• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tilbehør til guldsmed

Resultater for

Tilbehør til guldsmed - Import eksport

 1. BOTECCHI IVO SRL

  Italien

  Virksomheden BOTECCHI IVO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner og udstyr til urmagere branchen. Den opererer også inden for Bijouteri - maskiner og udstyr, Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr, tilbehør til guldsmed, 1801 AL, smykkebutik, Bijouteri - maskiner og udstyr, guldsmedearbejde, Juvelér-, urmager-, guld- og sølvsmedemaskiner og -udstyr, og guldsmede brancherne. Den er baseret i Valenza, Italien.

 2. ENTINA BOX & PACKAGING

  Tyrkiet

 3. VERLINDE

  Belgien

 4. E.K.M.

  Tyrkiet

 5. THE MINIMAL!ST

  Armenien

  Virksomheden THE MINIMAL!ST, er en Multi-Category, der opererer inden for Smykker branchen. Den opererer også inden for Kæder - tilbehør, Guldplettering - guldsmed, Kæder - tilbehør, Guldplettering - guldsmed, vedhæng, øreringe, øreringe i sølv, halskæder, og hårde sten brancherne. Den er baseret i Yerevan, Armenien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MANNEQUINS SHOPPING

  Frankrig

  Virksomheden MANNEQUINS SHOPPING, er en Distributør, der opererer inden for Mannequindukker, display branchen. Den opererer også inden for Halogenlamper og projektører, Import-eksport - tekstiler og klæder, mannequin med fast størrelse, møblering butikker, indretning af tøjbutikker, lysapparater, bøjler, hele giner, og indretning af glasmontrer brancherne. Den er baseret i Boulogne, Frankrig.

 2. LAVAL EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden LAVAL EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bijouteri branchen. Den opererer også inden for Ure og urtilbehør, Bijouteri - maskiner og udstyr, smykker engros, smykker med perler, smykker i sølv, Ure og urtilbehør, Bijouteri - maskiner og udstyr, Dekorationsartikler til ure og smykker, og Smykkeskrin brancherne. Den er baseret i Chédigny, Frankrig.

 3. EMSFINISHING JEWELERY TOOLS & MACHINE AND DECORATION DISPLAY

  Tyrkiet