• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • turbiner

Resultater for

Turbiner - Import eksport

 1. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm har fleksible produktionsmetoder som gør dem i stand til at fremstille, støbe jern, nodulær jern, rustfri stål, dobbelt, super dobbelt og bronze i et sandmoduleringssystem med et enkelt støberi. Vores støberi, som er forskellig fra hundredvis af støberier i Tyrkiet og Europa, er udstyret til at levere komplekse støbninger til vores kunder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vores kvalitet er Europæisk. Med induktionsovne, en samlet flydende metalkapacitet på 6, 5 ton og en årlig produktionskapacitet på 2.500 ton. Alle vores støbninger passerer gennem en 3D-simuleringsfase, for at forhindre fejl og defekter. Istanbul Döküm er altid på din side med vores design og projekter, fra modellering til støbning, fra støbning til slibning, fra bearbejdning til endelig inspektion. I overensstemmelse med krav om mønstre, udleveres de tekniske tegninger til mønsterafdelingen i vores struktur, eller til mønsterproducenter som vi har arbejdet sammen med i årevis. Afhængigt af kundens krav, udføres forbearbejdning og endelig bearbejdning på vores eget værksted, og hos virksomheder som vi har arbejdet sammen med i årevis. I laboratoriet, og for alle produktioner, udføres der kemiske analyser, mekanisk udbytte - elastisk - forlængelsestest, og hvis det er påkrævet, også hårdhedstest, og der leveres UT, MT og MPI test. Nogle af de industrier vi leverer til, inkluderer pumper og komponenter, ventiler, generelle maskiner, marinebranchen, turbiner, hydraulisk og petrokemisk, jern og stålbranchen.

 2. FINDEVA AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  I mere end 40 år har vi med succes fremstillet pneumatiske vibratorer og hamre. Vi er kendt verden over som en pioner inden for brug af aluminium-huse. Højt kvalificerede medarbejdere producerer årligt mere end 40.000 vibratorer. Produktionen sker med den mest moderne teknik i overensstemmelse med miljøet og efter de højest mulige sikkerhedsstandarder. Materialer i høj kvalitet og de mest moderne CNC-maskiner sikrer en høj kvalitet og den berømte schweiziske præcision. Vores pneumatiske vibratorer har en suveræn ydelse og samtidigt et lavt luftforbrug. Nem installation, servicevenlige, lang levetid. Vi har filialer verden over. Schweizisk kvalitet og fair handel har resulteret i mangeårige partnerskaber med filialer og med kunder.

 3. BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BTT BREMER TURBINENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbiner branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIESELTECHNIK BREUER, INTERNATIONAL SERVICE-CENTER FÜR WOODWARD INDUSTRIALCONTROLS, er en Engrossalg, der opererer inden for Turbiner branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 5. MUNDRY MACHINING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MUNDRY MACHINING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Turbiner branchen. Den er baseret i Limbach-Oberfrohna, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SITEC GMBH

  Tyskland

  SITEC Sicherheitstechnik, siden grundlæggelsen i 1975 har SITEC udviklet og produceret innovativ sikkerhedsteknologi til beskyttelse af folks liv og ejendom. Fra den klassiske gennemgang til banker, til kugle- og brandbestandige døre og skillevægssystemer til komplette indgangssystemer og låsesystemer med de højeste sikkerhedskrav. SITEC leverer alt fra en kilde. SITEC produktsortiment: Sikkerhedsvinduer, materialelåse og sikkerhedsporte, dør- og skillevægssystemer, overførselssystemer for penge, kufferter og materiale, drejeskiver og drejekryds, intercom systemer og dørkontroller. Vores produkter bruges alle steder hvor der findes sikkerhedskrav, f.eks. i banker, kontorer, domstole, offentlige myndigheder, ambassader og industri. Som en mellemstor familievirksomhed med mange års erfaring er vi fleksible, og kan også imødekomme dine specielle ønsker. Kundens tilfredshed er vores vigtigste mål - med sikkerhed!

 2. MR RADKA - PROFESJONALNA REGENERACJA TURBIN I TURBOSPRĘŻARKI

  Polen

  Virksomhedens hovedkvarter, hvis ejer er Magdalena Czachor-Radka, ligger i Mielec, Podkarpackie Voivodeship. Vores firma leverer professionelle tjenester til regenerering af turbiner og turbinekompressorer. Tjenesterne omfatter rengøring, afbalancering og udskiftning af komponenter. Vi forpligter os til at reparere alle typer turbiner i personbiler. Bortset fra regenerering af turbinekompressorer sælger, køber og udskifter vi dem også. Vi ser frem til at samarbejde med dig

 3. INDUSTRIE-SERVICE STADE

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIE-SERVICE STADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Turbiner branchen. Den er baseret i Drochtersen, Tyskland.

 4. GERAN ACCESS PRODUCTS B.V.

  Holland

  Virksomheden GERAN ACCESS PRODUCTS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Adgangskontrol - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for turbiner brancherne. Den er baseret i Rijssen, Holland.

 5. TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ

  Polen

  Virksomheden TURBOREG. KAMPINOS ANDRZEJ, er en Multi-Category, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for turbiner brancherne. Den er baseret i Chorzelów, Polen.

 1. ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ALPINA BURKARD BOVENSIEPEN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sættelad, industrielle branchen. Den opererer også inden for Turbiner, Trailere, Motorcykeldele og tilbehør, Turbiner, Trailere, og Motorcykeldele og tilbehør brancherne. Den er baseret i Buchloe, Tyskland.

 2. G-TEAM A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden G-TEAM A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dampturbiner branchen. Den opererer også inden for Turbiner, og Turbiner brancherne. Den er baseret i Praha, Tjekkiet.

 1. OPTIMA ENGINEERING

  Tyrkiet

  Virksomheden OPTIMA ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sikkerhed - servicer branchen. Den opererer også inden for barrierer, søjler og øer til styring af trafikken, barrierer, og turbiner brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. TURBO-TECH

  Polen

  Virksomheden TURBO-TECH, er en Multi-Category, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for Reservedele til biler, Turbiner, eftersyn af turbokompressorer, turbiner til turbokompressorer, Reservedele til biler, og Turbiner brancherne. Den er baseret i Łódź, Polen.

 3. CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden CILTUG ISI SANAYI VE TICARET A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Energi - vedvarende, Energi - anlæg og udstyr til produktion, Turbiner, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Energi - vedvarende, Energi - anlæg og udstyr til produktion, og Turbiner brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 4. SCREENGUARD IRELAND LTD.

  Irland

  Virksomheden SCREENGUARD IRELAND LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Automatiske døre og adgangskontrol branchen. Den opererer også inden for montering af tv-cc installation, turbiner, og montering af automatiske stænger brancherne. Den er baseret i Walkinstown, Irland.

 5. INNCO

  Iran

  Virksomheden INNCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dampturbiner branchen. Den opererer også inden for turbiner, og gasturbiner brancherne. Den er baseret i Tehran, Iran.

 6. OSKARTURNIKE

  Tyrkiet

  Virksomheden OSKARTURNIKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Automatiske døre og adgangskontrol branchen. Den opererer også inden for tælleapparater til indgange, og turbiner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. ROBOR

  Italien

  Virksomheden ROBOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Turbokompressorer branchen. Den opererer også inden for turbiner, kobling, og eftersyn turbiner brancherne. Den er baseret i Corato, Italien.

 8. PARSEC

  Italien

  Virksomheden PARSEC, der opererer inden for Turbiner branchen. Den opererer også inden for Forbrændingsmotorer, Kontormaskiner og -udstyr, Kompressorer, Pumper, Forbrændingsmotorer, Kontormaskiner og -udstyr, Kompressorer, og Pumper brancherne. Den er baseret i Osmanoro Sesto Fiorentino (Fi), Italien.

 1. HERING AG

  Tyskland

  Virksomheden HERING AG, der opererer inden for Holdingselskaber branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Turbiner, Reparationer - industrielt udstyr, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Turbiner, og Reparationer - industrielt udstyr brancherne. Den er baseret i Gunzenhausen, Tyskland.

 2. XINNIX DOOR SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden XINNIX DOOR SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skydedøre - industrielle branchen. Den opererer også inden for plinter, og turbiner brancherne. Den er baseret i Harelbeke, Belgien.

 3. EUWE EUGEN WEXLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EUWE EUGEN WEXLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for Turbiner, Plast - emballering, Plastik - produkter til mekanik, Turbiner, Plast - emballering, og Plastik - produkter til mekanik brancherne. Den er baseret i Lauf, Tyskland.

 4. E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden E.E.T. UMWELT UND GASTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forbrændingsmotorer branchen. Den opererer også inden for Motorer, forbrænding - komponenter og dele, Turbiner, Reparationer - industrielt udstyr, Udlejning af industriudstyr, Motorer, forbrænding - komponenter og dele, Turbiner, Reparationer - industrielt udstyr, og Udlejning af industriudstyr brancherne. Den er baseret i Bell, Tyskland.

 5. THERMAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THERMAL SYSTEMS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Kedelarbejde, Varmevekslere, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, Turbiner, Kedelarbejde, Varmevekslere, Opvarmning, industriel - installationer og udstyr, og Turbiner brancherne. Den er baseret i Kassel, Tyskland.

 6. JINYOUNG TBX CO., LTD.

  Sydkorea

  Virksomheden JINYOUNG TBX CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade, værktøjsmaskine branchen. Den opererer også inden for rotorer, turbiner, Klinger til maskinværktøjer, og industriklinger brancherne. Den er baseret i KYUNGNAM, Sydkorea.

 7. ART Turbo OÜ

  Estland

  Virksomheden ART Turbo OÜ, der opererer inden for Køretøjer - mekaniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Skibsudstyr, Turbiner, Reservedele til lastbiler og trailere, Reservedele til biler, Skibsudstyr, Turbiner, Reservedele til lastbiler og trailere, og Reservedele til biler brancherne. Den er baseret i TALLINN, Estland.

 8. RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RPC RENNSPORT PRODUCTION CENTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Informationssystemer, rådgivning branchen. Den opererer også inden for Programmering og software, Turbiner, Programmering og software, og Turbiner brancherne. Den er baseret i Bobingen, Tyskland.

 9. HANS EINHELL AG

  Tyskland

  Virksomheden HANS EINHELL AG, der opererer inden for Turbiner branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Reparationer - industrielt udstyr, Plast - industrielt maskiner og udstyr, og Pakning og emballering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Landau, Tyskland.

 10. GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GARDNER DENVER DEUTSCHLAND GMBH, der opererer inden for Reparationer - industrielt udstyr branchen. Den opererer også inden for Vandkraftværker - installationer og udstyr, Turbiner, Pumper, Vandkraftværker - installationer og udstyr, Turbiner, og Pumper brancherne. Den er baseret i Bad Neustadt, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis