenheim, Tyskland.

 3. FERDINAND PRÜCKLER

  Østrig

  Virksomheden FERDINAND PRÜCKLER, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Langenlois, Østrig.

 4. ZEHETNER GES.MBH

  Østrig

  Virksomheden ZEHETNER GES.MBH, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Champagne og mousserende vine, Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Champagne og mousserende vine, Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hollabrunn, Østrig.

 5. PETER LUNTSCH

  Østrig

  Virksomheden PETER LUNTSCH, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Jois, Østrig.

 6. SANDOR BECSEI

  Tyskland

  Virksomheden SANDOR BECSEI, er en Engrossalg, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Paneler, træ-, Drikkevareindustrien - maskiner og udstyr, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, og Paneler, træ- brancherne. Den er baseret i Friedrichshafen, Tyskland.

 7. DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN

  Tyskland

  Virksomheden DIETER HÖHNLE KELLEREIMASCHINEN, er en Distributør, der opererer inden for Vindyrkning, installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Neckarsulm, Tyskland.

 8. PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PETER ACKERMANN OENOTECH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Vindyrkning, installation og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Vindyrkning - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zeltingen-Rachtig, Tyskland.

 9. KRAFT G.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden KRAFT G.M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, og Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 10. EVERINTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EVERINTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vindyrkning, installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, Farmaceutiske produkter, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Kemi, organisk - råmaterialer og derivater, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Wiesbaden, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Vindyrkning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.686 Virksomheder