• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • værktøj og isenkram

Resultater for

Værktøj og isenkram - Import eksport

 1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWS blev grundlagt tilbage i 1960. I dag ligger kernekompetencen inden for værktøjssystemer til CNC-drejemaskiner (statiske og drevne værktøjer), som med EWS-Korea udvides til revolvere og revolverholdersystemer. Den nutidige virksomhedsgruppes profil præges af over 300 medarbejdere i EWS-Group med deres individuelle kvalifikationer. EWS produkter er made in Germany. Systempartnerskaber med DMG-Mori Seiki (Trifix og MSQP), INDEX (W-fortanding og V-liste), Sandvik (EWS Capto), Iscar eller Arno (værktøjsholderhystemer) er udtryk for vores fagkompetence. Med hurtigskiftesystemet (modulært system) EWS Varia (ofte benyttes den forkerte betegnelse Vario) sætter virksomheden nye standarder inden for optimering af klargøringstiden. Systemet blev udmærket med delstaten Baden-Württembergs innovationspris.

 2. MICRON AMERICA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA som er baseret i Izmir i Tyrkiet, har siden 1995 været leverandør af messing-, metal- og plastskiver, gardinøjer, tryklåse, afdækkede knapper, jeansknapper, nitter og fastgørelsesmaskiner. Vores produktionsstandarder af høj kvalitet, og dedikation til en enestående kundeservice, har gjort os til en førende leverandør af plastskiver, metalskiver, tryklåse, knapper, skjulte knapper, jeansknapper, jeansnitter, skivemaskiner, maskiner til skjulte knapper, samt blæk til tekstil-, automobil- og mange andre industrier. Micron America er kendt for deres samlede engagement i at levere en enestående kvalitet, når det kommer til produkter, service og pris. Vores hovedmål er en total kundetilfredshed. Vores styrke er vores evne til at reagere hurtigt og effektivt i forhold til vores kunders behov. Vi gør det nemt for alle vores kunder at vælge det rigtige produkt, som tilpasses til deres behov. Vores højtuddannede personale kan hjælpe dig med at vælge de korrekte låsemekanismer og/eller maskine, til at gennemføre dit arbejde. Vi har millioner af låsemekanismer på lager, for en hurtig, omgående levering. Vi er stolte over vores høflige, veltrænede personale og hurtig forsendelse af lagerprodukter. Vores erfaring giver os mulighed for at give dig en konstant kvalitet, tidsmæssig service og konkurrencedygtige priser. Vi leverer til hele verden, og sikrer en hurtig, sikker og effektiv profession. Vi giver kvalitet til hele verden. Vi bevarer en stærk, succesfuld organisation, som er fokuseret på kundetilfredshed. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

 4. SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHREIBER & KASTELBERGER GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Ingolstadt, Tyskland.

 5. IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IEI DESTOCKAGE EXPORT AFRIQUE, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - bygning og offentlige arbejder, Import-eksport - bygning og offentlige arbejder, badeværelsesmøbler, og Salg af varepartier til udsalg brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden FELBER WERKZEUGSCHÄRFEREI UND HANDEL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Sarmenstorf, Schweiz.

 2. FEM S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Værktøj og isenkram, metaltappe til fæstning, pyntehængsler, Beslag, bygge og anlæg, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 3. FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FERRAMENTA BOZZONI UTENSILERIE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, skruer og bolte, låse og beslag i metal, Skruer og møtrikker, og specialskruer brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. METAL LABOR SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL LABOR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, udboring af metal, udfræsning af metal, Værktøj og isenkram, og udboring af metal brancherne. Den er baseret i Castenedolo, Italien.

 5. CUNO KIPPER & SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CUNO KIPPER & SOHN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 1. EC PLAZA

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Virksomheden EC PLAZA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Makeup, Skønhedsprodukter, Kosmetik, Hudplejeprodukter, Tasker, Tekstiler - import-eksport, E-businesstjenester, Lædervarer, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul, Sydkorea.

 2. PRODIVA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vores fliseskinner er manuelt bearbejdet og kan have forskellige overflader. Vores kerneområde er bearbejdning af hjørnebeskyttelsesprofiler samt profiler til fliselægning. Fokuspunkter i vores bearbejdning er krydsslibning, den børstede udgave som mønster i overfladen samt højglanspolitur. Designet varierer i henhold til kundeønsker. Med finslibning som overflade på skinnen af rustfrit stål dannes der er en pæn overgang mellem forskellige gulvbelægninger. Overgange mellem forskellige belægninger såsom parket og flise eller sokkelafslutninger kan dermed udformes på dekorativ vis. ProDiva-skinnen anvendes ikke kun til dekorative formål men også til kantbeskyttelse. Hertil hører afsluttende hjørner i forskellige bearbejdningsmønstre. Sammensætningen i rustfrit stål er af V4A og tilbyder kunderne en kombination af gulv- og vægbelægning i høj kvalitet.

 1. KANNENBERG GMBH

  Tyskland

  Vi har specialiseret os i produktion af vendeplader i hårdmetal til træbearbejdning, og tilbyder også vores kunder andre produkter af høj kvalitet kombineret med en kompetent service. Bemærk venligst, at vi kun leverer til producenter og detailhandlere. Vores sortiment omfatter førsteklasses værktøj til plast- og træindustrien. Disse inkluderer vendeskæreplader, høvlekniver, enheder med omvendte tænder, savtænder, profilerede standardplader samt enheder til profilering, rundstænger og ekstremt stabile K-SMG02+ skæreplader. Kannenberg GmbH er din perfekte partner når det kommer til vendeplader og vendeskæreplader i metal, som bruges til træbearbejdning. Målet for vores firma er den unikke førsteklasses kvalitet af vores produkter. Vi har taget og arbejder efter de mindste tolerancegrænser, når det kommer til produktionen af vores værktøj. Vi er medlem af fagforbundet Deutscher Präzisions-Werkzeugschleifer e. V.

 2. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Italien

  Vindueskrogen Click Comp ® blev udviklet for at tilfredsstille et behov for at holde vinduer og døre på klem, også ved gennemtræk og stærk vind. Den blev udviklet og fremstillet, således at den nemt kan tilpasses alle typer vinduer, uden det er nødvendigt at bore, skrue eller lime. Man kan således lufte ud ved at blokere vinduet på den ønskede åbning uden at risikere, at det pludselig smækker op eller i. Nyttigt når man har mindre husdyr, den kan nemlig monteres på havedøren i stedet for et kattehul.

 3. MARSI GROUP D.O.O.

  Slovenien

  MARSi group, som ligger i Slovenien, har 10 års erfaring inden for rådgivning og teknisk support, forskning og udvikling, hurtig maskinforarbejdning, støbefremstilling, sprøjtestøbning (masseproduktion), 3D-metaltryk og vedligeholdelsesservice af støbeforme til plastsprøjtestøbning. Vores primære mål er at hjælpe virksomheder inden for professionel vandforskning med at realisere deres fulde potentiale. Det gør vi gennem et stort udvalg af innovative og smarte B2B-løsninger i høj kvalitet.

 4. MECHAFIN AG

  Schweiz

  Uanset om arbejdet udføres ude, inde, offshore eller dybt inde i et bjerg, så har svejseindustrien tillid til MECHAFIN svejsekomponenter fra Schweiz. Håndbrændere, automatbrændere, robotbrændere, PushPull-enheder. Fremstilling af førsteklasses opretstående svejsebrændere, trådfremføringsudstyr og svejsetilsatsmaterialer. Vores produkter: • Beskyttelsesgassvejsebrændere • Svejsebrændere • Svejsekabler • Svejsetrådsfremføringsudstyr

 5. GRANVILLE TOOL HIRE LUTON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GRANVILLE TOOL HIRE LUTON, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for udlejning af værktøj, udlejning af elektrisk værktøj, Handel med værktøjsmaskiner, og reparation elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Luton, Det Forenede Kongerige.

 6. ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP

  Italien

  Virksomheden ADD METAL SOLUTIONS DI BAGGIOGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for metalskabe, og arbejdsbord brancherne. Den er baseret i Cittadella, Italien.

 7. SFDO

  Frankrig

  Virksomheden SFDO, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, Båndbarrierestativ, beskyttelsesbriller og -visir, arbejdstøj, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Argenteuil, Frankrig.

 8. THE FABELHAFT GROUP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THE FABELHAFT GROUP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Breckerfeld, Tyskland.

 1. KÄFER WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KÄFER WERKZEUGBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Besigheim, Tyskland.

 2. AKI CELIK SAN.TIC.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden AKI CELIK SAN.TIC.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, smedning af metal, hammer, Værktøj og isenkram, og Håndværktøj brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF

  Tyskland

  Virksomheden FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Enger, Tyskland.

 4. ELTRIK - ELEKTROTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ELTRIK - ELEKTROTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Limbach-Oberfrohna, Tyskland.

 5. OTTO DIETERLE SPEZIALWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO DIETERLE SPEZIALWERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Rottweil, Tyskland.

 6. MODERN SEALING LLC

  Belarus

  Virksomheden MODERN SEALING LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for tilbehør til døre brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 7. SOURCING PARTNER LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SOURCING PARTNER LTD, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Stoke-On-Trent, Det Forenede Kongerige.

 8. FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER

  Schweiz

  Virksomheden FRITZ STEINER, INHABER ANDRÉ STEINER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den er baseret i Grenchen, Schweiz.

 9. CAT TRADING SRL

  Rumænien

  Virksomheden CAT TRADING SRL, er en Distributør, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, Måling - apparater og instrumenter, Industriværktøj, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Rengøringsmidler og sæber - til industri og handel, Måling - apparater og instrumenter, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Ramnicu Valcea, Rumænien.

 10. IG UTENSILI

  Italien

  Virksomheden IG UTENSILI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for design af specialværktøj efter tegning brancherne. Den er baseret i Correggio, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Værktøj og isenkram - Import eksport

Antal resultater

45.073 Virksomheder