• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • vakuumpakket kød

Resultater for

Vakuumpakket kød - Import eksport

  1. RELLMAN FOODS

    Belgien

    Verified by europages badge

    RELLMAN FOODS: Import og eksport af markedsledende kød i topkvalitet. Fersk eller frosset oksekød. Tilgængelige certificeringer: Angus Beef, halal og økologisk. Vi importerer fra Argentina, Brasilien, Uruguay, New Zealand og Irland. Vores kød videredistribueres i hele Europa, Mellemøsten og Kuwait

  2. BRESSUIRE VIANDES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    BRESSUIRE EXPORT er et kvægslagteri beliggende i Bressuire i Frankrig. Vi leverer oksekød og særlig frisk kød fra unge dyr. Vi markedsfører også okseskrog og slagteaffald. Vores produktion af frisk kød med eller uden ben henvender sig til alle lande i Europa og Nordafrika. Vi handler med kød fra racekvæg: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise, etc.

  3. BIG BROTHER 025

    Serbien

    Virksomheden BIG BROTHER 025, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for frossent kød, vakuumpakket kød, eksport af dybfrossent kød, og Import eksport af kød brancherne. Den er baseret i Sombor, Serbien.

  4. LE COUSTELOUS

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Le Coustelous er stolt over at præsentere sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med hovedvægt på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi har særlig fokus på kvaliteten af vores råvarer og samarbejder med lokale producenter for at tilbyde kunden det bedste. Vi eksporterer vores produkter i Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikker med diverse fødevarespecialiteter. Frankrig er kendt for sin gastronomi, og det sydvestlige Frankrig er særlig anerkendt for en lang række velsmagende og alsidige madretter. Vores familie har siden 1993 tilberedt lækre retter for vores kunder. Vores prioritet er at fremme frisklavede og hjemmelavede madvarer fra vores egn. Foie gras, blodpølse, andrebryst... Men især vores berømte cassoulet, tilberedt efter familietraditioner med hvide bønner fra Castelnaudary og kød fra lokale producenter. Vi står til rådighed for enhver yderligere oplysning om vores produkter. Hos "Le Coustelous", står familien i centrum af produktionen, og vi er stolte af at kunne dele vores lidenskab for sydvestfransk gastronomi med jer. Kontakt os endelig for flere oplysninger!