• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøj og isenkram

Resultater for

Værktøj og isenkram - Import eksport

 1. FENTO

  Holland

  Geert Kaal og René van Rijn er grundlæggerne bag FENTO KNEE PROTECTION. De har sammen udviklet FENTO's knæbeskyttere. I 2000 kontaktede sejlmageren René van Rijn hans læge, på grund af problemer med kroniske knæsmerter. Han blev henvist til Geert Kaal, som er en fysioterapeut der specialiserer sig med knæ- og rygsmerter. Efter ti behandlinger forsvandt Renés knæproblemer, men efter 3 måneder kom han tilbage igen, med de samme fysiske problemer. Men det var nu så slemt, at han ikke længere kunne hvile på hans knæ, og dermed arbejde. René havde allerede købt og afprøvet forskellige knæbeskyttere, men der var intet der kunne forhindre hans knæ- og rygsmerter. Så han spurgte Geert: “Kan du hjælpe mig med at udvikle en knæbeskytter, så jeg kan fortsætte med at arbejde? ”. Efter at have studeret "knæpositionen", blev utallige personer placeret i "memory-foam", for at finde den korrekte ergonomiske form. Efterfølgende blev der skabt flere prototyper, som blev afprøvet af forskellige "knæ-testere", såsom personer der lagde tæpper, parketgulve, fliser og konstruktionsarbejdere. Ideen var skabt. Vi skulle udvikle en knæbeskytter hvor der ikke kun var tryk på knæet, men som også blev fordelt på den nederste del af benet. Derudover skulle den være let, åndbar og vandresistent. Fem år senere var den første model klar til at blive sendt på markedet. Vi lejede den mindste bås på messen, og var udsolgt efter to dage. Resten er historie. Vi har nu mere end 500.000 tilfredse brugere i mere end 10 lande. Vi nyder vores daglige udfordringer, og er meget ambitiøse og ønsker at udvide FENTO til det globale marked.

 2. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

 3. MICRON AMERICA

  Tyrkiet

  MICRON AMERICA som er baseret i Izmir i Tyrkiet, har siden 1995 været leverandør af messing-, metal- og plastskiver, gardinøjer, tryklåse, afdækkede knapper, jeansknapper, nitter og fastgørelsesmaskiner. Vores produktionsstandarder af høj kvalitet, og dedikation til en enestående kundeservice, har gjort os til en førende leverandør af plastskiver, metalskiver, tryklåse, knapper, skjulte knapper, jeansknapper, jeansnitter, skivemaskiner, maskiner til skjulte knapper, samt blæk til tekstil-, automobil- og mange andre industrier. Micron America er kendt for deres samlede engagement i at levere en enestående kvalitet, når det kommer til produkter, service og pris. Vores hovedmål er en total kundetilfredshed. Vores styrke er vores evne til at reagere hurtigt og effektivt i forhold til vores kunders behov. Vi gør det nemt for alle vores kunder at vælge det rigtige produkt, som tilpasses til deres behov. Vores højtuddannede personale kan hjælpe dig med at vælge de korrekte låsemekanismer og/eller maskine, til at gennemføre dit arbejde. Vi har millioner af låsemekanismer på lager, for en hurtig, omgående levering. Vi er stolte over vores høflige, veltrænede personale og hurtig forsendelse af lagerprodukter. Vores erfaring giver os mulighed for at give dig en konstant kvalitet, tidsmæssig service og konkurrencedygtige priser. Vi leverer til hele verden, og sikrer en hurtig, sikker og effektiv profession. Vi giver kvalitet til hele verden. Vi bevarer en stærk, succesfuld organisation, som er fokuseret på kundetilfredshed. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

 5. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Frankrig

  Virksomheden IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - bygning og offentlige arbejder, Import-eksport - bygning og offentlige arbejder, badeværelsesmøbler, og Salg af varepartier til udsalg brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Ingolstadt, Tyskland.

 2. KÄFER WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KÄFER WERKZEUGBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Besigheim, Tyskland.

 3. FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL

  Schweiz

  Virksomheden FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Sarmenstorf, Schweiz.

 4. METAL LABOR SRL

  Italien

  Virksomheden METAL LABOR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, udboring af metal, udfræsning af metal, Værktøj og isenkram, og udboring af metal brancherne. Den er baseret i Castenedolo, Italien.

 5. FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER

  Schweiz

  Virksomheden FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Grenchen, Schweiz.

 1. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Italien

  Virksomheden FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, skruer og bolte, låse og beslag i metal, Skruer og møtrikker, og specialskruer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 2. FEM S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Værktøj og isenkram, metaltappe til fæstning, pyntehængsler, Beslag, bygge og anlæg, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 1. CUNO KIPPER & SOHN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CUNO KIPPER & SOHN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. EC PLAZA

  Sydkorea

  Virksomheden EC PLAZA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Makeup, Skønhedsprodukter, Kosmetik, Hudplejeprodukter, Tasker, Tekstiler - import-eksport, E-businesstjenester, Lædervarer, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Sydkorea.

 3. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Har du brug for en OEM-producent? Eller har du brug for en leverandør af højere kvalitet? Du kan finde en løsning via os! Grimm Industries Pte Ltd har samarbejdet tæt med vores fabrikker i Kina siden 1995. Vi fokuserer på kundetilpassede produkter med rimelige bearbejdningsomkostninger. Vi lægger vægt på god kommunikation og sørger for, at alle krav er fuldt forstået, før produktionen påbegyndes. Vi leverer vores produkter til Europa, Skandinavien, Australien, Sydøstasien og Amerika. Vores produkter anvendes i bilindustrien, byggeriet, søfartsindustrien og i raffinaderier.

  Alle produkter for "værktøj og isenkram"

 4. PRODIVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vores fliseskinner er manuelt bearbejdet og kan have forskellige overflader. Vores kerneområde er bearbejdning af hjørnebeskyttelsesprofiler samt profiler til fliselægning. Fokuspunkter i vores bearbejdning er krydsslibning, den børstede udgave som mønster i overfladen samt højglanspolitur. Designet varierer i henhold til kundeønsker. Med finslibning som overflade på skinnen af rustfrit stål dannes der er en pæn overgang mellem forskellige gulvbelægninger. Overgange mellem forskellige belægninger såsom parket og flise eller sokkelafslutninger kan dermed udformes på dekorativ vis. ProDiva-skinnen anvendes ikke kun til dekorative formål men også til kantbeskyttelse. Hertil hører afsluttende hjørner i forskellige bearbejdningsmønstre. Sammensætningen i rustfrit stål er af V4A og tilbyder kunderne en kombination af gulv- og vægbelægning i høj kvalitet.

 5. KANNENBERG GMBH

  Tyskland

  Vi har specialiseret os i produktion af vendeplader i hårdmetal til træbearbejdning, og tilbyder også vores kunder andre produkter af høj kvalitet kombineret med en kompetent service. Bemærk venligst, at vi kun leverer til producenter og detailhandlere. Vores sortiment omfatter førsteklasses værktøj til plast- og træindustrien. Disse inkluderer vendeskæreplader, høvlekniver, enheder med omvendte tænder, savtænder, profilerede standardplader samt enheder til profilering, rundstænger og ekstremt stabile K-SMG02+ skæreplader. Kannenberg GmbH er din perfekte partner når det kommer til vendeplader og vendeskæreplader i metal, som bruges til træbearbejdning. Målet for vores firma er den unikke førsteklasses kvalitet af vores produkter. Vi har taget og arbejder efter de mindste tolerancegrænser, når det kommer til produktionen af vores værktøj. Vi er medlem af fagforbundet Deutscher Präzisions-Werkzeugschleifer e. V.

 6. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Italien

  Vindueskrogen Click Comp ® blev udviklet for at tilfredsstille et behov for at holde vinduer og døre på klem, også ved gennemtræk og stærk vind. Den blev udviklet og fremstillet, således at den nemt kan tilpasses alle typer vinduer, uden det er nødvendigt at bore, skrue eller lime. Man kan således lufte ud ved at blokere vinduet på den ønskede åbning uden at risikere, at det pludselig smækker op eller i. Nyttigt når man har mindre husdyr, den kan nemlig monteres på havedøren i stedet for et kattehul.

 7. MARSI GROUP D.O.O.

  Slovenien

  MARSi group, som ligger i Slovenien, har 10 års erfaring inden for rådgivning og teknisk support, forskning og udvikling, hurtig maskinforarbejdning, støbefremstilling, sprøjtestøbning (masseproduktion), 3D-metaltryk og vedligeholdelsesservice af støbeforme til plastsprøjtestøbning. Vores primære mål er at hjælpe virksomheder inden for professionel vandforskning med at realisere deres fulde potentiale. Det gør vi gennem et stort udvalg af innovative og smarte B2B-løsninger i høj kvalitet.

 8. MECHAFIN AG

  Schweiz

  Uanset om arbejdet udføres ude, inde, offshore eller dybt inde i et bjerg, så har svejseindustrien tillid til MECHAFIN svejsekomponenter fra Schweiz. Håndbrændere, automatbrændere, robotbrændere, PushPull-enheder. Fremstilling af førsteklasses opretstående svejsebrændere, trådfremføringsudstyr og svejsetilsatsmaterialer. Vores produkter: • Beskyttelsesgassvejsebrændere • Svejsebrændere • Svejsekabler • Svejsetrådsfremføringsudstyr

 1. GRIP ON TOOLS,S.COOP.

  Spanien

 2. SFDO

  Frankrig

 3. GRANVILLE TOOL HIRE LUTON

  Det Forenede Kongerige

 4. ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP

  Italien

 5. ASAHI METAL INDUSTRY CO., LTD.

  Japan

 6. THE FABELHAFT GROUP GMBH

  Tyskland

 7. AKI CELIK SAN.TIC.LTD.

  Tyrkiet

 8. FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

 9. ELTRIK - ELEKTROTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. OTTO DIETERLE SPEZIALWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Værktøj og isenkram - Import eksport

Antal resultater

45.825 Virksomheder