• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • underholdning og attraktioner

Resultater for

Underholdning og attraktioner - Import eksport

 1. LA FETE EN FOLIE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. SEGWAY CRUISE COPENHAGEN

  Danmark

  Segway Cruise Copenhagen tilbyder sightseeing ture og events i Danmark. På vores hjemmeside online kan du direkte book en af vores Segway ture rundt i København med en af vores fantastiske guides, og vælge imellem vores 1-times tur eller vores 2-times tur som begge starter fra vores butik på Langelinie. Segway sightseeing i Købehavn er en rigtig sjov oplevelse du kan dele med familie, venner eller som en firma-tur og skabe nogle gode minder imens du kører rundt i København og ser vores hovedstad på en hel ny måde. Hør de interessante historier og anekdoter direkte fra din guide imens du kører via vores radio system. Det er super let at køre på en Segway, og vi giver dig selvfølgelig grundige instrukser før vi begynder. Vores ruter er nøje planlagt med sikkerhed i fokus. Hvis du skal arrangere et firma event, fødselsdag, polterabend eller andet kan vi hjælpe dig med et unikt Segway Event. Vi kan komme over hele Danmark og har stor erfaring inden for dette felt, uanset om dit arrangement er til 2 mennesker eller 150. Vores Events Team har altid kreativitets hatten på og kan komme med gode foreslag til et budget der passer dig. Vi blev startet af Segway importøren i Danmark, og vi er derfor den eneste autoriseret Segway Tour Udbyder i hele landet og kan ekslusivt tilbyde dig de nyeste Segway modeller til vores sightseeing ture samt events. Hvis du er interesseret i Segway udlejning eller køb af de mange forskellige originale Segway modeller - kontakt os for mere info.

 3. CIRKUS TRAPEZ

  Danmark

  Cirkus Trapez er et dansk cirkus, der er både hyggeligt såvel som børne- og familievenligt. Her hersker nostalgi, eventyr og ikke mindst masser af dyr og fantastiske artister side om side. Cirkus Trapez gør altid en dyd ud af at skabe de bedste og smukkeste rammer for sine forestillinger, som værner om det traditionelle cirkus i kraft af en stemning præget af nostalgi, eventyr og duften af savsmuld og popcorn. Første gang Cirkus Trapez var på landevejene, var i 2016, og cirkusset sætter kæmpe pris på, at dets publikum har nydt de familievenlige forestillinger med masser af dyr, artisteri i verdensklasse - og ikke mindst en masse at grine af. Derfor er Cirkus Trapez også glade for og stolte af at kunne give alle en forestilling, der henvender sig til HELE familien. Det er parret Isabella Enoch og Bernhard Kaselovsky, der er skaberne af Cirkus Trapez. Begge har livslang erfaring fra cirkusverdenen i både ind- og udland. For Isabella og Bernhard er cirkus hjerteblod, og det vil det altid være. Bernhard kommer fra en vaskeægte cirkusfamilie, og han er især kendt for sin elefant Ramboline, som de fleste danske cirkusgængere kender, og som af mange særligt elsker for dens rolige gemyt. Ramboline er især blevet kendt pga. sin rolle i familiefilmen "Sikke et Cirkus". Med andre ord har Cirkus Trapez en ægte filmdiva med på turné. En ting er sikkert: Cirkus Trapez brænder altid for at give publikum en autentisk, hyggelig og uforglemmelig oplevelse!

 4. HELLO PARK

  Rusland

  Hello.IO - er en international virksomhed der skaber projekter inden for design, arkitektur og teknologi. Vi udfører fordybende højteknologiske områder for at fortælle en historie, og skaber en ny kultur hvor folk kan interagere med det digitale miljø. En af vores primære teknologier - er phygital. Dette format kombinerer den digitale verden med den rigtige verden. Hello Park er en innovation inden for underholdningsbranchen der bruges i 5 Phytigal forlystelsesparker (havet, legetøj, byen, dyreverden). Partnernetværket indeholder mere end 30 parker der med succes drives i mere end 10 lande. Vores skræddersyede forretningstilgang giver dig, som ejer af parken, mulighed for at modtage: Et projektteam i forbindelse med design af parken (nem opstart); Drifts-, teknisk- og markedsføringshjælp i tiden efter lanceringen (succesfuld ledelse); Kontinuerlige opdateringer; Brand og ™. Føl fortroligheden ved forretningen med Hello Park netværket.

 5. BALANCED BY TINA

  Danmark

  Jeg ønsker at hjælpe dig til et liv i balance, hvor sygdom og stress minimeres. Jeg yder healing og TFT. Mine lokaler ligger i lyse omgivelser i Valby. Mit navn er Tina og jeg blev indviet til healing gennem Reiki I og Reiki II, i henholdvis 2011 og 2012. Derudover har jeg også tillært mig at at heale med chakra, engleenergier og klangmassage. I 2012 fik jeg en certificering i tankefeltterapi og er blev dermed certificeret TFT behandler. TFT er et glimrende værktøj. som man kan bruge til at supplere healing behandling Du kan finde mine lokale på Sjælør Boulevard 127 og jeg kan kontaktes på telefon 22 50 13 10. Balanced By Tina Sjælør Boulevard 127, 5. th 2500 Valby 22 50 13 10

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CLEANPOOL.DK

  Danmark

  Cleanpool.dk er Skandinaviens fortrukne forhandler af pools online. Vi har valgt at gøre det nemt for kunden ved at sammensætte en række pakkeløsninger til ethvert behov. Vi har eksempelvis seks forskellige poolpakker, hvor der medfølger alt lige fra selve swimmingpoolen til varmepumper til rengøringsmidler og udstyr. Vi sælger også spabade og vildmarksbade, der har forskellige funktioner og størrelser ligesom vores udvalg af pool fås til ethvert behov. Vi forhandler pools af mærket Swim & Fun, som er Skandinaviens førende virksomhed inden for pool branchen. Hvis man har brug for hjælp eller vejledning kan man ringe til Swim & Fun's kundeservice, hvis der skulle opstå nogle problemer med udstyret. Der medfølger udførlige opsætningsvejledninger til alle vores produkter, derfor er der også fokus på gør-det-selv forbrugeren, der ønsker at opsætte deres egen swimmingpool, spa eller vildmarksbad i haven. Vi ønsker at bidrage til en bedre badeoplevelse, derfor tilbyder vi også alt inden for pool tilbehør. Heriblandt fås bl.a. sandfiltre og bundsugere, der er med til at opretholde en ren og indbydende pool. Dertil kommer også diverse kemi produkter såsom klor, der anvendes i forbindelse med rensning af poolen.

 2. ZORBAS

  Danmark

  Zorbas tilbyder græsk musik som underholdning. Vores græske musikere spiller og synger græske sange fra hele Grækenland. De spiller kendte sange af den græske kunstner Mikis Theodorakis. Sammen med den levende musik kan der også bestilles græske dansere fra dansegruppen Zorbas der optræder med flotte græske danse hvorefter de tager publikum med op til dans og underviser dem i de kendte zorba trin. Vi leverer også græsk mad som laves som græsk buffet og sættes op så maden er til at tage fra. Vores græske mad består af 10 forskellige autentiske græske retter og laves af vores egen græske kok. Ydermere kan vores kok bestilles hvor han laver den græske mad ude til jeres fest og serverer den for jer. Græske vine leveres også sammen med maden, som passer til den græske buffet. Vi har mange forskellige vine såsom Nemea, retsina, kritikos, ouzo, metaxa og meget andet. Se vores pakketilbud på www.zorbas.dk og bestil.

 3. ALBERGUE LUZ DEL CAMINO

  Spanien

  Vores gæstgiversted ligger i byen Guillena, der er første etape på vejen til St. James for pilgrimme, der ønsker at vandre til La Plata i Santiago de Compostela, og der er ingen bedre måde at starte vejen til Saint-Jacques på end at blive indlogeret i et gæstgiveri, hvor du kan møde andre pilgrimme, sove i en behagelig seng, har et køkken til rådighed og, nyde godt af en vasketøjsservice og den unikke gæstfrihed, der findes hos Pilar.

 4. ESCAPE COPENHAGEN

  Danmark

  Vi vægter underholdsværdien og escaperooms sværhedsgrad højt. Det handler om at finde den perfekte balance mellem at det skal være udfordrende men samtidig sjovt at skulle undslippe vores rum. Inde i escaperooms finder du en masse spørgsmål og gåder, som man i fællesskab med hinanden skal løse. Det skal gerne udmunde i at man enten med kollegaerne eller familien undslipper rummet inden de 60 minutter er gået. Vi befinder os på to forskellige adresser i København, på henholdsvis Nørre Voldgade og Nørre Farimagsgade. Så vi er stærkt tilstede. Vi stræber efter at være Københavns førende og sjoveste escaproom til polterabend og teambuilding i alle afskygninger. Så book en tid til vores Escaperoom i København usanset anledning.

 5. CASA BONITA

  Spanien

  Helårs feriehus i første strandrække med 12 senge i 6 værelser. Alle soveværelser og 4 badeværelser ligger på første sal. Alle vinduer har udsigt til vandet. Stueetagen indeholder en stor stue, spisestue og en dejlig terrasse med trappe ned til poolområdet. Der er satellit-tv og trådløs internetadgang i hele ejendommen. Området har to vedligeholdte svømmebassiner.

 1. DOMKI NA ZIELONYM WZGORZU

  Polen

  Vi tilbyder overnatning i moderne, komfortable og funktionelle feriehytter til seks personer og i fire-personers hytter placeret cirka 50 meter fra den smukke Solina-sø. Det er et perfekt sted for både lystfiskere og vandsportsudøvere. Der er mange bjergstier omkring vores feriekompleks. Bieszczady tilbyder en række attraktioner og giver mulighed for at tilbringe fritiden i naturen. Vi anbefaler altid turister at tage på en tur til dæmningen i Solina.

 2. ØLBLOGGEN

  Danmark

  Oelbloggen er en online blog omhandlende alt inden for øllets fantastiske historier. Du kan bl.a. finde sider om de forskellige øltyper, test af forskellige øl, opskrifter til brug af øl i madlavning og meget andet.

 3. DOUWIE ENTERTAINMENT

  Holland

 4. GUANGZHOU, CHINA ANRUIER TENT FACTORY

  Kina

 5. ADJ - AIRES DE JEUX

  Frankrig

 6. ANIMOTION

  Frankrig

 7. GEODRAG FRANCE

  Rumænien

 8. TALL BLOKE ADVENTURES

  Det Forenede Kongerige

 9. FUNKY RIDER

  Spanien

 10. ARKE ELECTRONIC ENERGY PARK DESIGN AND CONSTRUCTION

  Tyrkiet

 1. MY POWER

  Italien

 2. BALLETTSTUDIO OST

  Tyskland

 3. SECRET MASSAGE

  Rumænien

 4. UNSER HOAMAT SCHLADMING

  Østrig

 5. BAR CONNECTOR

  Belgien

 6. INDUSTRIE RICREATIVE SRL

  Italien

 7. KINDERBALLETT FRANKFURT

  Tyskland

 8. ALISEHIROFFICIAL MUSIC STUDIO

  Tyrkiet

 9. VALDEBOL GAME

  Spanien

 10. EVENTI YOGA SRLS

  Italien

Filtre

Resultater for

Underholdning og attraktioner - Import eksport

Antal resultater

2.881 virksomheder